follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Kelly Brook και θέα... αβυσσαλέα

Και τα μυαλά στα κάγκελα βεβαίως! Άντε να ξαναγυρίσεις στην καθημερινότητα...
...ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι ο Μωάμεθ ο Πορθητής δεν θα προχωρούσε σε πόλεμο με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και δεν θα καταλάμβανε την Κωνσταντινούπολη καταλύοντας την..
Το 21χρονο κουνελάκι του Playboy εθεάθη σε παραλία, με τον αγαπημένο της ο οποίος τυχαίνει να είναι και... 
Η ακτινοβολία του Ηλιου δεν τους προκαλεί καμία βλάβη. Ελπίδες για δημιουργία μιας σούπερ αντηλιακής λοσιόν..
Αύξηση-φωτιά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και παράλληλα μικρή μείωση στο πετρέλαιο κίνησης φέρνει η εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης από τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και μένει κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες για την κυκλοφορία του Samsung GALAXY Note 2. Το δεύτερο τιτανοτεράστιο κινητό της Samsung ετοιμάζεται για κυκλοφορία και οι φήμες γύρω από αυτό ολοένα και αυξάνονται. Στην φωτογραφία βλέπετε το Samsung Galaxy Note 2 ή τουλάχιστον κάτι που πλησιάζει αρκετά στο τελικό design. Είτε πρόκειται για αυθεντική leaked φωτογραφία, είτε για το μεράκι κάποιου ικανού στο Photoshop, φήμες θέλουν πως το Samsung Galaxy Note 2 θα έχει παρόμοιο design με αυτό του Samsung GALAXY S 3.
Όταν κάποιος σου συστήνεται ως ο γιος μιας βαθύπλουτης οικογένειας, συνήθως στο τέλος θα τον πιστέψεις γιατί όσο πιο πολύ επιμένει τόσο χτίζει το άλλοθι του. 
Το πλήρωμα αεροσκάφους της Air France, που πετούσε με προορισμό τη Βηρυττό την Τετάρτη, αλλά κατέληξε στη Δαμασκό, ζήτησε δανεικά από τους... επιβάτες για τον ανεφοδιασμό του αεροσκάφους, καθώς οι συριακές αρχές αρνούνταν να δεχθούν πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Μεταλλάξεις παρουσιάζουν οι πεταλούδες και οι δύο επόμενες γενιές τους γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, εξαιτίας της ραδιενέργειας, όπως ανακάλυψαν ιάπωνες επιστήμονες.
Εικοσιπέντε χρόνια συνεχούς προβολής γιόρτασε η τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» και για το λόγο αυτό μπήκε και στο βιβλίο Γκίνες.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη διάλυση της Ευρωζώνης, τονίζει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών, Ερκι Τουομιόγια, ωστόσο όπως εκτιμά, μία τέτοια εξέλιξη δε θα σημάνει το τέλος της Ε.Ε., αλλά αντίθετα θα μπορούσε την κάνει πιο ισχυρή.
Tα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότητας οξέων στο σώμα.
Έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σας.

Με 5 απλά αλλά αποτελεσματικά βήματα μπορείτε να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές στην κρεβατοκάμαρά σας.1. Ρίξτε το βάρος στα προκαταρκτικά...
Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες, οι οποίοι ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την Ελλάδα «Μαύρη Τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους»...
Στο 100% πλέον ανέρχεται η πιθανότητα κατάρρευσης της χώρας σύμφωνα με τον Γιάννη Βαρουφάκη, αν δεν αλλάξει άμεσα η πορεία και δεν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με στόχο το moratorium και τη μείωση του χρέους.
Νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών είναι πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν ξεκινήσει ο Αντώνης Σαμαράς την περιοδεία του σε Βερολίνο και Παρίσι, καθώς το κλίμα που υπήρχε αρχικά στην κυβέρνηση για να μην γίνει σύσκεψη φαίνεται να αλλάζει.
Ξέρατε ότι οι αριστερόχειρες βλέπουν καλύτερα κάτω από το νερό απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες; Ότι μεθούν πιο γρήγορα από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, που σκέφτεται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και γράφει με το δεξί χέρι; Ότι είναι εξυπνότεροι, ομορφότεροι και καλύτεροι στο σεξ απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες;
Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα ομάδας αστρονόμων ο Ήλιος είναι η πιο τέλεια σφαίρα που έχει παρατηρηθεί ποτέ στη φύση.
Μέσα στο τελευταίο πενθήμερο του Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις. Ποιες σχολές θα κινηθούν πτωτικά και ποιες ανοδικά (vid)
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αλλά στο ΠΑΣΟΚ… χτενίζονται. Η οργή του κόσμου κατά του κόμματος που διέλυσε επί 2,5 χρόνια της χώρα, η αδυναμία του υπερφίαλου κ. Βενιζέλου να μαζέψει τα κομμάτια της παράταξης και οι σφοδρές εσωκομματικές συγκρούσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλάζουν τα δεδομένα στο… τρίτο κόμμα της Βουλής.
Περιορισμένη η εισροή εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία

Σε ένα φαύλο κύκλο που τελικά οδηγεί στην κατάρρευση του συστήματος φαρμακευτικής περίθαλψης φαίνεται πως έχουν εμπλακεί τόσο οι φαρμακοποιοί όσο και ο ΕΟΠΥΥ.
Άγχος, στρες, οικονομική κρίση και δυσάρεστες καταστάσεις είναι μερικοί από τους παράγοντες που σας ..
Πληρωμένη απάντηση ετοιμάζονται να δώσουν «άσπονδοι φίλοι» του Θεόδωρου Πάγκαλου στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με την κυκλοφορία του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε».
Μια εκπληκτική σειρά φωτογραφιών της Wilma Hurskainen, η οποία μαζί με τις 3 αδερφές της αναπαράγει τις φωτογραφίες της παιδικής τους ηλικίας. 
Δείτε τι χαρακτηριστικά έχει το αεροσκάφος X-51A Waverider, που μπορεί να κάνει τα ταξίδια μας ακόμα πιο σύντομα..
Σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους
Ο 29χρονος «άγγελος» της Victoria's Secret, Miranda Kerr, επέστρεψε στην πασαρέλα για τον αυστραλιανό γνωστό οίκο μόδας David Jone.
Δείτε μερικά έργα γύρω από θέματα βρώσης, βγαλμένα από την πραγματικότητα..
Τα πετάει όλα και συμφέρει..

Όλο το πακέτο το έχει το κορίτσι, και ποζάρει, και τραγουδάει, και γδύνεται.. και ... τα υπόλοιπα είναι για να τα βλέπετε και να φαντασιώνεστε... Δείτε όλες τις γυμνές φωτογραφίες της Παυλίνας Κωσταγιού.. και να ξαναπάτε στην πίστα και δεν την δείτε με άλλο μάτι.. να...

The Expendables 2 (2012)
Μεταφρασμένος Τίτλος: Οι Αναλώσιμοι 2

Οι ειδικοί ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι και Μπρους Γουίλις επιστρέφουν στους ρόλους των παράτολμων μισθοφόρων, με την πιο επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει ποτέ. Στο all-star cast προστίθενται οι Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Τσακ Νόρις.
Ο πασίγνωστος τραγουδιστής μάλλον γυμνάζεται αρκετά τελευταία..
Η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε καλά ένα μυστικό, το οποίο γνώριζαν μόνο οι άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος.

Η νεαρή τραγουδίστρια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αλλά το αντιμετώπισε παλικαρίσια και όπως δηλώνει τώρα «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά!»..
Αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης, στο σύστημα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων χρεών και τις αποδείξεις, προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική» ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης, ενώ... 
Τα πειράματα που πραγματοποιούνται στον μεγάλο επιταχυντή αδρονίων (Large Hadron Collider- LHC) του CERN για την αναδημιουργία της πρωταρχικής «σούπας» της αρχέγονης ύλης του σύμπαντος, του λεγόμενου «πλάσματος κουάρκ- γκλουονίων», που εμφανίσθηκε κλάσματα του δευτερολέπτου μετά τη «Μεγάλη Έκρηξη» (Big Bang), οδήγησαν σε ένα νέο ιστορικό ρεκόρ ανάπτυξης θερμοκρασίας πάνω στη Γη, άνω των..
Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από κοντά μας ο Αντώνης Σωτηράκος σε ηλικία 66 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5.30 το απόγευμα στον Ι. Ναό Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή. Αντί για στεφάνια η οικογένεια του ζητά τα ... χρήματα να κατατεθούν στο ΚΕΦΕΑ.
Ένας τρόπος έμμεσος για να αντιληφθούμε την αξία της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης είναι να εξετάσουμε τις επιπτώσεις της στον αριθμό των θέσεων εργασίας. Για να γίνει αυτή η μελέτη επί του πρακτέου μπορούμε να αναλύσουμε...
Μολύβι και… εκτυπωτή θα χρειαστούν περίπου 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι, για να μπορέσουν να πληρώσουν στο τέλος του μηνός πιο μικρή δόση για την εφορία, από αυτήν που γράφει το εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος, που τυχόν έλαβαν.
Ένα ντοκιμαντέρ με αναζητήσεις γύρω από τους ψεκασμούς και την επίδραση τεχνολογιών στην φύση.. Η τεχνολογία μεταβολής καιρού και ηλεκτρονικών black out είναι τα επόμενα όπλα και μέσα πολούτυνσης των επιτηδείων..
Μια ματιά στα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα και θα καταλάβει κάποιος πως οι μέρες που μετράει ο κόσμος μας, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μέχρι την έναρξη του 3ο Παγκοσμίου Πολέμου είναι ελάχιστες !
Οι αλλοδαποί σε ένα βίντεο σοκ, ευχαριστούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για την ανοχή-υποστήριξή τους, και απειλούν..
Γράφει ο ανεξήγητος

Ένα γιγαντιαίο μουμιοποιημένο ανθρώπινο δάχτυλο μήκους 38 εκατοστών βρέθηκε στην Αίγυπτο από μια ελβετική αποστολή και...
«Η Ελλάδα λίγο πριν την άβυσσο»

Τίποτε δε μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα από το να αποφύγει τη χρεοκοπία, διαπιστώνει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο αναφέρει ότι η χώρα μας βρίσκεται «λίγο πριν την άβυσσο».
Πρόλογος

Ἡ Θεοτόκος Μαρία, ἡ πρώτη μεταξὺ τῶν ἁγίων, ἦταν τὸ πρόσωπο τὸ «προκατηγγελμένον ὑπὸ τῶν Προφητῶν» καὶ «ἐκλελεγμένον ἐκ πασῶν τῶν γενεῶν», γιὰ νὰ συνεργήσει στὸ μυστήριο τῆς ἐνσαρκώσεως τοῦ Θεοῦ Λόγου.
Του Ιωάννου Φουντούλη, Καθηγητού Πανεπιστημίου

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πού εορτάζει στις 15 Αυγούστου ο χριστιανικός κόσμος, είναι η μεγαλυτέρα από τις εορτές που καθιέρωσε η Εκκλησία προς τιμήν της Μητρός του Κυρίου, τις θεομητορικές εορτές. Ίσως είναι και η παλαιοτέρα από όλες. 
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πράγματα από την καθημερινή σου ζωή εφευρέθηκαν κατά λάθος...
Η Chanel Spencer προπονείται σκληρά

Μπορεί να μην πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω. H Chanel Spencer «προπονείται» με την σανίδα του skateboard ανά χείρας και ποζάρει στο φακό πιο σέξι από ποτέ.
Απολαμβάνουμε το σεξ περισσότερο όταν είμαστε νέοι; 

Μπορεί κάποια τρόφιμα να αυξήσουν την ερωτική επιθυμία; Έχει τελικά σημασία τι τρώει κανείς στον κίνδυνο που διατρέχει να παρουσιάσει στυτική δυσλειτουργία; Και πόσο ασφαλές είναι το στοματικό σεξ; Ειδικοί από την Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, δημιούργησαν ένα μίνι κουϊζ που ξεδιαλύνει τους μύθους από την πραγματικότητα γι' αυτά και για άλλα ερωτήματα..
Μπορεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο να μην έλαβε τα καλύτερα σχόλια αλλά η τελετή λήξης ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτυ, από το οποίο παρέλασαν όλα τα μεγάλα αστέρια της Βρετανικής μουσικής σκηνής! 
Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για το «θέμα των διαρροών στην τρόικα ευαίσθητων κωδικών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας», ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διά του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου.
Ο Νεοζηλανδός William Trubridge, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα «Hector», καταδύθηκε με επιτυχία στην περίφημη Dean’s Blue Hole στις Μπαχάμες, φτάνοντας στο ιστορικό βάθος των...