follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
To Ιαπωνικό τρένο αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό αξιοθέατο. Πολλοί τουρίστες "στήνονται" στα περάσματά του κι αν είναι τυχεροί..
Φοβερό διαφημιστικό που κάνει θραύση.. από το Zoochosis.com.. Δείτε το:
Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό και στρέφονται στη «λύση» της αυτοϊκανοποίησης όπως έδειξε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας.
Οι χειρότερες στυλιστικές επιλογές των τελευταίων ημερών από τους celebrities.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...
Με ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρέου διέψευσε πως είχε ατύχημα με το ποδήλατο του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να..
Πάει ένας που ήθελε να εξομολογηθεί.Και λέει στον παπά: - Πάτερ,αμάρτησα.

- Τι αμαρτία έκαμες τέκνον μου,λέει ο πάτερ.
Μια νέα απειλή, διαφορετική από ό,τι έχει μέχρι σήμερα παρουσιαστεί στην ελληνοτουρκική γραμμή αντιπαράθεσης στον Έβρο, διαγράφεται για την ασφάλεια των αστικών περιοχών Έβρου και Ροδόπης: Στην 1η τουρκική Στρατιά Αν. Θράκης πρόκειται να ενταχθεί το σύνολο, σχεδόν, των 54 νέων κινεζικής ανάπτυξης και
Ο Dylan και η Hannah Fox μπορεί να είναι δίδυμα αδέρφια αλλά γεννήθηκαν σε διαφορετικές χώρες και
Τη νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοινώνοντας τη νέα πολιτική γραμματεία του κόμματος και την οργανωτική γραμματεία του Συνεδρίου.
Βίντεο με το concept iSung Galaxy V

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι στο χώρο των smartphones μπορούν άραγε να συνεργαστούν; Σίγουρα αν παίρναμε τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 4S και του Galaxy S III, τότε το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό.
Όλες οι επιστήμες βασίζονται στα μαθηματικά. Γνωστό. Τότε γιατί ορισμένοι επιστήμονες «φοβούνται» τη γλώσσα των αριθμών;
Απεικονίζει όλες τις μεγάλες σεισμικές δονήσεις στον πλανήτη από το 1898 ως το 2011..
Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά! Δείτε το παρακάτω...
Εκτός από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η άσκηση βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που αποτελούν κίνητρο για ένα παιδί να ασχοληθεί με τα σπορ..
Χωρίς την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης και σε ξεχωριστό εκκαθαριστικό, επανέρχονται τα χαράτσια για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία για τις αεροπορικές αφίξεις το πρώτο εξάμηνο του 2012, η μείωση σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα περιορίζεται στο 4,6% από το 5,1% που κατεγράφη για το 5μηνο Ιανουάριος – Μάιος 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2011.
Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας "Άγιος Ανδρέας"...

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου "Ο Ιπποκράτης" αναφέρονται τα εξής: 
Καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το δημόσιο δεν έχει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, με αφορμή αναφορά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Καμμένου στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, για χρέος 500 εκ ευρώ της γερμανικής εταιρείας Χόχτιφ προς το ελληνικό Δημόσιο..
Τι σου κάνει το... jet lag

Χωρίς παντελόνι αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο η 26χρονη τραγουδίστρια κάνοντας τους ταξιδιώτες να... απορούν.
Διάσημοι star που ίσως κρύβονται στη ντουλάπα τους.

Μπορεί ο Tom Cruise να ζει το δράμα του, καθώς δεν το περίμενε το διαζύγιο από την πρώην Katie Holmes, αλλά οι φήμες οργιάζουν πως το διάσημο αγόρι την «καίει τη βάτα». Πού να αντέξει και η πρώην, έκανε την επανάστασή της και να το χαμόγελο εμφανίστηκε ξανά στα χείλη της..
Ο Ιταλός σχεδιαστής ρούχων Victor Faretina παρουσίασε πρόσφατα μια πρωτότυπη κολεξιόν, εμπνευσμένη εξ ολοκλήρου από τα social media αλλά και δημοφιλείς ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, βλέποντας τη μόδα μέσα από μια πιο… διαδικτυακή ματιά!
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σπαγγέτι
15 φέτες ζαμπόν
1 lt γάλα φρέσκο
250 γρ. μαργαρίνη (με ελαιόλαδο)
2 αυγά..
Φεύγοντας για καλοκαιρινές διακοπές, έχουμε το μυαλό μας στους διαρρήκτες, που βρίσκουν ευκαιρία να ανοίξουν τα σπίτια όσων απουσιάζουν στις παραλίες..
Επανεξέταση παλαιού τραύματος

Φήμες πως είχε και νέο ατύχημα με το ποδήλατο ο Γιώργος Παπανδρέου, πυροδότησε επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στο ΚΑΤ

Εκτός λειτουργίας, λόγω τεχνικών προβλημάτων, θα είναι από τις 7.00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα ο τριψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 184 του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Η διοίκηση του...
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια: ο αυνανισμός έχει πολλά οφέλη για την υγεία, συν του ότι αποτελεί πυρηνικό στοιχείο της αντρικής ταυτότητας. Το αρνείται κανείς; Έτσι μπράβο! Να και τα 6 σημαντικότερα πλεονεκτήματα του αυνανισμού.....
Κατερίνα Στικούδη σέξι και... όποιος αντέξει! Μπορεί από φωνή να μην σου αρέσει, από κορμί όμως;;;
Εικόνες του πλανήτη μας κάνουν να σκεφτούμε

Τη νύχτα, το Λονδίνο μοιάζει με μία «φλεγόμενη» κουκκίδα, καταναλώνοντας ενέργεια τόση που θα μπορούσε να φωτίσει την Ιρλανδία.
Είναι μόλις 24 ετών και παρόλο που η σωματική της διάπλαση την ευνοεί, η ίδια -καθώς φαίνεται- δεν ευνοεί καθόλου τον εαυτό της. Τόσα λεφτά βγάζετε εκεί στο Χόλιγουντ αγαπητή. Δεν περισσεύουν για προσωπικό γυμναστή και διατροφολόγο;
Μπορεί οι περισσότερες να έχουν από ένα παιδί και πάνω, αλλά παραμένουν κορμάρες, με αξιοζήλευτα σώματα!

Είστε έτοιμοι να τις θαυμάσετε;
Το Bolivar Beach Bar στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, θα φιλοξενήσει 8 μουσικά σχήματα που θα τραγουδήσουν για την ελπίδα και τους άστεγους την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα..
Δεν ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι... Ήταν ένα αεροσκάφος το οποίο σίγουρα δεν προερχόταν από αυτόν τον πλανήτη… Ο Τσέις Μπράντον ήταν πράκτορας της CIA επί 35 χρόνια και πλέον έχοντας αποστρατεύει μίλησε για το περιστατικό του Ρόσγουελ, σήμερα που συμπληρώνονται 65 χρόνια από την ημέρα του γεγονότος.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα και για αυτό το λόγο είπε προεκλογικά την φράση «το ευρώ δεν είναι φετίχ» υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος λέει ότι «εγώ τον Τσίπρα τον πάω» αλλά «αν όμως κέρδιζε, θα ήμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης».
Χειμαρρώδης Πάνος Καμμένος σε άλλη μία συνταρακτική ομιλία όπου μιλά για τους πάντες και τα πάντα..
«Ήταν ένα όμορφο αγόρι, με μεγάλη φιλοδοξία, ταλέντο, αλλά και πολλά νεύρα».

Κάπως έτσι περιγράφει τον Tom Cruise η Eileen Berlin,
Όταν το come with me για να την βρεις να γλεντήσουμε together ακούγεται... ιδανικό!

To καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία ανέβηκε, μαζί και η λίμπιντος, τα ρούχα έγιναν λιγότερα, η διάθεση πιο χαλαρή και φυσικά ο νούμερο ένα προοορισμός είναι οι παραλίες με ό, τι αυτό συνεπάγεται..
Δεν σκοπεύει να επεκταθεί σε νέα έργα στο λιμάνι του Πειραιά στο άμεσο μέλλον η COSCO αλλά θα ενισχύσει τις υπάρχουσες «κερδοφόρες» επενδύσεις, δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στην EurActiv.gr ο Κινέζος Πρέσβης στην Αθήνα, Du Qiwen.
Θαυμάστε 62 υπέροχες πισίνες ανά τον κόσμο που βλέπουν στο άπειρο! Στολίδια της αρχιτεκτονικής σε απίστευτες τοποθεσίες του κόσμου!
Στο φουλ βάζει τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τον μετασχηματισμό του σε έναν ενιαίο μαζικό αριστερό πολιτικό φορέα, που θα εκφράζει τις... ανάγκες της κοινωνίας.
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων

Με την ευρεία πλειοψηφία 179 βουλευτών πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να συνεχίσει το έργο της, έτσι όπως το περιέγραψε ο πρωθυπουργός, αλλά και οι υπουργοί, κατά το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων.
κατοικίσημοι πλανήτες
Την πεποίθηση ότι «κάπου εκεί έξω» υπάρχει ζωή έρχεται να ενισχύσει νέα ευρωπαϊκή μελέτη που καταδεικνύει ότι οι δυνητικά κατοικήσιμοι πλανήτες στο γαλαξία μας (βραχώδεις πλανήτες) ανέρχονται ακόμη και σε δεκάδες δισεκατομμύρια.
Με επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος εκφράζει ενστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να έχουν τεθεί υα εργασιακά θέματα, κάνοντας μάλιστα λόγο σημαντικές στρεβλώσεις.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Νικολόπουλου:
Έγινε πια φανερό γιατί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέλεξε ως υπουργό Οικονομικών τον Βασίλη Ράπανο και, όταν η επιδίωξή του αυτή δεν ευδοκίμησε, τον Γιάννη Στουρνάρα. Της επανόδου..
Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκανε μέσα σε μία δεκαετία και πρόκειται για την χειρότερη δημογραφικά δεκαετία μετά την δεκαετία του… Β’Π.Π. και του εμφυλίου πολέμου! 
Η Durex είναι μια ηγετική εταιρία στον χώρο των προφυλακτικών και κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει έξυπνες και ελκυστικές...
Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως της Yonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο..
Το Αμβούργο σε πρόσφατη δημοσίευση εκπροσώπων του καταγγέλλει την εφαρμογή της υπηρεσίας του Facebook για αναγνώριση προσώπων “face-recognition photo-tagging system” ενημερώνοντας ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσβάλει τόσο το Ευρωπαϊκό όσο και το Γερμανικό δίκαιο.
Έχουν τεθεί ήδη σε λειτουργία

Οι κλιματιζόμενοι χώροι όπου μπορούν να συγκεντρώνονται τα άτομα των ευπαθών ομάδων πληθυσμού έχουν αρχίσει να λειτουργούν. Δείτε ποια είναι τα σημεία

Κλιμάκωση παρά αποκλιμάκωση των συγκρούσεων παρατηρείται στην Συρία με τον συριακό Στρατό πλέον να έχει αναλάβει καθαρά την πρωτοβυλία, αλλά και να επεκτείνει την δραστηριότητά του και στον γειτονικό Λίβανο:
Με 311.000 ευρώ βραβεύτηκε μελέτη που περιέγραφε τον πιο... ανώδυνο τρόπο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Την ιδέα για αυτόν τον, ομολογουμένως πρωτότυπο, διαγωνισμό, είχε ο ο συντηρητικός λόρδος Γούλφσον.
Η πιο περίεργη χημική ένωση που έχεις δει! Είτε το πιστεύεις είτε όχι...

Η λευκή σκόνη από υδράργυρο δείχνει τόσο αθώα όσο κάθε λευκή σκόνη (καλά, υπάρχουν και λευκές σκόνες που δεν είναι και τόσο αθώες, αλλά ας είναι!). Βάλ' της ωστόσο φωτιά και θα τη δεις να μετατρέπεται σε σατανικό απόκοσμο οργανισμό! Τρέξε να σωθείς...