follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Ο Γάλλος σε νέες περιπέτειες

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τώρα και σε ριάλιτι. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποφάσισε να εκθέσει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, αποδεχόμενος την πρόταση του γαλλικού καναλιού Trace Sports». 

Η Ιταλία νίκησε 2-1 την Γερμανία στον ημιτελικό με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι και εξαιρετική εμφάνιση, έτσι θα είναι η αντίπαλος της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2012 την Κυριακή στο Κιέβο


Όσοι χρησιμοποιείτε το Facebook app στο iPhone έχετε δει αυτή την εικόνα πολλές φορές. Η εφαρμογή είναι τόσο αργή που τις περισσότερες φορές καταντάει εκνευριστική στην χρήση. Ό,τι και να κάνεις στο Facebook iPhone app πάντα πρέπει να μεσολαβήσει χρόνος και loading μέχρι να εμφανιστεί το αποτέλεσμα, ακόμα και αν είσαι σε WiFi ή σε 3G σύνδεση που έχεις δοκιμάσει με επιτυχία download με 80Κb/s. Το πρόβλημα οφείλεται στον τρόπο που είναι φτιαγμένο το Facebook app αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει, τουλάχιστον αυτό δηλώνουν δύο developers του Facebook που ασχολούνται με το θέμα.

Γιατί πήγαν να συλλάβουν στην Εκάλη την αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη; Τι είπε η ίδια για την περιπέτειά της;

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), δίνοντας τέλος στο αδιέξοδο των ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) .


Στα 10 δισ. ευρώ η βοήθεια που θα πάρει η χώρα

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι ελπίδες για μνημόνιο light στην περίπτωση της Κύπρου, δηλαδή για την οικονομική στήριξη μόνο του τραπεζικού τομέα της. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η Λευκωσία θα υποχρεωθεί να μπει στον μηχανισμό στήριξης για να εξυγιάνει και τα δημοσιονομικά της. 
Υποτίθεται ότι είναι ένα αθώο παιχνίδι, αυτό της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των εφήβων μεταξύ τους και μάλιστα, πολλοί πιστεύουν ότι καλλιεργεί και αναβαθμίζει την κοινωνικότητά τους.

Ο οίκος δημοπρασιών Νέιτ Ντ. Σάντερς εκτιμά ότι το χρυσό αγαλματίδιο θα πωληθεί από 2,5 μέχρι 3 εκατομμύρια δολάρια. Η δημοπρασία πραγματοποιείται στις 28 Ιουνίου, στο Λος Άντζελες.

Μια μαγική στιγμή ανάμεσα σε ένα δελφίνι και ένα σκύλο κατέγραψε η κάμερα!

Το video ανέβηκε στο youtube από τους ιδρυτές του One World One Ocean Campaign και δείχνει κυριολεκτικά το φιλί ανάμεσα σε ένα δελφίνι και έναν σκύλο!

Δείτε την συγκλονιστική εικόνα που δείχνει την αγνότητα των ζώων...

Οι υποσχέσεις είναι υποσχέσεις! Και πρέπει να τηρούνται. Κάπως έτσι το σκέφτηκε και η Σάρα Τζέι, πρωταγωνίστρια σε… ταινίες ενηλίκων, που είχε δώσει μία υπόσχεση σε περίπτωση που το Μαϊάμι θα πάρει το πρωτάθλημα.Μέσω του twitter της είχε «υποσχεθεί» πως αν η παρέα του ΛεΜπρον βρεθεί στην κορυφή τότε θα κάνει… στοματικό έρωτα στους φιλάθλους του των Χιτ.
Η κατανάλωση καφέ μπορεί να δράσει προστατευτικά για την καρδιά. Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ που έκαναν μάλιστα και τη σχετική έρευνα κατέληξαν ότι μέχρι 4 φλυτζάνια καφέ τη μέρα μπορεί να μειώσουν πολλούς κινδύνους. Από 5 φλυτζάνια και πάνω, δεν υπάρχει κανένα όφελος, αντίθετα κρύβει κινδύνους.  

Ο Λουκάνικος, ο σκύλος των διαδηλώσεων που ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Time, έδωσε το όνομά του σε μπαρ της Μαδρίτης!
Η μαστίχα Χίου είναι μια και μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέροντας στον οργανισμό πολλά οφέλη. Διαβάστε που κάνει καλό και πως θα την αξιοποιήσετε.
Σας προσκαλούμε στο Πάρκο Τρίτση στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012 σε ένα ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ, ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
Συγκροτήθηκε τo νέο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν συνεδρίασης της ολομέλειας της ΚΟ του κόμματος.

