follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η ελληνική showbiz παρελαύνει στις παραλίες...

Δείτε στη συνέχεια τη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες celebrities με κορμί άξιο θαυμασμού...
Η ηλίαση είναι μία παθολογική κατάσταση, η οποία εμφανίζεται όταν υπερθερμαίνεται το σώμα λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και ο εγκέφαλος δεν μπορεί να διαχειριστεί την διαδικασία ψύξης του σώματος..
Ο διαβήτης οφείλεται σε διαταραχή είτε της έκκρισης είτε της δράσης της ινσουλίνης είτε σε συνδυασμό αυτών και χωρίζεται σε διαβήτη τύπου 1 ή ινσουλινοεξαρτώμενο, όπου ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει καθόλου ινσουλίνη και διαβήτη τύπου 2 ή μη ινσουλινοεξαρτώμενο, στον οποίο παράγεται
Τα φιόρδ δημιουργήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια μετά το λιώσιμο των πάγων που ακολούθησε την εποχή των παγετώνων οπότε το νερό της θάλασσας πλημμύρισε τις κοιλάδες της περιοχής όπου αυτά εμφανίζονται. Τα συναντούμε στις δυτικές ακτές της Νορβηγίας και στις ακτές της Χιλής..
Πόσα τρίποντα πιστεύετε οτι μπορούν να μπουν στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ενός αγώνα μπάσκετ;
Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες γάτες απολαμβάνουν το αραλίκι τους και αλλά το συγκεκριμένο γατάκι πήγε ένα βήμα πιο πέρα και αποφάσισε ότι και η διαδρομή μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη... Τι λύση έδωσε μία χελώνα που πλέον αποτελεί το μεταφορικό μέσο της εφευρετικής αυτής γατούλας... Δείτε το βίντεο...
Παρακολουθήστε ένα πραγματικά εντυπωσιακό video, το οποίο μάλιστα το έχουν δημιουργήσει Έλληνες! Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε ταχύτητα, μηχανές, drift και κόλπα...
Μετά την κρίση, την ανεργία και την χρεοκοπία είναι νομίζω καιρός να αρχίσουμε να συζητάμε για την ανάπτυξη, την εργασία και την ευημερία, απαντώντας σε ένα βασικό ερώτημα. Που θα πρέπει, άραγε, να «ποντάρει» η ελληνική οικονομία μέσα στα επόμενα χρόνια για να μπορέσουν να επανέλθουν οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας; Αν και θα περίμενε κανείς η απάντηση να...
Όταν συνειδητοποιείς πως είσαι άνθρωπος..

Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα. 

Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή του.. 
Στο παρελθόν έχουμε δει θήκες και θήκες για το iPhone, μερικές από αυτές κομψές άλλες εξαιρετικά προστατευτικές και άλλες χαριτωμένες ή αστείες χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα, καμία όμως μέχρι τώρα δεν μπορούσε να εγγυηθεί όχι μόνο την ασφάλεια του κινητού αλλά και αυτήν του ιδιοκτήτη του.
Η τρομοκράτηση των Γερμανών σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο, με τους τουρίστες να πανικοβάλλονται από τους παραλογισμούς που γράφονταν και διαδίδονταν...
ΣΥΡΙΖΑ: Να επαναφέρουμε στο προσκήνιο τη δημοκρατία

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 38 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «σήμερα είναι η στιγμή για να δυναμώσουμε τις φωνές μας,
«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άφησε να εννοηθεί προς την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δεν θα συμμετάσχει σε περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα», υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο σημειώνει ότι «η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει το Σεπτέμβριο».
Τα όργανα του Γιώργου στο γυμναστήριο του ΠΑΣΟΚ

Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάρη. Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού..
Βίντεο από τη νυχτερινή της διασκέδαση στο νησί των ανέμων

Μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής TV, το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» Χριστίνα Μουστάκα, τσάκωσε η κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει μέχρι πρωίας στο κυκλαδίτικο νησί.
Η επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, στην Ελλάδα, στα πλαίσια εκδήλωσης της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία», στοχεύει να δώσει μία ανάσα ανακούφισης στο διάτρητο οικονομικό σύστημα της χώρας, αλλά και να ανατρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη.
Μια ομάδα επιστημόνων από όλο τον κόσμο προετοιμάζει μια νέα στρατηγική προκειμένου να ανακαλύψει τη θεραπεία για το AIDS, μια...
Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις.
Ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να γίνει αόρατος, ή να κινεί αντικείμενα με τη δύναμη του μυαλού του και μόνο! Μέχρι τώρα βέβαια, μόνο διάσημοι υπερ-ήρωες από τον χώρο των κόμικς και του κινηματογράφου, κατείχαν τέτοιου είδους ικανότητες. Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον όμως, όλοι μας θα μπορούμε να έχουμε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές υπερ-δυνάμεις!..
Στα πρότυπα ευρωπαικών κυβερνήσεων θέλει να κινηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δημιουργεί γραφείο «Ευρωπαικής Ενωσης», στο Μέγαρο Μαξίμου.
Γλουτένη Σίτου
Κατά την δεκαετία του ’20 η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι ζώα που θρέφονταν με άσπρο αλεύρι, ανέπτυξαν σοβαρές νευρολογικές ασθένειες και πέθαναν. Το παράξενο είναι ότι για να λυθεί το πρόβλημα, αντί της απαγόρευσης δόθηκαν οδηγίες να εμπλουτισθεί το άσπρο αλεύρι με σίδηρο και λίγες βιταμίνες. Φευ όμως, το αποτέλεσμα ήταν «διαβήτης», «καρδιακές νόσοι» και «καρκίνος» για εκατομμύρια ανθρώπων. [1]
Γέροντας Παΐσιος
Συμπληρώνονται 18 ακριβώς χρόνια από την 12η Ιουλίου 1994, που εκοιμήθη ο δημοφιλέστερος Αγιορείτης μοναχός όλων των εποχών, πατήρ Παΐσιος Εζνεπίδης (1924 – 1994). Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα γιατί ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει Άγιο τον πατέρα Παΐσιο, κάτι που επιθυμούν βαθύτατα 10 εκατομμύρια Έλληνες..
γη από διάστημα
Ένα εκπληκτικό timelapse video παρουσιάζει τη Γη και την ατμόσφαιρα της από διαφορετικές γωνίες, έτσι όπως δεν την βλέπουμε συχνά σε βίντεο του είδους.
google plus
Μπορεί το Facebook να είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο social media αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο. Αυτό βέβαια είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με τον χώρο αυτό αλλά αποδεικνύεται και από σχετική έρευνα της American Custom Satisfaction Index.
πώς και γιατί χωρίς λόγια..

ανεκδοτα
ψεύτης
Ο βουλευτής συνέλαβε το γιο του να λέει ψέματα.

- Ξέρεις παιδί μου τι τους κάνουν αυτούς που λένε ψέματα;
Σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει διαφορές για το πως ψωνίζουν οι άντρες και πως οι γυναίκες στα super market. Παρακάτω μία λίστα με τα βασικά σημεία των δύο φύλων.

Γυναίκες :
Graffiti Φυτευτά
«Λατρεύω τα γράφιτι στους δρόμους αλλά τα πολύχρωμα σπρέι με απωθούν…

Έτσι προσπάθησα να βρω έναν πιο φυσικό τρόπο για να δημιουργήσω εικόνες και σχέδια στους τοίχους, χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον», λέει η καλλιτέχνις Anna Garforth για τα πρωτότυπα «καταπράσινα» γράφιτι που εμφανίστηκαν στους αστικούς τοίχους του Χονγκ Κονγκ.
Μετά από αυτή την δήλωση και αυτές τις φωτογραφίες ειλικρινά δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα..    

Γυμνή, στημένη σας περιμένει να εξερευνήσετε τις καμπύλες του κορμιού της που δεν φοβάται να δείξει.. Απολαύστε το κορίτσι από το Super Deal του Φερεντίνου, σε σκανδαλιστικές πόζες!
super φρούτα
Τα περισσότερα τα γνωρίζουμε και τα έχουμε γευτεί. Πόσοι όμως είμαστε σε θέση να ξέρουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες; Ο λόγος για τα «σούπερ φρούτα», που όχι μόνο χαρίζουν ωραία γεύση, λίγες θερμίδες και δροσιά αλλά συμβάλλουν...εκ των έσω στην υγεία μας.
διδακτικο ωραριο
Στην εφαρμογή σχεδίου περιορισμού προσλήψεων μονίμων και αναπληρωτών που βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο στα συρτάρια προσανατολίζεται η κυβέρνηση με στόχο την εξοικονόμηση κονδυλίων.
Κύπρος Τουρισμός
Σημαντική αύξηση αφίξεων 9,7%

Ευοίωνες προοπτικές δείχνουν οι αφίξεις τουριστών τον Ιούνιο καθώς και τα έσοδα Μαΐου από τον τουρισμό. Η έρευνα που δημοσίευσε η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου, δημιουργεί ενισχυμένες προσδοκίες για τη φετινή τουριστική σεζόν. 
Η pizza, το ιταλικό αυτό φαγητό, θεωρείται το πιο δημοφιλές ειδικά στις νεαρές ηλικίες. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γεύσεις και μεγέθη στην πίτσα και, επιπλέον,αν δεν είστε σε θέση να πάτε να την παραλάβετε μόνοι σας κάποιο delivery θα σας την φέρει πολύ γρήγορα!

