follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
H Rachell Burr είναι το νέο “τούμπανο” της Αυστραλίας !
Κοιτάξτε ξανά και ξανά…
Όχι, δεν πρόκειται για φωτογραφίες, αλλά για «υπερ-ρεαλιστικούς» πίνακες ζωγραφικής που πραγματικά…ξεγελούν το μάτι!
Για όσους την έχασαν λόγω βροχής στην Επίδαυρο

Τρεις παραστάσεις ανεβάζει στο Ηρώδειο την την Κυριακή 26, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Αυγούστου το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης με το έργο του Αριστοφάνη «Όρνιθες, με πρωταγωνιστές το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.
Έζησαν σαν αδέλφια για μια δεκαετία, πριν από τον τραγικό θάνατο της διάσημης μητέρας τους..

Πλέον, όμως, όχι μόνο επιβεβαιώνονται οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι αλλά και κοινοποιούν τα φιλιά τους στο Twitter, με ένα μονόπετρο να κοσμεί το χέρι της δεσποινίδος!
Ξεχωρίζουν με διαφορά! ...
Ο πιτσιρικάς δεν έχει αλλάξει και πολύ! Είναι χιουμορίστας,
Ο ιδρυτής της Microsoft και φιλάνθρωπος Bill Gates ανοίγει εκ νέου τους ορίζοντές του, διοργανώνοντας διαγωνισμό για τη δημιουργία της “τουαλέτας της νέας εποχής”.
Οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της 35χρονης Shakira ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν το κολομβιανό περιοδικό"Gente" επικαλούμενο έγκυρες πηγές αποκάλυψε την μόλις λίγων εβδομάδων εγκυμοσύνη της.
Mε ύψος μόλις 35 εκ. και βάρος 2,7 κιλά !

Το μικρότερο άλογο στον κόσμο, σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες, είναι η «Τοσοδούλα» (σ.σ. Thumbelina) από το Μισούρι, η οποία γεννήθηκε το 2001 και κέρδισε επάξια το συγκεκριμένο τίτλο λόγω μεγέθους, φυσικά: 43 εκατοστά ύψος και 26 κιλά βάρος!
Διαγωνισμός ομορφιάς χωρίς παρατράγουδα υπάρχει; Δεν υπάρχει. Και αυτά δεν γίνονται τελικά μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Μετά τον ντόρο που ξέσπασε με τις φωτογραφίες του "Ciao" που έδειχναν τη Χρύσπα χωρίς ρετούς, η ίδια ξέσπασε και ανέβασε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter με την.. πίσω όψη της, για να εξακριβωθεί η αλήθεια. Μάλιστα το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία δεν είναι καθόλου κολακευτικό...
Ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Κρίση και μετανάστευση»

Στο φαινόμενο της νέας ελληνικής μετανάστευσης στη Γερμανία εστιάζει το αφιέρωμα του περιοδικού «Μετανάστευση, ενσωμάτωση, διαφορετικότητα»,
Ο Νίκος Αναδιώτης δεν κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον γάμο του. Μπορεί να ήθελε να κρατήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Απίστευτη η φωνητική ικανότητα του ηλεκτρολόγου που θα δείτε στο βίντεο.. Σωστό κλαρίνο!
Πόσο σέξι είναι η τραγουδίστρια στην πραγματικότητα; Έχει καμμία σχέση η εικόνα της πάνω στην πίστα, όπου γοητεύει με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, με τις φωτογραφίες της από τα μπάνια της στην Αίγινα; Η Χρύσπα χωρίς ρετούς λοιπόν..
Δείτε ένα απίστευτο βίντεο με "ελεγχόμενες" εκρήξεις, σκέτη αποτυχία!
Μικροσκοπικά κουνούπια, σκορπιοί, μέδουσες, αλλά και ελέφαντες είναι οι «ένοχοι» για τους περισσότερους θανάτους ανθρώπων.
Την πυροσβεστική παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε ο «εμφύλιος» που ξέσπασε μεταξύ στελεχών του κόμματος, που ήρθαν σε δημόσια αντιπαράθεση με φόντο τα περί χρεοκοπίας και τα γεγονότα στην Ύδρα.
Η μακιγιέζ Jangsara δημιούργησε μια συλλογή με μακιγιάζ ματιών από διάφορες ταινίες και video games, όπως: Alien, Batman, The Dark Night Rises, Stitch, Pacman και Mass Effect. 
Ρεκόρ σπατάλης του δημοσίου χρήματος σημειώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με απευθείας αναθέσεις προμηθειών εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες αδιαφανείς διαδικασίες και υπέρογκες δαπάνες, όπως διαπίστωσε η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή.
Νέο μοντέλο…

