follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη "λακουβίτσα" που έχει η Rihanna;....
"Πίσω από αυτές τίς τρομακτικές καί αίσχιστες γιά τήν ανθρώπινη προσωπικότητα, τήν ανθρώπινη ιστορία καί τήν ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται τό αποκρουστικό πρόσωπο τού διαμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια καί κατεχόμενοι από αυτά μπορούν νά μωρολογούν μέ τέτοιες ανοησίες", υποστηρίζει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σχολιάζοντας την ανακάλυψη του μποζόνιου του Χιγκς..
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η αγαπημένη στάση των ανδρών στο σεξ είναι εκείνη με τη γυναίκα από πάνω..
Από το φαγητό και το χτύπημα του τηλεφώνου μέχρι τα κοπλιμέντα, το Facebook αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια, πέντε... 

σπουδαίες αλήθειες φέρνουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα στο προσκήνιο, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ζητήματα!
- Η έγκριση έγινε από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Βύρων Πολύδωρα
- Οι υπάλληλοι της Βουλής ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους - Στις εκλογές ήταν κλειστή η Βουλή
- Το κονδύλι για το συγκεκριμένο μετεκλογικό επίδομα αγγίζει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ
- Άλλο ένα προκλητικό επίδομα στα πολλά και εξοργιστικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής
Αυτοκίνητα τα οποία μπορούν να διανύσουν 100 χιλιόμετρα καταναλώνοντας λιγότερα από 4 λίτρα καυσίμου περιλαμβάνει ο κατάλογος με τα οικονομικότερα μοντέλα της αγοράς. 
Γράφει η Μαρία Ψαράκη προς fimotro

Αγαπητό Fimotro,

Τι πιο φυσιολογικό από το να καλείται να πληρώσει τέλος επιτηδεύματος ο Νικόλας Άσιμος (αυτόχειρας από το 1988),
Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Αμερική δεν θα εορτασθεί φέτος, καθώς από τους καθιερωμένους εορτασμούς θα απουσιάσουν τα πυροτεχνήματα.
Τα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου αποκαλύπτουν το βρόμικο παιχνίδι των Γερμανών: Ετοιμάζουν Μνημόνιο ΙΙΙ και έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Πώς σχεδιάζουν να χρεώσουν στην Ελλάδα την...
Η Δυτική Μακεδονία είχε το μεγαλύτερο.. ποσοστό ανέργων στην Ελλάδα το 2011 (23,2%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη...δημοσιότητα.

Ένας νέος έρωτας στη showbiz μόλις «έσκασε»! Ο λόγος για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά και την..
«Σαμπάνια!». Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε ο 83χρονος βρετανός φυσικός Πίτερ Χιγκς τη χαρά του μετά την ανακοίνωση για την ανακάλυψη ενός νέου υποατομικού σωματιδίου συμβατού με το μποζόνιο που φέρει το όνομά του και του οποίου την ύπαρξη είχε προϋποθέσει εδώ και 50 χρόνια.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου φυσικής ICHEP, το CERN επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την ανακοίνωση για την εύρεση ενός νέου σωματιδίου στην περιοχή ενεργειών που αναμένεται να βρίσκεται και το σωματίδιο Higgs - περίπου 125 GeV. 
Η πιθανότητα να έχει γίνει λάθος είναι 5 στα 10000000. Αυτή η πιθανότητα λάθους δίνει το δικαίωμα στους φυσικούς να δηλώσουν ότι ανακάλυψαν τελικά το σωματίδιο Higgs. Στο CERN γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς και επευφημίες, η Γενεύη γιορτάζει το μεγάλο γεγονός!
Οι εταιρείες παγωτού ανά τον κόσμο δεν μένουν ποτέ σε ησυχία, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τους λάτρεις των καλοκαιρινών επιδορπίων αλλά... 
Μέσα στον φάκελο που δίνεται από τη Βουλή προς τους νέους και τους «παλιούς» βουλευτές και περιέχονται αυτά που δικαιούνται από τη Βουλή,
Ο Doug Pitt ζει μια συμβατική ζωή ως οικογενειάρχης μεσίτης στην Αυστραλία....

