follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η Tatyana Rybakova ήταν κάποτε υπέρβαρη, αφού σε ηλικία 14 ετών ζύγιζε 105 κιλά....

Προσπάθησε πολλές φορές να χάσει βάρος με ποικίλες εξαντλητικές δίαιτες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά μοιάζει με μωρό 9 μηνών.
Η Μαρία Οντέτ ντο Νασιμέντο από τη Βραζιλία, πάσχει από μία πολύ σπάνια διαταραχή του θυρεοειδούς, η οποία δεν της επιτρέπει να αναπτυχθεί.
Ένας από τους πιο διάσημους και - κυρίως - πιο διάσημους Έλληνες σε μία εξομολόγηση που θα συζητηθεί, αφού όχι μόνο παραδέχεται πως έχει χτυπήσει σύντροφό του, αν και μετανιώνει, αλλά αποκαλύπτει και πότε "νομιμοποιείται" ο άντρας...
Ο Devin Graham και η παρέα του είπαν να πάνε παιδική χαρά.. Παρακολουθήστε τους σε Extreme ταλαντώσεις στα βράχια.. 

Το βίντεο σαρώνει στο Youtube με πάνω από 12.000.000 προβολές και όχι τυχαία.. Απολαύστε τους!
Θα παρουσιαστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Στις 27 Ιουλίου, σε 2 μέρες δηλαδή, η ΒMW θα παρουσιάσει επίσημα το ηλεκτρικό της σκούτερ, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Μειώστε τη γραφειοκρατία, με στόχο να μπορούμε ακόμα και μέσα σε μια εβδομάδα ει δυνατόν να ιδρύουμε μια εταιρεία και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φέρουμε επενδύσεις στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα των Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών στον πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Και αυτές τις εικόνες, όμως, αξίζει να τις δεις…

Από το ηλιοβασίλεμα στην Ιάβα της Ινδονησίας μέχρι τα ερειπωμένα ορυχεία της Κορνουάλη και το σεληνιακό ουράνιο τόξο στους καταρράκτες της Ζάμπια, η λίστα του CNN σε προκαλεί να οργανώσεις ταξίδι. Έστω νοερό…
Άγριος καβγάς ξέσπασε στη Μύκονο μεταξύ του μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και μιας φιλάθλου του Παναθηναϊκού…
Της «χρεώνει» απιστία με τον σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας

Ένα δημοσίευμα του US Magazine έρχεται να βάλει «φωτιά» στη σχέση των δυο πρωταγωνιστών των ταινιών Twilight, Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον.
Η μονοχρωμία στα κτίρια μιας πόλης είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, καθώς τις περισσότερες φορές υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο μια ολόκληρη πόλη αποφασίζει να «βαφτεί» σε ένα και μόνο χρώμα.
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχει σημειωθεί τέτοιος ταχύς ρυθμός τήξης των πάγων μέσα σε διάστημα ενός μήνα. 
Το φαινόμενο καταγράφτηκε από τρεις δορυφόρους, θορυβώντας τόσο τους επιστήμονες που...
Μπορώ να πάω διακοπές και να απολαύσω τον ήλιο και τη θάλασσα, όσο είμαι έγκυος; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από κάποια δεδομένα…
Δεν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Βούλα Παπαχρήστου, αφού η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας αποφάσισε να ανακαλέσει τη συμμετοχής της, ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς που επέδειξε και του ρατσιστικού μηνύματος που ανέβασε στο Twitter..
Η Μαριέττα Χρουσαλά φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ!” για τον ερχομό της κόρης της σε λίγους μήνες,
Είδαμε τις φωτογραφίες της ηθοποιού στο Ok από τις διακοπές της στη Σκιάθο και είπαμε ότι ξανάκανε το θαύμα του ο θεός του ρετούς. Γιατί φωτογραφίες από της διακοπές της Βάνας στη Σκιάθο δημοσίευσε και το Ciao, αλλά την κανονικής Βάνας, όχι της Βάνας 20 χρόνια πριν!!!!!
Δείτε φωτογραφίες από την αθλήτρια που προκάλεσε σάλο στο twitter

