follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Ένα βήμα πριν τον αρραβώνα θέλουν οι φήμες την Jennifer Lopez και τον Casper Smart, την ώρα που το ζευγάρι έκανε ακόμα μία κοινή δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Τορόντο!
Υπάρχουν κάποιες φορές, στο τομέα των σχέσεων που πρέπει εμείς οι γυναίκες, ιδίως πρέπει να προσέχουμε τι λέμε σε έναν άντρα..
Ο Σταμπς είναι ένας από τους μακροβιότερους δημάρχους των ΗΠΑ. Εδώ και 15 χρόνια έχει τα ηνία της μικρής πόλης Τοκίτνα, στην Αλάσκα. Ο ίδιος, βέβαια, δεν το ξέρει αυτό. Βλέπετε, ο Σταμπς
Το στοματικό είναι μια πολύ διαδεδομένη μορφή σεξ που την αναζητούν όλο και περισσότερο τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες…
Σύμφωνα με τον The Penguin Atlas of Human Sexual Behavior στον πλανήτη λαμβάνει χώρα σεξουαλική επαφή, εκατόν είκοσι εκατομμύρια φορές την ημέρα.  Πράγμα που σημαίνει ότι...
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που μας μαθαίνει την σημασία της φιλίας χωρίς όρια..
Εδώ και αρκετό καιρό ο βρετανός εκκεντρικός μεγιστάνας Richard Branson είχε ανακοινώσει από καιρό στα ΜΜΕ πως ήθελε να είναι παρών στην πρώτη εμπορική πτήση της Virgin Galactic στο διάστημα, πτήση η οποία είχε σχεδιαστεί για το 2011.
Tα παιδιά που μεγαλώνουν παρέα με σκυλιά, είναι πιο υγιή, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά.

Τώρα, αυτό αποδεικνύεται και από την επιστήμη.
Και όλα αυτά για χάρη της Ellen DeGeneres.

Μπορεί στην Ελλάδα οι περισσότεροι καλλιτέχνες-celebrities να δηλώνουν μπροστά στις κάμερες πως «είμαστε όλοι καλοί φίλοι, περνάμε τέλεια στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει στον κόσμο» για τους συναδέλφους τους, και πίσω από αυτές να βγάζουν τα μαχαίρια και να σκοτώνονται μεταξύ τους, στο Hollywood όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά και, τις περισσότερες φορές, αληθινά παρεΐστικα και αστεία..
Σας αρέσει το κουτσομπολιό; Θέλετε να τα ξέρετε όλα; Καλά κάνετε, ιδίως αν σας ενδιαφέρει να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία. Σύμφωνα με τους καθηγητές Μάθιου Φέινμπεργκ και Ρομπ Γουίλερ,
Σοκάρει η νέα τάση που ονομάζεται Facebook Facelift βάση της οποίας όσοι δεν φαίνονται ωραίοι στις φωτογραφίες
Σε πολλούς ίσως φανεί περίεργο ότι ένα υβριδικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι συνάμα σπορ, αλλά ακριβώς αυτό είναι που χαρακτηρίζει και διαφοροποιεί τη νέα BMW ActiveHybrid3 από τον ανταγωνισμό.
Το χάρτη του… στήθους δημοσίευσε η Bild. Η γερμανική εφημερίδα έφτιαξε ένα παγκόσμιο χάρτη όπου φαίνεται πόσο μεγάλο στήθος έχουν οι γυναίκες..
Η πιο... hot τραγουδίστρια του καλοκαιριού, η πιο περιζήτητη σε όλα τα μεγάλα Club της ελληνικής περιφέρειας και τα νησιά είναι η κυρία που βλέπετε και όλες οι άλλες δεν μπορούν καν να πλησιάσουν το "κασέ" της...
Ο Λευτέρης Πανταζής είναι λάτρης του ωραίου φύλλου αλλά σημαντική θέση στην καρδιά του έχει μόνο μια, η κόρη του Κωνσταντίνα.
Ο Τζον Λορντ, ένα από ιδρυτικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ σκηνής, Deep Purple, έχασε τη Δευτέρα τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 71 ετών.
Τι περιλαμβάνει η λίστα τα τελευταία 50 χρόνια