Κι όμως, φαίνεται ότι κάτι έχει και αυτός από το μικρόβιο της προβολής στο αίμα του καθώς αποδέχτηκε πρόταση να παίξει σε τηλεοπτική διαφήμιση.
Εν μέσω ισχυρών πιέσεων από την τρόικα, η κυβέρνηση βγάζει από το... ντουλάπι την εφεδρεία για να γλιτώσει τις απολύσεις στο Δημόσιο. Οι δανειστές επιστρέφουν για να ζητήσουν να εφαρμοστεί η δέσμευση να φύγουν 150.000 υπάλληλοι μέχρι το 2015.  
Εάν ψάχνετε για έναν ιδανικό τόπο για να μεταναστεύσετε, να ξεφύγετε από τα μνημόνια, να μην σας ενδιαφέρουν τα χαράτσια, όπου δεν θα έχετε προβλήματα και θα ζήσετε ήσυχα και υγιεινά για την υπόλοιπη ζωή σας, τότε η Χαβάη αποτελεί ιδανική λύση. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Χαβάη βρίσκεται...
Εκείνο το ρύζι με ημερομηνία παραγωγής 1982 που ξέμεινε στο ράφι της κουζίνας και θα το πετάξετε χωρίς δεύτερη σκέψη, στην πραγματικότητα...
Η πρώτη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία από δημοσίευμα της εφημερίδας “Star”το οποίο κάνει λόγο για «κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού...
Εκεί που η μοριακή γαστρονομία συναντά την κλασική μαγειρική… δημιουργήθηκαν τα μοναδικά «διάφανα» πατατάκια, που μοιάζουν στην όψη σαν ένα μικρό κομμάτι γυαλιού, ενώ στη γεύση θυμίζουν στο ακέραιο τα αλατισμένα γνωστά σε όλους μας τσιπς.
Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook ετοιμάζεται να προσθέσει ένα νέο κουμπί με την ονομασία Want δίπλα στο χαρακτηριστικό κουμπί... Like.
Έρευνα για την χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή για το 2011, διενήργησαν οι ειδικοί. Η έρευνα αφορά στις αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα και βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που..
Είχατε ποτέ σκεφτεί οτι μπορεί να υπάρχουν στα αλήθεια δράκοι; Μήπως καλαμάρια βαμπίρ; Λοιπόν αυτά τα πλάσματα, όχι μόνο δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιου σκηνοθέτη, αλλά υπάρχουν και μάλιστα κυκλοφορούν στις θάλασσες όλου του κόσμου. Δείτε λοιπόν τα πιο παράξενα θαλάσσια πλάσματα του κόσμου.
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδατης FIBA για το προολυμπιακότουρνουά καλαθοσφαίρισης, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, τα Σκόπια καταχωρούνταιως «MKD» αντί για «FYROM», όνομαμε το οποίο ως πρότινος αναφέρονταν σεόλους τους διεθνείς οργανισμούς.
Πρώτο ραντεβού; Μη σε πιάνει πανικός! Δες ανάλογα με το ζώδιό του πώς να τον σαγηνέψεις και κάνε τον να σου ζητά και δεύτερο και τρίτο...ραντεβού..
Έναν απίστευτο και ταυτόχρονα εξοργιστικό τρόπο σκαρφίστηκε γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών προκειμένου να λάβει έσοδα, αλλά κυρίως να καπηλευτεί την ανάγκη του κόσμου για δουλειά, σε μια εποχή που η ανεργία αγγίζει το 25%.
Ένας συνταξιούχος της General Motors στο Ντιτρόιτ είδε ξαφνικά τον λογαριασμό του να γίνεται... ποτάμι με δολάρια στα ΑΤΜ


Το καλοκαίρι του 2009, ο 55χρονος Ρόναλντ Πέιτζ πήγε σε κάποιο ΑΤΜ για να σηκώσει μερικά χρήματα από το λογαριασμό του, που δεν είχε πάνω από μερικές εκατοντάδες δολάρια..
Ο Albert Einstein δεν χρειάζεται συστάσεις. Με αφορμή την απόδειξη της ορθότητας της θεωρίας του από Βρετανούς επιστήμονες σχετικά με την ταχύτητα που διαστέλλεται το σύμπαν, το Otherside.gr παρουσιάζει 15 από τα πιο σπουδαία πράγματα που έχει πει το μεγαλύτερο μυαλό του 20ου αιώνα..
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Ο μύθος της συνεισφοράς της Ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία.

