follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Επειδή πολλά φρούτα, λαχανικά και γενικά φαγώσιμα έχουν το σχήμα του πέους, όταν αυτά μπαίνουν στο στόμα της γυναίκας, το μυαλό των αντρών τρελαίνεται… Παρακάτω σας έχουμε τα πέντε πιο κλασικά φαγώσιμα που παραπέμπουν στο στοματικό σεξ...
Όπως πολλά κορίτσια της 
ηλικίας της η 17χρονη Kirstie Mouncey ονειρεύεται να στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς. Διαφέρει όμως από άλλα κορίτσια της ηλικίας της στο βάρος: ζυγίζει 165 κιλά και έχει Δείκτη Μάζας Σώματος 68 κι έτσι κατατάσσεται στους πάσχοντες με νοσηρή παχυσαρκία. 

Ωστόσο η 17χρονη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει το μέγεθός της να μπει εμπόδιο
Λίγες μέρες στην εξωτική Χαβάη απολαμβάνουν ο..
Τρία χρόνια μετά το Abarth 695 Tributo Ferrari, ακολουθεί μία ακόμη ειδική έκδοση του σκορπιού. Το Abarth 695 Maserati Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά
Βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία είκοσι χρόνια με τεράστιες επιτυχίες.
Το χειμώνα θα εμφανιστεί σε αθηναϊκή σκηνή με άλλον πασίγνωστο τραγουδιστή στο σχήμα που αναμένεται να γίνει το γεγονός της χρονιάς.
Θαυμάστε τον στο βίντεο που ακολουθεί..
Οι εξωγήινοι όχι μόνο ζουν ανάμεσά μας... αλλά μοιάζουν με μέδουσες που έχουν μέγεθος όσο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Ότι και να πούμε για το σώμα αυτής της γυναίκας είναι λίγο, καθώς η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το κορμί που διαθέτει η εν λόγω τραγουδίστρια θα το ζήλευε και μια αθλήτρια. Σε ποια κυρία αναφερόμαστε;
Η οδός με τις περισσότερες στροφές ...

βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο. Η Lombard είναι γνωστή ως o «δρόμος με τις περισσότερες στροφές στον κόσμο»..
Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ημιτελικού στο φημισμένο τουρνουά του Γουίμπλετον στο Λονδίνο.
Έχουμε δει celebrities και celebrities…Μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά και αποτελεσματικά παραδείγματα είναι τα ακόλουθα:
Ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα των Φιλιππίνων βρίσκεται μέσα στη θάλασσα και αποτελείται από πολύχρωμα κοράλλια και πανέμορφα σπάνια θαλάσσια είδη.
"Παιδιά να οργανωθούμε λίγο εεεε;", έλεγε το γνωστό ανέκδοτο, αλλά από ότι φαίνεται στα στοιχεία έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ, για το ομαδικό σεξ, οι νέες κοπέλες από τα 16 τους και μετά, δεν ζητούν καμία ...οργάνωση!
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τιμήθηκε σε διεθνές συνέδριο πληροφορικής, για τη συνεισφορά του στον τομέα της προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο.
Αρχίζει το απόγευμα στη Βουλή η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, που εξελέγη από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η συζήτηση αρχίζει με την ομιλία του πρωθυπουργού, η οποία θα διαρκέσει περίπου σαράντα λεπτά καθώς ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά την εγχείριση στο μάτι. 
Αισιόδοξοι φαίνονται οι επιστήμονες μετά τη πρώτη δοκιμή του νέου επαναστατικού τζελ ως μέθοδος αντισύλληψης για άνδρες. Όπως έδειξαν οι έρευνες,
Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του.. 1. Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.
Υπερδιπλασιασμό του τέλους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που ειπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εξετάζει η κυβέρνηση.
Οι πλανήτες δημιουργούνται από τα υλικά που περιέχουν οι δίσκοι κοσμικής ύλης (αέρια, σκόνη) οι οποίοι σχηματίζονται γύρω από νεογέννητα άστρα. Πριν από 25 χρόνια οι επιστήμονες εντόπισαν έναν τέτοιο δίσκο σε απόσταση 450 ετών φωτός από τη Γη..
Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου 2012...
Αν και οι επίσημες πληροφορίες έκαναν λόγο για καλό κλίμα στις χθεσινές συναντήσεις με την Τρόικα, εντούτοις φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις δεν ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς εξαιτίας της αδιαλλαξίας των δανειστών και της μη αποδοχής ότι το πρόγραμμά τους έχει αποτύχει.
Το νησί Jindo είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στην Κορέα, δίπλα στα νησιά Jejudo και Geojedo. 

Αποτελείται από 250 μικρότερα νησιά, και είναι διάσημο για την εμφάνιση ενός στεγνού δρόμου στη μέση της θάλασσας, κοντά στο τέλος του Φεβρουαρίου και τα μέσα Ιουνίου του σεληνιακού ημερολογίου..
Δίνουν ραντεβού τη νέα σεζόν

Αυλαία για τη φετινή σεζόν ρίχνουν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.
Απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με 10 εγγυημένους τρόπους...

για να αναγκάσετε την γυναίκα σας να σας χωρίσει!
Μερικά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις και 10 πράγματα που ξέρω για σένα..έτοιμος; :
Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις...

πως ν’ ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου.
Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του πλανήτη.
Φανταστείτε να δουλεύετε σ' ένα γιγαντιαίο καλάθι ή να επισκέπτεστε ένα ανάποδο μουσείο όπου δεν μοιάζει με αυτό που είναι. Χάρη λοιπόν στη δουλειά ορισμένων από τους πιο δημιουργικούς αρχιτέκτονες στον πλανήτη, είναι πολύ πιθανό να κάνετε αυτά τα πράγματα.
Αν ψάχνετε εναγωνίως τρόπους για να καίτε περισσότερες θερμίδες την ημέρα, η λύση μπορεί να βρίσκεται σε δραστηριότητες που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορούν να σας βοηθήσουν…
Αν ο σκοπός σου είναι το «σκοράρισμα» (ποιος άλλος θα ήταν!), ιδού μερικά μικρά μυστικά...
Από τέρας, stylish και sexy lady!
Θυμάστε όταν ήσασταν πιτσιρίκες και θέλατε να μοιάσετε σε όλες αυτές τις star οι οποίες ήταν και κουκλάρες και κορμάρες και η μαμά σας σας έλεγε ότι εσείς είστε πολύ πιο όμορφες και ότι δεν είναι όπως φαίνονται στην πραγματικότητα;
Σαφές δείγμα των προθέσεων του προτού συναντηθεί με την τρόικα επιδιώκει να δώσει ο πρωθυπουργός και έτσι με εντολή του Αντώνη Σαμαρά προς τους Υπουργούς, καταργούνται όλες οι αμειβόμενες Επιτροπές των υπουργείων καθώς και οι Ειδικές Γραμματείες.
Συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης του...
Μαχαίρι στα προνόμια των βουλευτών και αναστολή του τηλεοπτικού σταθμού της βουλής προτείνονται μεταξύ άλλων, στην έκθεση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) που θα παραδοθεί στον νέο υπουργό Οικονομικών!
Πρέπει να χάσει 40 κιλά σε 5 μήνες, για να κερδίσει 4 εκατομ δολ.;
Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της με τα αλλεπάλληλα χαράτσια, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, την ανεργία κλπ, οι «300» συνεχίζουν... να απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια, αρνούμενοι να «συντονιστούν» με τη… νέα εποχή.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να έχουν εκπληκτική ομοιότητα με πραγματικά φαγητά, αλλά στην ουσία είναι όλα πέτρες.
Σε ομόφωνο ψήφισμα τους οι Πρυτάνεις των ΑΕΙ τονίζουν πως πολλοί φοιτητές, από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη δεν θα έχουν σίτιση και στέγαση, ενώ η ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη θα είναι επισφαλής, λόγω του νόμου πλαίσιο 4009/11.

Συγκεκριμένα στο ψήφισμά τους, τονίζονται τα παρακάτω:
Μπορεί, όπως φαίνεται τουλάχιστον από το σχόλιό του, να μην ανήκει στους 35 βουλευτές που αρνήθηκαν κάποια από τα προνόμια της Βουλής, όμως,
Ένα ακόμη βίντεο για το Project Glass έδωσε στη δημοσιότητα η Google προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι περιμένουν με πραγματική ανυπομονησία την κυκλοφορία τους.
«ΜKD» και όχι «FYROM» πλέον τα Σκόπια, στο επίσημο site της FIBA, για το προολυμπιακό τουρνουά καλαθοσφαίρισης, που ξεκίνησε την Δευτέρα.
Ολοκληρώθηκε η πρώτη "αναγνωριστική" συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας Ματίας Μορς, Κλάους Μαζούχ και Πολ Τόμσεν, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είχε πιο νωρίς κατ' ιδίαν συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών.
ΥΛΙΚΑ
400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι
2 κ.σ. (50 γραμμ.) βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 κ.σ. (50 γραμμ.) αλεύρι...
Με νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο (98-84) πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της η Εθνική και συνεχίζει για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Mike Lean, καθηγητής Διατροφολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Donnie Maclean ισχυρίζονται ότι
Με πληκτρολόγιο QWERTY το Samsung Galaxy Chat

Ένα νέο smartphone ανακοίνωσε η Samsung, το οποίο, όπως φαίνεται και από το όνομά του, απευθύνεται στους οπαδούς των κοινωνικών δικτύων.
Αχτίδες αισιοδοξίας με βάση τις εξελίξεις στο πρωτογενές έλλειμμα βλέπει η Alpha Bank, η οποία εκτιμά επίσης ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μπορεί να επισπευσθεί.
Έξαλλη είναι μια μητέρα από την Αγγλία, καθώς η κόρη της αρνείται πεισματικά να κάνει… πλαστική στήθους!
Ευτυχώς που η αμερικανική κυβέρνηση διέψευσε την ύπαρξη των γοργόνων, διότι μέχρι τώρα νομίζαμε ότι υπάρχουν. Μάλιστα εμφανίζονται στις παραλίες μας, γι’ αυτό και ακούμε συχνά να λέγεται: «γοργόνα μου, εσύ».
Σε μία φωτογράφιση διαφορετική ...

από αυτές που μας έχει συνηθίσει η 25χρονη Άλις του Twilight που έπιασε το τζακ ποτ με τη συμμετοχή της σε αυτή την τεράστια επιτυχία η Άσλεϊ Γκρήν γδύνεται και μας αποκαλύπτει την πιο σέξι πλευρά της.
Μόδα έχει γίνει το δημόσιο σεξ στη καρδιά του Μιλάνου και της Φλωρεντίας Μέσα σε λίγες ημέρες, δύο περιστατικά έχουν καταγραφεί από την αστυνομία με πρωταγωνιστές ένα ανήλικο ζευγάρι και ένα ενήλικο που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους.