follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Σε αμηχανία βρέθηκαν οι υπάλληλοι του διεθνούς αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο όταν σταμάτησαν για έλεγχο τον Γιόνα Φάλκον, διότι θεωρούσαν πως κουβαλούσε κάτι ύποπτο στο παντελόνι του.
Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω στα τρία στήθη της Κέιτλιν Λιμπ όταν έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα που διεξάγεται η Comic Con στο Σαν Ντιέγκο.
​Μέχρι τώρα τα σενάρια καταστροφολογίας που ακούγαμε αφορούσαν κυρίως το 2012, με το ημερολόγιο των Μάγιας να «κλέβει» τις εντυπώσεις, τώρα μια νέα ερμηνεία –προφητεία των μελλούμενων για το 2013 αυτή τη φορά….
Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές περιπτώσεις αδυνατίσματος που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης!
ιδανική διάρκεια sex
Ο ερευνητής Ερικ Κόρτι, καθηγητής Ψυχολογίας στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και η ομάδα του, πραγματοποίησαν έρευνα μεταξύ μελών της Εταιρείας στα οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και κοινωνικοί λειτουργοί.

Οι ερωτικές επαφές που...
Μπορεί να φαίνονται αστεία αλλά είναι πραγματικότητα, αφού το λένε οι στατιστικές…

1. Πάνω από δέκα άτομα το χρόνο σκοτώνονται από
AIDS Προληψη
Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε το πρώτο φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά για την μείωση των πιθανοτήτων να προσβληθεί απ’ τον ιό του AIDS, κάποιος που δεν είναι φορέας του ιού.
Κάτι πρωτοποριακό και έξυπνο ανακάλυψαν στην Ελβετία.
Σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες τοποθετήθηκε μια δημόσια τουαλέτα όπου
Δύο νέες χειρουργικές αίθουσες θα λειτουργούν στο νοσοκομείο του Χαϊδαρίου

Παραδόθηκαν σήμερα σε λειτουργία τρεις κλινικές
θέα από κρεβάτι
Κρεβάτια για ειδυλλιακά ξυπνήματα..
Η σέξι σιλουέτα της τραγουδίστριας στηρίζεται σε ένα μεγάλο μυστικό, ένα πολύ ιδιαίτερο διατροφικό πρόγραμμα - εξπρές, το οποίο αποκάλυψε στο "Stars Diet" και συμβάλλει στο αναγκαίο "ξεφούσκωμα" προσώπου και σώματος...
Είναι μία συγκινητική και κάπως αλλόκοτη στιγμή.

Το ζευγάρι στο βίντεο που ακολουθεί και μόνο με τη συνάντηση ανέβασε τη σχέση σε άλλο επίπεδο καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν περιοριστεί σε σχέση εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικό φλερτ διάρκειας… πέντε ετών!
Σοκ και -τουλάχιστον- θυμό προκαλεί στον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία η απολογία του ξάδερφου του Άκη Τσοχατζόπουλου​, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.
Μέσα στον 21 αιώνα θα πραγματοποιηθεί στενή επαφή με εξωγήινους, υποστηρίζει η Jocelyn Bell Burnell, μια από τις κορυφαίες φυσικούς στη Βρετανία.
Κάθε φωτογραφία χίλιες...σκέψεις!
Δείτε πως ήταν η κοπέλα και πως έγινε με τη χρήση του makeup.Απίστευτη αλλαγή συμφωνείτε…;;
Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, που θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2012.
Έχοντας στο DΝΑ της τα γονίδια του διάσημου ποδοσφαιριστή μπαμπά της και της επίσης ταλαντούχας στιχουργού μητέρας της, η κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου είναι έτοιμη να σκοράρει στο ελληνικό πεντάγραμμο!
Προσγειωμένη, απλή και κατασταλαγμένη είναι με τη ζωή της η Mila Kunis, που παραδέχεται πως μπορεί να είναι διάσημη από τις ταινίες της, αλλά η ζωή της, δεν έχει τίποτα το λαμπερό σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε στο Κόκκινο Χαλί.
Στη Βουδαπέστη σε ηλικία 97 ετών

Ο πιο καταζητούμενος εν ζωή Ναζί εγκληματίας πολέμου, ο Ούγγρος Λάσλο Τσατάρι, 97 ετών,
Αγία Μαρίνα
Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του. Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από...
ζωγραφική με μαχαίρια
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αριστουργήματα φτιάχνουν αυτά τα μαχαίρια!..
Μεγαλύτερα Έντομα
Οι μεγαλύτεροι εφιάλτες σας σε ένα άρθρο…

Δείτε τα μεγαλύτερα έντομα στον κόσμο και μάθετε που ζουν!..
κλεμμένο αμάξι
Ένας άνδρας από το Ντάλας κατάφερε να εντοπίσει και πάλι το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει..
Χρυσή Βαρδινογιάννη - Νίνο
Έγκυος η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Πατέρας θα γίνει ο Νίνο, καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή, Χρυσή Βαρδινογιάννη, διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όπως αναφέρει το Ciao..
Πριν από λίγο καιρό στα κλειστά νερά του Ευβοϊκού, ψαράδες εντόπισαν έναν καρχαρία..
Δείτε τον ταλαντούχο Jaxon Smith από τον Καναδά να παίζει ντραμς σε κομμάτι των Foo Fighters (Vid)
Σε άλλη μια αγορά προχώρησε το Facebook που όπως φαίνεται έχει πάρει φόρα και δε σταματά.
συσκευή διαβάζει εικόνες εγκεφάλου
Ένα πρόγραμμα λογισμικού, που μαντεύει με μεγάλη ακρίβεια τι βλέπει ο άνθρωπος και το προσομοιώνει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, δημιούργησαν ερευνητές, αναλύοντας τους τρόπους που το οπτικό κέντρο του εγκεφάλου αντιδρά σε αυτά που βλέπει σε μία οθόνη.
χρυσός και ασήμι στα σκουπίδια
Πόσες συσκευές κινητού έχετε αλλάξει;

