follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
«Όταν φτάνεις σε ένα σημείο και όλοι προσδοκούν από σένα, σε "θεοποιούν", δυο δρόμους έχεις: ή να τρελαθείς ή να προσγειωθείς»,
Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτή η κοπέλα έχασε περισσότερα από 50 κιλά σε ένα χρόνο. 

Ζύγιζε 110 κιλά και τώρα είναι 47,
Καμμένος: Η ανεργία θα φτάσει σε δυσβάστακτα πλέον ποσοστά

«H κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική ειδάλλως αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση η οποία δε θα έχει γυρισμό.
​Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών και να μην ακούγεται τόσο πολύ ανά τον κόσμο όσο άλλοι συνάδελφοί της, ωστόσο, είναι πιο καλοπληρωμένη σταρ κάτω των 30 ετών! Ποιά είναι;

Η βροχή και η Ισπανία λύγισαν την Εθνική μας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί υπέκυψε στην ανωτερότητα των Ισπανών, όμως, μας έκανε υπερήφανους,
Το μικρό νησάκι Molokini βρίσκεται στη νότια ακτή του Μάουι της Χαβάη, προβάλλει στην επιφάνεια της θάλασσας σαν ημιτελής κρατήρας ηφαιστείου σε σχήμα ημισελήνου. Ό,τι ακριβώς είναι, δηλαδή.
Οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ το «National Geographic» τον ακολουθεί κατά πόδας στις επικίνδυνες αποστολές του! Ο λόγος για τον ξεχωριστό Alex Honnold, τον άνθρωπο που αψηφά τη βαρύτητα, ανεβαίνοντας στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου χωρίς σχοινιά.
Το Μεγάλο Κανάλι έχει αρχίσει σιγά σιγά να κάνει ένα πρώτο προγραμματισμό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επειδή η οικονομική δυσπραγία επιβάλλει έτοιμες λύσεις και ότι θα είναι ελεγχόμενο οικονομικά το κανάλι θα επανεξετάσει κάποιες σειρές που είχαν μπει στο ψυγείο...
Υπό το φως του φεγγαριού, απολαμβάνοντας την μουσική και την υπέροχη θέα, οι νύχτες στο Αίγιο περνούν μαγευτικά!!
Η Αυστραλιανή φίρμα 
«Fantastic Delites» τοποθέτησε έναν αυτόματο πωλητή στους δρόμους για να δει μέχρι που μπορούν να φτάσουν ορισμένοι άνθρωποι για ένα δωρεάν σνακ. Θα εκπλαγείτε…
Συγκλονισμένος είναι ο Sylvester Stallone από τον ξαφνικό χαμό του πρωτότοκου γιου του Sage. Ο…
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους. Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο", υποστηρίζει
Αν και η νεκροψία του Sage Stallone ολοκληρώθηκε, δυστυχώς τα ευρήματά της δεν κατάφεραν να φωτίσουν τα αίτια του θανάτου του πρωτότοκου γιου του Sylvester Stallone.
Τα προβλήματα του καύσωνα

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να αφυδατωθείτε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό καλό είναι να πίνετε πάρα πολλά υγρά.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων,
Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά. Ρωτάει η δασκάλα:


- Είναι 3 πουλάκια σ’ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν;

- Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός.


- Ναι, Τοτέ, πες μας..
Πάνω από τα όρια συναγερμού οι μετρήσεις

Σε θάλαμο αερίων έχει μετατραπεί η Αττική λόγω του καύσωνα. Μάλιστα για πρώτη φορά οι τιμές σε ορισμένες περιοχές είναι πάνω από τα όρια συναγερμού.
«Επειδή οι άντρες είναι καλύτεροι στο παρκάρισμα από τις γυναίκες, σκεφτήκαμε να τις διευκολύνουμε λιγάκι και φτιάξαμε θέσεις στάθμευσης ειδικά γι’ αυτές, που είναι..
Αντάλλαξε καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της σε κέντρο της παραλιακής
Μερίδα επιστημόνων συνδέει την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης με πληθώρα ανεξήγητων συμπτωμάτων που... σήμερα πλήττουν σήμερα ολοένα και περισσότερους: 
Σήμερα είναι μια ξανθιά - σχεδόν πλατινέ - καλλονή και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz..
Τραγουδίστρια σε νέες... περιπέτειες

«Σκίζει» τους δρόμους με το πατίνι της η ποπ τραγουδίστρια έξω από το σπίτι της στο..
Αποφασισμένη η κυβέρνηση να καταργήσει μια σειρά κρυφών παροχών

Συνολικά 20.203 ευρώ τον μήνα δαπανά η Βουλή των Ελλήνων για κάθε βουλευτή προκειμένου να καλύψει την τυπική του αποζημίωση, αλλά και μια σειρά φανερών και κρυφών προνομίων.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα στο ταμείο τους..
Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η διάκριση δύο μαθητών μας στη Βιολογία, σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα στη Σιγκαπούρη. Ο μαθητής Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην 23η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας στη Σιγκαπούρη, ενώ η μαθήτρια Ευφροσύνη Κορωναίου απέσπασε έπαινο στον ίδιο διαγωνισμό.
Ιστορίες καθημερινής τρέλας βιώνουν τα πρατήρια βενζίνης σε όλη την Ελλάδα, με τις τιμές-φωτιά των καυσίμων να έχουν αναγκάσει, σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, τους οδηγούς σε «αιματηρές» οικονομίες.
Στόχος επετεύχθη; Να πώς θα καταλάβεις εύκολα αν πλησιάζεις στην κατάκτηση της... κορυφής!
Η Βάσια Λόη απέχει από τις τηλεοπτικές οθόνες μας εδώ και καιρό, αλλά ζει μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή στο πλάι του συζύγου της, Νικόλου Μαδιά.
Σε καιρούς πλέον που οι άνθρωποι, ακόμη και Χριστιανοί, αποψυχούν από φόβου και προσδοκίας των επερχομένων τη οικουμένη...
Και έγραψαν στο υποσυνείδητό μας παντοτινά [Επιμέλεια: Παναγιώτης Κοτροκόης]
Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή που τόσο καιρό περίμενες, θα βγεις επιτέλους ραντεβού με την κοπέλα των ονείρων σου! Όμως ξέχασες πως..
Από τον σχολικό έλεγχο με τους βαθμούς του Αϊνστάιν και την αρχική ομάδα της Google, μέχρι τις συναντήσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων και την κατασκευή του πύργου του Άιφελ, δείτε μια συναρπαστική συλλογή σπάνιων φωτογραφιών.
Καυτό πενθήμερο ανοίγει στο οικονομικό μέτωπο, έως την Τετάρτη που πρέπει να «κλειδώσουν» τα μέτρα των 11,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. «Μαχαίρι» σε..
Έχουν κάτι το σαγηνευτικό πάνω τους που δεν μπορείς παρά να τις χαζεύεις… Δείτε μερικές «καυτές» παρουσίες για να καταλάβετε περίπου τι εννοούμε!
Το παράπονο της Scarlett Johansson
Μοναδικά στιγμιότυπα τεμπελιάς...
Φόβοι για αλυσιδωτές παρενέργειες και στο τραπεζικό σύστημα εκφράζονται, καθώς ορατός είναι ο κίνδυνος μαζικών πτωχεύσεων χιλιάδων εταιριών παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά λόγω της... άτυπης στάσης πληρωμών από το λειτουργό της αγοράς (ΛΑΓΗΕ ΑΕ).
Παρά τα επίμονα βλέμματα των περαστικών η Virginia Annie συνεχίζει την πορεία της στο δρόμο, χωρίς να αισθάνεται άσχημα.
Συνολικά 44 καταστήματα λιανικής μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013 επιθυμεί η Microsoft να βρίσκονται σε λειτουργία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για επέκταση σε ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά το 2009.
Οι περισσότεροι όχι μόνο δεν δίστασαν να βγουν και να το παραδεχτούν ανοιχτά, αλλά δηλώνουν και περήφανοι για την διαφορετικότητα τους, υπερασπιζόμενοι τα θέλω και τα πιστεύω τους.
Προτείνει 14μηνη θητεία και για τα δύο φύλα

Την άμεση θέσπιση 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες αλλά και για γυναίκες προτείνει η Χρυσή Αυγή,
Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσουν video games βασισμένα στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones του δικτύου HBO, σας είχαμε ενημερώσει ότι εκτός από το ομώνυμο RPG, το Facebook Game (GTO Ascent) και το πρώτο Game of Thrones: Genesis, θα κυκλοφορήσει και ένα free-to-play browser-based MMORPG από την Bigpoint.
Μια λίστα με 10 από τα πιο παράξενα κι εντυπωσιακά μπαλκόνια του κόσμου, τα περισσότερα εκ των οποίων υπάρχουν ήδη και τα υπόλοιπα αναμένεται να υλοποιηθούν σύντομα.
Ποιος και γιατί το ζητάει από την Katy Perry

Επίμονα να βγάλει το σουτιέν της που έχει γίνει σήμα - κατατεθέν στις συναυλίες της ζητούν από την Katy Perry
Αυτό το ρετιρέ κατασκευάστηκε από γυαλί και ατσάλι στην οροφή δύο γειτονικών κτηρίων στο Notting Hill του Λονδίνου.
Πλημμελή τα προληπτικά μέτρα απέναντι στην απειλή της λοίμωξης

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές μετά την εμφάνιση πέντε κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό του δυτικού Νείλου, ο οποίος μεταδίδεται μέσω των κουνουπιών,
Αν δείτε και μαύρη γάτα σήμερα την «κάτσατε»! Μην ξεχνάτε ότι είναι Παρασκευή και 13 και για τους προληπτικούς θεωρείται πολύ γρουσούζικη μέρα!
Φωτογραφίες από το ζωολογικό κήπο του Βερολίνου

Τα δίδυμα της φωτογραφίας παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σήμερα στο κοινό στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου.
Το όνειρο κάθε γυναίκας σε σχέση με τη διαρρύθμιση του χώρου της είναι ένα, αλλά δυστυχώς λίγες είναι αυτές που το πραγματοποιούν. Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς ντουλάπες.


Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να παρατείνουμε τη ζωή μας κατά δύο χρόνια με μια απλή κίνηση: με το να σηκωνόμαστε από το κάθισμα και να στεκόμαστε όρθιοι συχνότερα.
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων εξέδωσε η ΕΜΥ για το ερχόμενο τριήμερο, που θα χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλές θερμοκρασίες.