follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το 16 μέτρων κότερο του Μιχάλη Χατζηγιάννη ερευνά και πάλι το ΣΔΟΕ, για να διαπιστώσει αν το υπερπολυτελές σκάφος πραγματοποίησε κανονικά ταξίδια το περασμένο καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί.
Η Όλγα Φαρμάκη είναι μια γυναίκα που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της καθώς 
φροντίζει να επιδεικνύει τα «δυνατά» σημεία της. Συνήθως δεν εμφανίζεται αμακιγιάριστη ούτε στην παραλία. Δείτε πως είναι  χωρίς ίχνος μακιγιάζ. !!! 
Ανοικτό φαίνεται πως είναι το θέμα αναβολής της προγραμματισμένης, για αύριο, επίσκεψης των μελών της τρόικας στην Ελλάδα λόγω του διπλού ιατρικού κρούσματος που έπληξε την κυβέρνηση.
O Κρις δεν θα περάσει καλά όταν γυρίσει στην Αγγλία

Ένα ακόμα όνομα στον διεθνή κατάλογο των θυμάτων από «παντόφλα» αναμένεται να προστεθεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία!


Ένα πολύ φωτεινό διαµέρισµα µε κήπο, σε ένα συγκρότηµα κατοικιών στο Μαρούσι, που αναδιαµόρφωσε ο σύζυγός της, αρχιτέκτονας Έντι Ρόµπερτς, στεγάζει µε τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία της Ναταλίας ∆ραγούµη.
Απίστευτο,δείτε τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ...
Τα όνειρα είναι μια από τις πιο μυστηριώδης αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας...
Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε για τα όνειρα;
Τυχαία ή όχι, η επιλογή του χώρου είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα! 
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με την Aelita επί τω έργω

Τη δεύτερη της σόλο έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη η 5 ετών Aelita Andre από την Αυστραλία.


«Απόψε δεν πάμε σπίτι»

Με ένα άκρως καλοκαιρινό κομμάτι που μας «ταξιδεύει», επιστρέφει ο Νίνο, τραγουδώντας μας «Απόψε δεν πάμε σπίτι»!

Σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, ο τραγουδιστής έρχεται να μας ξεσηκώσει....
Δείτε τις 10 κορυφαίες φάσεις από την σειρά των τελικών ανάμεσα στους Χιτ και τους Θάντερ.
Δείτε το βίντεο όπου πρωταγωνιστούν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ
Παράξενη ομάδα χαρακτήρισε την ελληνική ο Γιόακιμ Λεβ σε σημερινές δηλώσεις του.
Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του C.Ronaldo στον λογαριασμό του twitter του αναφορικά με τον Δ.Σαλπιγγίδη, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα κοντά στην Γερμανία!
Η πρόκληση είναι στο αίμα της Ρίας Αντωνίου

Το καυτό κορίτσι που στο πέρασμά της ανάβει φωτιές τρελαίνεται να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό…
Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργείου Ανάπτυξης

Παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της στήριξης της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας προανήγγειλε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Σε ολική νάρκωση υπεβλήθη ο Αντώνης Σαμαράς

Αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για την αποκατάσταση του αμφιβληστροειδούς, στο Αττικό Νοσοκομείο,
Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τρίτη ένας Κινέζος λάτρης του ποδοσφαίρου, με αιτία θανάτου να είναι η αϋπνία εξαιτίας του Euro.
Αποφεύγουν τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας οι γερμανικές εφημερίδες μετά τη χθεσινή νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας με 4-2 στα προημιτελικά του Euro 2012.

Την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας προκάλεσαν τα δηλητηριώδη σχόλια της Bild κατά της Ελλάδας, με κάθε ευκαιρία.
Φαίνεται ότι μάλλον έχει σκοπό να μας τρελάνει με τις νέες του στιλιστικές επιλογές.

Με ήττα 4-2 από τη Γερμανία στον προημιτελικό του Γκντανσκ, αποχαιρέτησε το EURO 2012 η εθνική μας ομάδα.



