follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η Adobe κάνει αυτό που είχε αναγγείλει, σκοτώνει το Flash για το Android και εστιάζει την προσοχή και την προσπάθεια στα PC. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Android 4.1 Jelly Bean δεν θα έχει Adobe Flash ή αν έχει με κάποιο τρόπο αυτό δεν θα είναι πιστοποιημένο από την Adobe.
Τόλμησαν να βγάλουν τα ρούχα τους στο φωτογραφικό φακό

Το γυμνό δεν έχει μόδα. Πολλά χρόνια πριν οι μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ άρχισαν να απελευθερώνονται και να πετάνε από πάνω τους κάθε ταμπού.
Η Γερμανία μαζί με την ΕΕ σχεδιάζουν να δώσουν  ένα μεγάλο ποσό περίπου 80 με 100 δις ευρώ στην Ελλάδα για να αποχωρήσει από το ευρώ.
Κυριακή 15 Ιουλίου στις 17:30 στην Τεχνόπολις με δωρεάν είσοδο
Το STR8 σε συνεργασία με το MTV διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού, με τους πιο hot καλλιτέχνες!
Καλά νέα για την ασπαρτάμη και την κατανάλωσή της έρχονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω… Κύπρου.
Σαν να συμμετέχει σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό χρωμάτων, το χωριό Kinsale της Ιρλανδίας κερδίζει με... μεγάλη χρωματική διαφορά τους αντιπάλους του!
Τον θεωρούν μεγάλο μυαλό...
Τον συνέλαβε η αστυνομία και του άνοιξε το δρόμο προς το χρήμα και τη δόξα!
Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ.
Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2012 εξέφρασε ο Ουμπέρτο Κοέλιο.
Περισσότερες θερμίδες προσλαμβάνει ο οργανισμός μετά από νηστεία
Tον λένε Στρατή Εγγλέζο...
Eίναι 18 χρονών και μένει στα Πάμφιλα της Λέσβου.
Ακόμα να πιστέψουν στη Γερμανία το… χουνέρι που έπαθε η εθνική τους ομάδα από την Ιταλία και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Euro.
Τα τατουάζ πηγαίνουν περισσότερο στις μελαχρινές (1-0)
Έχει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, μπαρ, τουαλέτα και μπάνιο. Το σπίτι του Daniel... Bond θα ήταν όπως κάθε σπίτι αν δεν είχε… ρόδες. Γιατί το σπίτι του 28χρονου ήταν ένα…
Την πρώτη της ήττα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά γνώρισε η Εθνική με 78-71 στο Σάο Κάρλος από την οικοδέσποινα Βραζιλία.
Με ιστορικό ρεκόρ ψήφων

Νέος πρόεδρος της Βουλής εξελέγει ο Β. Μεϊμαράκης με ιστορικό ρεκόρ ψήφων.
Το τρίτο τους παιδάκι φαίνεται να περιμένουν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη.
Απίστευτα προκλητική και ειρωνική είναι η διαφήμιση που έχει γεμίσει το μετρό του Λονδίνου.
Και μόνο ο τίτλος της νέας καμπάνιας της εταιρείας POWWOWNOW «Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα;
Κομψή και με απόλυτα προσεγμένη εμφάνιση, η σύζυγος του..
Όσοι πάσχουν από υψοφοβία πολύ δύσκολα μπορούν να φανταστούν τους εαυτούς τους να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν (ακόμη χειρότερα!)
Μπορεί να περιορίσει τη φλεγμονή και να μειώσει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα

Όσοι ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν διαβήτη, αλλά περπατούν καθημερινά, έχουν λιγότερες πιθανότητες τελικά να νοσήσουν σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν καμία σωματική δραστηριότητα, προκύπτει από αμερικανική μελέτη.
Οι 5 ερωτήσεις που τρομοκρατούν έναν άντρα
περισσότερο από κάθε άλλη είναι:
Τον προηγούμενο μήνα μια ευρωπαϊκή αλυσίδα ταχυφαγείων με έδρα τη Γαλλία, ονόματι «Quick», αποφάσισε να πρωτοτυπήσει λίγο, χρωματίζοντας τα ψωμάκια των μπέργκερ… κατάμαυρα! Μάλιστα, καλά διαβάζετε! Τόσο μαύρα, μάλιστα, που έμοιαζαν σαν καμμένα!
Μην μου πεις την ηλικία σου, πιθανόν να πεις ψέματα -όμως ο Hershey Man την ξέρει!


