follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πείτε την αλήθεια, ποιος θα μπορούσε να μην το σκεφτεί σοβαρά αν είχε όντως τα χρήματα;
Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες...
Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου να έχουν μόλις μία εβδομάδα που έχουν ξεκινήσει, ωστόσο οι διοργανωτές μας έχουν... χαρίσει ήδη πολλά ευτράπελα.
Μια κολασμένη φωτογραφική συλλογή με καυτά κορίτσια να φοράνε ότι είδους κολάν μπορείτε να φανταστείτε. Κι επειδή οι φωτογραφίες του θέματος πάρα πολλές θα υπάρξει και συνέχεια...
Φωτογραφίες και βίντεο του «Kuratas»

Δημιούργημα ιαπωνικής εταιρείας είναι το σούπερ ρομπότ «Kuratas», που έχει ύψος σχεδόν τέσσερα μέτρα, βάρος τέσσερις τόνους και μπορεί να ελεγχθεί μέσω… smartphone.
Δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά η συγκεκριμένη εικόνα δεν είναι φωτογραφία, αλλά πίνακας ζωγραφικής της ζωγράφου Teresa Elliott για τον οποίο έχει κερδίσει και σχετικό βραβείο. 
Το συντριβάνι της Fontana di Trevi στη Ρώμη είναι το πιο πλούσιο συντριβάνι του κόσμου, αφού από τα...
Ήταν γύρω στις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής όταν το σκάφος του  Αλέξη Κούγια έδεσε στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.
Τα… μέτρα της αποφάσισε να πάρει η γυναίκα του Rupert Sanders, η ηθοποιός Liberty Ross, μετά την απιστία του με την Kristen Stewart:
Επενδύσεις 190 εκ. ευρώ για το νέο μικρό

Στην πατρίδα του Johan Sebastian Bach, την πόλη Eisenach στο κρατίδιο της Θουριγγίας, θα γίνει η παραγωγή του νέου μικρού της Opel.
Το να μπορείτε να νιώθετε καλά, όταν έρθει η στιγμή να αποκαλυφθείτε γυμνή στο νέο σας αμόρε, θα σας κάνει να εξοικειωθείτε με το σώμα σας αλλά και να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του...
Σύμφωνα με το περιοδικό Maxim

Το People ανέδειξε την Jennifer Lopez την πιο όμορφη γυναίκα. Είναι άραγε και η πιο sexy γυναίκα;
Αν εμείς τα είδαμε ΟΛΑ, φανταστείτε τι έχει να πάθει ο Orlando Bloom, μόλις αντικρίσει τη σύζυγο του… ΟΛΟΓΥΜΝΗ!
Θέλει να νιώθει άνετα

Στα 43 της χρόνια είναι σίγουρα σέξι. Στη νέα της ταινία ένα είναι σίγουρο: το ντύσιμό της θα συζητηθεί αρκετά αφού δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις στην καθημερινότητά της.
Η καρδιά μας «έλιωσε» όταν διαβάσαμε την ιστορία του Herbert και της Zelmyra Fisher από τη Νέα Βέρνη, του ζευγαριού που κατέχει το ρεκόρ του μακροβιότερου γάμου.


Μπορεί κανένας να πιστέψει ότι αυτό το κορμί ανήκει σε μία γυναίκα 50 ετών...
H κάμερα τα έχει πιάσει όλα και θα τα δείτε: Τόσο την εκτόξευση της παντόφλας από θεατή σε συναυλία της τραγουδίστριας, όσο και την ακραία αντίδραση της Φουρέιρα που δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της και τον "έλουσε" κανονικά από μικροφώνου...
Το ενδεχόμενο έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων

Πέντε χρόνια μετά το τέλος του, το θρυλικό «Παρά Πέντε» καταφέρνει και το φετινό καλοκαίρι να κλέψει εντυπώσεις και τηλεθέαση.
Ο μισθός ενός κορυφαίου μάνατζερ στη Γερμανία είναι κατά μέσο όρο 54 φορές μεγαλύτερος από εκείνον του εργαζόμενου στην επιχείρησή του. Πού οφείλεται αυτό;Όπως γράφει η Deutche Welle σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της γερμανικής Ένωσης για την προστασία..
Μπορεί ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ να είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο αλλά μια τσίτα με το όνομα "Σάρα" μόλις βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ που ήδη κατείχε, «πιάνοντας» 5,95 δευτερόλεπτα στην ίδια απόσταση.
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι δημόσιοι χώροι προτιμούνται από τα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν λίγο πιπέρι στην ερωτική τους ζωή. Με λίγη φαντασία και πολύ προσοχή, το έξω μπορεί να είναι fun.
Σε λειτουργία τέθηκε ο δικτυακός τόπος http://mazi-ta-fagame.gr όπως έκανε γνωστό μέσω twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος..
Tερμάτισε 5ος και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά
Ακόμα κι αν η δουλειά σου περιλαμβάνει να διαχειρίζεσαι την κατάσταση των πυραυλικών συστημάτων της μεγαλύτερης στρατιωτικής υπερδύναμης αυτού του κόσμου, μπορεί να βαριέσαι κάποιες φορές. Αυτό πρέπει να ισχύει και στον Φορέα Πυραυλικής Άμυνας του Πενταγώνου των ΗΠΑ γιατί η διοίκηση προειδοποίησε το προσωπικό ότι πρέπει να σταματήσει να βλέπει πορνό εν ώρα εργασίας.
Την προηγούμενη φορά, ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος είχε πάει για σαφάρι στην Μποτσουάνα και έπεσε και έσπασε το ισχίο του. Τώρα, γλίτωσε με μια βασιλική μελανιά στην μύτη!
Το καλοκαίρι αυξάνονται οι καύσεις, όταν διψάμε τα παγωμένα ροφήματα είναι ό,τι πρέπει και ασφαλώς... το φαγητό χρειάζεται περισσότερο αλάτι για να μην αφυδατωθούμε. Σωστά; Όχι απαραιτήτως…
Τόπλες φωτογράφηση

Στο φωτογραφικό φακό του Fabio Raineri πόζαρε τόπλες η Izabel Goulard για το περιοδικό «Muse», με το σύνθημα «Είμαι σέξι, Είμαι η Izabel». 
Για το νικητή δεν υπήρχε εξ αρχής αμφιβολία. Οι ΗΠΑ, ωστόσο, φρόντισαν να κάνουν αξέχαστο το ματς με τη Νιγηρία για τον πρώτο όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά. Όχι γιατί συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 156-73, αλλά κυρίως γιατί σάρωσαν μία σειρά από ρεκόρ και πρόσφεραν απίθανο θέαμα. 
Στάση εργασίας για τέσσερις ώρες αποφάσισαν οι υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Διαβάστε για ποιες ώρες
Την επιστροφή 150 ευρώ από τα συνολικά 300 που τους είχαν δοθεί για τα έξοδά τους, ζητά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από τους έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η Νικολέττα Ράλλη είναι γεννημένη στις 25 Απριλίου το 1983 στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως μοντέλο, στην συνέχεια επέδειξε τις υποκριτικές της ικανότητες μέσα από το χιουμοριστικό πρόγραμμα «Σφηνάκια» και έπειτα την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας. 
Μετά την καταγγελία βόμβα του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκου Καραδήμα, ο οποίος υποστήριξε πως 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, έρχεται και η στιγμή της αποκάλυψης.
Το 1996,σε μια ιστορική ομιλία ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε τονίσει:

"Το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται,δεν κληρονομείται ούτε τεμαχίζεται σε τιμάρια"..
Στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να αρχίσει ο κρίσιμος γύρος των επαφών του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τους Ευρωπαίους ηγέτες, προκειμένου να καταστεί εφικτή η επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος..
Όταν ήταν μικρός ο Yosuke Goda συνήθιζε να ζωγραφίζει στους τοίχους του δωματίου του, στο πάτωμα αλλά και σε όποια επιφάνεια ήταν… διαθέσιμη για να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο το έμφυτο ταλέντο του στο σχέδιο.
Η εγκατεστημένη φωτοβολταϊκή ισχύς στην Ινδία ξεπέρασε το ένα Γιγαβάτ σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Νέας και Ανανεώσιμης Ενέργειας της χώρας.
Ονομάζεται «Prends–moi» και είναι το πρώτο άρωμα αδυνατίσματος στον κόσμο, που υπόσχεται απώλεια βάρους χωρίς κόπο, ενώ έχει ήδη μια λίστα αμανομής άμα τη εμφανίσει του στα καταστήματα της τέξης των 6.000 ατόμων!
Μια νέα κατεύθυνση στην αντικαρκινική θεραπεία μπορεί να δώσει η ανακάλυψη μιας μεταλλαγμένης μορφής ενός γονιδίου, το οποίο, όταν εκφράζεται στα καρκινικά κύτταρα, σταματά μόνιμα τον πολλαπλασιασμό τους. Μπορεί, έτσι, να οδηγήσει σε «εκ των έσω» θάνατο των καρκινικών κυττάρων, χωρίς τη βοήθεια οποιασδήποτε εξωτερικής χημειοθεραπείας.
Ο Αμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση εμφανίστηκε πολύ απαισιόδοξος και προέβλεψε ότι η χώρα μας θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη πριν από το τέλος του 2012.
Απίστευτη φωτογραφία από βυθισμένο πλοίο στην Ανταρκτική..
Η ωρίμανση και η εμπειρία είναι τα ισχυρά «όπλα» της Μαριάννας Λυμπερτά, της κολυμβήτριας που κόντρα στο χρόνο γίνεται καλύτερη. 
Τι χαρακτηρίζει το φλερτ και ποια είναι η φιλοσοφία κάθε λαού γύρω από το θέμα του έρωτα; Διαβάστε πως φλερτάρουν διάφοροι λαοί.
Η εταιρία κύρους της Toyota αποκάλυψε στοιχεία και φωτογραφίες από τη νέα LS, τη ναυαρχίδα της που φιλοδοξεί να «ταράξει» το γερμανικό κατεστημένο των BMW - Mercedes.
Φλερτάρει με μια ηδονική αθωότητα που δεν περνά απαρατήρητη

Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε με μικροσκοπικά μπικίνι που τονίζουν το καλλίγραμμο κορμί της και τις σέξι καμπύλες της. Αυτή τη φορά όμως η Irina Shayk αποδεικνύει ότι ό,τι και να φορέσει τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης..
Σκηνές... ροκ στο ΠΑΣΟΚ


Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
Νίκησε με yuko (1-0) τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο στον μικρό τελικό της κατηγορίας των  -90 κιλών. Αυτό είναι το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο που φέρνει ο Ηλιάδης στη χώρα μας μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.
Γνωρίζουμε το CERN για το μεγαλύτερο πείραμα που έχει γίνει ποτέ, όμως οι εγκαταστάσεις του μπορεί να χρησιμεύσουν τώρα και στην ιατρική έρευνα
Wolke 7 flying home concept

Ο Timon Sager οραματίζεται την κατοικία του μέλλοντος.
Φωτογραφίες από το σπίτι των 100 εκατ. δολαρίων

Ένα ρετιρέ στο κέντρο του Μανχάταν βγαίνει προς πώληση έναντι εκατό εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι όμως ένα τυχαίο σπίτι: θεωρείται το πιο ακριβό διαμέρισμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Daily News».
Τι πραγματικά τρέχει με τα μέτρα και τους πολιτικούς αρχηγούς

«Το ζητούμενο είναι οι επιλογές μας να μην ακυρώσουν τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης  και την παραμονή της  χώρας μας στην Ευρωζώνη».