Οι Λαμ (39΄), Κεντίρα (61΄), Κλόζε (68΄), Ρόις (74΄) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, οι οποίοι στην τετράδα θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία ή την Ιταλία. Ο Γιώργος Σαμαράς είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την εθνική μας στο 55' (φωτογραφία), ενώ στο 89΄ ο Σαλπιγγίδης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Εφιαλτικό ήταν το πρώτο ημίχρονο για τη «γαλανόλευκη». Οι Γερμανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, που διαδραματίστηκε κυρίως στα 2/3 του γηπέδου και προς την περιοχή της εθνικής μας. Δημιουργούσαν ευκαιρίες, έχαναν το ένα γκολ πίσω από το άλλο και εν τέλει προηγήθηκαν με εκπληκτικό γκολ του Φίλιπ Λαμ, με σουτ έξω από την περιοχή στο 39΄.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να γίνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο bodybuilding...
Για την πιθανότητα μιας ξαφνικής εμφάνισης UFO στον ουρανό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων προειδοποίησε ο ειδικός των βρετανικών X-Files, Νικ Πόουπ.
ΌΤΑΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΌΧΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΑΛΛΆ ΤΟ FASHION POLICE!

Όταν οι ποδοσφαιρικές εμφανίσεις κακοποιούν το άθλημα! Του αλλάζουν τα φώτα δηλαδή…


Αν κάθε φορά που κοιτάζετε παιδικές σας φωτογραφίες θέλετε να βάλετε τα κλάματα λόγω του αστείου κουρέματος ΄η ντυσίματος που είχατε και για τα δόντια τα οποία σας έλειπαν ή ήταν απλώς θεόστραβα, ψάξαμε και βρήκαμε τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως όταν ήταν παιδιά για να παρηγορηθείτε.
Mετά την αποκάλυψη πως η Τζένιφερ Άνιστον προλαμβάνει τις ρυτίδες απλά και μόνο απλώνοντας βαζελίνη στα μάτια της, έρχεται ακόμα ένα μυστικό αδυνατίσματος αυτή τη φορά, από το περιβάλλον της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού.


Η πιο ενδιαφέρουσα παρτίδα bowling διοργανώθηκε στην Αργεντινή στην οποία συμμετείχαν οι "καλύτερες" παίκτριες της χώρας. 
Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Αργεντινή εκτός από super ποδοσφαιριστές βγάζει και μεγάλα "ταλέντα" στο bowling.


Leonardo DiCaprio! Γοητευτικός, σέξι, ταλαντούχος ηθοποιός που έχει εξαργυρώσει την επιτυχία του με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε μια βόλτα στο σπίτι του...


Η έπαυλη διαθέτει γυμναστήριο, spa, πισίνα, στούντιο γιόγκα και φυσικά γκαράζ για το πολυτελές αμάξι του...
Η μητέρα του Wesley, Vicki Walker έμεινε άναυδη και σοκαρισμένη όταν είδε το γράμμα του γιου της,
το οποίο είχε γράψει ο 14χρονος στα πλαίσια μιας άσκησης για το σχολείο.
Η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα είχε όλα. Συγκίνηση, χαμόγελα, πικάντικα στιγμιοτυπα και...μπηχτές. 
Αν και ακούγονται διάφορα εδώ και καιρό, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι, όλα δείχνουν πως η σχέση τους φαίνεται ότι θερμαίνεται όλο και περισσότερο.


Η Royal Ascot day πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία με όλες τις κυρίες να φορούν τα καλά τους σε συνδυασμό με εκκεντρικά καπέλα. 
Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μουσική Μάνου Χατζιδάκι, την Αριστοφανική κωμωδία Όρνιθες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μαζί του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.