Η Κύπρος ετοιμάζεται να μπει στον μηχανισμό στήριξης. Η Ισπανία, αυτή η τεράστια χώρα που μπορεί να θρέψει όλη την Ευρώπη, καταρρέει οικονομικά. Η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, έχουν ήδη δημιουργήσει μια Ευρώπη άλλης ταχύτητας. Της όπισθεν.
Στις 16 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου. Μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων...οι επιχειρήσεις μπορούν να διενεργούν 10ήμερα προσφορών.
μελιτζάzz, η [ουσ.]: 

[1] το είδος μουσικής jazz που παίζεται μόνο στο Λεωνίδιο Αρκαδίας και συνοδεύεται απαραίτητα από εκλεκτούς μεζέδες και εδέσματα της πραγματικής τσακώνικης μελιτζάνας Λεωνιδίου, 

[2] η πολύ ιδιαίτερη jazz αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο η γλυκιά σαν μέλι τσακώνικη μελιτζάνα, είτε μαγειρεμένη ή ως γλυκό μελιτζανάκι..
Μπορούν οι Νορβηγοί να συναγωνιστούν τους φημισμένους σεφ του Παρισιού; Θα περίμενε κανείς οι «ασπρουλιάρηδες» Άγγλοι να γνωρίζουν καλύτερα
Βλέπετε τις αδύνατες και καλογυμνασμένες γυναίκες και τις ζηλεύετε;

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε την καλλίγραμμη σιλουέτα τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους και να εφαρμόσετε 10 tips τα οποία σύμφωνα με έρευνες εφαρμόζουν οι αδύνατες γυναίκες όλου του κόσμου....
Σ'αυτό το μάταιο κόσμο υπάρχουν άνθρωποι για σχέση,για ελεύθερη σχέση και...για τίποτα από τα παραπάνω!

Το βασικό είναι να ξεχωρίσεις ποιος είναι τι...
Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημάδια σκληρής κακοποίησης.
Τα πάχη μου τα κάλλη μου", λέει μια λαϊκή ρήση, μόνο που στην περίπτωση των δέκα "υπέρβαρων" χωρών που ακολουθούν η ομορφιά των κατοίκων χάνεται μέσα στους τόνους λίπους!
Για περισσότερα από 20 λεπτά μια μυστηριώδης δέσμη φωτός είχε αφήσει έκπληκτους τους κατοίκους της Δυτικής Αυστραλίας,
Πολύτιμες οι γνώσεις της για τις χώρες σε κρίση

Διατεθειμένη να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αναπτυγμένες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η Ελλάδα είναι η Παγκόσμια Τράπεζα,
Μεγάλη ανακούφιση τής έφερε ο χωρισμός

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και μόλις λόγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Katie Holmes και ο Tom Cruise παίρνουν διαζύγιο,
Αν δεν σας  άρεσε ποτέ η γεωγραφία, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε.

Αυτός ο διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ποιας χώρας οι κάτοικοι έχουν τα πιο προικισμένα… μόρια.
Είναι κάτι παραπάνω από
φρικτό: ένας ασθενής πέθανε από δίψα στο νοσοκομείο, επειδή οι γιατροί αρνούνταν να του δώσουν νερό! Για την ακρίβεια το… αμέλησαν.
Η Laetitia Gayno παρουσιάζει τις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο

Ένα βίντεο με τις δυνατότητες των επαναστατικών γυαλιών Project Glass έδωσε στη δημοσιότητα η Google
Φούστες made in Japan..
Τέσσερις νέες φωτογραφίες από το κελί
της πτέρυγας ΣΤ’ των φυλακών Κορυδαλλού που...
Το Vanity Fair έχει στο πέρασμα των χρόνων φωτογραφίσει μερικά από τα πιο διάσημα σώματα στις παραλίες του κόσμου..
Τζόβα Ελίζα

Το καλοκαίρι έφτασε και η κατανάλωση αλκοόλ παίρνει τα «πάνω» της. Από την ξαπλώστρα της παραλίας μέχρι το ταβερνάκι ή τη βεράντα, τα αλκοολούχα ποτά αποτελούν μία καλοκαιρινή συντροφιά! Πόσο βλαπτικό μπορεί τελικά να είναι ένα.. «ποτηράκι»;
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του Johnny Depp από την Vanessa Paradis και ο διάσημος ηθοποιός μας «γνώρισε» το νέο του έρωτα.