follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Μπορεί να λατρεύει την δουλειά της και να ασχολείται πολλές ώρες αλλά φροντίζει να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της. Η Ελένη Φουρείρα δεν ξεχνά πως είναι καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ήλιος και θάλασσα στα ελληνικά νησιά!
Δείτε τις πιο ξεκαρδιστικές τούμπες ever! Από την Στέλλα Μπεζαντάκου μέχρι και τον Πάπα! Ξεκαρδιστικό βίντεο
Τι κάνουν, που ψάχνουν, όσοι απέτυχαν στις εκλογές μετά από μακρά θητεία στο Κοινοβούλιο

Οι κκ. Πάγκαλος και Ρέππας αλλά και η κυρία Διαμαντοπούλου, που μπορεί να μη βρίσκονται πλέον στο Κοινοβούλιο αλλά δεν παύουν να ασχολούνται καθημερινά με την πολιτική.
Ένα απλό αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας δεν αρκεί για να κάνετε οικονομία στα καύσιμα.

Η οικονομία ξεκινά από σένα τον ίδιο, αρκεί να ακολουθήσεις μερικούς πολύ απλούς κανόνες – που ίσως δεν ακολουθούσες μέχρι τώρα.
Τη μείωση του επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) την ερχόμενη Πέμπτη κατά τουλάχιστον ένα τέταρτο της ποσοστιαίας μονάδας (25 μονάδες βάσης) στο 0,75% αναμένουν 57 οικονομολόγοι που ερωτήθηκαν από το πρακτορείο Bloomberg.
Βίντεο της NASA αποκαλύπτει τα μυστικά του

Σας λείπουν περίπου 155 εκατ. δολάρια για να εξασφαλίσετε ένα εισιτήριο για το φεγγάρι; Δεν πειράζει, η NASA έχει κάτι και για όσους δεν ταξιδέψουμε στο διάστημα: ένα βίντεο-περιήγηση.
Ένα από τα σπουδαιότερα και πολυδάπανα πειράματα στον κόσμο φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον στόχο του. Οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου CERN δηλώνουν κατά 99,99% σίγουροι ότι ανακάλυψαν το περιβόητο Σωματίδιο του Θεού (Higgs Boson) και
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο δημιούργησαν ένα ρομποτικό χέρι που κερδίζει κάθε φορά που παίζει το γνωστό παιχνίδι "πέτρα-ψαλίδι-χαρτί".
Η είδηση είναι ενδιαφέρουσα όχι μόνο από τεχνολογικής απόψεως, αλλά και από…
Ο Πάνος Καμμένος ζητά διευκρινίσεις για την αλλοίωση των στοιχείων

Την πρόθεσή του να θέσει το θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, καθώς και την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ένα εστιατόριο στη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να γλυκάνει τους πελάτες του με ένα γιγάντιο δροσερό δώρο!
Οι «Κινηματογραφιστές σε κρίση», είναι μια ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνών που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο χρόνων και να φτιάξουν τις δικές τους κινηματογραφικές ταινίες.

Πρώτη τους απόπειρα οι «Ικέτες». (24')
Το χωριό Giethoorn είναι ένα χωριό στην ολλανδική επαρχία του Overijssel. Αποκαλείται και Βενετία της Ολλανδίας και όχι άδικα αφού δεν έχει δρόμους.. έχει όμως κανάλια που φτάνουν τα 7,5 χιλιόμετρα!  Περίπου 50 μικρές ξύλινες γέφυρες περνούν πάνω από το τρεχούμενο νερό και ανάμεσα από τη καταπράσινη φύση.
Τα «pheromone parties» αποτελούν μια νέα μόδα στην Αμερική, που φαίνεται να κερδίζει πολλούς οπαδούς, ειδικά όσους δεν έχουν ακόμη βρει το ταίρι τους...
Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται συνεχώς επιθέσεις... κουνουπιώντο καλοκαίρι, αντίθετα με άλλους που δεν αντιλαμβάνονται καν την παρουσία τους. 
Σύμφωνα με το ScienceNordic.com, μπορεί οι επιλογές των κουνουπιών να μοιάζουν αυθαίρετες, όμως απ' ότι φαίνεται είναι καθαρά θέμα οσμής.
Συνέτριψε με 4-0 την Ιταλία και στέφθηκε τροπαιούχος

Το τρίτο Euro της Ιστορίας της πανηγυρίζει η Ισπανία, ενώ παράλληλα έγινε και η πρώτη ομάδα στον κόσμο που επανέλαβε τον θρίαμβό της έχοντας ενδιάμεσα κατακτήσει και ένα Μουντιάλ (2010).
Άλλοι άνθρωποι έχουν ταλέντο στο τραγούδι, άλλοι στο χορό, άλλοι στη ζωγραφική... ενώ οι άνθρωποι του συγκεκριμένου βίντεο «ζωγραφίζουν» με το τρόπο που καθαρίζουν τα τζάμια καταστημάτων, κτηρίων και σπιτιών..

Δείτε:
Πέρα από τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση που σου προσφέρει, πέρα από το δέσιμο με το σύντροφό σου, πέρα και πάνω από τους πολλαπλούς οργασμούς, το σεξ μπορεί να σου προσφέρει τουλάχιστον δέκα ακόμα εκπληκτικά ιατρικά οφέλη που ούτε είχες ποτέ φανταστεί.
Νέο σκάνδαλο σημειώθηκε στην κινεζική γαλακτοβιομηχανία ...προσθέτοντας κρίκο στην αλυσίδα ...με παρόμοια περιστατικά τα τελευταία έτη.
Μπαίνει ένας άνδρας σε ένα φαρμακείο και ζητά από τον φαρμακοποιό 50 προφυλακτικά..


3 κοπέλες που περιμένουν από πίσω του αρχίζουν να γελούν..
Με την ατάκα-τιτίβισμα «μήπως το παράκανα;», ο Άδωνης Γεωργιάδης μας ενημέρωσε πριν από λίγο ότι γι’ αυτή την εβδομάδα είναι ο 2ος στην κατάταξη Έλληνας χρήστης σ’ επίπεδο αναφορών στο twitter. 
Οι εταίροι «ξηλώνουν» την προγραμματική συμφωνία των τριών αρχηγών

Σοβαρές αμφιβολίες διατυπώνονται από αξιωματούχους και τεχνοκράτες των Βρυξελλών σε σχέση με την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που συγκροτούν τη νέα ελληνική κυβέρνηση. 
Ρεπορτάζ : Σωτήρης Νίκας

(από την Καθημερινή της Κυριακής)

Μία σημαντική ευκαιρία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους κατά 50 δισ. ευρώ διανοίγεται μετά την απόφαση της Ευρωζώνης για την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέσω ευρωπαϊκών μηχανισμών και όχι των... 
Τα στελέχη που θα γίνουν σκιώδεις υπουργοί

«Θα παίξουμε στενό μαρκάρισμα» λένε στην Κουμουνδούρου χαρακτηριστικά. Στην κατεύθυνση αυτή αποκτά ειδικό ενδιαφέρον η «σκιώδης κυβέρνηση» την οποία συγκροτεί στην παρούσα φάση ο κ. Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.
«Μέσω διαδικτύου, σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, άνθρωποι βγάζουν στη μαύρη αγορά τα όργανά τους», αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.
Ένα πρωτότυπο κίνημα διαμαρτυρίας έχει «γεννηθεί» στην Ιταλία και εξαπλώνεται γοργά σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για ένα κίνημα εισβολής σε τράπεζες και ...
Τραγούδησε το I Will Always Love You της Whitney Houston!

Η 16χρονη Jessica Sanchez κατάφερε να αφήσει άφωνους τους κριτές της εκπομπής «American idol» με την ερμηνεία της του τραγουδιού «I Will Always Love You» της Whitney Houston.
Σταμάτησε στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Κύπριος «Πάλεψε», αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο Μάρκος Παγδατής στον τρίτο γύρο του Wimbledon, κόντρα στο νούμερο τέσσερα της παγκόμιας κατάταξης, Άντι Μάρεϊ...
Πρόεδρος της χώρας από το 1996

