follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Γέροντας Παΐσιος
Συμπληρώνονται 18 ακριβώς χρόνια από την 12η Ιουλίου 1994, που εκοιμήθη ο δημοφιλέστερος Αγιορείτης μοναχός όλων των εποχών, πατήρ Παΐσιος Εζνεπίδης (1924 – 1994). Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα γιατί ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει Άγιο τον πατέρα Παΐσιο, κάτι που επιθυμούν βαθύτατα 10 εκατομμύρια Έλληνες..
γη από διάστημα
Ένα εκπληκτικό timelapse video παρουσιάζει τη Γη και την ατμόσφαιρα της από διαφορετικές γωνίες, έτσι όπως δεν την βλέπουμε συχνά σε βίντεο του είδους.
google plus
Μπορεί το Facebook να είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο social media αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο. Αυτό βέβαια είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με τον χώρο αυτό αλλά αποδεικνύεται και από σχετική έρευνα της American Custom Satisfaction Index.
πώς και γιατί χωρίς λόγια..

ανεκδοτα
ψεύτης
Ο βουλευτής συνέλαβε το γιο του να λέει ψέματα.

- Ξέρεις παιδί μου τι τους κάνουν αυτούς που λένε ψέματα;
Σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει διαφορές για το πως ψωνίζουν οι άντρες και πως οι γυναίκες στα super market. Παρακάτω μία λίστα με τα βασικά σημεία των δύο φύλων.

Γυναίκες :
Graffiti Φυτευτά
«Λατρεύω τα γράφιτι στους δρόμους αλλά τα πολύχρωμα σπρέι με απωθούν…

Έτσι προσπάθησα να βρω έναν πιο φυσικό τρόπο για να δημιουργήσω εικόνες και σχέδια στους τοίχους, χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον», λέει η καλλιτέχνις Anna Garforth για τα πρωτότυπα «καταπράσινα» γράφιτι που εμφανίστηκαν στους αστικούς τοίχους του Χονγκ Κονγκ.
Μετά από αυτή την δήλωση και αυτές τις φωτογραφίες ειλικρινά δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα..    

Γυμνή, στημένη σας περιμένει να εξερευνήσετε τις καμπύλες του κορμιού της που δεν φοβάται να δείξει.. Απολαύστε το κορίτσι από το Super Deal του Φερεντίνου, σε σκανδαλιστικές πόζες!
super φρούτα
Τα περισσότερα τα γνωρίζουμε και τα έχουμε γευτεί. Πόσοι όμως είμαστε σε θέση να ξέρουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες; Ο λόγος για τα «σούπερ φρούτα», που όχι μόνο χαρίζουν ωραία γεύση, λίγες θερμίδες και δροσιά αλλά συμβάλλουν...εκ των έσω στην υγεία μας.
διδακτικο ωραριο
Στην εφαρμογή σχεδίου περιορισμού προσλήψεων μονίμων και αναπληρωτών που βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο στα συρτάρια προσανατολίζεται η κυβέρνηση με στόχο την εξοικονόμηση κονδυλίων.
Κύπρος Τουρισμός
Σημαντική αύξηση αφίξεων 9,7%

Ευοίωνες προοπτικές δείχνουν οι αφίξεις τουριστών τον Ιούνιο καθώς και τα έσοδα Μαΐου από τον τουρισμό. Η έρευνα που δημοσίευσε η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου, δημιουργεί ενισχυμένες προσδοκίες για τη φετινή τουριστική σεζόν. 
Η pizza, το ιταλικό αυτό φαγητό, θεωρείται το πιο δημοφιλές ειδικά στις νεαρές ηλικίες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γεύσεις και μεγέθη στην πίτσα και, επιπλέον,αν δεν είστε σε θέση να πάτε να την παραλάβετε μόνοι σας κάποιο delivery θα σας την φέρει πολύ γρήγορα!

Αυτά βέβαια είναι γνωστά σε όλους. Δείτε παρακάτω 9 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε και θα σας φανούν ενδιαφέροντα:
Ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, το Onsports σας παρουσιάζει τις πέντε ομορφότερες γυναίκες που αναμένεται να δούμε τις επόμενες ημέρες.
Δουλειά και διακοπές συνδύασε την προηγούμενη εβδομάδα η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Έλενα Παπαβασιλείου. Η 33χρονη Έλενα βρέθηκε στην Σύρο, μαζί με...
Κουβέρτα με Μανίκια
Η καταναλωτική μανία πολλές φορές μας οδηγεί σε απερίσκεπτες αγορές, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι... “εφευρέτες” που επινόησαν φαινομενικά “ανόητα” προϊόντα τα οποία ωστόσο κατόρθωσαν να σπάσουν ταμεία!

