follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το...μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

ΤΟ ΚΟΛΜΆΡ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΓΑΛΛΊΑΣ, ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΠΕΡΊΠΟΥ 65.000 ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΌΤΕΡΗ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ.

Κι αν ο τίτλος σας φαίνεται υπερβολικός, τότε οι παρακάτω φωτογραφίες μπορούν να σας πείσουν...για του λόγου το αληθές.
Μπορεί τα τούρκικα σήριαλ 
να πηγαίνουν πολύ καλά στην ελληνική τηλεόραση, όμως η ζωή κλέβει την παράσταση!
Ένα πραγματικό περιστατικό σαν σενάριο ταινίας σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη,
Δείτε απίστευτες οφθαλμαπάτες...
Νοσηλεύεται 70χρονη μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού

Προβληματισμό προκαλεί στην ιατρική κοινότητα το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου, που καταγράφηκε φέτος στην Αττική.
Το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι, Τόνυ Μαυρίδης και Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε ξανά σε μια συνάντηση τετ-α-τετ.
Είναι το πιο συνηθισμένο σεξουαλικό παιχνίδι των γυναικών που χρησιμοποιούν είτε πριβέ είτε με παρέα. Η αρχική χρήση του δονητή ωστόσο δεν ήταν η απόλαυση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να κυκλοφορεί με τα δημόσια μέσα μεταφοράς
Ξεκινάμε με τον Jay-Z, που στις συναυλίες του δεν πάει με κάτι λιγότερο από μια μαύρη Mayback (μοντέλο του 1957 ή 1962), ενώ πάντα στα παρασκήνια, θέλει να πίνει πανάκριβες σαμπάνιες και ένα συγκεκριμένο είδος ιταλικού κρασιού (το Sassicaia), που κοστίζει 200 δολάρια το μπουκάλι!
Ο Bill Gates πιστεύει πως τα tablet, σταδιακά θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά PC και στο μεσοδιάστημα...
Κάποιοι από εμάς όταν ήμασταν μικροί μιλούσαμε με διάφορους τρόπους ώστε να μην μας καταλαβαίνουν οι γύρο μας. Μιλούσαμε "κορακίστικα" έτσι θυμάμαι πως τα λέγαμε αλλά κάποιες φορές είχαμε προσπαθήσει να μιλήσουμε ανάποδα, χωρίς βέβαια να έχουμε καταφέρει να αρθρώσουμε αρκετές λέξεις.
Νέο ρεκόρ έκανε ο Τζόι Τσέσνατ που κατάφερε
μέσα σε διάστημα 10 λεπτών να φάει 68 (!) χοτ ντογκ και να κερδίσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό λαιμαργίας που έγινε την 4η Ιουλίου στο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης.
Ο Νταγκουντούρο όχι απλώς  ακουμπά, αλλά χτυπά με δύναμη τα χέρια του Σπανούλη στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει για τρεις πόντους.
Η Εθνική μας ηττήθηκε από την παθιασμένη Νιγηρία με 80-79 κι ενώ στην τελευταία φάση έγινε καθαρό φάουλ στην προσπάθεια για τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη. Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι διεθνείς μας.
Καλοκαίρι, πετσέτα, ξυλορακέτα. Στην παραλία Αλίμου, στη Βούλα, στο Πόρτο Ράφτη και στη Βάρκιζα τα τουρνουά ξεκίνησαν. Προλαβαίνεις ακόμα να γραφτείς. Τι θα χρειαστείς;
Αυτό που έγινε στη συνέχεια στην Ιορδανική τηλεόραση, μάλλον δεν έχει ξαναγίνει. Βουλευτής διαφώνησε με συνομιλητή του , σηκώθηκε όρθιος έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον πυροβολήσει!...
Η κοιλιά είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος όσον αφορά στο λίπος. Δυστυχώς, η γυμναστική και οι κοιλιακοί για να φύγει το λίπος από την κοιλιά μας. Η λύση περνά και από το πιάτο μας. 
Η Dr. Erica Goodstone εξηγεί πως ότι ενοχλεί τις γυναίκες στην εμφάνιση τους, οι άντρες το λατρεύουν!
"Επαναδιαπραγμάτευση, χωρίς αλλαγή στόχων"

Εννιά βήματα προς την ανάπτυξη εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης..
Εύκολο και καλύτερο για τα παιδιά

Τι πιο ιδανικό από το να μην χαλάσετε το χατίρι των παιδιών σας και δη όταν ζητάει παγωτό. Εξηγήστε του τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και εξήρε τε την σημασία του να παρασκευάζουμε τα τρόφιμα.
«Θερμό» επεισόδιο αναμένεται να εκτυλιχθεί στην Βουλή όταν ανέβει στο βήμα για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Επειδή πολλά φρούτα, λαχανικά και γενικά φαγώσιμα έχουν το σχήμα του πέους, όταν αυτά μπαίνουν στο στόμα της γυναίκας, το μυαλό των αντρών τρελαίνεται… Παρακάτω σας έχουμε τα πέντε πιο κλασικά φαγώσιμα που παραπέμπουν στο στοματικό σεξ...
Όπως πολλά κορίτσια της 
ηλικίας της η 17χρονη Kirstie Mouncey ονειρεύεται να στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς. Διαφέρει όμως από άλλα κορίτσια της ηλικίας της στο βάρος: ζυγίζει 165 κιλά και έχει Δείκτη Μάζας Σώματος 68 κι έτσι κατατάσσεται στους πάσχοντες με νοσηρή παχυσαρκία. 

