follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Μετα απο 90 λεπτά κανονικής διάρκειας η Ισπανία και η Πορτογαλία βρίσκονται στο 0-0 ,
Όπως αναμενόταν, η Google παρουσίασε στην Google I/O 2012 την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, το Android 4.1 Jelly Bean που χρησιμοποιεί το Nexus 7, με πολλές βελτιώσεις, προσθήκες και λειτουργίες που αποδεικνύουν ότι η εταιρία δεν πρόκειται να αποδειχτεί εύκολος αντίπαλος για την Apple.
Πέθανε η μία κοπέλα, χαροπαλεύει η δεύτερη

Σοκ έχει προκαλέσει στο Τέξας η δολοφονική, ρατσιστική επίθεση εναντίον δύο νεαρών λεσβιών σε πάρκο της πόλης,
Ανακοινώθηκε επίσημα το Nexus 7 το tablet της Google με οθόνη 7 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS και ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 και βάρος 340 γρ. Το Nexus 7 έχει την πλήρη υποστήριξη του Google Play και από πλευράς συνδεσιμότητας υποστηρίζει, Wi-Fi, Bluetooth και NFC ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής έως και 9 ώρες.
Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ. Κι όμως, μην το αρνηθείτε, θα βρείτε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις κάτω περιστάσεις. 
Όταν δε γυρίζει ταινίες στο Hollywood, η ηθοποιός Hilary Swank βρίσκεται στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της. Όταν έφτασε γύρω στα 15 άρχισε να ονειρεύεται μία πλούσια ζωή. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που τελικά τα κατάφερε και είναι σήμερα πέρα από πολύ πλούσια και μία από τις λίγες ηθοποιούς που έχει κερδίσει 2 Oscar σε τόσο νεαρή ηλικία.
Ένα εντυπωσιακό concept από τον σχεδιαστή Markus Gerke  Τα Instaglasses είναι ένα νέο concept από τον Γερμανό σχεδιαστή Markus Gerke. Φανερά εμπνευσμένος από το Project Glass της Google, ο Gerke αποφάσισε να συνδέσει τα γυαλιά ηλίου με μία κάμερα με δυνατότητα εναλλαγής φίλτρων και λήψης φωτογραφιών.
Η Ελίζα Βόζενμπεργκ έγραψε την δική της εκδοχή για την Παγκόσμια Ιστορία και το Twitter "πήρε φωτιά"
Ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου τριήμερο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μια τριήμερη γιορτή, με δυο συναυλιακές σκηνές κάθε μέρα, δεκάδες εκθέσεις, προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους,
Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρύσεις γιαυτο διάσημες και μη αντιμετοπίζουν το ίδιο πρόβλημα...για να μην στεναχωριλεσαι πάρε μια γεύση απο διάσημες χωρίς photoshop...
Η μαγεία των νησιών κάνει το γύρο του κόσμου

Η Ελλάδα φημίζεται για τις εκπληκτικές παραλίες της. Και μπορεί πλέον να υστερούμε σε αρκετά πράγματα, όμως, κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν διαθέτει η χώρα μας καταπληκτικά νερά.
Tο Wii U θα διατεθεί σε ανταγωνιστική τιμή

Σε ανταγωνιστική τιμή πρόκειται να διαθέσει η Nintendo το Wii U καθώς, όπως εξηγεί δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη που έγιναν με το Nintendo 3DS και τα οποία της στοίχισαν αρκετά κατά το ξεκίνημα της διάθεσης του.
Βίντεο με τη Start Screen της καινούργιας έκδοσης