Μην κλέψεις κοιτώντας το τέλος του μηνύματος.


Διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.


Διάβασε το γραμμή γραμμή..

Έναν «διαφορετικό» και ευφάνταστο τρόπο προσφέρει το ομοσπονδιακό σύστημα της Βραζιλίας στους φυλακισμένους για να μειώσουν την ποινή τους. Για κάθε βιβλίο που διαβάζουν, θα μειώνεται η ποινή τους κατά τέσσερις ημέρες. Οι κρατούμενοι θα μπορούν να διαβάσουν μέχρι 12 βιβλία το χρόνο, προκειμένου να μειώσουν την ποινή τους κατά 48 ημέρες συνολικά ανά έτος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», τα βιβλία που τους παρέχονται είναι λογοτεχνικά, φιλοσοφικά, επιστημονικά και κλασσικά.

Δείτε..
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η μείωση της εισφοροδιαφυγής και η επίσπευση της διαδικασίας χορήγησης των συντάξεων.
Το nea-news διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPod touch! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news , στο like button του toolbar κάτω από το menu, ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας tweet και share το παρόν post στο facebook! Η κλήρωση θα γίνει με τη συμπλήρωση 5000 likes.


Σχόλια και σάτιρα που τσακίζουν κόκαλα εκτοξεύει ο ευρωπαϊκός Τύπος εναντίον της Μέρκελ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr την εμφανίζουν ως εξολοθρευτή με ένα κόκκινο μηχανικό μάτι, πλαδαρό pin-up και σωματώδη ρωμαϊκή θεότητα που κατασπαράζει Έλληνες..

Όπως αναφέρει απολαυστικό ρεπορτάζ του Reuters «η Μέρκελ, μισητή από πολλούς στην Ελλάδα, υφίσταται την απεικόνισή της με ναζιστικές στολές, αλλά τροφοδοτεί ακόμα πιο άγριες εικόνες και τίτλους.

Ο δημοφιλής browser Google Chrome είναι εδώ και λίγη ώρα διαθέσιμος για το iPhone, iPad και iPod touch. Με την νέα αυτή εφαρμογή η Google φέρνει την εμπειρία του Chrome στο iOS με χαρακτηριστικά όπως η γρήγορη αναζήτηση από την μπάρα διευθύνσεων, συγχρονισμό σελιδοδεικτών, ιστορικού, tabs, κωδικών κτλπ με ένα απλό sign-in, ασφαλή περιήγηση Incognito κτλπ.
Το nea-news διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPod touch! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news , στο like button του toolbar κάτω από το menu, ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας tweet και share το παρόν post στο facebook! Η κλήρωση θα γίνει με τη συμπλήρωση 5000 likes.
Ο Γάλλος σε νέες περιπέτειες

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τώρα και σε ριάλιτι. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποφάσισε να εκθέσει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, αποδεχόμενος την πρόταση του γαλλικού καναλιού Trace Sports». 

Η Ιταλία νίκησε 2-1 την Γερμανία στον ημιτελικό με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι και εξαιρετική εμφάνιση, έτσι θα είναι η αντίπαλος της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2012 την Κυριακή στο Κιέβο


Όσοι χρησιμοποιείτε το Facebook app στο iPhone έχετε δει αυτή την εικόνα πολλές φορές. Η εφαρμογή είναι τόσο αργή που τις περισσότερες φορές καταντάει εκνευριστική στην χρήση. Ό,τι και να κάνεις στο Facebook iPhone app πάντα πρέπει να μεσολαβήσει χρόνος και loading μέχρι να εμφανιστεί το αποτέλεσμα, ακόμα και αν είσαι σε WiFi ή σε 3G σύνδεση που έχεις δοκιμάσει με επιτυχία download με 80Κb/s. Το πρόβλημα οφείλεται στον τρόπο που είναι φτιαγμένο το Facebook app αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει, τουλάχιστον αυτό δηλώνουν δύο developers του Facebook που ασχολούνται με το θέμα.

Γιατί πήγαν να συλλάβουν στην Εκάλη την αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη; Τι είπε η ίδια για την περιπέτειά της;

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), δίνοντας τέλος στο αδιέξοδο των ασφαλισμένων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) .


