follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Το Ιράν δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο στην κατηγορία Ανδρών των 94κ. στην άρση βαρών, αλλά..
Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. ...
Ποιος δεν θυμάται την σεξουλικά απελευθερωμένη Σαμάνθα του Sex and the City. Πώς είναι όμως στα 55 της πλέον χρόνια η ηθοποιός, Κιμ Κατράλ;
Το Fregate Island ανήκει στις Σεϋχέλλες και βρίσκεται λίγο νότια του ισημερινού, στο ανατολικότερο άκρο του αρχιπελάγους των Σεϋχέλλων, βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης. Είναι το πιο απομονωμένο από τα νησιά του εξωτικού συμπλέγματος και έχει έκταση μόλις 3 τ.χλμ.
Με τον κόρη του Αναστασία αγκαλιά και την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς, ξεσήκωσε το κοινό στο θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα σε μια μοναδική συναυλία.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου άλλαξε όνομα. Η διάσημη Ελληνίδα φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συμμετέχουν περίπου 10.500 αθλητές από 204 χώρες και μεταξύ αυτών υπάρχουν μερικοί εξαιρετικά πλούσιοι. Ακολουθεί μια λίστα με βάση στοιχεία που δημοσίευσε το Forbes, στην οποία παρουσιάζονται οι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές σύμφωνα με τα έσοδα που είχαν τους τελευταίους 12 μήνες.
Η Natalie Portman παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Benjamin Millepied, σε μια άκρως μυστική εβραϊκή τελετή, που έγινε στο Big Sur της California, μες το… σκοτάδι!
Η λίμνη Grüner See (Πράσινη λίμνη), είναι μια λίμνη στη Στυρία (Αυστρία) κοντά στην πόλη Tragoss, και βρίσκεται στους πρόποδες του συνήθως χιονισμένου βουνού Hochschwab.
Στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια προκρίθηκε ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν δεύτερος στην πρώτη προκριματική σειρά με χρόνο 13,40’’,
Ετοιμάζονται για διακοπές στη Σαντορίνη

Γοητευμένοι από το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ μαζί με τα παιδιά τους,
Πάει... σχόλασε ο γάμος
Τι κρύβουν στο μυαλό τους οι γυναίκες

Ένα από τα αγαπημένα θέματα ανδρικών αλλά και γυναικείων περιοδικών είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις και των δυο φύλων.

Όσον αφορά τις γυναίκες, έρευνες αλλά και γκάλοπ που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί, μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες εξ αυτών...
15-8-2012 Το μεγαλύτερο σουβλάκι στον κόσμο μήκους 180 μέτρων στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης
Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξε η Natalie Portman με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Benjamin Millepied σε στενό κύκλο 60 ατόμων! Η εβραϊκή τελετή έγινε πριν από δυο μέρες σε ιδιωτικό σπίτι στην πόλη Big Sur της California, έξι μήνες αφότου ξέσπασαν οι φήμες περί «κρυφού γάμου», όταν, στα φετινά Όσκαρ, εμφανίστηκαν...
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι πρέπει να τρώμε σωστά, να επιλέγουμε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, να ασκούμαστε αρκετά, να μην καπνίζουμε κ.λπ. κ.λπ...
Στο νούμερο 2 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στον κατάλογο με τους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς», που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel, συμπεριλαμβάνεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Τα 40 έχουν φτάσει τα κρούσματα στη χώρα μας από τον ιό του Δυτικού Νείλου, όπως επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά. Ειδικότερα, 30 άτομα εκδήλωσαν λοίμωξη στο κεντρικό νευρικό...
Οι στιγμές μετά από ένα παθιασμένο one-night-stand είναι συνήθως αμήχανες...

Ή που πλακώνεσαι πάφα-πούφα και καπνίζεις 5-5 τα τσιγάρα, δήθεν απορροφημένος στην τζούρα της απόλαυσης, ή που ψάχνεις τη σωστή ατάκα να διαολοφύγεις. Προς Θεού, όσο θεικό ή τραγικό κι αν ήταν το σεξ που κάνατε την προηγούμενη το βράδυ, μην πεις ποτέ τα παρακάτω. Αλλιώς αιώνιες κατάρες της θα σε στοιχειώνουν για πάντα...
Η πανέμορφη Σοφία Μορέτη είναι απ΄την Θεσσαλονίκη και είναι το νέο αστέρι του μόντελινγκ, την είδαμε σε μερικές υπέροχες φωτογραφίες με leopard bikini σε παραλία της Χαλκιδικής..

Απολαύστε την
Φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα

Μία από τις πιο ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, η Bar Rafaeli φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού «Maxim». Το πανέμορφο supermodel από το Ισραήλ, που ανακηρύχτηκε η πιο «καυτή» γυναίκα του πλανήτη για το δημοφιλές αντρικό περιοδικό, φόρεσε τα εσώρουχά της και τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό..
Νέα ρύθμιση των δόσεων για τον εφετινό δυσβάσταχτο φόρο εισοδήματος, που δεν πλήττει την ορθή εκτέλεση του προϋπολογισμού ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ. Σε επτά μηνιαίες δόσεις η εξόφληση για εισοδήματα έως 60.000 ευρώ.
ΜoneyWeek: «Μήπως η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;»

Ανατρεπτικό άρθρο για την κρίση της Ελλάδας, έχει κάνει πάταγο στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας πως η χώρα μας είναι αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη χώρα..
Λένε ότι το περιβάλλον που εργάζεται κάποιος παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του. Όταν το γραφείο που εργάζεσαι όμως διαθέτει αίθουσα χορού, γυμναστήριο αλλά και χώρους χαλάρωσης τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να θες να πας στην δουλειά.
Ένα ευρέος διαδεδομένο κύμα κινουμένων σχεδίων σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου είναι τα γνωστά σε όλους Animations. Όλοι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε, μια και όταν ήμασταν παιδιά, περνάγαμε ατελείωτες ώρες μπροστά στην τηλεόραση σκοτώνοντας τον χρόνο μας με τους χαρακτήρες των cartoon.. 
Ερευνητές του Heinz College at Carnegie Mellon University, διεξήγαγαν σχετικό πείραμα, χρησιμοποιώντας ειδικό software αναγνώρισης προσώπων και ... βάσεις δεδομένων με φωτογραφίες προσβάσιμες από όλους (π.χ. από Facebook ή LinkedIn που δεν απαιτείται καν log in).
Είναι μόλις δύο χρονών και έχει αφήσει άφωνους τους ειδικούς

Θεωρείται ήδη ιδιοφυΐα κι ας είναι μόλις δύο χρονών! Ο Sherwyn Sarabi έχει εντυπωσιάσει τους ειδικούς που τον παρακολουθούν καθώς στα δύο του χρόνια μπορεί και διαβάζει, χρησιμοποιεί iPad και γνωρίζει όλες τις χώρες του κόσμου!
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάνουν διακοπές στο Νησί των Ανέμων!
Δείτε πως πραγματικά είναι το νερό στο διάστημα σε ενα απίστευτο πείραμα απο την NASA...
Ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να έλθει σε συμφωνία με τους κυβερνητικούς εταίρους

Σήμερα το απόγευμα συναντώνται οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν τη Κυβέρνηση συνεργασίας προκειμένου να αποκρυσταλλώνουν το πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής την επομένης διετίας, ενώ θα ακολουθήσει και αύριο νέα συνάντηση με το ίδιο περιεχόμενο.
Μήνυμα της Τρόικας στο οικονομικό επιτελείο

Ως «ημίμετρα» απέρριψε η Τρόικα, πριν αναχωρήσει την Κυριακή από την Αθήνα, τα μέτρα 4,5 δισ. από τα συνολικά 11,5 δισ. ευρώ που απαιτεί, για να εγκρίνει την επόμενη δόση των δανείων προς τη χώρα μας.
Συμμετοχές εντός νερού, αλλά και στο στίβο περιλαμβάνει το μενού της δέκατης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Οκτώ αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, όπως επίσης και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στους «8» του ολυμπιακού τουρνουά.
Η μελέτη που ακολουθεί προήλθε από το αμερικανικό πανεπιστήμιο του Princeton, όπου η καθηγήτρια ψυχολογίας Susan Fiske και η ομάδα της ερευνούν εδώ και χρόνια τα ανθρώπινα στερεότυπα..
Μετά από έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανα τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας του Διαδικτύου παρουσιάζουμε τις Top Ten πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες. Κάθε πόλη στη λίστα αυτή, θα σας κάνει να θέλετε να την επισκεφτείτε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα..
Καθιέρωση του πορτογαλικού μοντέλου

Νυστέρι δύο δισ. ευρώ μπαίνει στην υγεία με την καθιέρωση του πορτογαλικού μοντέλου: ο ασφαλισμένος θα επιβαρύνεται για ποσοστό του κόστους φαρμάκων και νοσηλείων, ανάλογα με την εισοδηματική του κατάσταση.
Ένας συμπαθής χιμπαντζής έχει προκαλέσει αίσθηση με την προσπάθειά του να πείσει τους ανθρώπους να τον ελευθερώσουν από το κλουβί του.
Γιατί οι εργένηδες είναι αδύνατοι, και οι παντρεμένοι χοντροί;
Δικαστήριο το επέβαλε στην πετρελαϊκή Chevron

Δικαστήριο στον Ισημερινό έδωσε εντολή στην πετρελαϊκή εταιρία Chevron των ΗΠΑ να καταβάλει 19 δισ. δολάρια -ένα ποσό μεγαλύτερο κατά περίπου 1 δισ. δολάρια από ό,τι είχε αποφασιστεί αρχικά- ως την Δευτέρα ως πρόστιμο για την μόλυνση που έχει προκαλέσει στο περιβάλλον στην Αμαζονία, σύμφωνα με δικαστική πηγή.
Αυστραλός δισεκατομμυριούχους σκοπεύει να κλωνοποιήσει δεινοσαύρους..
Συνέντευξη στον Κώστα Μπελιά

«Κέρδισα το μετάλλιο για την Γερμανία. Αυτή είναι η χώρα μου. Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Η Ελλάδα δεν έχει κάνει τίποτα για εμένα». 
Αντιμέτωποι με ενστάσεις και προβληματισμούς από βουλευτές όλων των κομμάτων, που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής...

Ένα περίεργο φαινόμενο εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένα UFO ή  είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο; Μια πιθανή εξήγηση που βρίσκεται σ 'αυτό είναι ότι: Οι κρύσταλλοι πάγου που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα τείνουν να ευθυγραμμιστούν με το ατμοσφαιρικό ηλεκτρικό πεδίο.
Η γεμάτη επιτυχίες και λάθη, νίκες και ήττες, πόλεμο και αγάπη ανθρώπινη Ιστορία, στη διάρκεια των χρόνων έχει στιγματιστεί από μεγάλες σφαγές.Σφαγές που οδήγησαν στο...
Η Ναταλία Γερμανού έχει εμπειρία από δίαιτες και προγράμματα διατροφής...προσέχει πολύ τη σιλουέτα της και μοιράζεται το μυστικό για να κόβει την πείνα της.
Ρώσος Spiderman Sergey Devliashov σε ένα συνταρακτικό βίντεο. Ο ριψοκίνδυνος αθλητής του Parkour σε αποστολές που δεν πρέπει να δοκιμάσετε..
Είναι γνωστή δημοσιογράφος. Λειτουργεί στην Περιφέρεια και ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας της πόλης της. Πρόκειται για ιστορικό σύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα παίζει στη Super League. 
Πείτε την αλήθεια, ποιος θα μπορούσε να μην το σκεφτεί σοβαρά αν είχε όντως τα χρήματα;
Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες...
Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου να έχουν μόλις μία εβδομάδα που έχουν ξεκινήσει, ωστόσο οι διοργανωτές μας έχουν... χαρίσει ήδη πολλά ευτράπελα.
Μια κολασμένη φωτογραφική συλλογή με καυτά κορίτσια να φοράνε ότι είδους κολάν μπορείτε να φανταστείτε. Κι επειδή οι φωτογραφίες του θέματος πάρα πολλές θα υπάρξει και συνέχεια...