Η Microsoft την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε τα Windows Phone 8,
Νότα Διαμαρτυρίας επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων προς το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στη χώρα, για τα «αυτοκόλλητα» που επικολλούν στα σύνορα οι αρχές, στις πινακίδες αυτοκινήτων που φέρουν προκλητικά το πρόθεμα «ΜΚ», δηλαδή «Μακεδονία».
Αλλά ακόμη περιμένει…
Ο 32χρονος Stephen Hodson κατάφερε να χάσει μέσα σε ενάμιση χρόνο 101 κιλά,
Η Megan Fox και ο Brian Austin Green, αποφάσισαν να ξεφύγουν για λίγες μέρες στην εξωτική Hawaii, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τα tabloids και τις φήμες που μιλούν για ψεύτικη εγκυμοσύνη.
Δειτε κάποιες απο τις πιο εντυπωσιακές αλλα και πιο τρομακτικές νεροτσουλίθρες στον κόσμο...
Τα φορτηγά έφεραν άμμο και τα συνεργεία του δήμου
Τέσσερα φλιτζάνια μειώνουν κατά 11% τον κίνδυνο καρδιακού

Προστατευτικά για την καρδιά μπορεί να επιδράσει η καθημερινή κατανάλωση καφέ με μέτρο, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
​Η Ζέτα Μακρυπούλια ευδιάθετη και φανερά ανανεωμένη μίλησε για τις διακοπές με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την εγκυμοσύνη.
Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί προτρεπτικά, ελεγκτικά, υποστηρικτικά

Την εκτίμησή του ότι «το ΠΑΣΟΚ διατήρησε το ποσοστό του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι άθλος» ανέφερε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εμπρηστική επίθεση με βανάκι είχαμε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στα γραφεία της Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βανάκι με κουκουλοφόρους έφτασε στο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας.
​Και όμως… υπάρχει γυναίκα στον κόσμο, με την οποία ο Γιώργος Λιάγκας θ΄απατούσε την Φαίη Σκορδά!
Εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική

Σήμερα και αύριο, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, τίθεται σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της εθνικής Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων.

Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίση με προσφορές

Στην υιοθέτηση ειδικών τιμολογίων για τον εγχώριο τουρισμό και για όλες τις κατηγορίες των ξενοδοχείων, προχωρεί η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), με την προοπτική να τονωθεί η τουριστική κίνηση από Έλληνες επισκέπτες στην περιοχή για τουλάχιστον ένα περίπου μήνα.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σωκράτης Κόκκαλης με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, τη Δευτέρα (25/6), σε τηλεοπτική εκπομπή.
Οι εγκεκριμένες ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες θεωρούνται ασφαλείς για χρήση σε τρόφιμα/ ροφήματα και μπορούν να καταναλωθούν απ’ όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, όπως παιδιά, εγκύους και μητέρες που θηλάζουν. Πάντα στα πλαίσια ενός υγιεινού προγράμματος διατροφής και χωρίς να ξεπεραστούν τα ασφαλή όρια κατανάλωσής τους, δηλαδή η Αποδεκτή Ημερήσια Πρόσληψη.
Οι χρωματιστές πάπιες που βλέπετε είναι πέρα για πέρα αληθινές, έστω κι αν παραπλανούν το μάτι για το αντίθετο!

Μάθημα τιμιότητας με την πράξη της έδωσε το πρωί της Δευτέρας μια γυναίκα από την Αλβανία.
Θα ξεκινήσω την ιστορία της απιστίας από το τέλος προς την αρχή, έτσι για να υπάρχει λίγο σασπένς παραπάνω! Το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει είναι η Jennifer και ο Erick, Αμερικανοί και οι δύο και μάλιστα λευκοί (έχει σημασία αυτό!).
Η Meg Ryan το έκανε καλύτερα από όλες και, μάλιστα, on camera και με πλήρη περιβολή.

