follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αυτά είναι τα 24 πράγματα που ερωτεύονται οι γυναίκες σε σένα στις διακοπές:

1. Που προσφέρεσαι να κουβαλήσεις τη βαλίτσα μας από το πλοίο.
Η Γιού Ουενσιά από την Κίνα αναδείχθηκε χθες Μις Κόσμος για το 2012,  στο τέλος του διαγωνισμού με τη συμμετοχή 115 συνολικά υποψηφίων στο Ορντος της εσώτερης Μογγολίας.
Υπάρχουν μερικά πραγματάκια που χτίζουν και στηρίζουν μια ωραία σχέση...
Με ...απορίες που καθηλώνουν

Όπως πολλά παιδιά προσχολικής ηλικίας, έτσι και ο Christopher Salvaggio κάνει αδιάκοπα ερωτήσεις ποικίλλου περιεχομένου στους γονείς του. Αλλά μερικές από αυτές,
Ξυπνώντας από τον λήθαργο

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα: Η ημερομηνία ορόσημο μέχρι την οποία έχει η χώρα μας περιθώριο για να αποτρέψει το μοιραίο, που ακόμα και τώρα δεν είναι αναπόφευκτο. 
Και λέμε μεροκάματο γιατί προς τα εκεί τείνουν τα κατώτατα μεροκάματα στην Ελλάδα..

Μετά λέμε γιατί πάει κατά διαόλου η οικονομία...Και το "δάγκωμα" των καταναλωτών σύννεφο! 5 ευρώ ο καφές, 5 ευρώ ο χυμός και 10 ευρώ το κλαμπ σάντουιτς ( καλά με χαβιάρι το φτιάχνει) ! Την ίδια στιγμή κόβουν τα μεροκάματα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν οι επιχειρήσεις !  Δείτε θέμα : 
Συχνά τα παιδιά διασήμων ηθοποιών έχουν το δρόμο στρωμένο για να δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνάμεις στο χώρο της υποκριτικής..
Η διάσημη σταρ Rihanna, βρίσκεται στην κορυφή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!
Πολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με αποτέλεσμα να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους.
Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Με τιτίβισμά του στο Twitter
Μπορεί να κατάφεραν να συλλέξουν λιγότερα μετάλλια στο σύνολο (104) αλλά τα χρυσά τους ήταν περισσότερα από κάθε άλλης χώρας.
Με τον εύστοχο τίτλο «Blow Job», ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Fernando de la Rocque ταράζει τα… νερά στον κόσμο της τέχνης, καθώς όλα τα πορτρέτα του έχουν δημιουργηθεί από καπνό μαριχουάνας, τον οποίο φυσάει σε συγκεκριμένα σημεία επάνω στο χαρτί!
Τρίτος πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο και πρώτος στην Ευρώπη.

Αν περιμένατε να ακούσετε το όνομα κάποιου εφοπλιστή, κάποιου μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών ή πετρελαιοπαραγωγό είστε γελασμένες. Ο τρίτος πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο και νούμερο 1 στην Ευρώπη σύμφωνα με τη λίστα του Bloomberg ασχολείται με τη μόδα και ακούει στο όνομα Amancio Ortega.
Μπορεί η αμερικανική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Αpple να κυριαρχεί διεθνώς με το εμβληματικό "έξυπνο κινητό" της iPhone, ωστόσο φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες για να παγιώσει την παρουσία της στην Κίνα... 
Συνολικά 6.615 φωτογράφοι από 152 χώρες πήραν μέρος στον 24ο κατά σειρά ετήσιο διαγωνισμό του National Geographic, για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας του 2012. Το πρώτο βραβείο..
Ομάδα επιστημόνων από τα πανεπιστήμια Yale και Santiago των ΗΠΑ δημιούργησαν μια νέα χημική ουσία που υπόσχεται να «σκοτώνει» τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν κοιλότητες στα δόντια.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ - ΜΕΡΚΕΛ

Καθοριστική για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη αναμένεται να είναι η αιφνίδια συνάντηση της καγκελαρίου Α. Μέρκελ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρ. Ολάντ στις 23 Αυγούστου στο Βερολίνο. 
Οι Σεϋχέλλες και η Γερμανία έχουν τις πιο υγιείς θάλασσες συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη που κατοικούνται, ενώ η Σιέρα Λεόνε έρχεται τελευταία στη λίστα, όπως προέκυψε από την αξιολόγηση θαλάσσιων περιοχών με κριτήριο ένα νέο δείκτη για την υγεία θαλασσών και ωκεανών.
Στα 303,527 δισ. ευρώ αυξήθηκε στο τέλος του α’ εξαμήνου 2012 το χρέος της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών. Στο τέλος του α’ τριμήνου ήταν 280,292 δισ. ευρώ, δηλαδή μέσα σε τρεις μήνες αυξήθηκε κατά 23 δισ. ευρώ περίπου.
Απεγνωσμένες εκκλήσεις και προσπάθειες έκανε από το πρωί της Παρασκευής το μοντέλο και παρουσιάστρια Άρτεμις Αστεριάδη, προκειμένου να σωθεί φιλικό της πρόσωπο, το οποίο μετά από σοβαρό τροχαίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Φαίνεται πως ο τραγουδιστής της νεολαίας Μύρωνας Στρατής μπερδεύει τη βούρτσα με κάτι άλλο.
Kelly Brook και θέα... αβυσσαλέα

Και τα μυαλά στα κάγκελα βεβαίως! Άντε να ξαναγυρίσεις στην καθημερινότητα...
...ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι ο Μωάμεθ ο Πορθητής δεν θα προχωρούσε σε πόλεμο με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και δεν θα καταλάμβανε την Κωνσταντινούπολη καταλύοντας την..
Το 21χρονο κουνελάκι του Playboy εθεάθη σε παραλία, με τον αγαπημένο της ο οποίος τυχαίνει να είναι και... 
Η ακτινοβολία του Ηλιου δεν τους προκαλεί καμία βλάβη. Ελπίδες για δημιουργία μιας σούπερ αντηλιακής λοσιόν..
Αύξηση-φωτιά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και παράλληλα μικρή μείωση στο πετρέλαιο κίνησης φέρνει η εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης από τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και μένει κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες για την κυκλοφορία του Samsung GALAXY Note 2. Το δεύτερο τιτανοτεράστιο κινητό της Samsung ετοιμάζεται για κυκλοφορία και οι φήμες γύρω από αυτό ολοένα και αυξάνονται. Στην φωτογραφία βλέπετε το Samsung Galaxy Note 2 ή τουλάχιστον κάτι που πλησιάζει αρκετά στο τελικό design. Είτε πρόκειται για αυθεντική leaked φωτογραφία, είτε για το μεράκι κάποιου ικανού στο Photoshop, φήμες θέλουν πως το Samsung Galaxy Note 2 θα έχει παρόμοιο design με αυτό του Samsung GALAXY S 3.
Όταν κάποιος σου συστήνεται ως ο γιος μιας βαθύπλουτης οικογένειας, συνήθως στο τέλος θα τον πιστέψεις γιατί όσο πιο πολύ επιμένει τόσο χτίζει το άλλοθι του. 
Το πλήρωμα αεροσκάφους της Air France, που πετούσε με προορισμό τη Βηρυττό την Τετάρτη, αλλά κατέληξε στη Δαμασκό, ζήτησε δανεικά από τους... επιβάτες για τον ανεφοδιασμό του αεροσκάφους, καθώς οι συριακές αρχές αρνούνταν να δεχθούν πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Μεταλλάξεις παρουσιάζουν οι πεταλούδες και οι δύο επόμενες γενιές τους γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, εξαιτίας της ραδιενέργειας, όπως ανακάλυψαν ιάπωνες επιστήμονες.
Εικοσιπέντε χρόνια συνεχούς προβολής γιόρτασε η τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» και για το λόγο αυτό μπήκε και στο βιβλίο Γκίνες.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη διάλυση της Ευρωζώνης, τονίζει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών, Ερκι Τουομιόγια, ωστόσο όπως εκτιμά, μία τέτοια εξέλιξη δε θα σημάνει το τέλος της Ε.Ε., αλλά αντίθετα θα μπορούσε την κάνει πιο ισχυρή.
Tα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότητας οξέων στο σώμα.
Έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σας.