Στη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. εξελέγη ο Νίκος Βούτσης, Βουλευτής Α’ Αθήνας...
«Θα ήθελα πολύ γρήγορες αποφάσεις για τις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις αγορές, ακόμη και αν έχουν κάνει σημαντικές προσπάθειες για να διορθώσουν τα δημοσιονομικά τους»,
Η πρώτη συσκευή για το σαλόνι έχει το όνομα Google Nexus Q και έρχεται απευθείας από το Google για $299 στα μέσα Ιουλίου 2012. Η φουτουριστική μπάλα με τα LED φώτα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα tablet ή κινητό τοποθετημένο σε ένα πολύ όμορφο κουτί και με πολλές συνδέσεις για τον έξω κόσμο και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η νέα τάση για τους έφηβους της Ρωσίας είναι να ανεβούν όσο δυνατό ψηλότερα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και να βγάλουν μια φωτογραφία επιδεικνύοντας έτσι το θάρρος τους.
Δείτε τα 10 υπέροχα θαύματα της φύσης που μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά αλλά ειναι σίγουρα αξιοθαύμαστα...
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, το πρωινό που περιέχει μια γλυκιά λιχουδιά μπορεί να μας βοηθήσει
Στον τελικό η Ισπανία! Η Ισπανία νίκησε με 4-2 στα πέναλτι την Πορτογαλία και θα βρίσκεται στον τελικό του Euro. Εκεί όπου περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Ιταλία-Γερμανία. 
Μετα απο 90 λεπτά κανονικής διάρκειας η Ισπανία και η Πορτογαλία βρίσκονται στο 0-0 ,
Όπως αναμενόταν, η Google παρουσίασε στην Google I/O 2012 την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, το Android 4.1 Jelly Bean που χρησιμοποιεί το Nexus 7, με πολλές βελτιώσεις, προσθήκες και λειτουργίες που αποδεικνύουν ότι η εταιρία δεν πρόκειται να αποδειχτεί εύκολος αντίπαλος για την Apple.
Πέθανε η μία κοπέλα, χαροπαλεύει η δεύτερη

Σοκ έχει προκαλέσει στο Τέξας η δολοφονική, ρατσιστική επίθεση εναντίον δύο νεαρών λεσβιών σε πάρκο της πόλης,
Ανακοινώθηκε επίσημα το Nexus 7 το tablet της Google με οθόνη 7 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS και ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 και βάρος 340 γρ. Το Nexus 7 έχει την πλήρη υποστήριξη του Google Play και από πλευράς συνδεσιμότητας υποστηρίζει, Wi-Fi, Bluetooth και NFC ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής έως και 9 ώρες.
Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ. Κι όμως, μην το αρνηθείτε, θα βρείτε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις κάτω περιστάσεις. 
Όταν δε γυρίζει ταινίες στο Hollywood, η ηθοποιός Hilary Swank βρίσκεται στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της. Όταν έφτασε γύρω στα 15 άρχισε να ονειρεύεται μία πλούσια ζωή. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που τελικά τα κατάφερε και είναι σήμερα πέρα από πολύ πλούσια και μία από τις λίγες ηθοποιούς που έχει κερδίσει 2 Oscar σε τόσο νεαρή ηλικία.
Ένα εντυπωσιακό concept από τον σχεδιαστή Markus Gerke  Τα Instaglasses είναι ένα νέο concept από τον Γερμανό σχεδιαστή Markus Gerke. Φανερά εμπνευσμένος από το Project Glass της Google, ο Gerke αποφάσισε να συνδέσει τα γυαλιά ηλίου με μία κάμερα με δυνατότητα εναλλαγής φίλτρων και λήψης φωτογραφιών.
Η Ελίζα Βόζενμπεργκ έγραψε την δική της εκδοχή για την Παγκόσμια Ιστορία και το Twitter "πήρε φωτιά"
Ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου τριήμερο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το 15ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μια τριήμερη γιορτή, με δυο συναυλιακές σκηνές κάθε μέρα, δεκάδες εκθέσεις, προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους,
Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρύσεις γιαυτο διάσημες και μη αντιμετοπίζουν το ίδιο πρόβλημα...για να μην στεναχωριλεσαι πάρε μια γεύση απο διάσημες χωρίς photoshop...
Η μαγεία των νησιών κάνει το γύρο του κόσμου

