follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Είναι αδιανόητο αυτό που κάνει ο παρακάτω παίχτης του μπέιζμπολ…!!!
Ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς θα μείνει σίγουρα στην ιστορία! Ο μακελάρης του Κολοράντο...
Γάλλοι επιστήμονες το λένε και οι άντρες χαίρονται και συμφωνούν απόλυτα...
Με τον Μάνεση όλο αυτό το διάστημα ήταν:

Η υπόδουλη στο ΔΝΤ και την ΕΕ κυβέρνηση των τριών μνημονιακών κομμάτων.
      
Η Νέα Δημοκρατία, το κατεξοχήν αστικό κόμμα το οποίο μπροστά στα συμφέροντα του κεφαλαίου δεν διστάζει να χτυπήσει κάθε εργατικό δικαίωμα..
Π. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ 8,5 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Site που ο σχεδιασμός και η κατασκευή του θα κοστίσουν 1,3 εκατ. ευρώ (!!!) και η φιλοξενία του...μόλις 77 χιλ. ευρώ, δημιουργία σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter κλπ) με κόστος μισό εκατ. ευρώ (!!!), δημιουργία logo τουριστικής προβολής μόνο 170 χιλ. ευρώ (!!!),* αλλά και...
εξέλιξη ιμπερεαλισμού
Φαντάσου να είσαι ένας Αυστραλός τουρίστας που αποφάσισε να πάει για κάποιο λόγο διακοπές στη Γροιλανδία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή...
Τι αναφέρει το πόρισμα του υπουργείου Δικαιοσύνης

Δεν πρόκειται για πισίνα, αλλά ουσιαστικά για διακοσμητικό σιντριβάνι, το οποίο κατασκευάστηκε από τους κρατούμενους μέσα στην αυλή του Ψυχιατρικού Ιδρύματος των φυλακών Κορυδαλλού.
​Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις κάνει μια καινούρια βιογραφία για τη Marilyn Monroe με τίτλο: «Marilyn Monroe: Private and Undisclosed».
Ένα ασυνήθιστο και αστείο περιστατικό καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο της Πάτρας...
Πιο συχνά φαντασιώνονται οι γυναίκες «πιπεράτα» σενάρια συγκριτικά με τους άντρες...
Το αμάξι είναι λούλουδο. Το βλέπετε πως γυάλίζει στη φωτογραφία. Μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία. Παρφέ που λέμε...
Η 25χρονη παρουσιάστρια είναι μακράν η πιο εντυπωσιακή γυναίκα της TV και με αποκαλυπτικό μαγιό ακόμη περισσότερο!
Ένα αυγό μεγαλύτερο από το συνηθισμένο βρέθηκε στα χέρια μιας γυναίκας από την Ασία...

Αφού το ζύγισε και το σύγκρινε με ένα κανονικό, είπε να το σπάσει να δει τι περιέχει. Προφανώς θα νόμιζε ότι είναι δίκροκο.

Και ήταν. Αλλά περίπου....
Διάφανο Φωτοβολταϊκό
Ένα διάφανο φωτοβολταϊκό κατάλληλο για ενσωμάτωση σε κτηριακές κατασκευές αναπτύσσουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντελες (UCLA).
Η ελληνίδα ηθοποιός που εξάπτει την φαντασία

Ένα βασικό συστατικό κάθε σειρά επιστημονικής φαντασίας είναι τουλάχιστον ένα μέλος του cast να είναι σύμβολο του σεξ. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Tracy Spiridakos πληρεί τις προϋποθέσεις.
Lebron James - Lionel Messi
Φωτογραφήθηκε με το είδωλό του, τον Μέσι

Μετά τις δηλώσεις του για την ποιότητα του Λιονέλ Μέσι και για το γεγονός πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Λεμπρόν Τζέιμς βρέθηκε στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο προώθησης γνωστής μάρκας αθλητικών ειδών.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος.
- Αφορά 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις - Στόχος να γεμίσουν τα άδεια ταμεία - Ποιοι μπορούν να ωφεληθούν Για μια ακόμη φορά η περαίωση είναι η... 
Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τώρα. Εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά των συνδικαλιστών που θέλουν να...
Χάστε 5 κιλά σε 7 ημέρες.

Λαχταράτε μία φέτα καρπούζι μετά το μπάνιο σας στη παραλία; Θέλετε να φτύσετε τα κουκούτσια όπως κάνατε μικροί, αλλά έχετε βάλει το καρπούζι στη μαύρη λίστα και το αποφεύγετε..
ακριβοτερο φαρμακο
1.000.000 ευρώ στοιχίζει το φάρμακο που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (European Medicines Agency - EMA) έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η πρώτη εξειδικευμένη φαρμακευτική γονιδιακή θεραπεία στην Ευρώπη - και γενικότερα η πρώτη στον δυτικό κόσμο.
Τεχνολογία από το μέλλον φέρνει η Leap Motion

Μέχρι σήμερα ο χειρισμός ενός υπολογιστή από απόσταση με τη χρήση των χεριών ή του σώματός μας ήταν σε αρκετά πρώιμο στάδιο. 
Η δημοφιλής ξένη σειρά Game of Thrones μόλις έφτασε στην ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου και οι εκατομμύρια fans ανυπομονούν για τη συνέχεια, την οποία θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα την άνοιξη του 2013.
Έξυπνη επίστρωση «σβήνει» βρωμιά, δαχτυλιές και φθορές.

Μια έξυπνη επίστρωση με ιδιότητες αυτό-επιδιόρθωσης σε περίπτωση επιφανειακής φθοράς ανέπτυξαν οι ειδικοί του Πολυτεχνείου του Αιντχόφεν (TU/e), στην Ολλανδία.
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η ελληνική showbiz παρελαύνει στις παραλίες...

Δείτε στη συνέχεια τη λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες celebrities με κορμί άξιο θαυμασμού...
Η ηλίαση είναι μία παθολογική κατάσταση, η οποία εμφανίζεται όταν υπερθερμαίνεται το σώμα λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και ο εγκέφαλος δεν μπορεί να διαχειριστεί την διαδικασία ψύξης του σώματος..
Ο διαβήτης οφείλεται σε διαταραχή είτε της έκκρισης είτε της δράσης της ινσουλίνης είτε σε συνδυασμό αυτών και χωρίζεται σε διαβήτη τύπου 1 ή ινσουλινοεξαρτώμενο, όπου ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει καθόλου ινσουλίνη και διαβήτη τύπου 2 ή μη ινσουλινοεξαρτώμενο, στον οποίο παράγεται
Τα φιόρδ δημιουργήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια μετά το λιώσιμο των πάγων που ακολούθησε την εποχή των παγετώνων οπότε το νερό της θάλασσας πλημμύρισε τις κοιλάδες της περιοχής όπου αυτά εμφανίζονται. Τα συναντούμε στις δυτικές ακτές της Νορβηγίας και στις ακτές της Χιλής..
Πόσα τρίποντα πιστεύετε οτι μπορούν να μπουν στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ενός αγώνα μπάσκετ;
Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες γάτες απολαμβάνουν το αραλίκι τους και αλλά το συγκεκριμένο γατάκι πήγε ένα βήμα πιο πέρα και αποφάσισε ότι και η διαδρομή μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη... Τι λύση έδωσε μία χελώνα που πλέον αποτελεί το μεταφορικό μέσο της εφευρετικής αυτής γατούλας... Δείτε το βίντεο...
Παρακολουθήστε ένα πραγματικά εντυπωσιακό video, το οποίο μάλιστα το έχουν δημιουργήσει Έλληνες! Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε ταχύτητα, μηχανές, drift και κόλπα...
Μετά την κρίση, την ανεργία και την χρεοκοπία είναι νομίζω καιρός να αρχίσουμε να συζητάμε για την ανάπτυξη, την εργασία και την ευημερία, απαντώντας σε ένα βασικό ερώτημα. Που θα πρέπει, άραγε, να «ποντάρει» η ελληνική οικονομία μέσα στα επόμενα χρόνια για να μπορέσουν να επανέλθουν οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας; Αν και θα περίμενε κανείς η απάντηση να...
Όταν συνειδητοποιείς πως είσαι άνθρωπος..

Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα. 

Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή του.. 
Στο παρελθόν έχουμε δει θήκες και θήκες για το iPhone, μερικές από αυτές κομψές άλλες εξαιρετικά προστατευτικές και άλλες χαριτωμένες ή αστείες χωρίς ιδιαίτερη χρησιμότητα, καμία όμως μέχρι τώρα δεν μπορούσε να εγγυηθεί όχι μόνο την ασφάλεια του κινητού αλλά και αυτήν του ιδιοκτήτη του.
Η τρομοκράτηση των Γερμανών σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο, με τους τουρίστες να πανικοβάλλονται από τους παραλογισμούς που γράφονταν και διαδίδονταν...
ΣΥΡΙΖΑ: Να επαναφέρουμε στο προσκήνιο τη δημοκρατία

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 38 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «σήμερα είναι η στιγμή για να δυναμώσουμε τις φωνές μας,
«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άφησε να εννοηθεί προς την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δεν θα συμμετάσχει σε περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα», υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο σημειώνει ότι «η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει το Σεπτέμβριο».
Τα όργανα του Γιώργου στο γυμναστήριο του ΠΑΣΟΚ

Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάρη. Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού..
Βίντεο από τη νυχτερινή της διασκέδαση στο νησί των ανέμων

Μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής TV, το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» Χριστίνα Μουστάκα, τσάκωσε η κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει μέχρι πρωίας στο κυκλαδίτικο νησί.
Η επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, στην Ελλάδα, στα πλαίσια εκδήλωσης της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία», στοχεύει να δώσει μία ανάσα ανακούφισης στο διάτρητο οικονομικό σύστημα της χώρας, αλλά και να ανατρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη.
Μια ομάδα επιστημόνων από όλο τον κόσμο προετοιμάζει μια νέα στρατηγική προκειμένου να ανακαλύψει τη θεραπεία για το AIDS, μια...
Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις.
Ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να γίνει αόρατος, ή να κινεί αντικείμενα με τη δύναμη του μυαλού του και μόνο! Μέχρι τώρα βέβαια, μόνο διάσημοι υπερ-ήρωες από τον χώρο των κόμικς και του κινηματογράφου, κατείχαν τέτοιου είδους ικανότητες. Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον όμως, όλοι μας θα μπορούμε να έχουμε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές υπερ-δυνάμεις!..
Στα πρότυπα ευρωπαικών κυβερνήσεων θέλει να κινηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δημιουργεί γραφείο «Ευρωπαικής Ενωσης», στο Μέγαρο Μαξίμου.
Γλουτένη Σίτου
Κατά την δεκαετία του ’20 η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι ζώα που θρέφονταν με άσπρο αλεύρι, ανέπτυξαν σοβαρές νευρολογικές ασθένειες και πέθαναν. Το παράξενο είναι ότι για να λυθεί το πρόβλημα, αντί της απαγόρευσης δόθηκαν οδηγίες να εμπλουτισθεί το άσπρο αλεύρι με σίδηρο και λίγες βιταμίνες. Φευ όμως, το αποτέλεσμα ήταν «διαβήτης», «καρδιακές νόσοι» και «καρκίνος» για εκατομμύρια ανθρώπων. [1]
Γέροντας Παΐσιος
Συμπληρώνονται 18 ακριβώς χρόνια από την 12η Ιουλίου 1994, που εκοιμήθη ο δημοφιλέστερος Αγιορείτης μοναχός όλων των εποχών, πατήρ Παΐσιος Εζνεπίδης (1924 – 1994). Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα γιατί ο Σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει Άγιο τον πατέρα Παΐσιο, κάτι που επιθυμούν βαθύτατα 10 εκατομμύρια Έλληνες..
γη από διάστημα
Ένα εκπληκτικό timelapse video παρουσιάζει τη Γη και την ατμόσφαιρα της από διαφορετικές γωνίες, έτσι όπως δεν την βλέπουμε συχνά σε βίντεο του είδους.
google plus
Μπορεί το Facebook να είναι το πιο δημοφιλές δίκτυο social media αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο. Αυτό βέβαια είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ασχολούνται με τον χώρο αυτό αλλά αποδεικνύεται και από σχετική έρευνα της American Custom Satisfaction Index.
πώς και γιατί χωρίς λόγια..

ανεκδοτα