follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Νίκησε με yuko (1-0) τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο στον μικρό τελικό της κατηγορίας των  -90 κιλών. Αυτό είναι το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο που φέρνει ο Ηλιάδης στη χώρα μας μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.
Γνωρίζουμε το CERN για το μεγαλύτερο πείραμα που έχει γίνει ποτέ, όμως οι εγκαταστάσεις του μπορεί να χρησιμεύσουν τώρα και στην ιατρική έρευνα
Wolke 7 flying home concept

Ο Timon Sager οραματίζεται την κατοικία του μέλλοντος.
Φωτογραφίες από το σπίτι των 100 εκατ. δολαρίων

Ένα ρετιρέ στο κέντρο του Μανχάταν βγαίνει προς πώληση έναντι εκατό εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι όμως ένα τυχαίο σπίτι: θεωρείται το πιο ακριβό διαμέρισμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Daily News».
Τι πραγματικά τρέχει με τα μέτρα και τους πολιτικούς αρχηγούς

«Το ζητούμενο είναι οι επιλογές μας να μην ακυρώσουν τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης  και την παραμονή της  χώρας μας στην Ευρωζώνη».
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες φορές τη μέρα κάνετε click με το ποντίκι σας ή πόσα περίπου πλήκτρα πατάτε; 
Αν και είμαστε σίγουροι οτι όλοι νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση, ας δούμε τι λέει η επιστήμη για το θέμα:
Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε την Τρίτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). 
ΟΛΟ το σοκαριστικό φωτογραφικό album με την απιστία της 21χρονης ηθοποιού.

Όπως θα δείτε και στις πολύ HOT φωτογραφίες, η Kristen με τον 41χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη και πατέρα δυο παιδιών, ανταλλάσσουν πολύ καυτά φιλιά και αγκαλιές, τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο της.
Τι κι αν έχουν τα λεφτά ν΄αγοράσουν τα καλύτερα καλλυντικά; Τι κι αν έχουν στη διάθεση τους, τους καλύτερους make up artists ώστε να τις κάνουν θεές; Μερικές stars, επιμένουν να βάφονται μόνες τους, ακόμα κι αν δεν πιάνει το χέρι τους.

Είστε έτοιμοι; θα σας δείξουμε μια μια τις γυναίκες celebrities με τις χειρότερες στιγμές τους, αλλά προσοχή στο κλικ που θα κάνετε, για να μην… τρομάξετε!
Αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και πραγματικά είναι μία εικόνα που μας γεμίζει με υπερηφάνεια για εκείνους που το σκέφτηκαν!
Επιβεβαιώνονται οι φήμες για μεγαλύτερη οθόνη

Μόλις πριν από δυο μήνες είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 5 και ενώ φανέρωναν μόνο το πίσω καπάκι, ήταν αρκετές για να προκαλέσουν ενθουσιασμό και να δημιουργήσουν ή να επιβεβαιώσουν αρκετές φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά του κινητού.
Τερμάτισαν πρώτοι με επίδοση 6:31.13

Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών στην κωπηλασία προκρίθηκαν οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής.
"ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΜΙΑΝ ΦΩΝΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..
Στα 71 του χρόνια θεωρείται ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς αγώνες τα τελευταία 92 χρόνια..
Ενέκρινε τη χρήση του η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη χρήση του φαρμάκου ως θεραπευτική αγωγή για τις μετεμμηνοπαυσικές γυναίκες που έχουν προσβληθεί από καρκίνο του μαστού με θετικό στους ορμονικούς υποδοχείς (HR+), σε συνδυασμό με ένα ακόμη φάρμακο, το Exemestane.
Ευθεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτηρίζοντας ύβρεις και γελοιότητες τις καταγγελίες τους για την πώληση του υγιούς κομματιού της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με δική του πρωτοβουλία, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη.
Δε σας πάει το μυαλό καν!

Χρημάτισε έξι φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας -την πρώτη φορά σε ηλικία 36 ετών- ανασχημάτισε 11 φορές την κυβέρνησή του σε διάρκεια 19 μηνών και συμμετείχε στην πρώτη, στα ελληνικά χρονικά, οικουμενική κυβέρνηση του 1877 υπό τον ναύαρχο Κωνσταντίνο Κανάρη.
Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων μελετά το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Οι βρετανικές εφημερίδες μετά τα προκλητικά δημοσιεύματα εις βάρος της χώρας μας, όπως αυτό της Sun για την πρωταθλήτρια του μπιτς-βόλεϊ Αρβανίτη,  εξακολουθούν απτόητες το ανιστόρητο και παραπλανητικό ''έργο'' τους..
Φωτογραφίες της 18 χρονης με τη σπάνια διατροφική διαταραχή
Είναι γνωστό ότι η σχέση της Apple με τους υπόλοιπους των social media δεν είναι καλή. Η εταιρία θέλοντας να βελτιώσει τις χαμηλές επιδόσεις της στην κοινωνική δικτύωση, η Apple έχει ολοκληρώσει συνομιλίες με το Twitter για ενδεχόμενη στρατηγική επένδυση στην υπηρεσία. Φαίνεται, όμως, ότι οι....
Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία θα δείτε τον Αϊνστάιν.
Η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου ως την Πάτρα βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης με τον δήμαρχο Πατρέων, Γιάννη Δημαρά. Ο υπουργός επεσήμανε ότι ...
Δυσκολεύονται να κόψουν κάτι με το ψαλίδι, αδυνατούν να χειριστούν το ποντίκι αλλά και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, κινδυνεύουν να τραυματιστούν με... αντικείμενα καθημερινής χρήσης, από μαχαίρια και ανοιχτήρια μέχρι εργαλεία, παίρνουν τα μαχαιροπίρουνα και το ποτήρι του εξ αριστερών διπλανού τους, αδυνατούν να...
ΛΑΚΗΣ παπαδόπουλος
παντελής ΑΜΠΑΖΗΣ
κρατερός ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
αντώνης ΛΟΥΔΑΡΟΣ

ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΙΚΟΥ
Tο έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η καλύτερη γυμναστική είναι το σεξ, τι θερμίδες όμως χάνουμε όταν κάνουμε;
Κοινωνικό έργο επιτελούν τρεις φίλοι στο Πανεπιστήμιο του Mannheim, προσφέροντας δωρεάν τα κορμιά τους σε όσες γυναίκες του camp χρειάζονται λίγη εκτόνωση!
Ο διαγωνισμός μας με έπαθλο ένα iPod touch συνεχίζεται! Απλά κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/nea.news , στο like button του scrollbar αριστερά, ή στο αναδυόμενο like box στο δεξί άκρο της παρούσας σελίδας! Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το δώρο! 

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι fans του nea-news! Διαδώστε το και στους φίλους σας κάνοντας tweet και share το παρόν post στο facebook! Η κλήρωση θα γίνει με τη συμπλήρωση 5000 likes.
Ροδάκινα, νεκταρίνια, δαμάσκηνα...

Είναι και τα τρία λαχταριστά καλοκαιρινά φρούτα με μοναδική γεύση. Οι επιστήμονες όμως μας βεβαιώνουν ότι έχουν και κάτι άλλο κοινό:
H συνάντηση Βενιζέλου - Κουβέλη που έγινε λίγες ώρες πριν από την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια.
​Ούτε τον βωμό όπου καίει η Ολυμπιακή Φλόγα εντός του σταδίου δεν άφησαν στην ησυχία του οι Βρετανοί, αφού… του άλλαξαν θέση!

Το φλερτ είναι μια ωραία δραστηριότητα. Και ως ωραία δραστηριότητα,ανθίζει παντού και είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Εκτός από την παραλία..
Πολύχρωμες ομπρέλες, ψάθες απλωμένες σκόρπια και νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Το ξέρουμε, είναι πιο ωραίο να βουτάμε, όμως στις συγκεκριμένες 10 φωτογραφίες παραλιών, αρκούμαστε να τις δούμε έτσι όπως φαίνονται από πολύ, πολύ ψηλά.
Ένας φτωχός τύπος, ονειρευόταν να είχε λιμουζίνα για τις μετακινήσεις του! Επειδή όμως, το όνειρο του δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αποφάσισε να φτιάξει μόνος του.. μια λιμουζίνα. 
Στα γεννητικά του όργανα βρήκε... ζεστασιά Ιάπωνας αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες,
Ο άνκορμαν του Alpha και η αγαπημένη του διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού με μία έξοδο για δύο, με τη σεξι συντροφο του δημοσιογράφου να συγκεντρώνει όλα τα φωτα πάνω της.
ΥΛΙΚΑ
6 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα
ελαιόλαδο..
​Να κάνει πρόταση γάμου στην Kristen Stewart ετοιμαζόταν ο Robert Pattinson, ωστόσο, τον… πρόλαβε το «κέρατο»!
Ο Νίκος και ο Απόστολος Γκουντούλας πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της δικώπου στην κωπηλασία.
Οι άνθρωποι που ακολουθούν σταθερά υγιεινή διατροφή και ασκούνται σε τακτά διαστήματα και σε εβδομαδιαία βάση...
Ακόμα κι ο παρ'ολίγον θάνατος δεν μπόρεσε να "διώξει" την αγάπη του γι' αυτήν!
Στόχος είναι να έχει ψηφιστεί μέχρι την Τρίτη

Αναμένεται σήμερα η οριστικοποίηση των αλλαγών στον νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τις οποίες το υπουργείο Παιδείας θα προωθήσει στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι περισσότεροι τα θεωρούν δεδομένα. 
Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση...
Γιουνκέρ εναντίον Μέρκελ

Ως «υποκατάστημά της» μεταχειρίζεται την ευρωζώνη η Γερμανία, τονίζει ο επικεφαλής του Europgroup Ζααν-Κλοντ Γιουνκέρ και ασκεί δριμεία κριτική σε όσους χρησιμοποιούν το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ προκειμένου να στηριχθεί ένας «φθηνός εσωτερικός διάλογος».
Πριν την κρίσιμη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό, ο κ. Ευ. Βενιζέλος θα συναντηθεί στη Βουλή με τον κ. Φ. Κουβέλη, ενώ το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση προετοιμασίας στο Υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή του υπουργού,
Στο «στόχαστρο» των Βρετανών είχε μπει η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων τo 2004, ωστόσο τα προβλήματα για τους τωρινούς διοργανωτές φαίνεται να μην έχουν τέλος.
Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς έρχονται στην επιφάνεια ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις αρχικές σχεδιαστικές γραμμές των συσκευών που αποτελούν το “μήλον της έριδος” για τις 2 εταιρείες .
Η Ολγα Φαρμάκη στη Βουλιαγμένη, κολάζει όσους είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί. Απολαύστε την...