Με 5 απλά αλλά αποτελεσματικά βήματα μπορείτε να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές στην κρεβατοκάμαρά σας.1. Ρίξτε το βάρος στα προκαταρκτικά...
Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες, οι οποίοι ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την Ελλάδα «Μαύρη Τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους»...
Στο 100% πλέον ανέρχεται η πιθανότητα κατάρρευσης της χώρας σύμφωνα με τον Γιάννη Βαρουφάκη, αν δεν αλλάξει άμεσα η πορεία και δεν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση με στόχο το moratorium και τη μείωση του χρέους.
Νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών είναι πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν ξεκινήσει ο Αντώνης Σαμαράς την περιοδεία του σε Βερολίνο και Παρίσι, καθώς το κλίμα που υπήρχε αρχικά στην κυβέρνηση για να μην γίνει σύσκεψη φαίνεται να αλλάζει.
Ξέρατε ότι οι αριστερόχειρες βλέπουν καλύτερα κάτω από το νερό απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες; Ότι μεθούν πιο γρήγορα από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, που σκέφτεται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και γράφει με το δεξί χέρι; Ότι είναι εξυπνότεροι, ομορφότεροι και καλύτεροι στο σεξ απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες;
Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα ομάδας αστρονόμων ο Ήλιος είναι η πιο τέλεια σφαίρα που έχει παρατηρηθεί ποτέ στη φύση.
Μέσα στο τελευταίο πενθήμερο του Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις. Ποιες σχολές θα κινηθούν πτωτικά και ποιες ανοδικά (vid)
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αλλά στο ΠΑΣΟΚ… χτενίζονται. Η οργή του κόσμου κατά του κόμματος που διέλυσε επί 2,5 χρόνια της χώρα, η αδυναμία του υπερφίαλου κ. Βενιζέλου να μαζέψει τα κομμάτια της παράταξης και οι σφοδρές εσωκομματικές συγκρούσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλάζουν τα δεδομένα στο… τρίτο κόμμα της Βουλής.
Περιορισμένη η εισροή εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία

Σε ένα φαύλο κύκλο που τελικά οδηγεί στην κατάρρευση του συστήματος φαρμακευτικής περίθαλψης φαίνεται πως έχουν εμπλακεί τόσο οι φαρμακοποιοί όσο και ο ΕΟΠΥΥ.
Άγχος, στρες, οικονομική κρίση και δυσάρεστες καταστάσεις είναι μερικοί από τους παράγοντες που σας ..
Πληρωμένη απάντηση ετοιμάζονται να δώσουν «άσπονδοι φίλοι» του Θεόδωρου Πάγκαλου στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με την κυκλοφορία του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε».
Μια εκπληκτική σειρά φωτογραφιών της Wilma Hurskainen, η οποία μαζί με τις 3 αδερφές της αναπαράγει τις φωτογραφίες της παιδικής τους ηλικίας. 
Δείτε τι χαρακτηριστικά έχει το αεροσκάφος X-51A Waverider, που μπορεί να κάνει τα ταξίδια μας ακόμα πιο σύντομα..
Σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους
Ο 29χρονος «άγγελος» της Victoria's Secret, Miranda Kerr, επέστρεψε στην πασαρέλα για τον αυστραλιανό γνωστό οίκο μόδας David Jone.
Δείτε μερικά έργα γύρω από θέματα βρώσης, βγαλμένα από την πραγματικότητα..
Τα πετάει όλα και συμφέρει..

Όλο το πακέτο το έχει το κορίτσι, και ποζάρει, και τραγουδάει, και γδύνεται.. και ... τα υπόλοιπα είναι για να τα βλέπετε και να φαντασιώνεστε... Δείτε όλες τις γυμνές φωτογραφίες της Παυλίνας Κωσταγιού.. και να ξαναπάτε στην πίστα και δεν την δείτε με άλλο μάτι.. να...