follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με 10 εγγυημένους τρόπους...

για να αναγκάσετε την γυναίκα σας να σας χωρίσει!
Μερικά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις και 10 πράγματα που ξέρω για σένα..έτοιμος; :
Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις...

πως ν’ ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου.
Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του πλανήτη.
Φανταστείτε να δουλεύετε σ' ένα γιγαντιαίο καλάθι ή να επισκέπτεστε ένα ανάποδο μουσείο όπου δεν μοιάζει με αυτό που είναι. Χάρη λοιπόν στη δουλειά ορισμένων από τους πιο δημιουργικούς αρχιτέκτονες στον πλανήτη, είναι πολύ πιθανό να κάνετε αυτά τα πράγματα.
Αν ψάχνετε εναγωνίως τρόπους για να καίτε περισσότερες θερμίδες την ημέρα, η λύση μπορεί να βρίσκεται σε δραστηριότητες που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορούν να σας βοηθήσουν…
Αν ο σκοπός σου είναι το «σκοράρισμα» (ποιος άλλος θα ήταν!), ιδού μερικά μικρά μυστικά...
Από τέρας, stylish και sexy lady!
Θυμάστε όταν ήσασταν πιτσιρίκες και θέλατε να μοιάσετε σε όλες αυτές τις star οι οποίες ήταν και κουκλάρες και κορμάρες και η μαμά σας σας έλεγε ότι εσείς είστε πολύ πιο όμορφες και ότι δεν είναι όπως φαίνονται στην πραγματικότητα;
Σαφές δείγμα των προθέσεων του προτού συναντηθεί με την τρόικα επιδιώκει να δώσει ο πρωθυπουργός και έτσι με εντολή του Αντώνη Σαμαρά προς τους Υπουργούς, καταργούνται όλες οι αμειβόμενες Επιτροπές των υπουργείων καθώς και οι Ειδικές Γραμματείες.
Συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του...
Μαχαίρι στα προνόμια των βουλευτών και αναστολή του τηλεοπτικού σταθμού της βουλής προτείνονται μεταξύ άλλων, στην έκθεση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) που θα παραδοθεί στον νέο υπουργό Οικονομικών!
Πρέπει να χάσει 40 κιλά σε 5 μήνες, για να κερδίσει 4 εκατομ δολ.;
Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της με τα αλλεπάλληλα χαράτσια, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, την ανεργία κλπ, οι «300» συνεχίζουν... να απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια, αρνούμενοι να «συντονιστούν» με τη… νέα εποχή.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να έχουν εκπληκτική ομοιότητα με πραγματικά φαγητά, αλλά στην ουσία είναι όλα πέτρες.
Σε ομόφωνο ψήφισμα τους οι Πρυτάνεις των ΑΕΙ τονίζουν πως πολλοί φοιτητές, από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη δεν θα έχουν σίτιση και στέγαση, ενώ η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη θα είναι επισφαλής, λόγω του νόμου πλαίσιο 4009/11.

Συγκεκριμένα στο ψήφισμά τους, τονίζονται τα παρακάτω:
Μπορεί, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το σχόλιό του, να μην ανήκει στους 35 βουλευτές που αρνήθηκαν κάποια από τα προνόμια της Βουλής, όμως,
Ένα ακόμη βίντεο για το Project Glass έδωσε στη δημοσιότητα η Google προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι περιμένουν με πραγματική ανυπομονησία την κυκλοφορία τους.
«ΜKD» και όχι «FYROM» πλέον τα Σκόπια, στο επίσημο site της FIBA, για το προολυμπιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης, που ξεκίνησε την Δευτέρα.
Ολοκληρώθηκε η πρώτη "αναγνωριστική" συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας Ματίας Μορς, Κλάους Μαζούχ και Πολ Τόμσεν, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είχε πιο νωρίς κατ' ιδίαν συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών.
ΥΛΙΚΑ
400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι
2 κ.σ. (50 γραμμ.) βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. (50 γραμμ.) αλεύρι...
Με νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο (98-84) πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της η Εθνική και συνεχίζει για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Mike Lean, καθηγητής Διατροφολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Donnie Maclean ισχυρίζονται ότι
Με πληκτρολόγιο QWERTY το Samsung Galaxy Chat

