follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αναγνωρίσιμες ή κορίτσια της διπλανής πόρτας (ναι καλά, θα 'θελες!), τα γυαλιά κάνουν τη διαφορά...

Νομίζουμε πως 20 λόγοι είναι αρκετοί για να πείσουν κάθε πνεύμα αντιλογίας!
Η καυτή και ολοζώντανη διαφήμιση των καλλυντικών πραγματοποιείται σ' ένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα της Βραζιλίας. Η πληθωρική μοντέλα αναλαμβάνει να δείξει πως πρέπει να χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά, σαν να είναι στο μπάνιο του σπιτιού της!
Εκτός από κορυφή στη μουσική βιομηχανία του rock, έχουν και πολύ sexy κόρες. Οι rock star ''ροκάρουν'' και εμείς απολαμβάνουμε τα βλαστάρια τους!
Κατά καιρούς έχετε δει ή έχετε ακούσει για τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στη Google..
..αλλά για πρώτη φορά το Forbes αναλύει την κάλυψη που παρέχει ο κολοσσός στους εργαζόμενους της και τις οικογένειες τους σε περίπτωση που αυτοί αποδημήσουν εις Κύριον.
Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη National Academy of Surgery στη Γαλλία αποκάλυψε τη σκληρή αλήθεια για το μέσο όρο μεγέθους του ανδρικού μορίου.
Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη της, έκανε η Ούμα Θέρμαν!

Η σέξι τραγουδίστρια... προκαλεί ταραχή γι μία ακόμη φορά και παίρνει με διαφορά από τις υπόλοιπες συναδέλφους της τον τίτλο της πιο γυμνασμένης και "καυτής" αοιδού πάνω στην πίστα, αλλά και μακριά από αυτή....
Θα είναι βασισμένο στις γραμμές του νέου 3θυρου μοντέλου

Η αναμονή τελειώνει για ένα ακόμα μοντέλο, καθώς η Audi ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παρουσιάσει την πεντάθυρη εκδοχή του Α3 στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου, στην πόλη του φωτός.
Δείτε πως ήταν οι Jennifer Aniston, Paris Hilton, Mel Gibson, Johnny Depp, Nicole Kidman και πολλοί ακόμη αστέρες πριν γίνουν διάσημοι.
Βάλε ό,τι στοίχημα θες. Το ενοίκιό σου, τη σύνταξή σου, το χαράτσι που θα έδινες για την ΔΕΗ, την κοπέλα σου, το αγόρι σου.

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου για το πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Βαλάντης. ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ!
«Ελπιδοφόρο» χαρακτηρίζουν το μέλλον στη NASA

Το ρομπότ Curiosity, το οποίο προσεδαφίσθηκε στον Άρη στις αρχές Αυγούστου, ταυτοποίησε το πρώτο πέτρωμα, μεγέθους γροθιάς, χάρις σε μία μικρή κάμερα γαλλικής σύλληψης και το πρώτο αυτό επίτευγμα προαναγγέλλει ένα ελπιδοφόρο μέλλον, ανακοίνωσε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA.
Ποιος φαντάζεστε ότι έχει τέτοιο γούστο και ζει σε τέτοια χλιδή;
- Ένας Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος;
- Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας;
- Ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας; ή
- Ο Ερρίκος ο 8ος της Αγγλίας;

Κοιτάξτε καλά τις φωτογραφίες. Στο τέλος θα δείτε την απάντηση!
Δεν θα το πιστέψετε!!!...
«Αποσπώντας» την προσοχή του φωτογράφου… 
Δείτε το video:
Στέλεχος της EA επιβεβαίωσε την ύπαρξη του PS4 και του Xbox 720
Η Emma Watson που γνωρίσαμε στις ταινίες του μικρού μάγου «Harry Potter» φαίνεται πως το καβάλησε το καλάμι..
Αν η λίμπιντό σου είναι ελαφρώς πεσμένη, να πώς θα τη σηκώσεις στο άψε-σβήσε…

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ξυπνάνε οι ορμόνες και η φύση γονιμοποιείται. Αν όμως το καλοκαίρι δεν ήρθε ποτέ για σένα, κάτι μπορείς να κάνεις..
Αυτό κι αν είναι μεγάλη επιτυχία για τη Σάννυ Χατζηαργύρη, την Λίλα από το σίριαλ «Singles» που εδώ και λίγο καιρό ασχολείται με τη μουσική. Η Σάννυ επελέγη από τους Red Hot Chili Peppers να ανοίξει τη μεγάλη τους συναυλία στην Αθήνα που θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.
Την άμεση απόσυρση πορτοκαλάδας με ανθρακικό με την εμπορική επωνυμία ...
Μικρά «τερατάκια» σε απίθανες καταστάσεις!
Ο ισοβίτης Μ. Μακρυγιάννης παραμένει άφαντος