Ο Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον, που διεκδικούσε πέμπτη θητεία, εξελέγη χθες, Σάββατο, πρόεδρος της Ισλανδίας, σύμφωνα με τα μερικά επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.
Η Trift Bridge, όπως ονομάζεται, είναι μία από τις πιο θεαματικές πεζογέφυρες των Άλπεων, μήκους 170 μέτρων, η οποία διασχίζει το φαράγγι πάνω από τη λίμνη Triftsee, στην περιοχή Gadmen της Ελβετίας, προσφέροντας μοναδικές εικόνες στους τολμηρούς πεζοπόρους.
Στις 20 Ιουλίου 2012 τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας -εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3- και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά όπως ενημερώνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Πέθανε το Σάββατο, 30 Ιουνίου, ο Θύμιος Καρακατσάνης. Ο 72χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρο απο το σάκχαρο. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (9/7) στις 11.30 το πρωι απο το νεκροταφείο Παιανίας.
Σαν «βόμβα» έσκασε στο Χόλυγουντ ο χωρισμός του Τομ Κρουζ με την αρκετά μικρότερη σύζυγο του Κέιτ Χολμς, παρόλο που οι κακές γλώσσες σχεδόν από την αρχή του γάμου έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει και πολύ.
Γ. Βρούτσης: «Στόχος της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Οργισμένη αντίδραση της Χρυσής Αυγής

Με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προειδοποιεί η Χρυσή Αυγή λόγω του αποκλεισμού του υποψηφίου της,
Στην πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2012- 2013, προχωρεί ο... Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της μονάδας επαγγελματικής κατάρτισης εφήβων με... ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (νοητική ανεπάρκεια και μαθησιακές δυσκολίες),
Τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά η πρώτη γενιά ενός...
ζευγαριού φουτουριστικών γυαλιών με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση στο ίντερνετ τα οποία παρουσιάστηκαν χθες από την Google.
Η ζωή της καυτής λατίνας τραγουδίστριας Shakira μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα με φωτογραφίες της από το 1977 έως σήμερα!

Μετά από την επιστολή που έγραψε και υποστήριξε ότι της έδωσαν ναρκωτικά για να γυρίσει ταινία πορνό, η σέξι Σάρα Τομάζι που έγινε γνωστή από τις… 
Σήμερα στις 14:00 στη ΝΕΤ, στους «27 της Ευρώπης»

Μέχρι πριν λίγα χρόνια το γκραφίτι θεωρείτο σαν ένας βανδαλισμός και αυτοί που το ασκούσαν, ζούσαν συνήθως στην παρανομία.
Η Adobe κάνει αυτό που είχε αναγγείλει, σκοτώνει το Flash για το Android και εστιάζει την προσοχή και την προσπάθεια στα PC. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Android 4.1 Jelly Bean δεν θα έχει Adobe Flash ή αν έχει με κάποιο τρόπο αυτό δεν θα είναι πιστοποιημένο από την Adobe.
Τόλμησαν να βγάλουν τα ρούχα τους στο φωτογραφικό φακό

Το γυμνό δεν έχει μόδα. Πολλά χρόνια πριν οι μεγαλύτερες Ελληνίδες σταρ άρχισαν να απελευθερώνονται και να πετάνε από πάνω τους κάθε ταμπού.
Η Γερμανία μαζί με την ΕΕ σχεδιάζουν να δώσουν  ένα μεγάλο ποσό περίπου 80 με 100 δις ευρώ στην Ελλάδα για να αποχωρήσει από το ευρώ.
Κυριακή 15 Ιουλίου στις 17:30 στην Τεχνόπολις με δωρεάν είσοδο
Το STR8 σε συνεργασία με το MTV διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την απόλυτη συναυλία του καλοκαιριού, με τους πιο hot καλλιτέχνες!
Καλά νέα για την ασπαρτάμη και την κατανάλωσή της έρχονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω… Κύπρου.
Σαν να συμμετέχει σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό χρωμάτων, το χωριό Kinsale της Ιρλανδίας κερδίζει με... μεγάλη χρωματική διαφορά τους αντιπάλους του!
Τον θεωρούν μεγάλο μυαλό...
Τον συνέλαβε η αστυνομία και του άνοιξε το δρόμο προς το χρήμα και τη δόξα!
Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ.
Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2012 εξέφρασε ο Ουμπέρτο Κοέλιο.
Περισσότερες θερμίδες προσλαμβάνει ο οργανισμός μετά από νηστεία