Σήμερα, σε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, οριστικοποιείται το πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ με τα περισσότερα από αυτά να έχουν ήδη «κλειδώσει».
Για να ξέρετε πότε να κάνετε κίνηση..

Την ώρα που είναι πιο πιθανό να έχει διάθεση για σεξ μια γυναίκα υπολόγισαν ερευνητές. Η ώρα λοιπόν που θα ήταν κατάλληλη ώστε να μην «φάτε» άκυρο είναι γύρω στις..
Αυτά είναι τα 24 πράγματα που ερωτεύονται οι γυναίκες σε σένα στις διακοπές:

1. Που προσφέρεσαι να κουβαλήσεις τη βαλίτσα μας από το πλοίο.
Η Γιού Ουενσιά από την Κίνα αναδείχθηκε χθες Μις Κόσμος για το 2012,  στο τέλος του διαγωνισμού με τη συμμετοχή 115 συνολικά υποψηφίων στο Ορντος της εσώτερης Μογγολίας.
Υπάρχουν μερικά πραγματάκια που χτίζουν και στηρίζουν μια ωραία σχέση...
Με ...απορίες που καθηλώνουν

Όπως πολλά παιδιά προσχολικής ηλικίας, έτσι και ο Christopher Salvaggio κάνει αδιάκοπα ερωτήσεις ποικίλλου περιεχομένου στους γονείς του. Αλλά μερικές από αυτές,
Ξυπνώντας από τον λήθαργο

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα: Η ημερομηνία ορόσημο μέχρι την οποία έχει η χώρα μας περιθώριο για να αποτρέψει το μοιραίο, που ακόμα και τώρα δεν είναι αναπόφευκτο. 
Και λέμε μεροκάματο γιατί προς τα εκεί τείνουν τα κατώτατα μεροκάματα στην Ελλάδα..

Μετά λέμε γιατί πάει κατά διαόλου η οικονομία...Και το "δάγκωμα" των καταναλωτών σύννεφο! 5 ευρώ ο καφές, 5 ευρώ ο χυμός και 10 ευρώ το κλαμπ σάντουιτς ( καλά με χαβιάρι το φτιάχνει) ! Την ίδια στιγμή κόβουν τα μεροκάματα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν οι επιχειρήσεις !  Δείτε θέμα : 
Συχνά τα παιδιά διασήμων ηθοποιών έχουν το δρόμο στρωμένο για να δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνάμεις στο χώρο της υποκριτικής..
Η διάσημη σταρ Rihanna, βρίσκεται στην κορυφή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!
Πολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με αποτέλεσμα να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους.
Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Με τιτίβισμά του στο Twitter
Μπορεί να κατάφεραν να συλλέξουν λιγότερα μετάλλια στο σύνολο (104) αλλά τα χρυσά τους ήταν περισσότερα από κάθε άλλης χώρας.
Με τον εύστοχο τίτλο «Blow Job», ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Fernando de la Rocque ταράζει τα… νερά στον κόσμο της τέχνης, καθώς όλα τα πορτρέτα του έχουν δημιουργηθεί από καπνό μαριχουάνας, τον οποίο φυσάει σε συγκεκριμένα σημεία επάνω στο χαρτί!
Τρίτος πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο και πρώτος στην Ευρώπη.