Ο δεκάλογος των κερδοφόρων προϊόντων..
Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι στο πρώτο αυτό ραντεβού με εκείνη πρέπει να είσαι ελαστικός. Όπως η πρώτη φορά στο σεξ μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική, έτσι και το πρώτο ραντεβού δεν πρέπει να λαμβάνεται "τοις μετρητοίς". Λάθος! 
ποτε την παραμυθιαζεις
Το παραμύθιασμα δεν είναι ποτέ καλό, εκτός βέβαια και αν...

Εκτός και αν σου κάνει μια από τις «αθώες» γυναικείες ερωτήσεις, στις οποίες δεν χωράνε μα και μου! Και κυρίως δεν χωράνε διαπραγματεύσεις. Εκεί λοιπόν ένα λευκό ψεματάκι θα σε ξελασπώσει και θα σου γλιτώσει πολύτιμες ώρες ομηρικού καυγά...
8 σημεία που προσέχουν οι άντρες
Άραγε τι έχει στο μυαλό του; Τι θέλει από εμένα; Είναι οι άντρες από τον πλανήτη Άρη; Μήπως μία γυάλινη σφαίρα μας ξεκαθάριζε καλύτερα το τοπίο; Μην καταφεύγετε σε...extreme μέτρα.
drunkorexia
Οι νέες γυναίκες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να μειώσουν την πρόσληψη θερμίδων, για να διατηρούνται στο επιθυμητό για τις ίδιες βάρος, επιλέγοντας να…
Κολοσσαίο Lego
Τον τίτλο του... μεγάλου κατασκευαστή μπορεί να διεκδικεί επάξια πλέον ο Ράιαν Μακνότ, ο οποίος κατασκεύασε σε μικρογραφία το Κολοσσαίο της Ρώμης και μάλιστα εις... διπλούν!
Αρνητικά σχολιάστηκε η εμφάνισή της

Σε κάθε της συναυλία επιφυλάσσει και μία έκπληξη για τους θαυμαστές της αλλά τον τελευταίο καιρό το παρακάνει..
facebook παρακολούθηση
Πρόσφατη έρευνα του Western University εδειξε ότι το 88% των χρηστών του Facebook που έχουν χωρίσει κατά τον τελευταίο χρόνο παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πρώην συντρόφων τους στο κοινωνικό δίκτυο..
το αρχαιοτερο σουτιεν
Η ιστορία των εσωρούχων πρέπει να ξαναγραφτεί, τονίζουν οι ειδικοί του χώρου, αφού οι ερευνητές του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης απέδειξαν τώρα πως οι τέσσερις στηθόδεσμοι που βρέθηκαν στο ανάκτορο Λένγκμπεργκ στο Ανατολικό Τιρόλο στην Αυστρία, έχουν ηλικία..
13χρονος hacker
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012. Απόγευμα λίγο μετά τις 16.00. Το ραντεβού για την συνέντευξη έχει κλειστεί σε ένα ήρεμο cafe των νοτίων προάστιων της Αθήνας.
Συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο

Μια ιδιαίτερη πρόταση για ένα πολυτελές SUV της BMW βλέπει το φως της δημοσιότητας, από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή.
Το καλοκαίρι μπορεί να σημαίνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους, αλλά ταυτόχρονα ενέχει κινδύνους από τη ζέστη και τον ήλιο. Ενημερωθείτε κατάλληλα, για να φέρνει το παιχνίδι μόνο χαρά και όχι … κλάματα!
Τα διατροφικά μυστικά του πρώην μοντέλου

Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» κορμιά της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα.
Διάσημες, όμορφες και χωρίς συμπλέγματα αφού αποκαλύπτουν χωρίς κανένα πρόβλημα την σεξουαλική τους ταυτότητα...
Ντροπή και θυμός  από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του..

τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής» που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους..
Αρκετοί δημοφιλείς χαρακτήρες ταινιών και κινουμένων σχεδίων δεν «γεννήθηκαν» απλώς στο κεφάλι του δημιουργού τους, αλλά ξεκίνησαν από κάπου…

Δείτε δέκα διάσημους χαρακτήρες που δεν ξέρατε ότι βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους!
H Tζούλια Αλεξανδράτου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, Κριστιάν Καρποζήλο   δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απο την καθημερινότητα της στο νηστί των Ανέμων.
Κατέθεσε πατέντα στις ΗΠΑ

Εδώ και χρόνια η πολιτική της Apple ήταν να προσφέρει μια απλή και εύκολη εμπειρία στους χρήστες των προϊόντων της. Υπό αυτή την έννοια, αυτό το κατάφερε αμέσως, με το πρώτο iPhone.
bachelor party
Μια γυναίκα προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να σου δώσει τη δική της οπτική για τη βραδιά της ακολασίας που θα – αργά ή γρήγορα – οι περισσότεροι από εμάς θα ζήσουμε.
Ούτε μήνα δεν έκλεισε ο Tom Cruise ως χωρισμένος και οι φήμες τον θέλουν με νέο αμόρε: μία 27χρονη ηθοποιός που γνωρίζει από παλιά, λέγεται πως του έχει πάρει τα μυαλά!
Είναι από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις κοσμικές στήλες.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη θεωρείτο για πολλά χρόνια σύμβολο του σεξ. Μεγαλώνοντας, πάντα εμφανιζόταν προσεγμένη κι έδειχνε καλοδιατηρημένη. Φυσικά, η μαγική βοήθεια του ρετούς πάντα ευνοεί την εικόνα των επωνύμων.
Βατός αντίπαλος για τους «πράσινους»

Η Μάδεργουελ της Σκοτίας θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Γ' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ,
Απολαύστε τους άνδρες της ελληνικής showbiz με τα πιο καλογυμνασμένα σώματα...!

Ξεκαρδιστικές σεξουαλικές οφθαλμαπάτες!Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις,αλλά οχι πάντα.Δες τρανταχτά παραδείγματα, όπου επιτέλους το''δεν είναι αυτό που νομίζεις''ισχύει.
Ρία Τσίγα
Η Ρία Τσίγκα στα... κόκκινα

Όταν περνά τα καλοκαίρια της στη Μύκονο, οι τουρίστες την αποκαλούν Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον. Κι όχι αδίκως. Το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αν κρίνουμε από τα δημοσιεύματα του Τύπου που σχετίζονται με τον Θρύλο..
σωματότυποι
Όπως θα διαπιστώσετε οι πιθανοί γυναικείοι σωματότυποι είναι πολλοί περισσότεροι από τους διαδεδομένους.. 

Κορίτσια σε ποιον ανήκετε; 

Τα αγόρια μπορούν να σχολιάσουν και ποια νούμερα προτιμούν..
Μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου του Sylvester Stallone, οι αποκαλύψεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας και έρχονται να ανατρέψουν τα αίτια του θανάτου του, κάνοντας τον ακόμα πιο μυστήριο!
Ένα με τους Ισπανούς έγινε ο Javier Bardem, που διαδήλωσε κατά των νέων μέτρων λιτότητας που εξήγγειλε η κυβέρνηση!
μόνο φίλοι
Είναι γεγονός ότι η φιλία, ως θεσμός, έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολλούς ειδικούς, οι οποίοι διερευνούν τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία που πρέπει να έχει μια σχέση για να ονομάζεται φιλία.
Στους 12 ανεβάζουν τους νεκρούς - Πυροβολισμοί και εκρήξεις μέσα στην αίθουσα αναφέρει το Reuters
Παγόβουνο μαμούθ αποκολλάται από Γροιλανδία
Απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου για την αποκόλληση παγόβουνου στη Γροιλανδία, που είναι σε μέγεθος διπλάσιο του Παρισιού..
Στόχος η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τηλεματικής για τα ηλεκτρικά της οχήματα

Η Renault επέλεξε τις υπηρεσίες τηλεματικής της Hewlett Packard με στόχο τον έλεγχο της κατάστασης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τον οδηγό, καθώς και άλλες σημαντικές οδηγίες.
samaras-klinton
ΣΤΟΧΟΣ 100 ΕΚΑΤ.$ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Την Κυριακή ετοιμάζεται η επίσημη συνάντηση  τού π. Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά..
ανθρώπινο ντόμινο
Συνολικά 1.001 Κινέζοι εθελοντές συγκεντρώθηκαν, το Σάββατο, στη Σαγκάη προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα άκρως φιλόδοξο σχέδιο. Ποιο ήταν αυτό…;

Να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο ανθρώπινο… ντόμινο στον πλανήτη.

Δείτε το video…
τοιχος με..
Μπορείτε να μαντέψετε περί τίνος πρόκειται;..
γλενταγανε με φοντο πυρκαγια
Τουλάχιστον σοκ προκαλεί μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πρωινές ώρες σήμερα στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Σελλά, αφού το γλέντι βρίσκεται σε πλήρη... εξέλιξη, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά!