follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια: ο αυνανισμός έχει πολλά οφέλη για την υγεία, συν του ότι αποτελεί πυρηνικό στοιχείο της αντρικής ταυτότητας. Το αρνείται κανείς; Έτσι μπράβο! Να και τα 6 σημαντικότερα πλεονεκτήματα του αυνανισμού.....
Κατερίνα Στικούδη σέξι και... όποιος αντέξει! Μπορεί από φωνή να μην σου αρέσει, από κορμί όμως;;;
Εικόνες του πλανήτη μας κάνουν να σκεφτούμε

Τη νύχτα, το Λονδίνο μοιάζει με μία «φλεγόμενη» κουκκίδα, καταναλώνοντας ενέργεια τόση που θα μπορούσε να φωτίσει την Ιρλανδία.
Είναι μόλις 24 ετών και παρόλο που η σωματική της διάπλαση την ευνοεί, η ίδια -καθώς φαίνεται- δεν ευνοεί καθόλου τον εαυτό της. Τόσα λεφτά βγάζετε εκεί στο Χόλιγουντ αγαπητή. Δεν περισσεύουν για προσωπικό γυμναστή και διατροφολόγο;
Μπορεί οι περισσότερες να έχουν από ένα παιδί και πάνω, αλλά παραμένουν κορμάρες, με αξιοζήλευτα σώματα!

Είστε έτοιμοι να τις θαυμάσετε;
Το Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, θα φιλοξενήσει 8 μουσικά σχήματα που θα τραγουδήσουν για την ελπίδα και τους άστεγους την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα..
Δεν ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι... Ήταν ένα αεροσκάφος το οποίο σίγουρα δεν προερχόταν από αυτόν τον πλανήτη… Ο Τσέις Μπράντον ήταν πράκτορας της CIA επί 35 χρόνια και πλέον έχοντας αποστρατεύει μίλησε για το περιστατικό του Ρόσγουελ, σήμερα που συμπληρώνονται 65 χρόνια από την ημέρα του γεγονότος.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα και για αυτό το λόγο είπε προεκλογικά την φράση «το ευρώ δεν είναι φετίχ» υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος λέει ότι «εγώ τον Τσίπρα τον πάω» αλλά «αν όμως κέρδιζε, θα ήμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης».
Χειμαρρώδης Πάνος Καμμένος σε άλλη μία συνταρακτική ομιλία όπου μιλά για τους πάντες και τα πάντα..
«Ήταν ένα όμορφο αγόρι, με μεγάλη φιλοδοξία, ταλέντο, αλλά και πολλά νεύρα».

Κάπως έτσι περιγράφει τον Tom Cruise η Eileen Berlin,
Όταν το come with me για να την βρεις να γλεντήσουμε together ακούγεται... ιδανικό!

To καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία ανέβηκε, μαζί και η λίμπιντος, τα ρούχα έγιναν λιγότερα, η διάθεση πιο χαλαρή και φυσικά ο νούμερο ένα προοορισμός είναι οι παραλίες με ό, τι αυτό συνεπάγεται..
Δεν σκοπεύει να επεκταθεί σε νέα έργα στο λιμάνι του Πειραιά στο άμεσο μέλλον η COSCO αλλά θα ενισχύσει τις υπάρχουσες «κερδοφόρες» επενδύσεις, δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στην EurActiv.gr ο Κινέζος Πρέσβης στην Αθήνα, Du Qiwen.
Θαυμάστε 62 υπέροχες πισίνες ανά τον κόσμο που βλέπουν στο άπειρο! Στολίδια της αρχιτεκτονικής σε απίστευτες τοποθεσίες του κόσμου!
Στο φουλ βάζει τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τον μετασχηματισμό του σε έναν ενιαίο μαζικό αριστερό πολιτικό φορέα, που θα εκφράζει τις... ανάγκες της κοινωνίας.
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων

Με την ευρεία πλειοψηφία 179 βουλευτών πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να συνεχίσει το έργο της, έτσι όπως το περιέγραψε ο πρωθυπουργός, αλλά και οι υπουργοί, κατά το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων.
κατοικίσημοι πλανήτες
Την πεποίθηση ότι «κάπου εκεί έξω» υπάρχει ζωή έρχεται να ενισχύσει νέα ευρωπαϊκή μελέτη που καταδεικνύει ότι οι δυνητικά κατοικήσιμοι πλανήτες στο γαλαξία μας (βραχώδεις πλανήτες) ανέρχονται ακόμη και σε δεκάδες δισεκατομμύρια.
Με επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος εκφράζει ενστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να έχουν τεθεί υα εργασιακά θέματα, κάνοντας μάλιστα λόγο σημαντικές στρεβλώσεις.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Νικολόπουλου:
Έγινε πια φανερό γιατί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέλεξε ως υπουργό Οικονομικών τον Βασίλη Ράπανο και, όταν η επιδίωξή του αυτή δεν ευδοκίμησε, τον Γιάννη Στουρνάρα. Της επανόδου..
Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκανε μέσα σε μία δεκαετία και πρόκειται για την χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά την δεκαετία του… Β’Π.Π. και του εμφυλίου πολέμου! 
Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές...
Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως της Yonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο..
Το Αμβούργο σε πρόσφατη δημοσίευση εκπροσώπων του καταγγέλλει την εφαρμογή της υπηρεσίας του Facebook για αναγνώριση προσώπων “face-recognition photo-tagging system” ενημερώνοντας ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσβάλει τόσο το Ευρωπαϊκό όσο και το Γερμανικό δίκαιο.
Έχουν τεθεί ήδη σε λειτουργία

Οι κλιματιζόμενοι χώροι όπου μπορούν να συγκεντρώνονται τα άτομα των ευπαθών ομάδων πληθυσμού έχουν αρχίσει να λειτουργούν. Δείτε ποια είναι τα σημεία

Κλιμάκωση παρά αποκλιμάκωση των συγκρούσεων παρατηρείται στην Συρία με τον συριακό Στρατό πλέον να έχει αναλάβει καθαρά την πρωτοβυλία, αλλά και να επεκτείνει την δραστηριότητά του και στον γειτονικό Λίβανο:
Με 311.000 ευρώ βραβεύτηκε μελέτη που περιέγραφε τον πιο... ανώδυνο τρόπο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Την ιδέα για αυτόν τον, ομολογουμένως πρωτότυπο, διαγωνισμό, είχε ο ο συντηρητικός λόρδος Γούλφσον.
Η πιο περίεργη χημική ένωση που έχεις δει! Είτε το πιστεύεις είτε όχι...

Η λευκή σκόνη από υδράργυρο δείχνει τόσο αθώα όσο κάθε λευκή σκόνη (καλά, υπάρχουν και λευκές σκόνες που δεν είναι και τόσο αθώες, αλλά ας είναι!). Βάλ' της ωστόσο φωτιά και θα τη δεις να μετατρέπεται σε σατανικό απόκοσμο οργανισμό! Τρέξε να σωθείς...
Να τι έγινε όταν 3 Κορεάτες αποφάσισαν να περάσουν 500 λαστιχάκια γύρω από ένα καρπούζι.. Απολαύστε το βίντεο!
Για τους λάτρεις του παγωμένου φραπέ, είναι μεγάλη υπόθεση να τα καταφέρετε να τον φτιάξετε απολαυστικό, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει ένα ευχάριστο ξεκίνημα στη μέρα σας. :) 
Σε ένα μήνα – στις 5 Αυγούστου 2012 – το διαστημικό ρομπότ Curiosity θα προσγειωθεί στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.
Η πολύτεκνη οικογένεια αρνείται το κρατικό επίδομα

Η 37χρονη Tania Sullivan έμεινε έγκυος στο 12ο παιδί της λίγους μήνες αφότου γέννησε τις δίδυμες κόρες της και παρότι η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να…
Τώρα πρέπει ολόκληρος ο ελληνισμός να δώσει μία βροντερή απάντηση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποιεί αμερικάνικη ιστοσελίδα!
Δίαιτες, θερμιδομετρητές, λιπαρά και περιττά κιλά έχουν γίνει ο εφιάλτης μας και κυρίως ενόψει καλοκαιριού. Και οι διατροφικοί πειρασμοί που μας… κολάζουν και που ανεβάζουν το δείκτη της ζυγαριάς, δεν είναι και λίγοι. Δείτε, μερικούς από αυτούς (και αν μπορείτε, μην ενδίδετε συχνά…)
«Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη»....
Άπειρες συζητήσεις και σχόλια γύρω από το θέμα που τα περισσότερα το μόνο που καταφέρνουν είναι να θολώνουν το τοπίο. Ποια είναι η πραγματικότητα; Τελικά από το...μέγεθος εξαρτάται η ικανοποίηση μιας γυναίκας ή πρόκειται περί μύθου που το μόνο που καταφέρνει είναι να ταλαιπωρεί την αντρική ψυχολογία;

ΤΟ ΚΟΛΜΆΡ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΓΑΛΛΊΑΣ, ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΠΕΡΊΠΟΥ 65.000 ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΌΤΕΡΗ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ.

