follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Όπως και να το κάνεις είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τους επώνυμους με μαγιό, γιατί τους έχουμε συνηθίσει αλλιώς, με τα «ρούχα της δουλειάς». Καλλίγραμμες κυρίες της showbiz φόρεσαν τα μαγιό τους και...
Κανένα μυστικό. Μια συντάκτρια σπάει τη γυναικεία οmertà και σου αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στις females only διακοπές.

Αλεξάνδρα Χαρίτου
Είναι το από απόλυτο μοντέλο. Κάθε της φωτογράφιση είναι μοναδική και ο φακός την λατρεύει. Η Kate Upton φωτογραφήθηκε για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Contributor» κι έκλεψε τις εντυπώσεις....
Το Βιάγκρα αν χορηγηθεί λίγο πριν από αγώνες που απαιτούν μια σύντομη όσο και έντονη μυϊκή προσπάθεια, μπορεί να δώσει στους αθλητές , την ενέργεια εκείνη που τους χρειάζεται για να καταφέρουν καλύτερα αποτελέσματα! Υπάρχει λοιπόν η....
Προσοχή! Κάποιοι τύποι έχουν επινοήσει απίθανους τρόπους για να κλέβουν αυτοκίνητα...Δείτε τί κάνουν για να προφυλαχτείτε!
Ολόκληρος στόλος από UFO παρουσιάστηκε πριν 3.000 χρόνια στον ουρανό της Αιγύπτου αναφέρει αρχαίος πάπυρος.
Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται πως έχει καθοριστεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υπογραφή της νέας συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου “ως έχει”, ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της χώρας από το ευρώ, καθώς τα ταμειακά της διαθέσιμα τελειώνουν περί τα μέσα Δεκεμβρίου..
Αν και έχει φτάσει αισίως τα 40, θεωρείται ακόμα και σήμερα μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, επιβεβαιώνοντας ότι όντως οι 40αρες - κάποιες φορές - ισούνται με δύο 20αρες. Με πρόσφατη δήλωσή της απέδειξε ότι, εκτός από κορμί λαμπάδα, διαθέτει και ορθότατη κρίση. 
Οι υπάλληλοι Οργανισμών που καταργούνται, οι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και όσοι βρίσκονται κοντά στη σύνταξη μπαίνουν στο μικροσκόπιο των υπουργείων Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας ώστε να τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.
Από τη δεκαετία του '80 κρατούν τα "στοιχειωμένα" παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο.

Ένα από αυτά ήταν το ρεκόρ των Ανατολικογερμανίδων στα 4Χ100, που είχαν από το 1985 με 41.37..
Τα έργα βάλτωσαν, αλλά οι σταθμοί διοδίων εξακολουθούν να φυτρώνουν, με το αντίτιμο να βρίσκεται μονίμως σε ανοδική πορεία...
Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι και γιατί όχι σεξάκι!

Όλα καλά μέχρι το σημείο που εσύ δείχνεις απρόθυμη να προετοιμαστείς για σεξο- περιπέτειες κι...
Η κυβέρνηση θέλει να έχει έτοιμο το πακέτο ώς την άφιξη του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου – Δύσκολες παραμένουν οι επιλογές στο θέμα της εφεδρείας.
Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο! Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά νέα που μαθαίνουμε από έρευνα φυσικού που ξεπερνά τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις δυνατότητες της ιονοσφαιρικής θερμάστρας στην Αλάσκα. 
Μία ολόκληρη πόλη κάτω από τους δρόμους του Πεκίνου

Κάτω από τους πολύβουους δρόμους του Πεκίνου, υπάρχει ακόμη μια πόλη. Αυτή που ζει, παράλληλα με την εντυπωσιακή σε πολλά σημεία κινεζική πρωτεύουσα μόνο που βρίσκεται κάτω από το έδαφος.
Αν βρεις κανένα ξεχασμένο πουκάμισο του πρώην σου, αξιοποίησε το και φτιάξε πολύ εύκολα ένα μοδάτο φόρεμα. Δείτε πόσο εύκολο είναι..
Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, όσοι είναι υπερβολικά παθιασμένοι με τις ταινίες και τα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα με τη....
Το θάνατο συνολικά 306 ανθρώπων και τον τραυματισμό 3.037, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά, προκάλεσε ο διπλός σεισμός που έπληξε το Σάββατο το βορειο - δυτικό Ιράν, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα Δευτέρα η υπουργός Υγείας Μαρζίεχ Βαχόντ Νταστιέρντι ενώπιον του ιρανικού κοινοβουλίου. 
Οι Τραπεζίτες ελέγχουν τον κόσμο! Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με ελβετούς ερευνητές οι οποίοι, μέσα σε μια εξαντλητική επιστημονική έρευνα, εξέθεσαν εμπεριστατωμένα ένα σχέδιο που δείχνει τους αληθινούς αρχιτέκτονες της παγκόσμιας δύναμης
Τι γνωρίζεις για τους ψύλλους;

