follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Διάσημες στην... τρίχα

Πριν από λίγες μέρες, η νεαρή τραγουδίστρια Πίξι Λοτ, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “The Dark Knight Rises” με εντυπωσιακή τουαλέτα και… σχεδόν αψεγάδιαστο λουκ. Μόνο που τα φλας των παπαράτσι έπεσαν στο μοναδικό της ψεγάδι, την αξύριστη μασχάλη της.
Ολόγυμνος θα εμφανιστεί στο θεατρικό σανίδι ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με το περιοδικό TV Ζάπινγκ,
Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου προκάλεσε αρκετά ειρωνικά και κακεντρεχή σχόλια στο twitter. Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες.
Συνεχίζει την εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας ο Νίκος Αλιάγας με μια αποκλειστική συνέντευξη η οποία προβάλλεται από το Euronews και δείχνει τους ηθοποιούς Τζον Τραβόλτα και Ρόμπερτ ντε Νίρο να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας.
Η μόνη νέα άφιξη το «Master Chef 2»

Πιο αργά από κάθε χρονιά θα βγει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Mega.
Τερμάτισε έκτη

Στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πέρασε Κριστέλ Βουρνά.
Ο Γκουόρ Μαριάλ ξεκίνησε χωρίς πατρίδα, αλλά με όλα τα υπόλοιπα προσόντα να παλέψει για το Ολυμπιακό Ιδεώδες και έχει την ευκαιρία. Η ιστορία του αθλητή Μαραθωνίου που, τελικά, θα αγωνιστεί στο Λονδίνο, συγκλονίζει...
Πρώτος τερμάτισε ο Φελπς

Εκτός τελικού στα 400μ. μικτής ατομικής έχοντας να αντιμετωπίσει στην ίδια σειρά μεγαθήρια όπως ο Μάικλ Φελπς και ο Λάζλο Τσεχ, έμεινε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.
"Welcome to London", αναφώνησε ο σερ Πολ Μακάρτνεϊ στο φινάλε της μαραθώνιας τελετής έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε με μια εντελώς διαφορετική τελετή από αυτές που έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν διά χειρός του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ.
Μόνο οι Άγγλοι θα κατάφερναν να με κάνουν να αναπολήσω τις Χρυσές εποχές της Γιάννας Αγγελοπούλου!
Ο Patrick Sloan από το South Yorkshire της Αγγλίας είναι 60 ετών
και πρόσφατα γιόρτασε την άφιξη ενός νέου γιου, ενός εγγονού και ενός δισέγγονου. 3 γενιές μέσα σε μόλις 3 μήνες!
«Η γέννηση του γιού μου για μένα ήταν ευλογία… Η σπάνια ασθένειά του με έκανε να ωριμάσω, να εκτιμήσω την ζωή και να καταλάβω το βαθύτερο νόημά της», εξομολογείται ο Colin Farrell και μιλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον 8χρονο James, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Angelman.
Ο άνθρωπος είναι τελικά ον… πολυγαμικό. Την έχει την απιστία στο αίμα του και φυσικά από αυτόν τον κανόνα δεν εξαιρούνται και οι διάσημοι του Hollywood. Υπάρχουν λοιπόν οι celebrities που τον  ένιωσαν στο πετσί τους τον πόνο της απιστίας, παρ’ όλ’ αυτά βρήκαν τη δύναμη να συγχωρέσουν τους συντρόφους τους.
Οι γυναίκες στις φωτογραφίες ανήκουν στην κινεζική μειονότητα Red Yao. Στην κουλτούρα τους είναι παράδοση τα μακριά μαλλιά-
Το σεξ είναι για τους άντρες, ειδικά για τους Έλληνες, υπόθεση... τιµής και χρέους. Τι άλλους λόγους έχουν όµως να το θέλουν περισσότερο απ’ ό,τι οι γυναίκες;
​Μπορεί ο Robert Pattinson να μην έχει βγάλει άχνα για το κέρατο που του φόρεσε η αγαπημένη του Kristen Stewart, όμως οι πράξεις του τα λένε όλα. Ο 26χρονος ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες, τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι που λέει και το τραγούδι.
Φωτογραφίες της 28χρονης που προκαλεί αντιδράσεις