Στα 10 δισ. ευρώ η βοήθεια που θα πάρει η χώρα

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι ελπίδες για μνημόνιο light στην περίπτωση της Κύπρου, δηλαδή για την οικονομική στήριξη μόνο του τραπεζικού τομέα της. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η Λευκωσία θα υποχρεωθεί να μπει στον μηχανισμό στήριξης για να εξυγιάνει και τα δημοσιονομικά της. 
Υποτίθεται ότι είναι ένα αθώο παιχνίδι, αυτό της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των εφήβων μεταξύ τους και μάλιστα, πολλοί πιστεύουν ότι καλλιεργεί και αναβαθμίζει την κοινωνικότητά τους.

Ο οίκος δημοπρασιών Νέιτ Ντ. Σάντερς εκτιμά ότι το χρυσό αγαλματίδιο θα πωληθεί από 2,5 μέχρι 3 εκατομμύρια δολάρια. Η δημοπρασία πραγματοποιείται στις 28 Ιουνίου, στο Λος Άντζελες.

Μια μαγική στιγμή ανάμεσα σε ένα δελφίνι και ένα σκύλο κατέγραψε η κάμερα!

Το video ανέβηκε στο youtube από τους ιδρυτές του One World One Ocean Campaign και δείχνει κυριολεκτικά το φιλί ανάμεσα σε ένα δελφίνι και έναν σκύλο!

Δείτε την συγκλονιστική εικόνα που δείχνει την αγνότητα των ζώων...

Οι υποσχέσεις είναι υποσχέσεις! Και πρέπει να τηρούνται. Κάπως έτσι το σκέφτηκε και η Σάρα Τζέι, πρωταγωνίστρια σε… ταινίες ενηλίκων, που είχε δώσει μία υπόσχεση σε περίπτωση που το Μαϊάμι θα πάρει το πρωτάθλημα.Μέσω του twitter της είχε «υποσχεθεί» πως αν η παρέα του ΛεΜπρον βρεθεί στην κορυφή τότε θα κάνει… στοματικό έρωτα στους φιλάθλους του των Χιτ.
Η κατανάλωση καφέ μπορεί να δράσει προστατευτικά για την καρδιά. Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ που έκαναν μάλιστα και τη σχετική έρευνα κατέληξαν ότι μέχρι 4 φλυτζάνια καφέ τη μέρα μπορεί να μειώσουν πολλούς κινδύνους. Από 5 φλυτζάνια και πάνω, δεν υπάρχει κανένα όφελος, αντίθετα κρύβει κινδύνους.  

Ο Λουκάνικος, ο σκύλος των διαδηλώσεων που ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Time, έδωσε το όνομά του σε μπαρ της Μαδρίτης!
Η μαστίχα Χίου είναι μια και μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέροντας στον οργανισμό πολλά οφέλη. Διαβάστε που κάνει καλό και πως θα την αξιοποιήσετε.
Σας προσκαλούμε στο Πάρκο Τρίτση στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012 σε ένα ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ, ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
Συγκροτήθηκε τo νέο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν συνεδρίασης της ολομέλειας της ΚΟ του κόμματος.

Στη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. εξελέγη ο Νίκος Βούτσης, Βουλευτής Α’ Αθήνας...
«Θα ήθελα πολύ γρήγορες αποφάσεις για τις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις αγορές, ακόμη και αν έχουν κάνει σημαντικές προσπάθειες για να διορθώσουν τα δημοσιονομικά τους»,
Η πρώτη συσκευή για το σαλόνι έχει το όνομα Google Nexus Q και έρχεται απευθείας από το Google για $299 στα μέσα Ιουλίου 2012. Η φουτουριστική μπάλα με τα LED φώτα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα tablet ή κινητό τοποθετημένο σε ένα πολύ όμορφο κουτί και με πολλές συνδέσεις για τον έξω κόσμο και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η νέα τάση για τους έφηβους της Ρωσίας είναι να ανεβούν όσο δυνατό ψηλότερα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και να βγάλουν μια φωτογραφία επιδεικνύοντας έτσι το θάρρος τους.
Δείτε τα 10 υπέροχα θαύματα της φύσης που μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά αλλά ειναι σίγουρα αξιοθαύμαστα...