follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Ντροπή και θυμός  από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του..

τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής» που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους..
Αρκετοί δημοφιλείς χαρακτήρες ταινιών και κινουμένων σχεδίων δεν «γεννήθηκαν» απλώς στο κεφάλι του δημιουργού τους, αλλά ξεκίνησαν από κάπου…

Δείτε δέκα διάσημους χαρακτήρες που δεν ξέρατε ότι βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους!
H Tζούλια Αλεξανδράτου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, Κριστιάν Καρποζήλο   δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απο την καθημερινότητα της στο νηστί των Ανέμων.
Κατέθεσε πατέντα στις ΗΠΑ

Εδώ και χρόνια η πολιτική της Apple ήταν να προσφέρει μια απλή και εύκολη εμπειρία στους χρήστες των προϊόντων της. Υπό αυτή την έννοια, αυτό το κατάφερε αμέσως, με το πρώτο iPhone.
bachelor party
Μια γυναίκα προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να σου δώσει τη δική της οπτική για τη βραδιά της ακολασίας που θα – αργά ή γρήγορα – οι περισσότεροι από εμάς θα ζήσουμε.
Ούτε μήνα δεν έκλεισε ο Tom Cruise ως χωρισμένος και οι φήμες τον θέλουν με νέο αμόρε: μία 27χρονη ηθοποιός που γνωρίζει από παλιά, λέγεται πως του έχει πάρει τα μυαλά!
Είναι από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις κοσμικές στήλες.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη θεωρείτο για πολλά χρόνια σύμβολο του σεξ. Μεγαλώνοντας, πάντα εμφανιζόταν προσεγμένη κι έδειχνε καλοδιατηρημένη. Φυσικά, η μαγική βοήθεια του ρετούς πάντα ευνοεί την εικόνα των επωνύμων.
Βατός αντίπαλος για τους «πράσινους»

Η Μάδεργουελ της Σκοτίας θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Γ' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ,
Απολαύστε τους άνδρες της ελληνικής showbiz με τα πιο καλογυμνασμένα σώματα...!

Ξεκαρδιστικές σεξουαλικές οφθαλμαπάτες!Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις,αλλά οχι πάντα.Δες τρανταχτά παραδείγματα, όπου επιτέλους το''δεν είναι αυτό που νομίζεις''ισχύει.
Ρία Τσίγα
Η Ρία Τσίγκα στα... κόκκινα

Όταν περνά τα καλοκαίρια της στη Μύκονο, οι τουρίστες την αποκαλούν Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον. Κι όχι αδίκως. Το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα του Τύπου που σχετίζονται με τον Θρύλο..
σωματότυποι
Όπως θα διαπιστώσετε οι πιθανοί γυναικείοι σωματότυποι είναι πολλοί περισσότεροι από τους διαδεδομένους.. 

Κορίτσια σε ποιον ανήκετε; 

Τα αγόρια μπορούν να σχολιάσουν και ποια νούμερα προτιμούν..
Μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου του Sylvester Stallone, οι αποκαλύψεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας και έρχονται να ανατρέψουν τα αίτια του θανάτου του, κάνοντας τον ακόμα πιο μυστήριο!
Ένα με τους Ισπανούς έγινε ο Javier Bardem, που διαδήλωσε κατά των νέων μέτρων λιτότητας που εξήγγειλε η κυβέρνηση!
μόνο φίλοι
Είναι γεγονός ότι η φιλία, ως θεσμός, έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολλούς ειδικούς, οι οποίοι διερευνούν τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία που πρέπει να έχει μια σχέση για να ονομάζεται φιλία.
Στους 12 ανεβάζουν τους νεκρούς - Πυροβολισμοί και εκρήξεις μέσα στην αίθουσα αναφέρει το Reuters
Παγόβουνο μαμούθ αποκολλάται από Γροιλανδία
Απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου για την αποκόλληση παγόβουνου στη Γροιλανδία, που είναι σε μέγεθος διπλάσιο του Παρισιού..
Στόχος η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τηλεματικής για τα ηλεκτρικά της οχήματα

Η Renault επέλεξε τις υπηρεσίες τηλεματικής της Hewlett Packard με στόχο τον έλεγχο της κατάστασης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τον οδηγό, καθώς και άλλες σημαντικές οδηγίες.
samaras-klinton
ΣΤΟΧΟΣ 100 ΕΚΑΤ.$ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Την Κυριακή ετοιμάζεται η επίσημη συνάντηση  τού π. Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά..
ανθρώπινο ντόμινο
Συνολικά 1.001 Κινέζοι εθελοντές συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο, στη Σαγκάη προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα άκρως φιλόδοξο σχέδιο. Ποιο ήταν αυτό…;

Να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο ανθρώπινο… ντόμινο στον πλανήτη.

Δείτε το video…
τοιχος με..
Μπορείτε να μαντέψετε περί τίνος πρόκειται;..
γλενταγανε με φοντο πυρκαγια
Τουλάχιστον σοκ προκαλεί μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πρωινές ώρες σήμερα στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Σελλά, αφού το γλέντι βρίσκεται σε πλήρη... εξέλιξη, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά!
δωματια που τρελαινουν μυαλο
Δείτε 10 εξωπραγματικά δωμάτια με τοίχους/πατώματα οφθαλμαπάτες που «τρελαίνουν» το μυαλό οποιουδήποτε αποφασίσει να διαβεί την πόρτα τους…
iphone 5
Δημοσίευμα της Wall Street Journal σημειώνει πως η οθόνη του επόμενου iPhone (γνωστού μέχρι στιγμής και ως iPhone 5) θα είναι αρκετά πιο...
Τέλος στο αναλογικό σήμα

Διεκόπη, από τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, το αναλογικό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας, από το κέντρο εκπομπής στον Υμηττό. Από τη διακοπή του αναλογικού σήματος, επηρεάζονται το λεκανοπέδιο της Αττικής, τα Μεσόγεια, οι Δυτικές Ακτές των Κυκλάδων και οι Νότιες Ακτές της Εύβοιας. 
νοσος φιλιου
Έχετε ακούσει για την «ασθένεια του φιλιού»; Πρόκειται για τη λοιμώδη μονοπυρήνωση, η οποία εμφανίζεται σε μικρό αριθμό ατόμων (νεαρής ηλικίας) που έχουν προσβληθεί από τον ιό EBV..
ανακληση coca cola
Βρέθηκε «ξένο σώμα» σε μπουκάλι των 250ml

Zero ασφάλεια φαίνεται να έχουν πλέον τα προίόντα της εταιρείας του Γιώργου Δαυίδ Coca Cola 3E. Κι αυτό διότι..
παιδική παχυσαρκία
Αμαρτίες Ελλήνων γονέων παιδεύουσι τέκνα -όπως αποδεικνύεται- και στο θέμα της διαμόρφωσης του σωματικού βάρους, με τις πιθανότητες ενός παιδιού να γίνει υπέρβαρο ή και παχύσαρκο να τριπλασιάζονται όταν και οι δύο γονείς είναι οι ίδιοι παχύσαρκοι ή υπέρβαροι, έναντι των παιδιών, των οποίων οι γονείς έχουν φυσιολογικό βάρος.
Το National Museum of Organized Crime and Law Enforcement (Εθνικό Μουσείο του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Επιβολής του Νόμου), ή The Mob Museum όπως λέγεται, βρίσκεται στο κέντρο του Λας Βέγκας στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Μια μικρούλα Νεουορκέζα όχι μόνο κάθισε στο σκαμνί για φόνο αλλά κινδυνεύει να καταδικαστεί καθώς όταν ήταν 4 ετών και...
Αυτό που θα δείτε ονομάζεται Δέντρο Connoball (ελληνιστί : Μπάλες Κανονιού).
Μοναδικές κούνιες για νέους γονείς που θέλουν να πρωτοτυπήσουν…
Πάντα ήταν καλλίγραμμη και σέξι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια αλλά τώρα είναι πιο fit από ποτέ!
Έξω φρενών… εξ’ αποστάσεως φαίνεται πως είναι η Angelina Jolie με την Rihanna, καθώς
Έχετε προσπαθήσει και εσείς να το κάνετε και αποτύχατε; Λογικό αφού είναι σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ίσως ο μοναδικός στον κόσμο που τα καταφέρνει. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν...
Η γελοία τροπή της πιο ρομαντικής στιγμής…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;
Συγκεκριμένα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σμπώκο, κατονομάζει ως «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς» στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη....
Εμείς τα κοριτσάκια είμαστε συνηθισμένα στα κοπλιμέντα και δεν μπορείς να το αρνηθείς.