Αυτά βέβαια είναι γνωστά σε όλους. Δείτε παρακάτω 9 πράγματα που ίσως δεν ξέρατε και θα σας φανούν ενδιαφέροντα:
Ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, το Onsports σας παρουσιάζει τις πέντε ομορφότερες γυναίκες που αναμένεται να δούμε τις επόμενες ημέρες.
Δουλειά και διακοπές συνδύασε την προηγούμενη εβδομάδα η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Έλενα Παπαβασιλείου. Η 33χρονη Έλενα βρέθηκε στην Σύρο, μαζί με...
Κουβέρτα με Μανίκια
Η καταναλωτική μανία πολλές φορές μας οδηγεί σε απερίσκεπτες αγορές, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν ορισμένοι... “εφευρέτες” που επινόησαν φαινομενικά “ανόητα” προϊόντα τα οποία ωστόσο κατόρθωσαν να σπάσουν ταμεία!

Ο δεκάλογος των κερδοφόρων προϊόντων..
Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι στο πρώτο αυτό ραντεβού με εκείνη πρέπει να είσαι ελαστικός. Όπως η πρώτη φορά στο σεξ μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική, έτσι και το πρώτο ραντεβού δεν πρέπει να λαμβάνεται "τοις μετρητοίς". Λάθος! 
ποτε την παραμυθιαζεις
Το παραμύθιασμα δεν είναι ποτέ καλό, εκτός βέβαια και αν...

Εκτός και αν σου κάνει μια από τις «αθώες» γυναικείες ερωτήσεις, στις οποίες δεν χωράνε μα και μου! Και κυρίως δεν χωράνε διαπραγματεύσεις. Εκεί λοιπόν ένα λευκό ψεματάκι θα σε ξελασπώσει και θα σου γλιτώσει πολύτιμες ώρες ομηρικού καυγά...
8 σημεία που προσέχουν οι άντρες
Άραγε τι έχει στο μυαλό του; Τι θέλει από εμένα; Είναι οι άντρες από τον πλανήτη Άρη; Μήπως μία γυάλινη σφαίρα μας ξεκαθάριζε καλύτερα το τοπίο; Μην καταφεύγετε σε...extreme μέτρα.
drunkorexia
Οι νέες γυναίκες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να μειώσουν την πρόσληψη θερμίδων, για να διατηρούνται στο επιθυμητό για τις ίδιες βάρος, επιλέγοντας να…
Κολοσσαίο Lego
Τον τίτλο του... μεγάλου κατασκευαστή μπορεί να διεκδικεί επάξια πλέον ο Ράιαν Μακνότ, ο οποίος κατασκεύασε σε μικρογραφία το Κολοσσαίο της Ρώμης και μάλιστα εις... διπλούν!
Αρνητικά σχολιάστηκε η εμφάνισή της

Σε κάθε της συναυλία επιφυλάσσει και μία έκπληξη για τους θαυμαστές της αλλά τον τελευταίο καιρό το παρακάνει..
facebook παρακολούθηση
Πρόσφατη έρευνα του Western University εδειξε ότι το 88% των χρηστών του Facebook που έχουν χωρίσει κατά τον τελευταίο χρόνο παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πρώην συντρόφων τους στο κοινωνικό δίκτυο..
το αρχαιοτερο σουτιεν
Η ιστορία των εσωρούχων πρέπει να ξαναγραφτεί, τονίζουν οι ειδικοί του χώρου, αφού οι ερευνητές του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης απέδειξαν τώρα πως οι τέσσερις στηθόδεσμοι που βρέθηκαν στο ανάκτορο Λένγκμπεργκ στο Ανατολικό Τιρόλο στην Αυστρία, έχουν ηλικία..
13χρονος hacker
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012. Απόγευμα λίγο μετά τις 16.00. Το ραντεβού για την συνέντευξη έχει κλειστεί σε ένα ήρεμο cafe των νοτίων προάστιων της Αθήνας.
Συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο

Μια ιδιαίτερη πρόταση για ένα πολυτελές SUV της BMW βλέπει το φως της δημοσιότητας, από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή.
Το καλοκαίρι μπορεί να σημαίνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους, αλλά ταυτόχρονα ενέχει κινδύνους από τη ζέστη και τον ήλιο. Ενημερωθείτε κατάλληλα, για να φέρνει το παιχνίδι μόνο χαρά και όχι … κλάματα!
Τα διατροφικά μυστικά του πρώην μοντέλου

Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» κορμιά της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα.
Διάσημες, όμορφες και χωρίς συμπλέγματα αφού αποκαλύπτουν χωρίς κανένα πρόβλημα την σεξουαλική τους ταυτότητα...
Ντροπή και θυμός  από την νέα επαίσχυντη πρόκληση του..

τέταρτου Ράιχ απέναντι στην αθάνατη και μαρτυρική ελληνική ψυχή αποτελεί η τελευταία αποκάλυψη των προθέσεων της «Αρειας Φυλής» που δεν διστάζουν να αναφερθούν με τον πλέον αφρώδη και προκλητικό τρόπο, απέναντι σέ ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας τους..