Το τηλεοπτικό γεγονός με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στους αμερικανούς τηλεθεατές τα τελευταία 50 χρόνια είναι, σύμφωνα με έρευνα, η κάλυψη των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.
Στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου μπαίνουν όσοι φορολογούμενοι δεν εξόφλησαν το χαράτσι στα ακίνητα το 2011, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα.
Γιατί να μένεις στα ίδια και τα ίδια!
Επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου με μια πραγματικά «εξωτική» εμπειρία...
Υπάρχουν τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι φτηνότερες αλυσίδες πανδοχείων και υπάρχουν κι αυτά τα διαφορετικά μέρη για να μείνεις στις διακοπές σου. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις ακόμα και τη διαμονή σου εμπειρία, ώστε να αποκομίσεις στο φουλ τη χαλάρωση και την ανανέωση που συνεπάγονται ένα ταξιδάκι;
Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 80 ετών, άφησε σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Μούτσιος, τον οποίον λάτρεψε το κοινό από τις αρχές της δεκαετίας του ’60.
Το βρεφικό δωμάτιο είναι μία υπόθεση ιδιαίτερα γοητευτική αφού θα πρέπει να βάλετε όλο το μεράκι, το κέφι και το γούστο σας ώστε να δημιουργήσετε μία όμορφη, γεμάτη ερεθίσματα και πάνω απ' όλα, ασφαλή φωλίτσα για το μωράκι σας!
Πότε ήταν η τελευταία φορά που...
Ένα τεράστιο πονοκέφαλο αντιμετωπίζει από χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, οποίος διαπίστωσε και... επισήμως ότι δεν υπάρχουν «πρόθυμοι» υπουργοί για να περικόψουν αυτοβούλως τα 11,5 δισ. τα οποία ζητά το νέο Μνημόνιο που έχει συνυπογράψει η χώρα μας με την Τρόικα.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter

Τελευταία έχει πέσει με τα μούτρα στις ηχογραφήσεις και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Έτσι αυτήν την βδομάδα βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα στην ηλιόλουστη Σαρδηνία.
Μοιάζει με ένα συνηθισμένο κομμάτι βράχου της θάλασσας κι όμως κρύβει πολύ περισσότερα στοιχεία που αφήνουν τους βιολόγους και τους χημικούς κυριολεκτικά άφωνους.
Αποφασισμένος να πάρει πάνω του τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στον δημόσιο τομέα ώστε να καταπολεμηθούν η γραφειοκρατία και η διαφθορά στη... δημόσια διοίκηση φέρεται ο Πρωθυπουργός, ο οποίος με επιστολή του προς τους υπουργούς προαναγγέλλει την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης σε όλο το κράτος.
Έντονα ενοχλημένος φέρεται ότι είναι, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς από την απροθυμία αρκετών υπουργών του να συνδράμουν με αποφασιστικότητα στην περικοπή δαπανών στα υπουργεία τους.
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Ντουμπάι, αποφάσισε να αντιμετωπίσει ο Σεϊχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ κατασκευάζοντας... το πιο πολυτελές μετρό του κόσμου.
Το «Δυνατό» που βλέπετε σαν ένδειξη όταν βάζετε ένα κωδικό πρόσβασης κάπου στο internet δεν είναι κάτι που σας δίνει την ουσία του τι σημαίνει. Κάντε πεντακισεκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς, αλλά στο τέλος προσθέστε ένα σύμβολο.. 
«Όταν φτάνεις σε ένα σημείο και όλοι προσδοκούν από σένα, σε "θεοποιούν", δυο δρόμους έχεις: ή να τρελαθείς ή να προσγειωθείς»,
Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτή η κοπέλα έχασε περισσότερα από 50 κιλά σε ένα χρόνο. 

