follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Για νέο υπουργό Οικονομικών ψάχνει ήδη η κυβέρνηση, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Βασίλης Ράπανος δεν θα αναλάβει ποτέ τα καθήκοντα αυτά και θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Τράπεζας.
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ μια ακραία περίπτωση αιμομιξίας. Μια μητέρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών, καθώς διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με τον 16χρονο γιο της!
Άλλοι αδυνατούν να αποκτήσουν ακόμα και τα ελάχιστα για την επιβίωσή τους και άλλοι αγοράζουν ολόκληρα νησιά μαζί με τους κατοίκους τους!Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας λογισμικού Oracle, Λάρι Έλισον, ο οποίος αγόρασε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Χαβάης το 98% του νησιού Λανάι, μαζί με τους 3.200 κατοίκους του...
O θαυμαστός κόσμος του Hollywood διέπεται από τους δικούς του κανόνες, μέτρα και σταθμά.
Επόμενο είναι λοιπόν, τα μέλη της μεγαλύτερης βιομηχανίας θεάματος παγκοσμίως να αντιμετωπίζουν όχι και τόσο συνηθισμένα προβλήματα τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που αντιμετωπίζουν οι κοινοί θνητοί. 
Εκεί που εμάς μας απασχολεί αν θα έχουμε χρήματα να πέρασουμε τον μήνα, να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας ή στην καλύτερη που θα πάμε διακοπές, τους star και στην προκειμένη τους άντρες, τους απασχολούν οι εθισμοί τους.
Πόζαραν χωρίς ρούχα και βαμμένοι με μπογιά για τις ανάγκες φωτογράφισης

Ο γνωστός για τις εκκεντρικές του φωτογραφίσεις αμερικανός καλλιτέχνης Spencer Tunick ξαναχτύπησε.
Δείτε πως ήταν η Shakira στην αρχή της καριέρας της σε ηλικία 13 ετών...


Ένα ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα στο Euro έκανε η αμερικανική ιστοσελίδα New York Daily News παρουσιάζοντας περίεργες και αστείες φωτογραφίες από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Απολαύστε το...

Όποιος περάσει από το 
κατάστημα εσωρούχων Empreinte στο Παρίσι κατά τις νυχτερινές ώρες θα δει στη βιτρίνα μία γυναίκα να δοκιμάζει εσώρουχα.

Όμως, στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα...
...ολόγραμμα καθώς η συγκεκριμένη επιχείρηση έκανε χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στην απόλυτη μορφή της και σίγουρα έκανε τη διαφορά... 
Πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο την πανέμορφη κορούλα της Maxwell. Η εγκυμοσύνη όμως άφησε στην άλλοτε σεξοβόμβα της Αμερικανικής showbiz πολλά κιλά και μια σιλουέτα που την κάνει κυριολέκτικά αγνώριστη.
Θα είναι επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στις Βρυξέλλες
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι τελικά επικεφαλής της ελληνικής αποστολής που θα λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής.
Μπορεί σήμερα να δημοσιοποιήθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων που φέτος διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, όμως, θα απαλλαγούν τελείως από το άγχος τους μόλις συμπληρώσουν και το μηχανογραφικό τους δελτίο, για το οποίο έχουν προθεσμία μέχρι τις 5 Ιουλίου.
Η μητέρα των Kardashian έχει ανάψει φωτιές στην Αμερική με τις δηλώσεις της για την... διαπαιδαγώγηση της κόρης της. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της, χορηγούσε αντισυλληπτικά χάπια στην κόρη της, όταν ακόμη ήταν 14 ετών. Ο λόγος;
Ολες οι γυναίκες θα ήθελαν να μοιάζουν με κάποια διάσημη, δείτε τις φωτογραφίες και ίσως αλλάξετε γνώμη...
Σούπερ Μάρκετ της Δανίας, 
προέτρεψε τους τολμηρούς πελάτες του, να ψωνίσουν γυμνοί χαρίζοντάς τους δωροεπιταγή 350€. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που τα πέταξαν όλα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα, και να ψωνίσουν με την ψυχή τους, μόνο...
Το ύφος του Μπαρόκ αποτέλεσε ένα νέο είδος έκφρασης που γεννήθηκε στη Ρώμη και χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα δέους και μεγαλείου καθώς και μια υπερβολή στη διακόσμηση και την πολυτέλεια.

 Η τάση μπαρόκ επανέρχεται και κερδίζει ξανά τις εντυπώσεις σε μία πιο chic βέβαια εκδοχή της και ονομάζεται... new baroque.