Το απόγευμα θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης - Για ανήθικη παρέλαση, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η μητρόπολη...
Έρχεται να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των BMW, Mercedes και Audi

Την εξέλιξη ενός δεύτερου, μικρότερου υβριδικού στη γκάμα του GS επιβεβαίωσε η Lexus. 
Φαίνεται πως οι Γερμανοί περίμεναν πως και πως την σημερινή ημέρα που είναι ο αγώνας για τους «8» του Euro μεταξύ των πάντσερ και της Ελλάδας για να... ξεσαλώσουν. Οσα διαβάζατε από την Bild τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε σήμερα από τον γερμανικό Τύπο.
Η 31χρονη Δέσποινα Δημότση είναι μια περήφανη Ελληνίδα από το Κρανίδι Αργολίδας που δεν ανέχεται να μας χλευάζουν στο εξωτερικό και να μας παρουσιάζουν σαν τα λαμόγια της Ευρώπης. 

Οπως ήταν φυσικό το υβριστικό δημοσίευμα της BILD για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με τους Γερμανούς δεν το άφησε ασχολίαστο.
Κατάφερε να σημειώσει τρία διαφορετικά επιτεύγματα

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος - εκτός από το γκολ που πέτυχε κόντρα στους Τσέχους - κατάφερε να σημειώσει τρία διαφορετικά επιτεύγματα.
1. Είσαι καμένος

Το bespoke κοστούμι λίπους που φοράς γύρω από τη μέση οφείλεται σε χρόνια πρόσληψης περισσότερων θερμίδων απ ό,τι καύσης.
Να σπάσουν την άμυνα μπετόν των ελλήνων καλεί η εφημερίδα Bild τους γερμανούς και κυρίως τον προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Λεβ.

Η εφημερίδα έχει βεβαίως τον αποψινό αγώνα πρωτοσέλιδο, με καυστικά σχόλια και ειρωνικό ύφος όπως άλλωστε το συνηθίζει. 
Η βιογραφία που «καίει» την τραγουδίστρια

Μια νέα βιογραφία κυκλοφορεί για την Adele και την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της.


Επανεκκίνηση της παραγωγικής μηχανής θέλει ο νέος υφυπουργός Εργασίας

«Άμεσος στόχος μας είναι να υψώσουμε μια ασπίδα κατά της ανεργίας και της φτώχειας,
Αυτή η ασυνήθιστη αρχιτεκτονική ιδέα που κάνει το σπίτι να μοιάζει περισσότερο με… παιδότοπο δημιουργήθηκε από τους αρχιτέκτονες-καλλιτέχνες Shusaku Arakawa και Madeline Gins στην πόλη Mitaka της Ιαπωνίας και ονομάζεται «Reversible Destiny», καθώς έχει σκοπό να «αναστρέψει το πεπρωμένο της ζωής των κατοίκων»!
Συνεχίζει τις τουλάχιστον άκομψες αναφορές στην ελληνική εθνική ομάδα ο γερμανικός λαϊκός Τύπος. Αυτή τη φορά γερμανός δημοσιογράφος της «Bild» διείσδυσε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής και περιγράφει με διάφορα χοντροκομμένα σχόλια όσα είδε ή λέει ότι είδε.
Μπορεί οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας και της Δανίας, να έδιναν τη δική τους μάχη για το Euro, ωστόσο μια άλλη μάχη στο Βερολίνο φαίνεται πως τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο Παρίσι βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου προκειμένου να υποστηρίξει το ελληνικό πορνό ως γνήσια... πατριώτισσα και πορνοστάρ.
Μια παλιά εκκλησία στο κέντρο του Νότιγχαμ συγκέντρωνε πλήθος κόσμου στη λειτουργία της Κυριακής, ενώ τώρα...
Μερικές φωτογραφίες της Antonella (Brenda Asnicar) από τη τηλεοπτική σειρά Patty….


Ο παρακάτω πίνακας, που ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο κοντά στο Πεκίνο, όπου παρέμεινε θαμμένος για περισσότερα από 700 χρόνια, και εκτίθεται σήμερα στην Ακαδημία Επιστημών του Πεκίνου, σας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψετε το φύλο του μωρού σας.
Η επίθεση του τιρκουάζ! Το resort στο νησάκι Laamu, στις Μαλδίβες, είναι ό,τι πιο κοντά υπάρχει στο όνειρο.