Ηθοποιός του Βollywood είναι η πρώτη Ινδή που κάνει γυμνή φωτογράφιση στο Playboy κι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη χώρα της όπου την κατηγορούν πως τους ντροπιάζει.
​Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιστολή συμπαράστασης του Διονύση Τσακνή στην Βούλα Παπαχρήστου μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2013 με τροποποιημένο λειτουργικό σύστημα

Πριν λίγους μήνες, πηγές των New York Times δήλωναν πως το Facebook είχε προσλάβει πρώην μηχανικούς και προγραμματιστές της Apple
Σχετικά με τα σχόλια που κατά καιρούς έχουν ακουστεί για τη σεξουαλική του ταυτότητα απάντησε
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα...

Σε Ολυμπιακούς ρυθμούς κινείται το Λονδίνο με την έναρξή των Αγώνων σήμερα το βράδυ. Εκεί είναι στραμμένα και τα βλέμματα της χώρας μας, που περιμένει διακρίσεις από τους Έλληνες αθλητές, μετά το κακό ξεκίνημα με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου και του Δημήτρη Χονδροκούκη.
Για τη σχέση του με το Θεό και τα λάθη του μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης στο περιοδικό "ΕΓΩ".
Ο πατέρας και προπονητής του παγκόσμιου πρωταθλητή στο άλμα εις ύψος Δημήτρη Χονδροκούκη, Κυριάκος με ανακοίνωσή του
Εικόνες από τον τροχό High Roller στα 167 μέτρα

Η Caesars Entertainment Corporation, ο κολοσσός πίσω από πενήντα καζίνο συμπεριλαμβανομένου του Caesars Palace στο Λας Βέγκας,
Oι άνδρες πιθανότατα έχουν ερωτικά κίνητρα όταν συνάπτουν φιλική σχέση με μια γυναίκα.

Η γνωστή ρήση ότι «δεν μπορεί να υφίσταται φιλική σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα» επιβεβαιώνεται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον άνδρα.
Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του.
Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες με τους Βρετανούς να δηλώνουν έτοιμοι

Το ζητούμενο είναι κατά το πόσον έχουν κατανοήσει οι κάτοικοι στην Γηραιά Αλβιόνα τις αξίες αλλά και την ιστορία που κουβαλάει το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πλήθος επιστημονικών ερευνών από αυτές που διεξάγονται κάθε χρόνο έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική μας ζωή. Και όπως είναι φυσικό, τέτοιου τύπου έρευνες ελκύουν την προσοχή του κοινού και των ΜΜΕ.

Ορισμένες από αυτές, επιβεβαιώνουν πράγματα που οι περισσότεροι υποψιάζονταν, ενώ άλλες καταπίπτουν διαδεδομένες πεποιθήσεις.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δηλώνει ότι θα αποφύγει σχόλια για το θέμα της ονομασίας

Έτοιμος να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες του δραστηριότητες προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δηλώνει
H Google ανακοίνωσε το νέο δίκτυο οπτικών ινών της, Google Fiber, με 100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από τις συνήθεις ευρυζωνικές συνδέσεις (έως 1Gbps!) και μια νέα συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης με την ονομασία Fiber TV.
Ηχηρές είναι οι παρουσίες «υψηλών» προσωπικοτήτων στη βρετανική πρωτεύουσα όπου έχουν προσέλθει για να παρακολουθήσουν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Στο στάδιο χωρητικότητας 80.000 θεατών, απόψε θα δώσουν το «παρών» 120 ηγέτες χωρών, εκατοντάδες διασημότητες, 62.000 κοινοί θνητοί, 16.000 αθλητές, 10.000 εθελοντές, 70 πρόβατα, 12 άλογα, δέκα κότες, τρεις αγελάδες, δύο κατσίκες, σκύλοι και χήνες!
Ακολουθώντας τα χνάρια της κάποτε δημοφιλούς υπηρεσίας Digg, η Facebook αποφάσισε να προσθέσει μια παρόμοια λειτουργία στο κοινωνικό της δίκτυο και συγκεκριμένα μια μπάρα προτεινόμενων άρθρων βάσει του τι διαβάζουν οι φίλοι σου στο Διαδίκτυο.
Με "Πίσσες" (δημιουργούνται από πετρελαιοειδή που απορρίπτουν πλοία στην θάλασσα) έχουν γεμίσει αρκετές από τις ομορφότερες παραλίες τις Λακωνίας.
Αυτό διαπίστωσαν με έκπληξη οι αθλητές της αποστολής της Αιγύπτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Όπως κατήγγειλαν και στην συνέχεια παραδέχθηκε και η...
Ο συνεργάτης της Πεμπτουσίας Πέτρος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Παναγιώτη Χαρίτο ο οποίος εργάζεται στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, στο διάσημο CERN, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών και δέχθηκε ευγενώς να μας παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη σχετικά με φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον επιστημονικό κόσμο και το ευρύ κοινό.
ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...