Κι αν ο τίτλος σας φαίνεται υπερβολικός, τότε οι παρακάτω φωτογραφίες μπορούν να σας πείσουν...για του λόγου το αληθές.
Μπορεί τα τούρκικα σήριαλ 
να πηγαίνουν πολύ καλά στην ελληνική τηλεόραση, όμως η ζωή κλέβει την παράσταση!
Ένα πραγματικό περιστατικό σαν σενάριο ταινίας σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη,
Δείτε απίστευτες οφθαλμαπάτες...
Νοσηλεύεται 70χρονη μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού

Προβληματισμό προκαλεί στην ιατρική κοινότητα το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου, που καταγράφηκε φέτος στην Αττική.
Το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι, Τόνυ Μαυρίδης και Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε ξανά σε μια συνάντηση τετ-α-τετ.
Είναι το πιο συνηθισμένο σεξουαλικό παιχνίδι των γυναικών που χρησιμοποιούν είτε πριβέ είτε με παρέα. Η αρχική χρήση του δονητή ωστόσο δεν ήταν η απόλαυση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να κυκλοφορεί με τα δημόσια μέσα μεταφοράς
Ξεκινάμε με τον Jay-Z, που στις συναυλίες του δεν πάει με κάτι λιγότερο από μια μαύρη Mayback (μοντέλο του 1957 ή 1962), ενώ πάντα στα παρασκήνια, θέλει να πίνει πανάκριβες σαμπάνιες και ένα συγκεκριμένο είδος ιταλικού κρασιού (το Sassicaia), που κοστίζει 200 δολάρια το μπουκάλι!
Ο Bill Gates πιστεύει πως τα tablet, σταδιακά θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά PC και στο μεσοδιάστημα...
Κάποιοι από εμάς όταν ήμασταν μικροί μιλούσαμε με διάφορους τρόπους ώστε να μην μας καταλαβαίνουν οι γύρο μας. Μιλούσαμε "κορακίστικα" έτσι θυμάμαι πως τα λέγαμε αλλά κάποιες φορές είχαμε προσπαθήσει να μιλήσουμε ανάποδα, χωρίς βέβαια να έχουμε καταφέρει να αρθρώσουμε αρκετές λέξεις.
Νέο ρεκόρ έκανε ο Τζόι Τσέσνατ που κατάφερε
μέσα σε διάστημα 10 λεπτών να φάει 68 (!) χοτ ντογκ και να κερδίσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό λαιμαργίας που έγινε την 4η Ιουλίου στο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης.
Ο Νταγκουντούρο όχι απλώς  ακουμπά, αλλά χτυπά με δύναμη τα χέρια του Σπανούλη στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνει για τρεις πόντους.
Η Εθνική μας ηττήθηκε από την παθιασμένη Νιγηρία με 80-79 κι ενώ στην τελευταία φάση έγινε καθαρό φάουλ στην προσπάθεια για τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη. Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι διεθνείς μας.
Καλοκαίρι, πετσέτα, ξυλορακέτα. Στην παραλία Αλίμου, στη Βούλα, στο Πόρτο Ράφτη και στη Βάρκιζα τα τουρνουά ξεκίνησαν. Προλαβαίνεις ακόμα να γραφτείς. Τι θα χρειαστείς;
Αυτό που έγινε στη συνέχεια στην Ιορδανική τηλεόραση, μάλλον δεν έχει ξαναγίνει. Βουλευτής διαφώνησε με συνομιλητή του , σηκώθηκε όρθιος έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον πυροβολήσει!...
Η κοιλιά είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος όσον αφορά στο λίπος. Δυστυχώς, η γυμναστική και οι κοιλιακοί για να φύγει το λίπος από την κοιλιά μας. Η λύση περνά και από το πιάτο μας. 
Η Dr. Erica Goodstone εξηγεί πως ότι ενοχλεί τις γυναίκες στην εμφάνιση τους, οι άντρες το λατρεύουν!