follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το National Museum of Organized Crime and Law Enforcement (Εθνικό Μουσείο του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Επιβολής του Νόμου), ή The Mob Museum όπως λέγεται, βρίσκεται στο κέντρο του Λας Βέγκας στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Μια μικρούλα Νεουορκέζα όχι μόνο κάθισε στο σκαμνί για φόνο αλλά κινδυνεύει να καταδικαστεί καθώς όταν ήταν 4 ετών και...
Αυτό που θα δείτε ονομάζεται Δέντρο Connoball (ελληνιστί : Μπάλες Κανονιού).
Μοναδικές κούνιες για νέους γονείς που θέλουν να πρωτοτυπήσουν…
Πάντα ήταν καλλίγραμμη και σέξι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια αλλά τώρα είναι πιο fit από ποτέ!
Έξω φρενών… εξ’ αποστάσεως φαίνεται πως είναι η Angelina Jolie με την Rihanna, καθώς
Έχετε προσπαθήσει και εσείς να το κάνετε και αποτύχατε; Λογικό αφού είναι σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ίσως ο μοναδικός στον κόσμο που τα καταφέρνει. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...
Η γελοία τροπή της πιο ρομαντικής στιγμής…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;
Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη....
Εμείς τα κοριτσάκια είμαστε συνηθισμένα στα κοπλιμέντα και δεν μπορείς να το αρνηθείς.

Από τον άγνωστο που θα σου σφυρίξει στο δρόμο μέχρι τον κούκλο μπάρμαν που θα σου προσφέρει σφηνάκια και θα ευλογήσει το πόσο όμορφη είσαι. Παρ' όλα αυτά...ο αγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μαμάκα του δεν ακούει και πολλά κοπλιμέντα.
Έκθεση φωτογραφίας στο Λονδίνο

Το στιγμιότυπο γυναικών από το Θιβέτ να χαλαρώνουν σε έναν χαμάμ με τα παιδιά τους είναι μία μόνο από τις πολλές φωτογραφίες που τράβηξαν την προσοχή των κριτών στη φετινή International Print Exhibition. Η Royal Photographic Society έλαβε περισσότερες από 3.000 φωτογραφίες από 800 φωτογράφους.
Πιο αστικό χαρακτήρα θα διαθέτει η τέταρτη γενιά του SUV
Ελαφρά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον προκάτοχό του και με πιο αστικό χαρακτήρα, το νέο Honda CR-V φιλοδοξεί να αποτελέσει τη χρυσή τομή μεταξύ συμβατικών αυτοκινήτων και SUV.
Η κιρσοκήλη αποτελεί την κυριότερη αιτία υπογονιμότητας, στειρότητας στον άνδρα...
Είναι μια πάθηση όμως, που μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο.
Στο στόχαστρο προσωπικά ο Α. Σαμαράς..
η Ελλάδα καινοτομεί
του Αντώνη Μαρκόπουλου, Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ φιλοδοξούν να εξαπολύσουν στην ατμόσφαιρα σωματίδια θειικού άλατος σε μια προσπάθεια να διερευνήσουν κατά πόσο ο πλανήτης μπορεί να ψυχρανθεί με τεχνητά μέσα, δηλαδή με..
Το όνομά του σημαίνει «παλάτι του νερού» και χρησιμοποιήθηκε από τους κατασκευαστές του λόγω της θέσης του, στο κέντρο της λίμνης Sagar. Χτίστηκε το 1799 απέναντι από την πόλη Τζαϊπούρ, πρωτεύουσα του ινδικού κρατιδίου Ρατζαστάν, ως καλοκαιρινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας..
Μπλε Σελήνη
Το φαινόμενο της «μπλε πανσελήνου» θα απολαύσουμε φέτος, την τελευταία βραδιά του Αυγούστου. Το φαινόμενο είναι σπάνιο και παρουσιάζεται όταν στον ίδιο μήνα έχουμε 2 πανσελήνους..
γαλαξιας ΒΧ442
Σε απόσταση σχεδόν 11 δισ. ετών.


