follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Και έγραψαν στο υποσυνείδητό μας παντοτινά [Επιμέλεια: Παναγιώτης Κοτροκόης]
Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή που τόσο καιρό περίμενες, θα βγεις επιτέλους ραντεβού με την κοπέλα των ονείρων σου! Όμως ξέχασες πως..
Από τον σχολικό έλεγχο με τους βαθμούς του Αϊνστάιν και την αρχική ομάδα της Google, μέχρι τις συναντήσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων και την κατασκευή του πύργου του Άιφελ, δείτε μια συναρπαστική συλλογή σπάνιων φωτογραφιών.
Καυτό πενθήμερο ανοίγει στο οικονομικό μέτωπο, έως την Τετάρτη που πρέπει να «κλειδώσουν» τα μέτρα των 11,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. «Μαχαίρι» σε..
Έχουν κάτι το σαγηνευτικό πάνω τους που δεν μπορείς παρά να τις χαζεύεις… Δείτε μερικές «καυτές» παρουσίες για να καταλάβετε περίπου τι εννοούμε!
Το παράπονο της Scarlett Johansson
Μοναδικά στιγμιότυπα τεμπελιάς...
Φόβοι για αλυσιδωτές παρενέργειες και στο τραπεζικό σύστημα εκφράζονται, καθώς ορατός είναι ο κίνδυνος μαζικών πτωχεύσεων χιλιάδων εταιριών παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά λόγω της... άτυπης στάσης πληρωμών από το λειτουργό της αγοράς (ΛΑΓΗΕ ΑΕ).
Παρά τα επίμονα βλέμματα των περαστικών η Virginia Annie συνεχίζει την πορεία της στο δρόμο, χωρίς να αισθάνεται άσχημα.
Συνολικά 44 καταστήματα λιανικής μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013 επιθυμεί η Microsoft να βρίσκονται σε λειτουργία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για επέκταση σε ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά το 2009.
Οι περισσότεροι όχι μόνο δεν δίστασαν να βγουν και να το παραδεχτούν ανοιχτά, αλλά δηλώνουν και περήφανοι για την διαφορετικότητα τους, υπερασπιζόμενοι τα θέλω και τα πιστεύω τους.
Προτείνει 14μηνη θητεία και για τα δύο φύλα

Την άμεση θέσπιση 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες αλλά και για γυναίκες προτείνει η Χρυσή Αυγή,
Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσουν video games βασισμένα στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones του δικτύου HBO, σας είχαμε ενημερώσει ότι εκτός από το ομώνυμο RPG, το Facebook Game (GTO Ascent) και το πρώτο Game of Thrones: Genesis, θα κυκλοφορήσει και ένα free-to-play browser-based MMORPG από την Bigpoint.
Μια λίστα με 10 από τα πιο παράξενα κι εντυπωσιακά μπαλκόνια του κόσμου, τα περισσότερα εκ των οποίων υπάρχουν ήδη και τα υπόλοιπα αναμένεται να υλοποιηθούν σύντομα.
Ποιος και γιατί το ζητάει από την Katy Perry

Επίμονα να βγάλει το σουτιέν της που έχει γίνει σήμα - κατατεθέν στις συναυλίες της ζητούν από την Katy Perry
Αυτό το ρετιρέ κατασκευάστηκε από γυαλί και ατσάλι στην οροφή δύο γειτονικών κτηρίων στο Notting Hill του Λονδίνου.
Πλημμελή τα προληπτικά μέτρα απέναντι στην απειλή της λοίμωξης

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές μετά την εμφάνιση πέντε κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό του δυτικού Νείλου, ο οποίος μεταδίδεται μέσω των κουνουπιών,
Αν δείτε και μαύρη γάτα σήμερα την «κάτσατε»! Μην ξεχνάτε ότι είναι Παρασκευή και 13 και για τους προληπτικούς θεωρείται πολύ γρουσούζικη μέρα!
Φωτογραφίες από το ζωολογικό κήπο του Βερολίνου

Τα δίδυμα της φωτογραφίας παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σήμερα στο κοινό στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου.
Το όνειρο κάθε γυναίκας σε σχέση με τη διαρρύθμιση του χώρου της είναι ένα, αλλά δυστυχώς λίγες είναι αυτές που το πραγματοποιούν. Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς ντουλάπες.


Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να παρατείνουμε τη ζωή μας κατά δύο χρόνια με μια απλή κίνηση: με το να σηκωνόμαστε από το κάθισμα και να στεκόμαστε όρθιοι συχνότερα.
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων εξέδωσε η ΕΜΥ για το ερχόμενο τριήμερο, που θα χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
 Ο frontman των...
Παρέλαβε από τον απερχόμενο Ηλία Πλασκοβίτη

Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά του ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, καθηγητής Γιώργος Μέργος, παραλαμβάνοντας από τον απερχόμενο γενικό γραμματέα, Ηλία Πλασκοβίτη.
Το δικό της αγώνα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” δίνει η Μαργαρίτα που ξέρει να παλεύει με τον καρκίνο και δίνει κουράγιο στους οικείους της και στον καλό της φίλο Τρύφωνα Σαμαρά. Η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του διάσημου κομμωτή μίλησε για τη σχέση τους.
Φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά έργα του