Ένα νέο smartphone ανακοίνωσε η Samsung, το οποίο, όπως φαίνεται και από το όνομά του, απευθύνεται στους οπαδούς των κοινωνικών δικτύων.
Αχτίδες αισιοδοξίας με βάση τις εξελίξεις στο πρωτογενές έλλειμμα βλέπει η Alpha Bank, η οποία εκτιμά επίσης ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μπορεί να επισπευσθεί.
Έξαλλη είναι μια μητέρα από την Αγγλία, καθώς η κόρη της αρνείται πεισματικά να κάνει… πλαστική στήθους!
Ευτυχώς που η αμερικανική κυβέρνηση διέψευσε την ύπαρξη των γοργόνων, διότι μέχρι τώρα νομίζαμε ότι υπάρχουν. Μάλιστα εμφανίζονται στις παραλίες μας, γι’ αυτό και ακούμε συχνά να λέγεται: «γοργόνα μου, εσύ».
Σε μία φωτογράφιση διαφορετική ...

από αυτές που μας έχει συνηθίσει η 25χρονη Άλις του Twilight που έπιασε το τζακ ποτ με τη συμμετοχή της σε αυτή την τεράστια επιτυχία η Άσλεϊ Γκρήν γδύνεται και μας αποκαλύπτει την πιο σέξι πλευρά της.
Μόδα έχει γίνει το δημόσιο σεξ στη καρδιά του Μιλάνου και της Φλωρεντίας Μέσα σε λίγες ημέρες, δύο περιστατικά έχουν καταγραφεί από την αστυνομία με πρωταγωνιστές ένα ανήλικο ζευγάρι και ένα ενήλικο που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους.
Ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφεται ως το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ο ανταποκριτής του CNN παρακολούθησε την ομιλία του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του Economist και στη συνέχεια γευμάτισε μαζί του.
Τι θα πει ο πρωθυπουργός στους εκπροσώπους των δανειστών

Την πρώτη τους συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν σήμερα στις 13:00 οι επικεφαλής της τρόικας που επέστρεψαν χθες στην Αθήνα έπειτα από τέσσερις μήνες. 
O Stephen Hawking παραδέχεται πως έχασε τα 100$ που είχε βάλει ως στοίχημα καθώς υποστήριζε πως το σωμάτιο Higgs δε θα βρεθεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη δήλωσή του για την ανακάλυψη του μποζονίου:
Συμβουλές ομορφιάς δίνει συχνά η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Maria Menounos μέσα από τη σελίδα της στο twitter. Αυτή τη φορά η 34χρονη Maria συμβούλεψε αυτούς που αγαπούν την ηλιοθεραπεία να έχουν πάντα μαζί τους ένα βαζάκι βαζελίνη στην περίπτωση που θα καούν: 
Δείπνο στον ουρανό

Το εναέριο εστιατόριο βρίσκεται 50 μέτρα πάνω από το έδαφος με τη βοήθεια ενός γερανού και μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα, έναν σεφ και σερβιτόρους.
Δείτε παρακάτω, σε ποιο όνομα ninja αντιστοιχεί το πραγματικό σας όνομα.. πολλές φορές είναι λίγο σιδηρόδρομος..
Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη "λακουβίτσα" που έχει η Rihanna;....
"Πίσω από αυτές τίς τρομακτικές καί αίσχιστες γιά τήν ανθρώπινη προσωπικότητα, τήν ανθρώπινη ιστορία καί τήν ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται τό αποκρουστικό πρόσωπο τού διαμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια καί κατεχόμενοι από αυτά μπορούν νά μωρολογούν μέ τέτοιες ανοησίες", υποστηρίζει ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σχολιάζοντας την ανακάλυψη του μποζόνιου του Χιγκς..
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η αγαπημένη στάση των ανδρών στο σεξ είναι εκείνη με τη γυναίκα από πάνω..
Από το φαγητό και το χτύπημα του τηλεφώνου μέχρι τα κοπλιμέντα, το Facebook αλλά και τα διαδικτυακά παιχνίδια, πέντε... 