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι αθλήτρια του τριπλούν, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Εντάξει θα χρειαστείς κάτι λιγότερο από ένα θαύμα για να σε βρει ο Δεκαπενταύγουστος σε φόρμα αλλά ένα μάζεμα στις πατσές μπορείς να το κάνεις.
 -Μην  περιμενετε  να  μαθετε  απο  τους  "μεγαλοσχημους" επιστημονες  την  αληθεια  γυρω  απο  την (πιθανη)  επικινδυνοτητα  των  "υπεργειων"  και  ''υπογειων" σταθμων  και  δικτυων  της  ΔΕΗ  και  του  ΟΤΕ...
Παραμύθι η ισχυρή Δημοκρατία, παραμύθι η ισχυρή οικονομία, παραμύθι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, παραμύθι η υγεία, παραμύθι η παιδεία, παραμύθι η κοινωνική πρόνοια,..
Στο ΠΑΣΟΚ, μαθαίνουμε, ότι σκέφτονται να κρύψουν τη γύμνια της πολιτικής τους, με… εσωστρέφεια και σύγκρουση Βενιζέλου – Παπανδρέου. Αιτία η οικονομική κατάσταση του κόμματος το οποίο έχει χρεοκοπήσει και μπαίνουν μέσα για να ελέγξουν οι τέσσερις μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες Εrnst&Young, Grant Thorton, PWC Office Location in Greece, KPMG και Delloitte.
Τελείωσε μια ιστορική περίοδος δισταγμών, εμμονών και αγκυλώσεων, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Αυτή η δίαιτα από τη Μαρία Ψωμά, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση: έχεις πολλές επιλογές για το τι θα φας στις διακοπές σου χωρίς να πάρεις ούτε 1 γραμμάριο. Μάλιστα, υπόσχεται ότι θα χάσεις και 4 κιλά!
Δώδεκα παραλίες της Αττικής στις οποίες πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. 
Υλικά

Για 3 άτομα
1 χταπόδι του κιλού
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 μικρό πιάτο με αλεύρι..
ΤA ΠΑΡΑΚΑTΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Ο πράκτορας 007 θα είναι το πρόσωπο των εκδηλώσεων

Τα φώτα σβήνουν και στις γιγαντοοθόνες ο ειδικός πράκτορας 007 κάνει την εμφάνισή του έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η κατάσταση είναι σοβαρή. Η ίδια η βασίλισσα τον υποδέχεται για να του αναθέσει ιερή αποστολή:
Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι δεν είναι τελικά και τόσο θελκτικό το... ζωγραφιστό γυναικείο σώμα...
Είναι αδιανόητο αυτό που κάνει ο παρακάτω παίχτης του μπέιζμπολ…!!!
Ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς θα μείνει σίγουρα στην ιστορία! Ο μακελάρης του Κολοράντο...
Γάλλοι επιστήμονες το λένε και οι άντρες χαίρονται και συμφωνούν απόλυτα...
Με τον Μάνεση όλο αυτό το διάστημα ήταν:

Η υπόδουλη στο ΔΝΤ και την ΕΕ κυβέρνηση των τριών μνημονιακών κομμάτων.
      
Η Νέα Δημοκρατία, το κατεξοχήν αστικό κόμμα το οποίο μπροστά στα συμφέροντα του κεφαλαίου δεν διστάζει να χτυπήσει κάθε εργατικό δικαίωμα..
Π. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ 8,5 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Site που ο σχεδιασμός και η κατασκευή του θα κοστίσουν 1,3 εκατ. ευρώ (!!!) και η φιλοξενία του...μόλις 77 χιλ. ευρώ, δημιουργία σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter κλπ) με κόστος μισό εκατ. ευρώ (!!!), δημιουργία logo τουριστικής προβολής μόνο 170 χιλ. ευρώ (!!!),* αλλά και...
εξέλιξη ιμπερεαλισμού
Φαντάσου να είσαι ένας Αυστραλός τουρίστας που αποφάσισε να πάει για κάποιο λόγο διακοπές στη Γροιλανδία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή...
Τι αναφέρει το πόρισμα του υπουργείου Δικαιοσύνης

Δεν πρόκειται για πισίνα, αλλά ουσιαστικά για διακοσμητικό σιντριβάνι, το οποίο κατασκευάστηκε από τους κρατούμενους μέσα στην αυλή του Ψυχιατρικού Ιδρύματος των φυλακών Κορυδαλλού.
​Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις κάνει μια καινούρια βιογραφία για τη Marilyn Monroe με τίτλο: «Marilyn Monroe: Private and Undisclosed».
Ένα ασυνήθιστο και αστείο περιστατικό καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο της Πάτρας...
Πιο συχνά φαντασιώνονται οι γυναίκες «πιπεράτα» σενάρια συγκριτικά με τους άντρες...
Το αμάξι είναι λούλουδο. Το βλέπετε πως γυάλίζει στη φωτογραφία. Μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία. Παρφέ που λέμε...
Η 25χρονη παρουσιάστρια είναι μακράν η πιο εντυπωσιακή γυναίκα της TV και με αποκαλυπτικό μαγιό ακόμη περισσότερο!
Ένα αυγό μεγαλύτερο από το συνηθισμένο βρέθηκε στα χέρια μιας γυναίκας από την Ασία...

Αφού το ζύγισε και το σύγκρινε με ένα κανονικό, είπε να το σπάσει να δει τι περιέχει. Προφανώς θα νόμιζε ότι είναι δίκροκο.

Και ήταν. Αλλά περίπου....
Διάφανο Φωτοβολταϊκό
Ένα διάφανο φωτοβολταϊκό κατάλληλο για ενσωμάτωση σε κτηριακές κατασκευές αναπτύσσουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντελες (UCLA).
Η ελληνίδα ηθοποιός που εξάπτει την φαντασία

Ένα βασικό συστατικό κάθε σειρά επιστημονικής φαντασίας είναι τουλάχιστον ένα μέλος του cast να είναι σύμβολο του σεξ. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Tracy Spiridakos πληρεί τις προϋποθέσεις.
Lebron James - Lionel Messi
Φωτογραφήθηκε με το είδωλό του, τον Μέσι

Μετά τις δηλώσεις του για την ποιότητα του Λιονέλ Μέσι και για το γεγονός πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Λεμπρόν Τζέιμς βρέθηκε στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο προώθησης γνωστής μάρκας αθλητικών ειδών.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος.
- Αφορά 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις - Στόχος να γεμίσουν τα άδεια ταμεία - Ποιοι μπορούν να ωφεληθούν Για μια ακόμη φορά η περαίωση είναι η... 
Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τώρα. Εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά των συνδικαλιστών που θέλουν να...
Χάστε 5 κιλά σε 7 ημέρες.

Λαχταράτε μία φέτα καρπούζι μετά το μπάνιο σας στη παραλία; Θέλετε να φτύσετε τα κουκούτσια όπως κάνατε μικροί, αλλά έχετε βάλει το καρπούζι στη μαύρη λίστα και το αποφεύγετε..
ακριβοτερο φαρμακο
1.000.000 ευρώ στοιχίζει το φάρμακο που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (European Medicines Agency - EMA) έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η πρώτη εξειδικευμένη φαρμακευτική γονιδιακή θεραπεία στην Ευρώπη - και γενικότερα η πρώτη στον δυτικό κόσμο.
Τεχνολογία από το μέλλον φέρνει η Leap Motion

Μέχρι σήμερα ο χειρισμός ενός υπολογιστή από απόσταση με τη χρήση των χεριών ή του σώματός μας ήταν σε αρκετά πρώιμο στάδιο.