Ωστόσο η 17χρονη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει το μέγεθός της να μπει εμπόδιο
Λίγες μέρες στην εξωτική Χαβάη απολαμβάνουν ο..
Τρία χρόνια μετά το Abarth 695 Tributo Ferrari, ακολουθεί μία ακόμη ειδική έκδοση του σκορπιού. Το Abarth 695 Maserati Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά
Βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία είκοσι χρόνια με τεράστιες επιτυχίες.
Το χειμώνα θα εμφανιστεί σε αθηναϊκή σκηνή με άλλον πασίγνωστο τραγουδιστή στο σχήμα που αναμένεται να γίνει το γεγονός της χρονιάς.
Θαυμάστε τον στο βίντεο που ακολουθεί..
Οι εξωγήινοι όχι μόνο ζουν ανάμεσά μας... αλλά μοιάζουν με μέδουσες που έχουν μέγεθος όσο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Ότι και να πούμε για το σώμα αυτής της γυναίκας είναι λίγο, καθώς η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το κορμί που διαθέτει η εν λόγω τραγουδίστρια θα το ζήλευε και μια αθλήτρια. Σε ποια κυρία αναφερόμαστε;
Η οδός με τις περισσότερες στροφές ...

βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο. Η Lombard είναι γνωστή ως o «δρόμος με τις περισσότερες στροφές στον κόσμο»..
Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ημιτελικού στο φημισμένο τουρνουά του Γουίμπλετον στο Λονδίνο.
Έχουμε δει celebrities και celebrities…Μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά και αποτελεσματικά παραδείγματα είναι τα ακόλουθα:
Ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα των Φιλιππίνων βρίσκεται μέσα στη θάλασσα και αποτελείται από πολύχρωμα κοράλλια και πανέμορφα σπάνια θαλάσσια είδη.
"Παιδιά να οργανωθούμε λίγο εεεε;", έλεγε το γνωστό ανέκδοτο, αλλά από ότι φαίνεται στα στοιχεία έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ, για το ομαδικό σεξ, οι νέες κοπέλες από τα 16 τους και μετά, δεν ζητούν καμία ...οργάνωση!
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τιμήθηκε σε διεθνές συνέδριο πληροφορικής, για τη συνεισφορά του στον τομέα της προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο.
Αρχίζει το απόγευμα στη Βουλή η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, που εξελέγη από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η συζήτηση αρχίζει με την ομιλία του πρωθυπουργού, η οποία θα διαρκέσει περίπου σαράντα λεπτά καθώς ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά την εγχείριση στο μάτι. 
Αισιόδοξοι φαίνονται οι επιστήμονες μετά τη πρώτη δοκιμή του νέου επαναστατικού τζελ ως μέθοδος αντισύλληψης για άνδρες. Όπως έδειξαν οι έρευνες,
Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του.. 1. Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.
Υπερδιπλασιασμό του τέλους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που ειπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εξετάζει η κυβέρνηση.
Οι πλανήτες δημιουργούνται από τα υλικά που περιέχουν οι δίσκοι κοσμικής ύλης (αέρια, σκόνη) οι οποίοι σχηματίζονται γύρω από νεογέννητα άστρα. Πριν από 25 χρόνια οι επιστήμονες εντόπισαν έναν τέτοιο δίσκο σε απόσταση 450 ετών φωτός από τη Γη..
Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου 2012...
Αν και οι επίσημες πληροφορίες έκαναν λόγο για καλό κλίμα στις χθεσινές συναντήσεις με την Τρόικα, εντούτοις φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις δεν ξεκινούν με τους καλύτερους οιωνούς εξαιτίας της αδιαλλαξίας των δανειστών και της μη αποδοχής ότι το πρόγραμμά τους έχει αποτύχει.
Το νησί Jindo είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στην Κορέα, δίπλα στα νησιά Jejudo και Geojedo. 

Αποτελείται από 250 μικρότερα νησιά, και είναι διάσημο για την εμφάνιση ενός στεγνού δρόμου στη μέση της θάλασσας, κοντά στο τέλος του Φεβρουαρίου και τα μέσα Ιουνίου του σεληνιακού ημερολογίου..
Δίνουν ραντεβού τη νέα σεζόν

Αυλαία για τη φετινή σεζόν ρίχνουν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.
Απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι με 10 εγγυημένους τρόπους...

για να αναγκάσετε την γυναίκα σας να σας χωρίσει!
Μερικά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις και 10 πράγματα που ξέρω για σένα..έτοιμος; :
Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις...

πως ν’ ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου.
Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του πλανήτη.
Φανταστείτε να δουλεύετε σ' ένα γιγαντιαίο καλάθι ή να επισκέπτεστε ένα ανάποδο μουσείο όπου δεν μοιάζει με αυτό που είναι. Χάρη λοιπόν στη δουλειά ορισμένων από τους πιο δημιουργικούς αρχιτέκτονες στον πλανήτη, είναι πολύ πιθανό να κάνετε αυτά τα πράγματα.
Αν ψάχνετε εναγωνίως τρόπους για να καίτε περισσότερες θερμίδες την ημέρα, η λύση μπορεί να βρίσκεται σε δραστηριότητες που ούτε φανταζόσασταν ότι μπορούν να σας βοηθήσουν…
Αν ο σκοπός σου είναι το «σκοράρισμα» (ποιος άλλος θα ήταν!), ιδού μερικά μικρά μυστικά...