Από όλα τα είδη ψύλλων που υπάρχουν (γάτας, σκύλου, αρουραίων, κλπ.), οι ψύλλοι τού ανθρώπου (Purex Irritans) είναι οι δυνατότεροι και μακροβιότεροι. Έχουν μεγάλη αντοχή, έχουν χρώμα καφέ, και έχουν πολύ σκληρό σώμα..
Η Google συμφώνησε να πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ σε μία εταιρεία από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι το στοματικό σεξ αντίδοτο για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης; Αυτό ισχυρίζεται ένας ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Albany!
Πρόταση για άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών ακινήτων από τις τράπεζες

Να βγουν στο σφυρί 100.000 ακίνητα ιδιοκτητών που δεν εξοφλούν τα στεγαστικά τους δάνεια ζητά η τρόικα με στόχο να πέσουν οι τιμές..
Βροχή αστεριών θα σημειωθεί τη νύχτα του Σαββάτου και της Κυριακής. Το φαντασμαγορικό φυσικό φαινόμενο θα είναι ορατό αν κοιτάξει κανείς στη βορειοανατολική πλευρά του ουρανού, εφόσον βέβαια δεν υπάρχουν σύννεφα.  Ανά μία ώρα θα αργοσβήνουν περίπου 100 «πεφταστέρια», οι λεγόμενες καθώς θα εισέρχονται στη ατμόσφαιρα της γης, Περσείδες. 
Έχεις φανταστεί ποτέ να σηκώνεσαι απ’ το κρεβάτι και να πετάς απ’ τη χαρά σου που θα πας για δουλειά;
Όλες οι γυναίκες σε αυτή την ερώτηση, θα απαντήσουν με μια, δυνατή και φεμινιστική φωνή “ΟΧΙ”. Όμως, εδώ μιλάνε οι άντρες (και καλά). Οπότε, θα πούμε τα πράγματα με τα κιλά τους.
Το καλοκαίρι ‘’απειλούμαστε’’ απο σφήκες- μέλισσες σκορπιούς , φίδια πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα τσίμπημα τους ;

Σας δίνουμε έναν οδηγό επιβίωσης:
Αν είστε λάτρεις του Ελληνικού ρεπερτορίου, σίγουρα θα διασκεδάσετε μία έξοδο στο Romeo, όπου θα συναντήσετε ένα από τα πιο hot σχήματα του καλοκαιριού. Από Πέμπτη έως Κυριακή, απολαύστε τον Χρίστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά, την Θέλξη και τον Αλέξανδρο Νότα σε ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα! 

Κάντε Click Εδώ για να προμηθευτείτε κουπόνι έκπτωσης 56% στην κράτησή σας για τραπέζι 6 ατόμων, μέσω της αποκλειστικής προσφοράς του bookalaki.gr! - Η προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή 17/8- Καλή διασκέδαση!
Μπορεί ο κόσμος όλος να τους θαυμάζει στην πισίνα και να «σαρώνουν» τα Ολυμπιακά μετάλλια, ωστόσο, κάτω από το νερό κρύβεται το «ένοχο» μυστικό: όπως αποκάλυψαν ο Michael Phelps και ο Ryan Lochte… κατουράνε στην πισίνα!
Ένα ειδυλλιακό τοπίο τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών της περιοχής

Μπορεί να μοιάζει με σκηνή από θρίλερ, ωστόσο αυτές οι εικόνες που κόβουν την ανάσα αναδεικνύουν ένα φυσικό φαινόμενο που απολαμβάνουν οι επισκέπτες της Camargue στη Νότια Γαλλία.
Προχωρά το Πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης

Την άμεση προώθηση των  διαδικασιών για την πώληση έως και του 100% των μετοχών των Ελληνικών Ταχυδρομείων αλλά και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.
Η Αγγλίδα Polly Neti είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι κυανό..
του Γιώργου Κόκουβα

«…Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Όλοι θυμόμαστε την μόνιμη επωδό των παραμυθιών που μας έμαθε η γιαγιά, η μαμά και μαζί τους σύσσωμη η Disney..
Έργα που μπερδεύουν...Οι συγκεκριμένες δημιουργίες ανήκουν στον Ιάπωνα καλλιτέχνη Nagai Hideyuki.
Στην  Θεωρία  Παιγνίων   ένα  πολύ   γνωστό  παιγνίδι  είναι  το  “δίλημμα  του  φυλακισμένου”. Οι  παίκτες   πρέπει  να  συνεργαστούν  για  να  αποσπάσουν  χρήματα  απο  έναν “τραπεζίτη”...
Απολαύστε την Antonija Mišura , την παίκτρια μπάσκετ της εθνικής ομάδας της Κροατίας. Η Antonija είναι μία από τις ομορφότερες αθλήτριες των Ολυμπιακών αγώνων 2012 στο Λονδίνο!
Την σήμερον ημέρα, οι σχέσεις με το άλλο φύλο, μπορεί να πάρουν κάθε σχήμα και μορφή και κάθε σωστό κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να βιώσει και την καλή και την κακή και την άσχημη σχέση. Παρακάτω παραθέτουμε τις δέκα τοπ σχέσεις που θα ήταν καλό να ζήσεις πριν συναντήσεις τον έναν και μοναδικό. Εσύ σε ποιο σημείο βρίσκεσαι;
Η αδερφή της Penelope Cruz ,Monica φωτογραφίζεται με εσώρουχα για το Agent Provocateur
Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για το πιο επιτυχημένο παπούτσι όλων των εποχών. Έχει φορεθεί από όλους και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.. Είναι πάντα in fashion και η τεράστια ποικιλία του σε χρώματα εγγυάται πως θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Άνετο και stylish είναι ότι πρέπει για το casual ντύσιμο και όχι μόνο.. ειδικά τώρα το καλοκαίρι. 

Προμηθευτείτε τα δικά σας starakia (χαμηλά ή μποτάκια) από το online κατάστημα allstarshop. Το κατάστημα τα παρέχει στις καλύτερες τιμές (λόγω απευθείας εισαγωγής), με μηδέν μεταφορικά και σε χρόνους παράδοσης dt!

Κάντε Click Εδώ για να διαλέξετε και να "χτυπήσετε" το δικό σας staraki! 
Πολλοί την ονομάζουν την τροφή των θεών, το διαμάντι της κουζίνας, το σκόρδο των πλουσίων ενώ στην αρχαία Ελλάδα, την ονόμαζαν ίτανο, ύκνο, ύχνο, υδανιά, χοιρόψωμο ή χοιρόχορτο και ύδνον ή κεραύνια θεωρώντας ότι... προκύπτει από τους κεραυνούς του Δία στη γη.

Τι πραγματικά, όμως, είναι οι τρούφες;
Με αφορμή τα νέα, παράλογα μέτρα του ΥΠΕΚΑ που ουσιαστικά παγώνουν την αγορά φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα, η Greenpeace έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο ονομάζεται Hang Son Doong (Ποτάμι στο Βουνό), βρίσκεται στο Βιετνάμ και είναι τόσο μεγάλο που χωράει μέσα του μέχρι και ένας ολόκληρος ουρανοξύστης, ενώ περιέχει ζούγκλα αλλά ακόμη και σύννεφα!!! Οι εικόνες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους...
Ο Hans Klok σε ένα συναρπαστικό βίντεο, καταφέρνει σε 5 λεπτά να πραγματοποιήσει 10 απίστευτες οφθαλμαπάτες!
Για δείτε μερικά απίστευτα ρεκόρ..
Αμερικανοί και Κορεάτες ερευνητές δημιούργησαν το πρώτο εύκαμπτο ρομπότ-σκουλήκι, το οποίο έρπει κυματιστά πάνω σε ομαλές και ανώμαλες επιφάνειες, όπως το πραγματικό.
«Τρίγωνο του Χρυσού» λέγεται η τοποθεσία στο μαγευτικό Μαρακές του Μαρόκου όπου βρίσκεται η χλιδάτη βίλα του Νικολά Σαρκοζί. Την αγόρασε πριν από λίγες εβδομάδες, αφότου έχασε τις εκλογές για την Προεδρία της Γαλλίας.
Διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες της κυβέρνησης για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στις συζητήσεις με την τρόικα για... την άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από το 23% στο 13%. 
Στην παλιά του δουλειά αποφάσισε να γυρίσει ο Ashton Kutcher που δεν είναι άλλη από το μόντελινγκ. Ο Ashton ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και μάλιστα πετυχημένο, πριν μεταπηδήσει στην υποκριτική.
Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μπουν χρήματα στα κρατικά ταμεία, ορισμένες μεγάλες περιοχές της Ισπανίας, όπως η Μαδρίτη, η Βαλένθια και η Καταλονία, εξετάζουν την πιθανότητα να «φορολογήσουν» τους μαθητές που φέρνουν ταπεράκι στο σχολείο.
Σύσκεψη Στουρνάρα με την ηγεσία του ΣΔΟΕ

Σύσκεψη με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και την ηγεσία του ΣΔΟΕ έχει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.