Για τον οργασμό μιλάμε, φυσικά. Που όλοι οι άνδρες πιστεύουν πως χαρίζεται απλόχερα και όλες οι γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά. Και όταν δεν συμβαίνει;
Αστυνομικές επιχειρήσεις, με την κωδική ονομασία «Shadow Dash», διενεργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Κατερίνη για την καταπολέμηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου. 
Ο Ζωολογικός Κήπος Lujan, που βρίσκεται στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, είναι ο πλέον… 
αμφιλεγόμενος στον κόσμο καθώς οι επισκέπτες δεν θαυμάζουν απλώς τα ζώα από μακριά αλλά μπορούν επίσης να ταΐσουν με το χέρι τα τσιτάχ ή να ανέβουν στην πλάτη των λιονταριών!
Είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και όπως θα διαπιστώσετε υπήρξε όμορφη και στα εφηβικά της χρόνια. Στις φωτογραφίες του σχολικού της άλμπουμ που «ξεθάφτηκαν», είναι φανερό ότι η 37χρονη σήμερα ηθοποιός Angelina Jolie ήταν όμορφη και στα 14 της.
Ο σχεδιαστής James Rizzi είναι υπεύθυνος για το Χαρούμενο σπίτι του Rizzi (Happy Rizzi House), στην πόλη Brunswick της Γερμανίας. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με έντονα χρώματα και φιγούρες από κινούμενα σχέδια ενώ και η αρχιτεκτονική του σχεδίαση είναι μοναδική.
H απίστευτη αυτή Ferrari των 200.000$ ανήκει σε γυναίκα. Μάλιστα αν τη συναντούσατε ποτέ σε κάποιο φανάρι θα μένατε με το στόμα ανοιχτό με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις. Αν σας τρώει η περιέργεια να γνωρίσετε...
την 23χρονη ιδιοκτήτρια δείτε το βίντεο που ακολουθεί...
Έξαλλοι εμφανίζονται πολλοί χρήστες-μέλη του Facebook από την ξαφνική αλλαγή της ορατής διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο Χρονολόγιό τους.
Δείτε διάφορες περιπτώσεις γυναικών οι οποίες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά την εξωτερική τους εμφάνιση χάνοντας αρκετά κιλά.

Στο 34% το ποσοστό των παιδιών με βαθμολογίες κάτω από 10. Κοντά στο 80% η αποτυχία σε Φυσική και Μαθηματικά, ενώ ένας στους δύο υποψηφίους έγραψε κάτω από τη βάση στα Αρχαία. Η κρίση των βαθμών καταδεικνύει την κρίση του εξεταστικού
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας Fiat και Gucci

Προσφέροντας ακόμη περισσότερο στιλ και πολυτέλεια στο Fiat 500, η ειδική έκδοση «byGucci» μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς μπορεί να είναι ένα απόλυτα σικάτο μίνι.
Αναλαμβάνει την καρέκλα του «τσάρου» της Οικονομίας

Τα ηνία του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει ο Γιάννης Στουρνάρας, με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έπειτα από την παραίτηση του Βασίλη Ράπανου για λόγους υγείας.
Για διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του.
Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει

Φουλ ερωτευμένοι η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισαν πλέον να συζήσουν στο Χαλάνδρι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.
Με νέες κινητοποιήσεις απειλούν οι φαρμακοποιοί

Έκτακτη σύσκεψη για το θέμα των φαρμάκων, παρουσία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, έχουν οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία κατά τρεις μήνες.
Η σύντροφός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Το δεύτερο γιό του απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς η σύντροφός του Μπέτι Μπαζιάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 
Οι ταινίες που μας τρόμαξαν και μας τρομάζουν ακόμη και σήμερα. Τα αριστουργήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην βαριά κινηματογραφική βιομηχανία...
Δείτε τις απίστευτες ομοιότητες κάποιων διασήμων...
Αναρωτηθήκατε ποτέ, όταν βλέπετε μια εντυπωσιακή γυναίκα να περνάει από δίπλα σας, πόσο καλή μπορεί να είναι στο σεξ;
«Μοναδική λύση στην ελληνική κρίση η απόρριψη των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών»

«Στάση επιθετική» να τηρήσει η Ελλάδα προς τους δανειστές της στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., ζητά με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: