follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Έρευνα για την χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή για το 2011, διενήργησαν οι ειδικοί. Η έρευνα αφορά στις αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα και βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που..
Είχατε ποτέ σκεφτεί οτι μπορεί να υπάρχουν στα αλήθεια δράκοι; Μήπως καλαμάρια βαμπίρ; Λοιπόν αυτά τα πλάσματα, όχι μόνο δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιου σκηνοθέτη, αλλά υπάρχουν και μάλιστα κυκλοφορούν στις θάλασσες όλου του κόσμου. Δείτε λοιπόν τα πιο παράξενα θαλάσσια πλάσματα του κόσμου.
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδατης FIBA για το προολυμπιακότουρνουά καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, τα Σκόπια καταχωρούνταιως «MKD» αντί για «FYROM», όνομαμε το οποίο ως πρότινος αναφέρονταν σεόλους τους διεθνείς οργανισμούς.
Πρώτο ραντεβού; Μη σε πιάνει πανικός! Δες ανάλογα με το ζώδιό του πώς να τον σαγηνέψεις και κάνε τον να σου ζητά και δεύτερο και τρίτο...ραντεβού..
Έναν απίστευτο και ταυτόχρονα εξοργιστικό τρόπο σκαρφίστηκε γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών προκειμένου να λάβει έσοδα, αλλά κυρίως να καπηλευτεί την ανάγκη του κόσμου για δουλειά, σε μια εποχή που η ανεργία αγγίζει το 25%.
Ένας συνταξιούχος της General Motors στο Ντιτρόιτ είδε ξαφνικά τον λογαριασμό του να γίνεται... ποτάμι με δολάρια στα ΑΤΜ


Το καλοκαίρι του 2009, ο 55χρονος Ρόναλντ Πέιτζ πήγε σε κάποιο ΑΤΜ για να σηκώσει μερικά χρήματα από το λογαριασμό του, που δεν είχε πάνω από μερικές εκατοντάδες δολάρια..
Ο Albert Einstein δεν χρειάζεται συστάσεις. Με αφορμή την απόδειξη της ορθότητας της θεωρίας του από Βρετανούς επιστήμονες σχετικά με την ταχύτητα που διαστέλλεται το σύμπαν, το Otherside.gr παρουσιάζει 15 από τα πιο σπουδαία πράγματα που έχει πει το μεγαλύτερο μυαλό του 20ου αιώνα..
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Ο μύθος της συνεισφοράς της Ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία.

Η Κύπρος ετοιμάζεται να μπει στον μηχανισμό στήριξης. Η Ισπανία, αυτή η τεράστια χώρα που μπορεί να θρέψει όλη την Ευρώπη, καταρρέει οικονομικά. Η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, έχουν ήδη δημιουργήσει μια Ευρώπη άλλης ταχύτητας. Της όπισθεν.
Στις 16 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου. Μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων...οι επιχειρήσεις μπορούν να διενεργούν 10ήμερα προσφορών.
μελιτζάzz, η [ουσ.]: 

[1] το είδος μουσικής jazz που παίζεται μόνο στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και συνοδεύεται απαραίτητα από εκλεκτούς μεζέδες και εδέσματα της πραγματικής τσακώνικης μελιτζάνας Λεωνιδίου, 

[2] η πολύ ιδιαίτερη jazz αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο η γλυκιά σαν μέλι τσακώνικη μελιτζάνα, είτε μαγειρεμένη ή ως γλυκό μελιτζανάκι..
Μπορούν οι Νορβηγοί να συναγωνιστούν τους φημισμένους σεφ του Παρισιού; Θα περίμενε κανείς οι «ασπρουλιάρηδες» Άγγλοι να γνωρίζουν καλύτερα
Βλέπετε τις αδύνατες και καλογυμνασμένες γυναίκες και τις ζηλεύετε;

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε την καλλίγραμμη σιλουέτα τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους και να εφαρμόσετε 10 tips τα οποία σύμφωνα με έρευνες εφαρμόζουν οι αδύνατες γυναίκες όλου του κόσμου....
Σ'αυτό το μάταιο κόσμο υπάρχουν άνθρωποι για σχέση,για ελεύθερη σχέση και...για τίποτα από τα παραπάνω!

Το βασικό είναι να ξεχωρίσεις ποιος είναι τι...
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημάδια σκληρής κακοποίησης.
Τα πάχη μου τα κάλλη μου", λέει μια λαϊκή ρήση, μόνο που στην περίπτωση των δέκα "υπέρβαρων" χωρών που ακολουθούν η ομορφιά των κατοίκων χάνεται μέσα στους τόνους λίπους!
Για περισσότερα από 20 λεπτά μια μυστηριώδης δέσμη φωτός είχε αφήσει έκπληκτους τους κατοίκους της Δυτικής Αυστραλίας,
Πολύτιμες οι γνώσεις της για τις χώρες σε κρίση

Διατεθειμένη να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αναπτυγμένες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η Ελλάδα είναι η Παγκόσμια Τράπεζα,
Μεγάλη ανακούφιση τής έφερε ο χωρισμός

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και μόλις λόγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Katie Holmes και ο Tom Cruise παίρνουν διαζύγιο,
Αν δεν σας  άρεσε ποτέ η γεωγραφία, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Αυτός ο διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι έχουν τα πιο προικισμένα… μόρια.
Είναι κάτι παραπάνω από
φρικτό: ένας ασθενής πέθανε από δίψα στο νοσοκομείο, επειδή οι γιατροί αρνούνταν να του δώσουν νερό! Για την ακρίβεια το… αμέλησαν.
Η Laetitia Gayno παρουσιάζει τις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο

Ένα βίντεο με τις δυνατότητες των επαναστατικών γυαλιών Project Glass έδωσε στη δημοσιότητα η Google
Φούστες made in Japan..
Τέσσερις νέες φωτογραφίες από το κελί
της πτέρυγας ΣΤ’ των φυλακών Κορυδαλλού που...
Το Vanity Fair έχει στο πέρασμα των χρόνων φωτογραφίσει μερικά από τα πιο διάσημα σώματα στις παραλίες του κόσμου..
Τζόβα Ελίζα

Το καλοκαίρι έφτασε και η κατανάλωση αλκοόλ παίρνει τα «πάνω» της. Από την ξαπλώστρα της παραλίας μέχρι το ταβερνάκι ή τη βεράντα, τα αλκοολούχα ποτά αποτελούν μία καλοκαιρινή συντροφιά! Πόσο βλαπτικό μπορεί τελικά να είναι ένα.. «ποτηράκι»;
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του Johnny Depp από την Vanessa Paradis και ο διάσημος ηθοποιός μας «γνώρισε» το νέο του έρωτα.
Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του… υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του.
Τέτοια ορχήστρα δεν έχετε ξαναδεί...

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να πάθετε την πλάκα σας!..
Μπορεί να λατρεύει την δουλειά της και να ασχολείται πολλές ώρες αλλά φροντίζει να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της. Η Ελένη Φουρείρα δεν ξεχνά πως είναι καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ήλιος και θάλασσα στα ελληνικά νησιά!
Δείτε τις πιο ξεκαρδιστικές τούμπες ever! Από την Στέλλα Μπεζαντάκου μέχρι και τον Πάπα! Ξεκαρδιστικό βίντεο
Τι κάνουν, που ψάχνουν, όσοι απέτυχαν στις εκλογές μετά από μακρά θητεία στο Κοινοβούλιο

Οι κκ. Πάγκαλος και Ρέππας αλλά και η κυρία Διαμαντοπούλου, που μπορεί να μη βρίσκονται πλέον στο Κοινοβούλιο αλλά δεν παύουν να ασχολούνται καθημερινά με την πολιτική.
Ένα απλό αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας δεν αρκεί για να κάνετε οικονομία στα καύσιμα.

Η οικονομία ξεκινά από σένα τον ίδιο, αρκεί να ακολουθήσεις μερικούς πολύ απλούς κανόνες – που ίσως δεν ακολουθούσες μέχρι τώρα.
Τη μείωση του επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) την ερχόμενη Πέμπτη κατά τουλάχιστον ένα τέταρτο της ποσοστιαίας μονάδας (25 μονάδες βάσης) στο 0,75% αναμένουν 57 οικονομολόγοι που ερωτήθηκαν από το πρακτορείο Bloomberg.
Βίντεο της NASA αποκαλύπτει τα μυστικά του

Σας λείπουν περίπου 155 εκατ. δολάρια για να εξασφαλίσετε ένα εισιτήριο για το φεγγάρι; Δεν πειράζει, η NASA έχει κάτι και για όσους δεν ταξιδέψουμε στο διάστημα: ένα βίντεο-περιήγηση.
Ένα από τα σπουδαιότερα και πολυδάπανα πειράματα στον κόσμο φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον στόχο του. Οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου CERN δηλώνουν κατά 99,99% σίγουροι ότι ανακάλυψαν το περιβόητο Σωματίδιο του Θεού (Higgs Boson) και
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο δημιούργησαν ένα ρομποτικό χέρι που κερδίζει κάθε φορά που παίζει το γνωστό παιχνίδι "πέτρα-ψαλίδι-χαρτί".
Η είδηση είναι ενδιαφέρουσα όχι μόνο από τεχνολογικής απόψεως, αλλά και από…
Ο Πάνος Καμμένος ζητά διευκρινίσεις για την αλλοίωση των στοιχείων

Την πρόθεσή του να θέσει το θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, καθώς και την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ένα εστιατόριο στη Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να γλυκάνει τους πελάτες του με ένα γιγάντιο δροσερό δώρο!
Οι «Κινηματογραφιστές σε κρίση», είναι μια ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνών που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο χρόνων και να φτιάξουν τις δικές τους κινηματογραφικές ταινίες.

Πρώτη τους απόπειρα οι «Ικέτες». (24')
Το χωριό Giethoorn είναι ένα χωριό στην ολλανδική επαρχία του Overijssel. Αποκαλείται και Βενετία της Ολλανδίας και όχι άδικα αφού δεν έχει δρόμους.. έχει όμως κανάλια που φτάνουν τα 7,5 χιλιόμετρα!  Περίπου 50 μικρές ξύλινες γέφυρες περνούν πάνω από το τρεχούμενο νερό και ανάμεσα από τη καταπράσινη φύση.
Τα «pheromone parties» αποτελούν μια νέα μόδα στην Αμερική, που φαίνεται να κερδίζει πολλούς οπαδούς, ειδικά όσους δεν έχουν ακόμη βρει το ταίρι τους...
Μία νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται συνεχώς επιθέσεις... κουνουπιώντο καλοκαίρι, αντίθετα με άλλους που δεν αντιλαμβάνονται καν την παρουσία τους. 
Σύμφωνα με το ScienceNordic.com, μπορεί οι επιλογές των κουνουπιών να μοιάζουν αυθαίρετες, όμως απ' ότι φαίνεται είναι καθαρά θέμα οσμής.
Συνέτριψε με 4-0 την Ιταλία και στέφθηκε τροπαιούχος

Το τρίτο Euro της Ιστορίας της πανηγυρίζει η Ισπανία, ενώ παράλληλα έγινε και η πρώτη ομάδα στον κόσμο που επανέλαβε τον θρίαμβό της έχοντας ενδιάμεσα κατακτήσει και ένα Μουντιάλ (2010).
Άλλοι άνθρωποι έχουν ταλέντο στο τραγούδι, άλλοι στο χορό, άλλοι στη ζωγραφική... ενώ οι άνθρωποι του συγκεκριμένου βίντεο «ζωγραφίζουν» με το τρόπο που καθαρίζουν τα τζάμια καταστημάτων, κτηρίων και σπιτιών..

Δείτε:
Πέρα από τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση που σου προσφέρει, πέρα από το δέσιμο με το σύντροφό σου, πέρα και πάνω από τους πολλαπλούς οργασμούς, το σεξ μπορεί να σου προσφέρει τουλάχιστον δέκα ακόμα εκπληκτικά ιατρικά οφέλη που ούτε είχες ποτέ φανταστεί.
Νέο σκάνδαλο σημειώθηκε στην κινεζική γαλακτοβιομηχανία ...προσθέτοντας κρίκο στην αλυσίδα ...με παρόμοια περιστατικά τα τελευταία έτη.
Μπαίνει ένας άνδρας σε ένα φαρμακείο και ζητά από τον φαρμακοποιό 50 προφυλακτικά..


3 κοπέλες που περιμένουν από πίσω του αρχίζουν να γελούν..
Με την ατάκα-τιτίβισμα «μήπως το παράκανα;», ο Άδωνης Γεωργιάδης μας ενημέρωσε πριν από λίγο ότι γι’ αυτή την εβδομάδα είναι ο 2ος στην κατάταξη Έλληνας χρήστης σ’ επίπεδο αναφορών στο twitter. 
Οι εταίροι «ξηλώνουν» την προγραμματική συμφωνία των τριών αρχηγών

Σοβαρές αμφιβολίες διατυπώνονται από αξιωματούχους και τεχνοκράτες των Βρυξελλών σε σχέση με την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων που συγκροτούν τη νέα ελληνική κυβέρνηση.