σπουδαίες αλήθειες φέρνουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα στο προσκήνιο, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ζητήματα!
- Η έγκριση έγινε από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Βύρων Πολύδωρα
- Οι υπάλληλοι της Βουλής ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους - Στις εκλογές ήταν κλειστή η Βουλή
- Το κονδύλι για το συγκεκριμένο μετεκλογικό επίδομα αγγίζει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ
- Άλλο ένα προκλητικό επίδομα στα πολλά και εξοργιστικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής
Αυτοκίνητα τα οποία μπορούν να διανύσουν 100 χιλιόμετρα καταναλώνοντας λιγότερα από 4 λίτρα καυσίμου περιλαμβάνει ο κατάλογος με τα οικονομικότερα μοντέλα της αγοράς. 
Γράφει η Μαρία Ψαράκη προς fimotro

Αγαπητό Fimotro,

Τι πιο φυσιολογικό από το να καλείται να πληρώσει τέλος επιτηδεύματος ο Νικόλας Άσιμος (αυτόχειρας από το 1988),
Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Αμερική δεν θα εορτασθεί φέτος, καθώς από τους καθιερωμένους εορτασμούς θα απουσιάσουν τα πυροτεχνήματα.
Τα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου αποκαλύπτουν το βρόμικο παιχνίδι των Γερμανών: Ετοιμάζουν Μνημόνιο ΙΙΙ και έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Πώς σχεδιάζουν να χρεώσουν στην Ελλάδα την...
Η Δυτική Μακεδονία είχε το μεγαλύτερο.. ποσοστό ανέργων στην Ελλάδα το 2011 (23,2%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη...δημοσιότητα.

Ένας νέος έρωτας στη showbiz μόλις «έσκασε»! Ο λόγος για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά και την..
«Σαμπάνια!». Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε ο 83χρονος βρετανός φυσικός Πίτερ Χιγκς τη χαρά του μετά την ανακοίνωση για την ανακάλυψη ενός νέου υποατομικού σωματιδίου συμβατού με το μποζόνιο που φέρει το όνομά του και του οποίου την ύπαρξη είχε προϋποθέσει εδώ και 50 χρόνια.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου φυσικής ICHEP, το CERN επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την ανακοίνωση για την εύρεση ενός νέου σωματιδίου στην περιοχή ενεργειών που αναμένεται να βρίσκεται και το σωματίδιο Higgs - περίπου 125 GeV. 
Η πιθανότητα να έχει γίνει λάθος είναι 5 στα 10000000. Αυτή η πιθανότητα λάθους δίνει το δικαίωμα στους φυσικούς να δηλώσουν ότι ανακάλυψαν τελικά το σωματίδιο Higgs. Στο CERN γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς και επευφημίες, η Γενεύη γιορτάζει το μεγάλο γεγονός!
Οι εταιρείες παγωτού ανά τον κόσμο δεν μένουν ποτέ σε ησυχία, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τους λάτρεις των καλοκαιρινών επιδορπίων αλλά... 
Μέσα στον φάκελο που δίνεται από τη Βουλή προς τους νέους και τους «παλιούς» βουλευτές και περιέχονται αυτά που δικαιούνται από τη Βουλή,
Ο Doug Pitt ζει μια συμβατική ζωή ως οικογενειάρχης μεσίτης στην Αυστραλία....

Κι όμως, φαίνεται ότι κάτι έχει και αυτός από το μικρόβιο της προβολής στο αίμα του καθώς αποδέχτηκε πρόταση να παίξει σε τηλεοπτική διαφήμιση.