Ζύγιζε 110 κιλά και τώρα είναι 47,
Καμμένος: Η ανεργία θα φτάσει σε δυσβάστακτα πλέον ποσοστά

«H κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει πολιτική ειδάλλως αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση η οποία δε θα έχει γυρισμό.
​Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών και να μην ακούγεται τόσο πολύ ανά τον κόσμο όσο άλλοι συνάδελφοί της, ωστόσο, είναι πιο καλοπληρωμένη σταρ κάτω των 30 ετών! Ποιά είναι;

Η βροχή και η Ισπανία λύγισαν την Εθνική μας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί υπέκυψε στην ανωτερότητα των Ισπανών, όμως, μας έκανε υπερήφανους,
Το μικρό νησάκι Molokini βρίσκεται στη νότια ακτή του Μάουι της Χαβάη, προβάλλει στην επιφάνεια της θάλασσας σαν ημιτελής κρατήρας ηφαιστείου σε σχήμα ημισελήνου. Ό,τι ακριβώς είναι, δηλαδή.
Οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ το «National Geographic» τον ακολουθεί κατά πόδας στις επικίνδυνες αποστολές του! Ο λόγος για τον ξεχωριστό Alex Honnold, τον άνθρωπο που αψηφά τη βαρύτητα, ανεβαίνοντας στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου χωρίς σχοινιά.
Το Μεγάλο Κανάλι έχει αρχίσει σιγά σιγά να κάνει ένα πρώτο προγραμματισμό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επειδή η οικονομική δυσπραγία επιβάλλει έτοιμες λύσεις και ότι θα είναι ελεγχόμενο οικονομικά το κανάλι θα επανεξετάσει κάποιες σειρές που είχαν μπει στο ψυγείο...
Υπό το φως του φεγγαριού, απολαμβάνοντας την μουσική και την υπέροχη θέα, οι νύχτες στο Αίγιο περνούν μαγευτικά!!
Η Αυστραλιανή φίρμα 
«Fantastic Delites» τοποθέτησε έναν αυτόματο πωλητή στους δρόμους για να δει μέχρι που μπορούν να φτάσουν ορισμένοι άνθρωποι για ένα δωρεάν σνακ. Θα εκπλαγείτε…
Συγκλονισμένος είναι ο Sylvester Stallone από τον ξαφνικό χαμό του πρωτότοκου γιου του Sage. Ο…
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους. Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο", υποστηρίζει
Αν και η νεκροψία του Sage Stallone ολοκληρώθηκε, δυστυχώς τα ευρήματά της δεν κατάφεραν να φωτίσουν τα αίτια του θανάτου του πρωτότοκου γιου του Sylvester Stallone.
Τα προβλήματα του καύσωνα

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να αφυδατωθείτε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό καλό είναι να πίνετε πάρα πολλά υγρά.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων,
Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά. Ρωτάει η δασκάλα:


- Είναι 3 πουλάκια σ’ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν;

- Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός.


- Ναι, Τοτέ, πες μας..
Πάνω από τα όρια συναγερμού οι μετρήσεις

Σε θάλαμο αερίων έχει μετατραπεί η Αττική λόγω του καύσωνα. Μάλιστα για πρώτη φορά οι τιμές σε ορισμένες περιοχές είναι πάνω από τα όρια συναγερμού.
«Επειδή οι άντρες είναι καλύτεροι στο παρκάρισμα από τις γυναίκες, σκεφτήκαμε να τις διευκολύνουμε λιγάκι και φτιάξαμε θέσεις στάθμευσης ειδικά γι’ αυτές, που είναι..
Αντάλλαξε καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της σε κέντρο της παραλιακής
Μερίδα επιστημόνων συνδέει την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης με πληθώρα ανεξήγητων συμπτωμάτων που... σήμερα πλήττουν σήμερα ολοένα και περισσότερους: 
Σήμερα είναι μια ξανθιά - σχεδόν πλατινέ - καλλονή και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz..
Τραγουδίστρια σε νέες... περιπέτειες

«Σκίζει» τους δρόμους με το πατίνι της η ποπ τραγουδίστρια έξω από το σπίτι της στο..
Αποφασισμένη η κυβέρνηση να καταργήσει μια σειρά κρυφών παροχών

Συνολικά 20.203 ευρώ τον μήνα δαπανά η Βουλή των Ελλήνων για κάθε βουλευτή προκειμένου να καλύψει την τυπική του αποζημίωση, αλλά και μια σειρά φανερών και κρυφών προνομίων.