Από τον άγνωστο που θα σου σφυρίξει στο δρόμο μέχρι τον κούκλο μπάρμαν που θα σου προσφέρει σφηνάκια και θα ευλογήσει το πόσο όμορφη είσαι. Παρ' όλα αυτά...ο αγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μαμάκα του δεν ακούει και πολλά κοπλιμέντα.
Έκθεση φωτογραφίας στο Λονδίνο

Το στιγμιότυπο γυναικών από το Θιβέτ να χαλαρώνουν σε έναν χαμάμ με τα παιδιά τους είναι μία μόνο από τις πολλές φωτογραφίες που τράβηξαν την προσοχή των κριτών στη φετινή International Print Exhibition. Η Royal Photographic Society έλαβε περισσότερες από 3.000 φωτογραφίες από 800 φωτογράφους.
Πιο αστικό χαρακτήρα θα διαθέτει η τέταρτη γενιά του SUV
Ελαφρά μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον προκάτοχό του και με πιο αστικό χαρακτήρα, το νέο Honda CR-V φιλοδοξεί να αποτελέσει τη χρυσή τομή μεταξύ συμβατικών αυτοκινήτων και SUV.
Η κιρσοκήλη αποτελεί την κυριότερη αιτία υπογονιμότητας, στειρότητας στον άνδρα...
Είναι μια πάθηση όμως, που μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο.
Στο στόχαστρο προσωπικά ο Α. Σαμαράς..
η Ελλάδα καινοτομεί
του Αντώνη Μαρκόπουλου, Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ φιλοδοξούν να εξαπολύσουν στην ατμόσφαιρα σωματίδια θειικού άλατος σε μια προσπάθεια να διερευνήσουν κατά πόσο ο πλανήτης μπορεί να ψυχρανθεί με τεχνητά μέσα, δηλαδή με..
Το όνομά του σημαίνει «παλάτι του νερού» και χρησιμοποιήθηκε από τους κατασκευαστές του λόγω της θέσης του, στο κέντρο της λίμνης Sagar. Χτίστηκε το 1799 απέναντι από την πόλη Τζαϊπούρ, πρωτεύουσα του ινδικού κρατιδίου Ρατζαστάν, ως καλοκαιρινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας..
Μπλε Σελήνη
Το φαινόμενο της «μπλε πανσελήνου» θα απολαύσουμε φέτος, την τελευταία βραδιά του Αυγούστου. Το φαινόμενο είναι σπάνιο και παρουσιάζεται όταν στον ίδιο μήνα έχουμε 2 πανσελήνους..
γαλαξιας ΒΧ442
Σε απόσταση σχεδόν 11 δισ. ετών.


Οι αστρονόμοι παρατήρησαν τον αρχαιότερο και μακρινότερο σπειροειδή γαλαξία που έχουν έως τώρα δει στο σύμπαν. Βρίσκεται σε απόσταση
οστά μοντέλου Τζοκόντα
Οι Ιταλοί αρχαιολόγοι, που άοκνα πασχίζουν επί αιώνες να ανακαλύψουν το υποθετικό πρόσωπο που χρησίμευσε ως μοντέλο στον Λεονάρντο ντα Βίντσι για να φιλοτεχνήσει τον περίφημο πίνακα της Τζοκόντα, εντόπισαν πιθανώς τα οστά της μυστηριώδους γυναίκας στην περιφέρεια του μοναστηριού της Σαντ' Όρσολα στη Φλωρεντία, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη οι χρηματοδότες των ανασκαφών.
Koyroymplis Agorastiki dinami Germanon Ellinon
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στο metrogreece.gr για τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση, για την ιδιαίτερα χαμηλή αγοραστική δύναμη των Ελλήνων σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους αλλά και  για τη ενδεχόμενη μείωση σε μισθούς και συντάξεις. 
Αδηλωτη εργασια και μειωση μισθου
Ασυδοσία εργοδοτών με μη καταβολές αποδοχών, απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις και παράβαση του ωραρίου των εργαζομένων. Το ένα τέταρτο του μισθού μας έκανε φτερά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έκθεσης του ΣΕΠΕ..