follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Μετά τους γλουτούς, τα μπούτια και τα στήθη, ήρθε η ώρα να ασφαλιστεί και ένα… ανδρικό μόριο και, μάλιστα, έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων!
Ξεχασιάρα μας... βγήκε

Η πρόκληση είναι στο αίμα της και συνηθίζει να γίνεται αντικείμενο συζήτησης τόσο για τις προκλητικές εμφανίσεις της και για την προκλητική συμπεριφορά της. 

Για μαζική εκροή κεφαλαίων από τη χώρα κάνει λόγο ο ΟΠΕΚ

Μία έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν μπορεί ακόμη να αποκλεισθεί και αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, αναφέρει ο ΟΠΕΚ (Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών) στη μηνιαία έκθεσή του για την αγορά πετρελαίου.
Ναι  είναι αλήθεια…

Άμα δεν έχετε καταλάβει ακόμα μιλάμε για τον...
Μετά τη δερμάτινη BMW, ήρθε η σειρά της Γαλλικής εταιρείας DARTZ να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή Ferrari F430 με δερμάτινη εξωτερική επένδυση!
Όχι σεξ και παιχνίδια στην άμμο το Καλοκαίρι χωρίς προφυλάξεις συστήνουν οι γυναικολόγοι, καθώς δεκάδες είναι οι κίνδυνοι που καραδοκούν και μπορούν να πλήξουν μια γυναίκα για όλη της την ζωή!
Οι δικηγόροι του κατέθεσαν αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή

Να καταθέσουν, ως μάρτυρες, όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, ζητάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Χάθηκε ο αφαλός της Ελένης Μενεγάκη!
 
Η γνωστή και πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια είναι μια χαρά στην υγεία της, όμως μια φωτογραφία της σε εβδομαδιαίο περιοδικό προκάλεσε πολλά ερωτήματα.
Φωτογραφίες από το διάσημο «Yellow Submarine»

Το Λίβερπουλ είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο ως η πατρίδα των Beatles.
Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των…
Νέος σάλος διαπερνά κυρίως το διαδίκτυο, αλλά αποτυπώνεται και σε δημοσιεύματα των εφημερίδων περί τη γλώσσα, διότι σε βιβλίο της πεμπτοέκτης δημοτικού (εξόχως κακόγουστο από πλευράς στησίματος και εικονογράφησης, απ’ όσον είδα) τα φωνήεντα της ελληνικής περιορίζονται στα α, ε, ο, ι με την προσθήκη του ου, τα σύμφωνα δεν περιέχουν πλέον το ξ και το ψ, ενώ προστίθεται το γκ, το ντ και κάτι άλλο που αυτήν τη στιγμή μου διαφεύγει.
Η ουρά είχε σχηματιστεί από νωρίς. Πολύ πριν σηκωθούν τα ρολά και οι υπάλληλοι πιάσουν δουλειά.. 
Ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να δωρίσει το σύνολο της μεγάλης του περιουσίας για να εκπληρωθεί ένας σκοπός που τέθηκε από τους αγωνιστές του 1821. Το Τάμα του Έθνους έχει να κάνει με την ανέγερση ενός ναού που όμοιός του δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.
Σε περίπτωση που η θεωρία του αστροφυσικού Ραλφ Πούντριτζ είναι σωστή τότε είναι πιο πιθανό να μας επισκεφτεί ο.. 
Σε προχθεσινο δημοσιευμα του ισοτοπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται οτι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συναντησης μεταξυ του πρωθυπουργου Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε..
Σε ένα ανθελληνικό παραλήρημα προβαίνει δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου CNBC ο οποίος υποστηρίζει πως τα κρατικά ταμεία της Ελλάδας θα αδειάσουν την ... επόμενη Παρασκευή!
Το νερό της θάλασσας ή της πισίνας περιέχει μικροοργανισμούς που κατά την επαφή φτάνουν αρκετά βαθιά στον κόλπο και πολλές φορές αποτελούν αιτία για... 
Η νανοτεχνολογία εισβάλει στην διατροφική μας αλυσίδα, οι επιστήμονες όμως διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και τα συνεχή κύματα καύσωνα μας κάνουν να ονειρευόμαστε τροπικά νησιά και εξωτικές παραλίες. Μερικά από τα πιο ομορφα νησιά του κόσμου, που μοιάζουν σαν ένα κομμάτι παράδεισου που έπεσε στη Γη βρίσκονται στην εξωτική Πολυνησία. Ας δούμε όμως ιδίοις όμμασι τι κάνει τα τροπικα αυτά νησιά τόσο εντυπωσιακά..
Μπορεί να μοιάζει με ανθρώπινο αυτί, όμως είναι ένας κοινός μύκητας που ευδοκιμεί σε κορμούς δέντρων, σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ονομάζεται Auricularia auricula-judae και οφείλει την ονομασία του στο γνωστό μαθητή του Ιησού Ιούδα, ο οποίος, αφού πρόδωσε τον Κύριο, στη συνέχεια κρεμάστηκε από ένα δέντρο..
Τα γυαλιά του ηλίου δεν είναι μόνο για στιλ. Τα γυαλιά ηλίου έχουν πολύ σοβαρή αποστολή: προστατεύουν τα μάτια και το λεπτό δέρμα..
Γνωρίζατε την καινοτόμα ιδέα «Money Back»;

Με το σύνθημα «Μην το πετάς, έχει αξία», τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποκτούν νέα αξία, μετασχηματίζονται σε ένα νέο ανταλλακτικό νόμισμα και εξαργυρώνονται σε επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.
Η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη κράτησε μιάμιση ώρα και εξελίχθηκε μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, παρά το κλίμα που είχε δημιουργηθεί προηγουμένως  από το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του Γιάννη Στουρνάρα. 
Διαβάστε 7 έξυπνους γρίφους και προσπαθήστε να τους λύσετε πριν διαβάσετε τις απαντήσεις!..
Οι διαπιστώσεις

Στον παρακάτω πίνακα 1 φαίνεται η πορεία του Δημόσιου Χρέους της χώρας από το 1970 έως τις μέρες μας. Ο αναγνώστης που θα τον μελετήσει προσεκτικά είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξει σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα..
Ανοίγει ξανά ο φάκελος με τα «ασφάλιστρα κινδύνου»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των CDS, των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρας μέλους της ευρωζώνης,
Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε! Έγινε μία όμορφη δεσποινίδα και βγαίνει με την μανούλα της! Η Άννα είναι πια 16 χρονών και διασκεδάζει και με την μαμά της!
Η γεωστρατηγική σημασία της ακριτικής Γαύδου ειδικά σε ότι αφορά στο θέμα της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, θα βρεθεί στο επίκεντρο συνεδρίου που διοργανώνει στο νησί, στις 13 – 16 Ιουλίου, ο γνωστός μαθηματικός, συγγραφέας και... 
Αυτό που όλοι ελπίζαμε, επιβεβαιώθηκε και επίσημα, έτσι το The Amazing Spider-Man είναι το πρώτο μέρος μίας νέας τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο-Αράχνη. Το Cosmo.gr σου παραθέτει ποιοι άλλοι εχθροί του Spider-Man πρέπει επιτέλους να εμφανιστούν στην μεγάλη οθόνη.
Ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταδίδεται κυρίως από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού. Τα κουνούπια μολύνονται από άρρωστα πτηνά ή άλλα ζώα (π.χ. άλογα).
Το μουσικό φαινόμενο Demy μετά τις συνεχομενες επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχει νέο single με τίτλο "Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια" που κυκλοφορεί από την Panik Records και βρίσκεται ήδη στο Νο1 του επίσημου national airplay chart του Media Inspector και στο Νο1 των iTunes!
Μπλε βιβλιάριο υγείας θα παίρνουν μαζί με το νεογέννητό τους εφεξής όλοι οι γονείς από τα...
Η Τζίνα Ράινχαρτ πιστεύει ότι «ομορφιά είναι ένα ορυχείο σιδήρου»
Πώς αντιδρά το Μαξίμου στην κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ο πανδαμάτωρ χρόνος δεν κάνει διακρίσεις ούτε στις διασημότητες. Παρατηρώντας κανείς τις φωτογραφίες των επωνύμων από την περίοδο των μαθητικών και φοιτητικών τους χρόνων μένει με την απορία.
Θα μπορούσε να προστεθεί σε οδοντόκρεμες και να χαρίζει άμεση προστασία «Τέλος» στον ανατριχιαστικό οδοντιατρικό τροχό υπόσχεται να βάλει η επαναστατική χημική ουσία Keep 32
Χωρίς διακοπές θα παραμείνει το φετινό καλοκαίρι το 69% των Ελλήνων, που λόγω της κρίσης δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν έστω και για λίγες ημέρες.
les horribles
Κι όμως αυτή η φωτογραφία από το συγκρότημα «Les Horribles Cernettes» με το «τραγικό» όνομα και το ακόμη πιο τραγικό… Photoshop ήταν η πρώτη που ανέβηκε ποτέ στο Internet.
Εξαιρετικά ενδιαφέροντα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα τελευταία στοιχεία του Ευρωβαρομέτρου που βασίζονται σε έρευνα της TNS Group αναφορικά με τη σχέση των Ελλήνων και του Διαδικτύου.
Στις 8 Ιουλίου του 2012 και ώρα 06:42 εντοπίστηκε από το SOHO Satellite Lasco C3 νέο άγνωστο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο που μοιάζει καταπληκτικά με ένα μεγάλο διαστημόπλοιο.
Μια μοναδική – και πολύ εντυπωσιακή – στιγμή συνέλαβε για άλλη μια φορά το τηλεσκόπιο Hubble απαθανατίζοντας μια από τις τελευταίες αναλαμπές ενός άστρου που οδεύει προς το... τέλος της ζωής του. Πρόκειται για το U της Καμηλοπάρδαλης – ή U Cam –, έναν κόκκινο γίγαντα που βρίσκεται σε απόσταση 1.500 ετών φωτός από εμάς.
διαφορες ανδρες γυναικες
1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.

Οι άντρες σκέπτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε…
1. Το αποτυπωμένο πρόσωπο του... Al Pacino βρισκόταν στην αρχική σελίδα του Facebook..
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών, κατηγορώντας τον ότι πήγε και είπε «ό,τι θέλει να ακούσει ο κ. Σόιμπλε...ότι δεν ζητάμε τίποτε»
To Ιαπωνικό τρένο αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό αξιοθέατο. Πολλοί τουρίστες "στήνονται" στα περάσματά του κι αν είναι τυχεροί..
Φοβερό διαφημιστικό που κάνει θραύση.. από το Zoochosis.com.. Δείτε το:
Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό και στρέφονται στη «λύση» της αυτοϊκανοποίησης όπως έδειξε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας.
Οι χειρότερες στυλιστικές επιλογές των τελευταίων ημερών από τους celebrities.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...
Με ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρέου διέψευσε πως είχε ατύχημα με το ποδήλατο του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να..
Πάει ένας που ήθελε να εξομολογηθεί.Και λέει στον παπά: - Πάτερ,αμάρτησα.

- Τι αμαρτία έκαμες τέκνον μου,λέει ο πάτερ.