Τον αποκαλούν «Μίνι Μονέ» καθώς το ταλέντο του 9χρονου Kieron Williamson από το Norfolk θυμίζει αυτό του διάσημου Γάλλου ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Κλοντ Μονέ.
Το σπιράλ αποτελεί πλέον τη δεύτερη πιο διαδεδομένη μέθοδο αντισύλληψης, μετά το χάπι. Υπάρχουν όμως μερικά θέματα που θα πρέπει να γνωρίζετε, πριν επιλέξετε το σπιράλ για να αποφύγετε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου και επεφύλαξε μία έκπληξη με τα παραπανίσια κιλά της και την εικόνα που απέχει από τη χυμώδη παρουσιάστρια που παρακολουθούμε στη μικρή οθόνη.
Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι, πλούσιοι, όμορφοι και έχουν μια μεγάλη αδυναμία. Ποια; Τις γυναίκες!!!! Θεωρούνται οι playboy του Hollywood και από το κρεβάτι τους έχουν περάσει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες.
Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, με show μόδας, 15 θεματικά parties με διάσημους DJ's αλλά και την ανάδειξη του "Μίστερ Κούρου 2012".
Tο πρώτο του παιδάκι περιμένει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα , ο αγαπητός τραγουδιστής της νεολαίας Νίνο Ξυπολητάς.
Αν μιλήσεις στο παιδί σου για την Καρολάιν, την Αλέξις, τις δισκέτες και τις κασέτες, κατά πάσα πιθανότητα θα σε κοιτάει λες και κατέβηκες από τον Άρη. Ακόμα κι εσύ ο ίδιος ίσως έχεις ξεχάσει ότι το πρώτο σου κινητό είχε μέγεθος παντόφλας,
Με τη νεότητα έρχεται η ομορφιά, η φιλοδοξία, η ενέργεια, αλλά παράλληλα και η έλλειψη εμπειρίας και η ανασφάλεια...

Είναι γεμάτη ενέργεια και δίψα για να μάθει καινούρια πράγματα. Θέλει να ανακαλύψει νέους τρόπους διασκέδασης, επαφής με τον κόσμο, να ταξιδέψει, να γνωρίσει νέα άτομα.
Γι’ αυτό ο παρτενέρ της 20χρονης θα πρέπει να μπορεί να της προσφέρει τις νέες εμπειρίες που θέλει να βιώσει.
Μετά τους γλουτούς, τα μπούτια και τα στήθη, ήρθε η ώρα να ασφαλιστεί και ένα… ανδρικό μόριο και, μάλιστα, έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων!
Ξεχασιάρα μας... βγήκε

Η πρόκληση είναι στο αίμα της και συνηθίζει να γίνεται αντικείμενο συζήτησης τόσο για τις προκλητικές εμφανίσεις της και για την προκλητική συμπεριφορά της. 

Για μαζική εκροή κεφαλαίων από τη χώρα κάνει λόγο ο ΟΠΕΚ

Μία έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν μπορεί ακόμη να αποκλεισθεί και αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, αναφέρει ο ΟΠΕΚ (Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών) στη μηνιαία έκθεσή του για την αγορά πετρελαίου.
Ναι  είναι αλήθεια…

Άμα δεν έχετε καταλάβει ακόμα μιλάμε για τον...
Μετά τη δερμάτινη BMW, ήρθε η σειρά της Γαλλικής εταιρείας DARTZ να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή Ferrari F430 με δερμάτινη εξωτερική επένδυση!
Όχι σεξ και παιχνίδια στην άμμο το Καλοκαίρι χωρίς προφυλάξεις συστήνουν οι γυναικολόγοι, καθώς δεκάδες είναι οι κίνδυνοι που καραδοκούν και μπορούν να πλήξουν μια γυναίκα για όλη της την ζωή!
Οι δικηγόροι του κατέθεσαν αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή

Να καταθέσουν, ως μάρτυρες, όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, ζητάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Χάθηκε ο αφαλός της Ελένης Μενεγάκη!
 
Η γνωστή και πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια είναι μια χαρά στην υγεία της, όμως μια φωτογραφία της σε εβδομαδιαίο περιοδικό προκάλεσε πολλά ερωτήματα.
Φωτογραφίες από το διάσημο «Yellow Submarine»

Το Λίβερπουλ είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο ως η πατρίδα των Beatles.
Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των…
Νέος σάλος διαπερνά κυρίως το διαδίκτυο, αλλά αποτυπώνεται και σε δημοσιεύματα των εφημερίδων περί τη γλώσσα, διότι σε βιβλίο της πεμπτοέκτης δημοτικού (εξόχως κακόγουστο από πλευράς στησίματος και εικονογράφησης, απ’ όσον είδα) τα φωνήεντα της ελληνικής περιορίζονται στα α, ε, ο, ι με την προσθήκη του ου, τα σύμφωνα δεν περιέχουν πλέον το ξ και το ψ, ενώ προστίθεται το γκ, το ντ και κάτι άλλο που αυτήν τη στιγμή μου διαφεύγει.
Η ουρά είχε σχηματιστεί από νωρίς. Πολύ πριν σηκωθούν τα ρολά και οι υπάλληλοι πιάσουν δουλειά.. 
Ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να δωρίσει το σύνολο της μεγάλης του περιουσίας για να εκπληρωθεί ένας σκοπός που τέθηκε από τους αγωνιστές του 1821. Το Τάμα του Έθνους έχει να κάνει με την ανέγερση ενός ναού που όμοιός του δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.
Σε περίπτωση που η θεωρία του αστροφυσικού Ραλφ Πούντριτζ είναι σωστή τότε είναι πιο πιθανό να μας επισκεφτεί ο.. 
Σε προχθεσινο δημοσιευμα του ισοτοπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται οτι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συναντησης μεταξυ του πρωθυπουργου Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε..
Σε ένα ανθελληνικό παραλήρημα προβαίνει δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου CNBC ο οποίος υποστηρίζει πως τα κρατικά ταμεία της Ελλάδας θα αδειάσουν την ... επόμενη Παρασκευή!
Το νερό της θάλασσας ή της πισίνας περιέχει μικροοργανισμούς που κατά την επαφή φτάνουν αρκετά βαθιά στον κόλπο και πολλές φορές αποτελούν αιτία για...