Αν περιμένατε να ακούσετε το όνομα κάποιου εφοπλιστή, κάποιου μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών ή πετρελαιοπαραγωγό είστε γελασμένες. Ο τρίτος πιο πλούσιος άνδρας στον κόσμο και νούμερο 1 στην Ευρώπη σύμφωνα με τη λίστα του Bloomberg ασχολείται με τη μόδα και ακούει στο όνομα Amancio Ortega.
Μπορεί η αμερικανική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Αpple να κυριαρχεί διεθνώς με το εμβληματικό "έξυπνο κινητό" της iPhone, ωστόσο φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες για να παγιώσει την παρουσία της στην Κίνα... 
Συνολικά 6.615 φωτογράφοι από 152 χώρες πήραν μέρος στον 24ο κατά σειρά ετήσιο διαγωνισμό του National Geographic, για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας του 2012. Το πρώτο βραβείο..
Ομάδα επιστημόνων από τα πανεπιστήμια Yale και Santiago των ΗΠΑ δημιούργησαν μια νέα χημική ουσία που υπόσχεται να «σκοτώνει» τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν κοιλότητες στα δόντια.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ - ΜΕΡΚΕΛ

Καθοριστική για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη αναμένεται να είναι η αιφνίδια συνάντηση της καγκελαρίου Α. Μέρκελ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρ. Ολάντ στις 23 Αυγούστου στο Βερολίνο. 
Οι Σεϋχέλλες και η Γερμανία έχουν τις πιο υγιείς θάλασσες συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη που κατοικούνται, ενώ η Σιέρα Λεόνε έρχεται τελευταία στη λίστα, όπως προέκυψε από την αξιολόγηση θαλάσσιων περιοχών με κριτήριο ένα νέο δείκτη για την υγεία θαλασσών και ωκεανών.
Στα 303,527 δισ. ευρώ αυξήθηκε στο τέλος του α’ εξαμήνου 2012 το χρέος της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών. Στο τέλος του α’ τριμήνου ήταν 280,292 δισ. ευρώ, δηλαδή μέσα σε τρεις μήνες αυξήθηκε κατά 23 δισ. ευρώ περίπου.
Απεγνωσμένες εκκλήσεις και προσπάθειες έκανε από το πρωί της Παρασκευής το μοντέλο και παρουσιάστρια Άρτεμις Αστεριάδη, προκειμένου να σωθεί φιλικό της πρόσωπο, το οποίο μετά από σοβαρό τροχαίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Φαίνεται πως ο τραγουδιστής της νεολαίας Μύρωνας Στρατής μπερδεύει τη βούρτσα με κάτι άλλο.
Kelly Brook και θέα... αβυσσαλέα

Και τα μυαλά στα κάγκελα βεβαίως! Άντε να ξαναγυρίσεις στην καθημερινότητα...
...ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι ο Μωάμεθ ο Πορθητής δεν θα προχωρούσε σε πόλεμο με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και δεν θα καταλάμβανε την Κωνσταντινούπολη καταλύοντας την..
Το 21χρονο κουνελάκι του Playboy εθεάθη σε παραλία, με τον αγαπημένο της ο οποίος τυχαίνει να είναι και... 
Η ακτινοβολία του Ηλιου δεν τους προκαλεί καμία βλάβη. Ελπίδες για δημιουργία μιας σούπερ αντηλιακής λοσιόν..
Αύξηση-φωτιά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και παράλληλα μικρή μείωση στο πετρέλαιο κίνησης φέρνει η εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης από τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και μένει κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες για την κυκλοφορία του Samsung GALAXY Note 2. Το δεύτερο τιτανοτεράστιο κινητό της Samsung ετοιμάζεται για κυκλοφορία και οι φήμες γύρω από αυτό ολοένα και αυξάνονται. Στην φωτογραφία βλέπετε το Samsung Galaxy Note 2 ή τουλάχιστον κάτι που πλησιάζει αρκετά στο τελικό design. Είτε πρόκειται για αυθεντική leaked φωτογραφία, είτε για το μεράκι κάποιου ικανού στο Photoshop, φήμες θέλουν πως το Samsung Galaxy Note 2 θα έχει παρόμοιο design με αυτό του Samsung GALAXY S 3.
Όταν κάποιος σου συστήνεται ως ο γιος μιας βαθύπλουτης οικογένειας, συνήθως στο τέλος θα τον πιστέψεις γιατί όσο πιο πολύ επιμένει τόσο χτίζει το άλλοθι του.