Η Ελλάδα φημίζεται για τις εκπληκτικές παραλίες της. Και μπορεί πλέον να υστερούμε σε αρκετά πράγματα, όμως, κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν διαθέτει η χώρα μας καταπληκτικά νερά.
Tο Wii U θα διατεθεί σε ανταγωνιστική τιμή

Σε ανταγωνιστική τιμή πρόκειται να διαθέσει η Nintendo το Wii U καθώς, όπως εξηγεί δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη που έγιναν με το Nintendo 3DS και τα οποία της στοίχισαν αρκετά κατά το ξεκίνημα της διάθεσης του.
Βίντεο με τη Start Screen της καινούργιας έκδοσης

Η Microsoft την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε τα Windows Phone 8,
Νότα Διαμαρτυρίας επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων προς το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στη χώρα, για τα «αυτοκόλλητα» που επικολλούν στα σύνορα οι αρχές, στις πινακίδες αυτοκινήτων που φέρουν προκλητικά το πρόθεμα «ΜΚ», δηλαδή «Μακεδονία».
Αλλά ακόμη περιμένει…
Ο 32χρονος Stephen Hodson κατάφερε να χάσει μέσα σε ενάμιση χρόνο 101 κιλά,
Η Megan Fox και ο Brian Austin Green, αποφάσισαν να ξεφύγουν για λίγες μέρες στην εξωτική Hawaii, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τα tabloids και τις φήμες που μιλούν για ψεύτικη εγκυμοσύνη.
Δειτε κάποιες απο τις πιο εντυπωσιακές αλλα και πιο τρομακτικές νεροτσουλίθρες στον κόσμο...
Τα φορτηγά έφεραν άμμο και τα συνεργεία του δήμου
Τέσσερα φλιτζάνια μειώνουν κατά 11% τον κίνδυνο καρδιακού

Προστατευτικά για την καρδιά μπορεί να επιδράσει η καθημερινή κατανάλωση καφέ με μέτρο, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
​Η Ζέτα Μακρυπούλια ευδιάθετη και φανερά ανανεωμένη μίλησε για τις διακοπές με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την εγκυμοσύνη.
Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα λειτουργεί προτρεπτικά, ελεγκτικά, υποστηρικτικά

Την εκτίμησή του ότι «το ΠΑΣΟΚ διατήρησε το ποσοστό του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι άθλος» ανέφερε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εμπρηστική επίθεση με βανάκι είχαμε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στα γραφεία της Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βανάκι με κουκουλοφόρους έφτασε στο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας.
​Και όμως… υπάρχει γυναίκα στον κόσμο, με την οποία ο Γιώργος Λιάγκας θ΄απατούσε την Φαίη Σκορδά!
Εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική

Σήμερα και αύριο, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, τίθεται σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της εθνικής Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων.

Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίση με προσφορές

Στην υιοθέτηση ειδικών τιμολογίων για τον εγχώριο τουρισμό και για όλες τις κατηγορίες των ξενοδοχείων, προχωρεί η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), με την προοπτική να τονωθεί η τουριστική κίνηση από Έλληνες επισκέπτες στην περιοχή για τουλάχιστον ένα περίπου μήνα.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σωκράτης Κόκκαλης με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, τη Δευτέρα (25/6), σε τηλεοπτική εκπομπή.
Οι εγκεκριμένες ολιγοθερμιδικές γλυκαντικές ύλες θεωρούνται ασφαλείς για χρήση σε τρόφιμα/ ροφήματα και μπορούν να καταναλωθούν απ’ όλες τις πληθυσμιακές ομάδες, όπως παιδιά, εγκύους και μητέρες που θηλάζουν. Πάντα στα πλαίσια ενός υγιεινού προγράμματος διατροφής και χωρίς να ξεπεραστούν τα ασφαλή όρια κατανάλωσής τους, δηλαδή η Αποδεκτή Ημερήσια Πρόσληψη.
Οι χρωματιστές πάπιες που βλέπετε είναι πέρα για πέρα αληθινές, έστω κι αν παραπλανούν το μάτι για το αντίθετο!

Μάθημα τιμιότητας με την πράξη της έδωσε το πρωί της Δευτέρας μια γυναίκα από την Αλβανία.