Ακολουθούν κάποιες προτάσεις και ιδέες απο την διακοσμήτρια Νικολέτα Παπαδοπούλου για όσους είναι λάτρεις του New baroque...

Αποφασισμένος ο Νίκος Ζήσης να πάρει η Ελλάδα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο όπου οι ηγέτες του G20 εξέταζαν μέτρα για την ανακούφιση των λαών από την οικονομική κρίση βρίσκεται το απόλυτο θέρετρο σεξουαλικής «ανακούφισης» ενηλίκων!


Ο Φερνάντο Αλόνσο έγινε ο πρώτος πιλότος τη φετινή σεζόν που έφτασε στις δύο νίκες. Μετά από ένα συγκόνιστικό αγώνα στους δρόμους του λιμανιού της Βαλένθια, ο Ισπανός που εκκίνησε από την 11η θέση πανηγύρισε την 29η νίκη της καριέρας του και το γιόρτασε με τους συμπατριώτες του.
Το δώρο της Ελισάβετ για τον 30άρη Γουίλιαμ

Όταν ήμαστε μικροί παρακαλούσαμε τη γιαγιά μας να μας κάνει δώρο το κάστρο των Playmobil. Με λίγη τύχη το καταφέρναμε...
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μία δημοσκόπηση για το ευρώ που διεξήχθη σε τέσσερις χώρες της Ευρωζώνης και καταδεικνύει ότι, εκτός από τους «συνήθεις υπόπτους» Γερμανούς, οι Ιταλοί, οι Γάλλοι και οι Ισπανοί μας θέλουν εκτός ευρώ. 
Με σκόρ 0-0 και για τις δύο ομάδες τελείωσε η κανονική διάρκεια του αγώνα. Με την κατοχή στην Ιταλία αλλά χωρίς γκόλ πέρασαν και τα δύο ημίχρονα της παράτασης. 
Το 16 μέτρων κότερο του Μιχάλη Χατζηγιάννη ερευνά και πάλι το ΣΔΟΕ, για να διαπιστώσει αν το υπερπολυτελές σκάφος πραγματοποίησε κανονικά ταξίδια το περασμένο καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί.
Η Όλγα Φαρμάκη είναι μια γυναίκα που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της καθώς 
φροντίζει να επιδεικνύει τα «δυνατά» σημεία της. Συνήθως δεν εμφανίζεται αμακιγιάριστη ούτε στην παραλία. Δείτε πως είναι  χωρίς ίχνος μακιγιάζ. !!! 
Ανοικτό φαίνεται πως είναι το θέμα αναβολής της προγραμματισμένης, για αύριο, επίσκεψης των μελών της τρόικας στην Ελλάδα λόγω του διπλού ιατρικού κρούσματος που έπληξε την κυβέρνηση.
O Κρις δεν θα περάσει καλά όταν γυρίσει στην Αγγλία

Ένα ακόμα όνομα στον διεθνή κατάλογο των θυμάτων από «παντόφλα» αναμένεται να προστεθεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία!


Ένα πολύ φωτεινό διαµέρισµα µε κήπο, σε ένα συγκρότηµα κατοικιών στο Μαρούσι, που αναδιαµόρφωσε ο σύζυγός της, αρχιτέκτονας Έντι Ρόµπερτς, στεγάζει µε τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή ευτυχία της Ναταλίας ∆ραγούµη.
Απίστευτο,δείτε τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ...
Τα όνειρα είναι μια από τις πιο μυστηριώδης αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας...
Αλλά τι πραγματικά γνωρίζουμε για τα όνειρα;
Τυχαία ή όχι, η επιλογή του χώρου είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα! 
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με την Aelita επί τω έργω

Τη δεύτερη της σόλο έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη η 5 ετών Aelita Andre από την Αυστραλία.


«Απόψε δεν πάμε σπίτι»

Με ένα άκρως καλοκαιρινό κομμάτι που μας «ταξιδεύει», επιστρέφει ο Νίνο, τραγουδώντας μας «Απόψε δεν πάμε σπίτι»!

Σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, ο τραγουδιστής έρχεται να μας ξεσηκώσει....
Δείτε τις 10 κορυφαίες φάσεις από την σειρά των τελικών ανάμεσα στους Χιτ και τους Θάντερ.
Δείτε το βίντεο όπου πρωταγωνιστούν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ
Παράξενη ομάδα χαρακτήρισε την ελληνική ο Γιόακιμ Λεβ σε σημερινές δηλώσεις του.
Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του C.Ronaldo στον λογαριασμό του twitter του αναφορικά με τον Δ.Σαλπιγγίδη, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα κοντά στην Γερμανία!
Η πρόκληση είναι στο αίμα της Ρίας Αντωνίου

Το καυτό κορίτσι που στο πέρασμά της ανάβει φωτιές τρελαίνεται να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό…
Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργείου Ανάπτυξης

Παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της στήριξης της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας προανήγγειλε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Σε ολική νάρκωση υπεβλήθη ο Αντώνης Σαμαράς

Αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι για την αποκατάσταση του αμφιβληστροειδούς, στο Αττικό Νοσοκομείο,
Την τελευταία του πνοή άφησε την περασμένη Τρίτη ένας Κινέζος λάτρης του ποδοσφαίρου, με αιτία θανάτου να είναι η αϋπνία εξαιτίας του Euro.
Αποφεύγουν τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας οι γερμανικές εφημερίδες μετά τη χθεσινή νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας με 4-2 στα προημιτελικά του Euro 2012.

Την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας προκάλεσαν τα δηλητηριώδη σχόλια της Bild κατά της Ελλάδας, με κάθε ευκαιρία.
Φαίνεται ότι μάλλον έχει σκοπό να μας τρελάνει με τις νέες του στιλιστικές επιλογές.

Με ήττα 4-2 από τη Γερμανία στον προημιτελικό του Γκντανσκ, αποχαιρέτησε το EURO 2012 η εθνική μας ομάδα.



Οι Λαμ (39΄), Κεντίρα (61΄), Κλόζε (68΄), Ρόις (74΄) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, οι οποίοι στην τετράδα θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία ή την Ιταλία. Ο Γιώργος Σαμαράς είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την εθνική μας στο 55' (φωτογραφία), ενώ στο 89΄ ο Σαλπιγγίδης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Εφιαλτικό ήταν το πρώτο ημίχρονο για τη «γαλανόλευκη». Οι Γερμανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, που διαδραματίστηκε κυρίως στα 2/3 του γηπέδου και προς την περιοχή της εθνικής μας. Δημιουργούσαν ευκαιρίες, έχαναν το ένα γκολ πίσω από το άλλο και εν τέλει προηγήθηκαν με εκπληκτικό γκολ του Φίλιπ Λαμ, με σουτ έξω από την περιοχή στο 39΄.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να γίνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο bodybuilding...
Για την πιθανότητα μιας ξαφνικής εμφάνισης UFO στον ουρανό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων προειδοποίησε ο ειδικός των βρετανικών X-Files, Νικ Πόουπ.
ΌΤΑΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΌΧΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ ΑΛΛΆ ΤΟ FASHION POLICE!

Όταν οι ποδοσφαιρικές εμφανίσεις κακοποιούν το άθλημα! Του αλλάζουν τα φώτα δηλαδή…


Αν κάθε φορά που κοιτάζετε παιδικές σας φωτογραφίες θέλετε να βάλετε τα κλάματα λόγω του αστείου κουρέματος ΄η ντυσίματος που είχατε και για τα δόντια τα οποία σας έλειπαν ή ήταν απλώς θεόστραβα, ψάξαμε και βρήκαμε τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως όταν ήταν παιδιά για να παρηγορηθείτε.
Mετά την αποκάλυψη πως η Τζένιφερ Άνιστον προλαμβάνει τις ρυτίδες απλά και μόνο απλώνοντας βαζελίνη στα μάτια της, έρχεται ακόμα ένα μυστικό αδυνατίσματος αυτή τη φορά, από το περιβάλλον της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού.


Η πιο ενδιαφέρουσα παρτίδα bowling διοργανώθηκε στην Αργεντινή στην οποία συμμετείχαν οι "καλύτερες" παίκτριες της χώρας. 
Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Αργεντινή εκτός από super ποδοσφαιριστές βγάζει και μεγάλα "ταλέντα" στο bowling.


Leonardo DiCaprio! Γοητευτικός, σέξι, ταλαντούχος ηθοποιός που έχει εξαργυρώσει την επιτυχία του με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε μια βόλτα στο σπίτι του...


Η έπαυλη διαθέτει γυμναστήριο, spa, πισίνα, στούντιο γιόγκα και φυσικά γκαράζ για το πολυτελές αμάξι του...
Η μητέρα του Wesley, Vicki Walker έμεινε άναυδη και σοκαρισμένη όταν είδε το γράμμα του γιου της,
το οποίο είχε γράψει ο 14χρονος στα πλαίσια μιας άσκησης για το σχολείο.