follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Άλλοι άνθρωποι έχουν ταλέντο στο τραγούδι, άλλοι στο χορό, άλλοι στη ζωγραφική... ενώ οι άνθρωποι του συγκεκριμένου βίντεο «ζωγραφίζουν» με το τρόπο που καθαρίζουν τα τζάμια καταστημάτων, κτηρίων και σπιτιών..

Δείτε:
Πέρα από τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση που σου προσφέρει, πέρα από το δέσιμο με το σύντροφό σου, πέρα και πάνω από τους πολλαπλούς οργασμούς, το σεξ μπορεί να σου προσφέρει τουλάχιστον δέκα ακόμα εκπληκτικά ιατρικά οφέλη που ούτε είχες ποτέ φανταστεί.
Νέο σκάνδαλο σημειώθηκε στην κινεζική γαλακτοβιομηχανία ...προσθέτοντας κρίκο στην αλυσίδα ...με παρόμοια περιστατικά τα τελευταία έτη.
Μπαίνει ένας άνδρας σε ένα φαρμακείο και ζητά από τον φαρμακοποιό 50 προφυλακτικά..


3 κοπέλες που περιμένουν από πίσω του αρχίζουν να γελούν..
Με την ατάκα-τιτίβισμα «μήπως το παράκανα;», ο Άδωνης Γεωργιάδης μας ενημέρωσε πριν από λίγο ότι γι’ αυτή την εβδομάδα είναι ο 2ος στην κατάταξη Έλληνας χρήστης σ’ επίπεδο αναφορών στο twitter. 
Οι εταίροι «ξηλώνουν» την προγραμματική συμφωνία των τριών αρχηγών

Σοβαρές αμφιβολίες διατυπώνονται από αξιωματούχους και τεχνοκράτες των Βρυξελλών σε σχέση με την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που συγκροτούν τη νέα ελληνική κυβέρνηση. 
Ρεπορτάζ : Σωτήρης Νίκας

(από την Καθημερινή της Κυριακής)

Μία σημαντική ευκαιρία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους κατά 50 δισ. ευρώ διανοίγεται μετά την απόφαση της Ευρωζώνης για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέσω ευρωπαϊκών μηχανισμών και όχι των... 
Τα στελέχη που θα γίνουν σκιώδεις υπουργοί

«Θα παίξουμε στενό μαρκάρισμα» λένε στην Κουμουνδούρου χαρακτηριστικά. Στην κατεύθυνση αυτή αποκτά ειδικό ενδιαφέρον η «σκιώδης κυβέρνηση» την οποία συγκροτεί στην παρούσα φάση ο κ. Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
«Μέσω διαδικτύου, σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, άνθρωποι βγάζουν στη μαύρη αγορά τα όργανά τους», αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.
Ένα πρωτότυπο κίνημα διαμαρτυρίας έχει «γεννηθεί» στην Ιταλία και εξαπλώνεται γοργά σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για ένα κίνημα εισβολής σε τράπεζες και ...
Τραγούδησε το I Will Always Love You της Whitney Houston!

Η 16χρονη Jessica Sanchez κατάφερε να αφήσει άφωνους τους κριτές της εκπομπής «American idol» με την ερμηνεία της του τραγουδιού «I Will Always Love You» της Whitney Houston.
Σταμάτησε στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Κύπριος «Πάλεψε», αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο Μάρκος Παγδατής στον τρίτο γύρο του Wimbledon, κόντρα στο νούμερο τέσσερα της παγκόμιας κατάταξης, Άντι Μάρεϊ...
Πρόεδρος της χώρας από το 1996

Ο Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον, που διεκδικούσε πέμπτη θητεία, εξελέγη χθες, Σάββατο, πρόεδρος της Ισλανδίας, σύμφωνα με τα μερικά επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.
Η Trift Bridge, όπως ονομάζεται, είναι μία από τις πιο θεαματικές πεζογέφυρες των Άλπεων, μήκους 170 μέτρων, η οποία διασχίζει το φαράγγι πάνω από τη λίμνη Triftsee, στην περιοχή Gadmen της Ελβετίας, προσφέροντας μοναδικές εικόνες στους τολμηρούς πεζοπόρους.
Στις 20 Ιουλίου 2012 τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας -εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3- και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά όπως ενημερώνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Πέθανε το Σάββατο, 30 Ιουνίου, ο Θύμιος Καρακατσάνης. Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρο απο το σάκχαρο. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (9/7) στις 11.30 το πρωι απο το νεκροταφείο Παιανίας.
Σαν «βόμβα» έσκασε στο Χόλυγουντ ο χωρισμός του Τομ Κρουζ με την αρκετά μικρότερη σύζυγο του Κέιτ Χολμς, παρόλο που οι κακές γλώσσες σχεδόν από την αρχή του γάμου έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει και πολύ.
Γ. Βρούτσης: «Στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Οργισμένη αντίδραση της Χρυσής Αυγής

Με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προειδοποιεί η Χρυσή Αυγή λόγω του αποκλεισμού του υποψηφίου της,
Στην πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2012- 2013, προχωρεί ο... Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της μονάδας επαγγελματικής κατάρτισης εφήβων με... ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (νοητική ανεπάρκεια και μαθησιακές δυσκολίες),
Τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά η πρώτη γενιά ενός...
ζευγαριού φουτουριστικών γυαλιών με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση στο ίντερνετ τα οποία παρουσιάστηκαν χθες από την Google.
Η ζωή της καυτής λατίνας τραγουδίστριας Shakira μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα με φωτογραφίες της από το 1977 έως σήμερα!