Πόσους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έχετε αποσύρει;

Η χρήση των gadget αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Για κάθε τέτοια συσκευή όμως απαιτείται..
Όταν κατασκευάστηκε το 2003 ξεχώρισε αμέσως από το πρωτοποριακό design αλλά και από το σκεπτικό του Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη σχετικά με τη δημιουργία του: 
πεζοδρόμια έργα τέχνης
Χρωματιστή άμμος, μεγάλη υπομονή, αρκετές δόσεις φαντασίας και τα… γυμνά του χέρια του είναι όλα όσα χρειάζεται ο Joe Mangrum για να δημιουργήσει εντυπωσιακές εικόνες στα πεζοδρόμια της Νέας Υόρκης.
Ομπάμα Φιλί με Μισέλ
Τρυφερό, αλλά και γεμάτο εκπλήξεις το φιλί του προέδρου Ομπάμα στη σύζυγό του Μισέλ. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο πρόεδρος, η παρότρυνση της κόρης του και η θερμή κατάληξη... σε αγώνα μπάσκετ..
ψέμματα
Για να πιάνετε στα πράσα τους σύγχρονους Πινόκιο!..
Αποκαλύψεις για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου έκανε σήμερα ο εξάδελφος του πρώην υπουργού...
τροικα 26 ιουλιου
Την Πέμπτη 26 Ιουλίου επιστρέφει η τρόικα στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με...
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 05.30, λόγω στάθμευσης γερανοφόρου οχήματος, για την τοποθέτηση πανό σε κτίριο της «Αττικό Μετρό».
Τι γίνεται όταν το ταχύτερο ζώο στον πλανήτη συναντά το πιο αργό αυτοκίνητο; Απλό:
πολιτικοί αρχηγοί συνάντηση
Σε αγωνιώδη αναζήτηση περικοπών για να συμπληρωθούν τα 11,5 δις
Πολλές φορές έχουμε ακούσει την φράση “ μόνο καφέ δεν κάνει”, κι όμως οι Ιταλοί γνωστοί για την λατρεία που έχουν στον καφέ και δει στον espresso, πρόσθεσαν σε...

Ένα βήμα πριν τον αρραβώνα θέλουν οι φήμες την Jennifer Lopez και τον Casper Smart, την ώρα που το ζευγάρι έκανε ακόμα μία κοινή δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Τορόντο!
Υπάρχουν κάποιες φορές, στο τομέα των σχέσεων που πρέπει εμείς οι γυναίκες, ιδίως πρέπει να προσέχουμε τι λέμε σε έναν άντρα..
Ο Σταμπς είναι ένας από τους μακροβιότερους δημάρχους των ΗΠΑ. Εδώ και 15 χρόνια έχει τα ηνία της μικρής πόλης Τοκίτνα, στην Αλάσκα. Ο ίδιος, βέβαια, δεν το ξέρει αυτό. Βλέπετε, ο Σταμπς
Το στοματικό είναι μια πολύ διαδεδομένη μορφή σεξ που την αναζητούν όλο και περισσότερο τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες…
Σύμφωνα με τον The Penguin Atlas of Human Sexual Behavior στον πλανήτη λαμβάνει χώρα σεξουαλική επαφή, εκατόν είκοσι εκατομμύρια φορές την ημέρα.  Πράγμα που σημαίνει ότι...
Ένα συγκλονιστικό βίντεο που μας μαθαίνει την σημασία της φιλίας χωρίς όρια..
Εδώ και αρκετό καιρό ο βρετανός εκκεντρικός μεγιστάνας Richard Branson είχε ανακοινώσει από καιρό στα ΜΜΕ πως ήθελε να είναι παρών στην πρώτη εμπορική πτήση της Virgin Galactic στο διάστημα, πτήση η οποία είχε σχεδιαστεί για το 2011.
Tα παιδιά που μεγαλώνουν παρέα με σκυλιά, είναι πιο υγιή, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά.

Τώρα, αυτό αποδεικνύεται και από την επιστήμη.
Και όλα αυτά για χάρη της Ellen DeGeneres.

Μπορεί στην Ελλάδα οι περισσότεροι καλλιτέχνες-celebrities να δηλώνουν μπροστά στις κάμερες πως «είμαστε όλοι καλοί φίλοι, περνάμε τέλεια στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει στον κόσμο» για τους συναδέλφους τους, και πίσω από αυτές να βγάζουν τα μαχαίρια και να σκοτώνονται μεταξύ τους, στο Hollywood όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά και, τις περισσότερες φορές, αληθινά παρεΐστικα και αστεία..
Σας αρέσει το κουτσομπολιό; Θέλετε να τα ξέρετε όλα; Καλά κάνετε, ιδίως αν σας ενδιαφέρει να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία. Σύμφωνα με τους καθηγητές Μάθιου Φέινμπεργκ και Ρομπ Γουίλερ,