1. Εστιάστε το βλέμμα σας στην κόκκινη κουκίδα (στην μύτη της κοπέλας) για 30 δευτερόλεπτα.

2. Αμέσως μετά, κοιτάξτε τον τοίχο ή το ταβάνι.

3. Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας με ταχύτητα…

(εστιάστε στην μεγάλη εικόνα που ακολουθεί):
Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ
Λεφτά υπάρχουν για να τρώνε οι κομματοκοπρίτες!

Συνεχίζεται αμείωτο το φαγοπότι εις υγείαν των κορόϊδων: Όλοι στο κόλπο, από "αριστερούς" μέχρι "δεξιούς" κι από "δημοκράτες" μέχρι "φασίστες"!
Ακόμη και αν δεν τα προσκαλείτε εσείς στην κρεβατοκάμαρά σας, πολλές φορές τα παιδιά βρίσκουν τρόπο, παρά τις απαγορεύσεις, να «τρυπώνουν» στο κρεβάτι σας.
Ο 14χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά, Μάριος Χατζηδήμου
, είναι ο νικητής του φετινού διεθνούς διαγωνισμού
Οδηγίες προς τους αθλητές για την χρήση του twitter και του Facebook έχει δώσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, οι οποίες πλέον αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μετά την πρώτη αποβολή αθλήτριας λόγω ανάρτησης σε social media.
«Έφτασε» στο Λονδίνο το λεωφορείο που μπορεί να κάνει push-ups όπως ένας αθλητής. Δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη David Cerny για λογαριασμό..
Βουλή

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αφορμή την επιστροφή της Τρόικα στην Αθήνα και τα νέα μέτρα που την συνοδεύουν κατέθεσε στην Βουλή ο κ. Αλέξης Τσίπρας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «οι εκπρόσωποι της Τρόικα,
Μια Ελληνίδα κάνει τους Αμερικανούς να χορεύουν στους ρυθμούς του νέου της video clip «Love Is Your Name» . Το όνομά της Yianna και δεν είναι άλλη από την…
Οι «καυτές» παρουσίες που ακολουθούν έχο9υν ένα κοινό. Είναι όμορφες, σέξι και πλούσιες. Οι φωτογραφίες τους με τα εσώρουχα φιγουράρουν στα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά με την μία να είναι καλύτερη από την άλλη. 
Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του διεθνούς φήμης ψυχολόγου James Flynn και της ομάδας του, οι γυναίκες εμφανίζονται εξυπνότερες από τους άντρες, ενώ έναν αιώνα πριν το «ασθενές» φύλο ήταν κατά πέντε μονάδες λιγότερο έξυπνες από τους άνδρες!
Τρομακτικό που μπορεί να φτάσει κανείς όταν νιώθει πως υποκινείται από την αυθεντία..

Ή όπως είναι γνωστό ως το πείραμα του Milgram, είναι ένα πείραμα κοινωνικής ψυχολογίας, το οποίο ξεκίνησε το 1961 από ψυχολόγο του Πανεπιστημίου του Yale..

Στόχος του πειράματος ήταν να ελεγχθεί
Γιορτάζουμε σήμερα 26 Ιουλίου, ημέρα μνήμης της Αγίας Παρασκευής, ας πούμε λίγα λόγια:
Μία …έμμεση αν όχι άμεση προειδοποίηση προς την Τουρκία απευθύνει η ρωσική εφημερίδα «Ισβέστια», επικαλούμενη πληροφορίες από τον σκληρό πυρήνα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.