Μετά από την επιστολή που έγραψε και υποστήριξε ότι της έδωσαν ναρκωτικά για να γυρίσει ταινία πορνό, η σέξι Σάρα Τομάζι που έγινε γνωστή από τις… 
Σήμερα στις 14:00 στη ΝΕΤ, στους «27 της Ευρώπης»

Μέχρι πριν λίγα χρόνια το γκραφίτι θεωρείτο σαν ένας βανδαλισμός και αυτοί που το ασκούσαν, ζούσαν συνήθως στην παρανομία.
Η Adobe κάνει αυτό που είχε αναγγείλει, σκοτώνει το Flash για το Android και εστιάζει την προσοχή και την προσπάθεια στα PC. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Android 4.1 Jelly Bean δεν θα έχει Adobe Flash ή αν έχει με κάποιο τρόπο αυτό δεν θα είναι πιστοποιημένο από την Adobe.
Τόλμησαν να βγάλουν τα ρούχα τους στο φωτογραφικό φακό

Το γυμνό δεν έχει μόδα. Πολλά χρόνια πριν οι μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ άρχισαν να απελευθερώνονται και να πετάνε από πάνω τους κάθε ταμπού.
Η Γερμανία μαζί με την ΕΕ σχεδιάζουν να δώσουν  ένα μεγάλο ποσό περίπου 80 με 100 δις ευρώ στην Ελλάδα για να αποχωρήσει από το ευρώ.
Κυριακή 15 Ιουλίου στις 17:30 στην Τεχνόπολις με δωρεάν είσοδο
Το STR8 σε συνεργασία με το MTV διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού, με τους πιο hot καλλιτέχνες!
Καλά νέα για την ασπαρτάμη και την κατανάλωσή της έρχονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω… Κύπρου.
Σαν να συμμετέχει σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό χρωμάτων, το χωριό Kinsale της Ιρλανδίας κερδίζει με... μεγάλη χρωματική διαφορά τους αντιπάλους του!
Τον θεωρούν μεγάλο μυαλό...
Τον συνέλαβε η αστυνομία και του άνοιξε το δρόμο προς το χρήμα και τη δόξα!
Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ.
Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2012 εξέφρασε ο Ουμπέρτο Κοέλιο.
Περισσότερες θερμίδες προσλαμβάνει ο οργανισμός μετά από νηστεία
Tον λένε Στρατή Εγγλέζο...
Eίναι 18 χρονών και μένει στα Πάμφιλα της Λέσβου.
Ακόμα να πιστέψουν στη Γερμανία το… χουνέρι που έπαθε η εθνική τους ομάδα από την Ιταλία και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Euro.
Τα τατουάζ πηγαίνουν περισσότερο στις μελαχρινές (1-0)
Έχει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, μπαρ, τουαλέτα και μπάνιο. Το σπίτι του Daniel... Bond θα ήταν όπως κάθε σπίτι αν δεν είχε… ρόδες. Γιατί το σπίτι του 28χρονου ήταν ένα…
Την πρώτη της ήττα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά γνώρισε η Εθνική με 78-71 στο Σάο Κάρλος από την οικοδέσποινα Βραζιλία.
Με ιστορικό ρεκόρ ψήφων

Νέος πρόεδρος της Βουλής εξελέγει ο Β. Μεϊμαράκης με ιστορικό ρεκόρ ψήφων.
Το τρίτο τους παιδάκι φαίνεται να περιμένουν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη.
Απίστευτα προκλητική και ειρωνική είναι η διαφήμιση που έχει γεμίσει το μετρό του Λονδίνου.
Και μόνο ο τίτλος της νέας καμπάνιας της εταιρείας POWWOWNOW «Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα;
Κομψή και με απόλυτα προσεγμένη εμφάνιση, η σύζυγος του..
Όσοι πάσχουν από υψοφοβία πολύ δύσκολα μπορούν να φανταστούν τους εαυτούς τους να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν (ακόμη χειρότερα!)
Μπορεί να περιορίσει τη φλεγμονή και να μειώσει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα

Όσοι ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν διαβήτη, αλλά περπατούν καθημερινά, έχουν λιγότερες πιθανότητες τελικά να νοσήσουν σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν καμία σωματική δραστηριότητα, προκύπτει από αμερικανική μελέτη.
Οι 5 ερωτήσεις που τρομοκρατούν έναν άντρα
περισσότερο από κάθε άλλη είναι:
Τον προηγούμενο μήνα μια ευρωπαϊκή αλυσίδα ταχυφαγείων με έδρα τη Γαλλία, ονόματι «Quick», αποφάσισε να πρωτοτυπήσει λίγο, χρωματίζοντας τα ψωμάκια των μπέργκερ… κατάμαυρα! Μάλιστα, καλά διαβάζετε! Τόσο μαύρα, μάλιστα, που έμοιαζαν σαν καμμένα!
Μην μου πεις την ηλικία σου, πιθανόν να πεις ψέματα -όμως ο Hershey Man την ξέρει!


Μην κλέψεις κοιτώντας το τέλος του μηνύματος.


Διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.


Διάβασε το γραμμή γραμμή..

Έναν «διαφορετικό» και ευφάνταστο τρόπο προσφέρει το ομοσπονδιακό σύστημα της Βραζιλίας στους φυλακισμένους για να μειώσουν την ποινή τους. Για κάθε βιβλίο που διαβάζουν, θα μειώνεται η ποινή τους κατά τέσσερις ημέρες. Οι κρατούμενοι θα μπορούν να διαβάσουν μέχρι 12 βιβλία το χρόνο, προκειμένου να μειώσουν την ποινή τους κατά 48 ημέρες συνολικά ανά έτος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», τα βιβλία που τους παρέχονται είναι λογοτεχνικά, φιλοσοφικά, επιστημονικά και κλασσικά.

Δείτε..