Οι αστρονόμοι παρατήρησαν τον αρχαιότερο και μακρινότερο σπειροειδή γαλαξία που έχουν έως τώρα δει στο σύμπαν. Βρίσκεται σε απόσταση
οστά μοντέλου Τζοκόντα
Οι Ιταλοί αρχαιολόγοι, που άοκνα πασχίζουν επί αιώνες να ανακαλύψουν το υποθετικό πρόσωπο που χρησίμευσε ως μοντέλο στον Λεονάρντο ντα Βίντσι για να φιλοτεχνήσει τον περίφημο πίνακα της Τζοκόντα, εντόπισαν πιθανώς τα οστά της μυστηριώδους γυναίκας στην περιφέρεια του μοναστηριού της Σαντ' Όρσολα στη Φλωρεντία, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη οι χρηματοδότες των ανασκαφών.
Koyroymplis Agorastiki dinami Germanon Ellinon
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στο metrogreece.gr για τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση, για την ιδιαίτερα χαμηλή αγοραστική δύναμη των Ελλήνων σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους αλλά και  για τη ενδεχόμενη μείωση σε μισθούς και συντάξεις. 
Αδηλωτη εργασια και μειωση μισθου
Ασυδοσία εργοδοτών με μη καταβολές αποδοχών, απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις και παράβαση του ωραρίου των εργαζομένων. Το ένα τέταρτο του μισθού μας έκανε φτερά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκθεσης του ΣΕΠΕ..
pirkagies-axaia-xania
Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν δεκάδες πυροσβέστες στην Αχαΐα και τα Χανιά... όπου μαίνονται πυρκαγιές. Ωστόσο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους και τα δύο μέτωπα έχουν εξασθενήσει και δεν απειλούνται πλέον κατοικημένες περιοχές.
περιφέρεια δυτικής Ελλάδας 83000 για social media
Εσείς πόσα χρήματα ξοδέψατε για να φτιάξετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και στο Twitter;..
Ένα κύκλο ανθρώπων που οργάνωναν και εκτελούσαν το ξέπλυμα του «μαύρου» χρήματος από τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα περιέγραψε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας, που έδωσε στοιχεία – «φωτιά» στον ανακριτή. 
Σε αμηχανία βρέθηκαν οι υπάλληλοι του διεθνούς αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο όταν σταμάτησαν για έλεγχο τον Γιόνα Φάλκον, διότι θεωρούσαν πως κουβαλούσε κάτι ύποπτο στο παντελόνι του.
Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω στα τρία στήθη της Κέιτλιν Λιμπ όταν έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα που διεξάγεται η Comic Con στο Σαν Ντιέγκο.
​Μέχρι τώρα τα σενάρια καταστροφολογίας που ακούγαμε αφορούσαν κυρίως το 2012, με το ημερολόγιο των Μάγιας να «κλέβει» τις εντυπώσεις, τώρα μια νέα ερμηνεία –προφητεία των μελλούμενων για το 2013 αυτή τη φορά….
Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές περιπτώσεις αδυνατίσματος που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης!
ιδανική διάρκεια sex
Ο ερευνητής Ερικ Κόρτι, καθηγητής Ψυχολογίας στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και η ομάδα του, πραγματοποίησαν έρευνα μεταξύ μελών της Εταιρείας στα οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και κοινωνικοί λειτουργοί.

Οι ερωτικές επαφές που...
Μπορεί να φαίνονται αστεία αλλά είναι πραγματικότητα, αφού το λένε οι στατιστικές…

1. Πάνω από δέκα άτομα το χρόνο σκοτώνονται από
AIDS Προληψη
Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε το πρώτο φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά για την μείωση των πιθανοτήτων να προσβληθεί απ’ τον ιό του AIDS, κάποιος που δεν είναι φορέας του ιού.
Κάτι πρωτοποριακό και έξυπνο ανακάλυψαν στην Ελβετία.
Σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες τοποθετήθηκε μια δημόσια τουαλέτα όπου
Δύο νέες χειρουργικές αίθουσες θα λειτουργούν στο νοσοκομείο του Χαϊδαρίου

Παραδόθηκαν σήμερα σε λειτουργία τρεις κλινικές
θέα από κρεβάτι
Κρεβάτια για ειδυλλιακά ξυπνήματα..
Η σέξι σιλουέτα της τραγουδίστριας στηρίζεται σε ένα μεγάλο μυστικό, ένα πολύ ιδιαίτερο διατροφικό πρόγραμμα - εξπρές, το οποίο αποκάλυψε στο "Stars Diet" και συμβάλλει στο αναγκαίο "ξεφούσκωμα" προσώπου και σώματος...
Είναι μία συγκινητική και κάπως αλλόκοτη στιγμή.

Το ζευγάρι στο βίντεο που ακολουθεί και μόνο με τη συνάντηση ανέβασε τη σχέση σε άλλο επίπεδο καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν περιοριστεί σε σχέση εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικό φλερτ διάρκειας… πέντε ετών!
Σοκ και -τουλάχιστον- θυμό προκαλεί στον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία η απολογία του ξάδερφου του Άκη Τσοχατζόπουλου​, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.
Μέσα στον 21 αιώνα θα πραγματοποιηθεί στενή επαφή με εξωγήινους, υποστηρίζει η Jocelyn Bell Burnell, μια από τις κορυφαίες φυσικούς στη Βρετανία.
Κάθε φωτογραφία χίλιες...σκέψεις!
Δείτε πως ήταν η κοπέλα και πως έγινε με τη χρήση του makeup.Απίστευτη αλλαγή συμφωνείτε…;;
Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, που θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2012.
Έχοντας στο DΝΑ της τα γονίδια του διάσημου ποδοσφαιριστή μπαμπά της και της επίσης ταλαντούχας στιχουργού μητέρας της, η κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου είναι έτοιμη να σκοράρει στο ελληνικό πεντάγραμμο!
Προσγειωμένη, απλή και κατασταλαγμένη είναι με τη ζωή της η Mila Kunis, που παραδέχεται πως μπορεί να είναι διάσημη από τις ταινίες της, αλλά η ζωή της, δεν έχει τίποτα το λαμπερό σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε στο Κόκκινο Χαλί.
Στη Βουδαπέστη σε ηλικία 97 ετών

Ο πιο καταζητούμενος εν ζωή Ναζί εγκληματίας πολέμου, ο Ούγγρος Λάσλο Τσατάρι, 97 ετών,
Αγία Μαρίνα
Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του. Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από...
ζωγραφική με μαχαίρια
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αριστουργήματα φτιάχνουν αυτά τα μαχαίρια!..
Μεγαλύτερα Έντομα
Οι μεγαλύτεροι εφιάλτες σας σε ένα άρθρο…

Δείτε τα μεγαλύτερα έντομα στον κόσμο και μάθετε που ζουν!..
κλεμμένο αμάξι
Ένας άνδρας από το Ντάλας κατάφερε να εντοπίσει και πάλι το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει..
Χρυσή Βαρδινογιάννη - Νίνο
Έγκυος η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Πατέρας θα γίνει ο Νίνο, καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή, Χρυσή Βαρδινογιάννη, διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όπως αναφέρει το Ciao..