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. μετά την εξαφάνιση του βαρυποινίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη, ο οποίος δραπέτευσε από τις φυλακές της Λάρισας, παραβιάζοντας την πενθήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί.
To μυστικό κρύβεται στη φυσική συμπεριφορά λένε οι ειδικοί και προτείνουν:...
Αφού «έσβησαν» την Ελλάδα…

Σάλο ξεσήκωσαν τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο οι παγκόσμιοι χάρτες που είχαν αναρτηθεί στο Hyde Park όπου βρισκόταν το Pin Trading Centre των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στο Ολυμπιακό Κέντρο, και δεν περιλάμβαναν την Ελλάδα. 
Αν και ακούγεται αρκετά αστείο και πολύ παράξενο, ο Τσέχος φωτογράφος Kirill Rudenko πουλάει… κονσερβοποιημένο αέρα από διάφορες πόλεις, σε μια προσπάθεια να «διώξει το στρες και να θεραπεύσει τη νοσταλγία», όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Κατασκευές από τον Bryan Berg
Ο Bryan Berg κατέχει το ρεκόρ guinessγια την εκπληκτική ικανότητα να τακτοποιεί τραπουλόχαρτα το ένα πάνω στο άλλο και να δημιουργεί πελώριες κατασκευές.
Προειδοποιήσεις προς τη Συρία εξαπέλυσε ο Ομπάμα
H Rachell Burr είναι το νέο “τούμπανο” της Αυστραλίας !
Κοιτάξτε ξανά και ξανά…
Όχι, δεν πρόκειται για φωτογραφίες, αλλά για «υπερ-ρεαλιστικούς» πίνακες ζωγραφικής που πραγματικά…ξεγελούν το μάτι!
Για όσους την έχασαν λόγω βροχής στην Επίδαυρο

Τρεις παραστάσεις ανεβάζει στο Ηρώδειο την την Κυριακή 26, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Αυγούστου το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης με το έργο του Αριστοφάνη «Όρνιθες, με πρωταγωνιστές το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.
Έζησαν σαν αδέλφια για μια δεκαετία, πριν από τον τραγικό θάνατο της διάσημης μητέρας τους..

Πλέον, όμως, όχι μόνο επιβεβαιώνονται οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι αλλά και κοινοποιούν τα φιλιά τους στο Twitter, με ένα μονόπετρο να κοσμεί το χέρι της δεσποινίδος!
Ξεχωρίζουν με διαφορά! ...
Ο πιτσιρικάς δεν έχει αλλάξει και πολύ! Είναι χιουμορίστας,
Ο ιδρυτής της Microsoft και φιλάνθρωπος Bill Gates ανοίγει εκ νέου τους ορίζοντές του, διοργανώνοντας διαγωνισμό για τη δημιουργία της “τουαλέτας της νέας εποχής”.
Οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της 35χρονης Shakira ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν το κολομβιανό περιοδικό"Gente" επικαλούμενο έγκυρες πηγές αποκάλυψε την μόλις λίγων εβδομάδων εγκυμοσύνη της.
Mε ύψος μόλις 35 εκ. και βάρος 2,7 κιλά !

Το μικρότερο άλογο στον κόσμο, σύμφωνα με τα Ρεκόρ Γκίνες, είναι η «Τοσοδούλα» (σ.σ. Thumbelina) από το Μισούρι, η οποία γεννήθηκε το 2001 και κέρδισε επάξια το συγκεκριμένο τίτλο λόγω μεγέθους, φυσικά: 43 εκατοστά ύψος και 26 κιλά βάρος!
Διαγωνισμός ομορφιάς χωρίς παρατράγουδα υπάρχει; Δεν υπάρχει. Και αυτά δεν γίνονται τελικά μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Μετά τον ντόρο που ξέσπασε με τις φωτογραφίες του "Ciao" που έδειχναν τη Χρύσπα χωρίς ρετούς, η ίδια ξέσπασε και ανέβασε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter με την.. πίσω όψη της, για να εξακριβωθεί η αλήθεια. Μάλιστα το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία δεν είναι καθόλου κολακευτικό...
Ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Κρίση και μετανάστευση»

Στο φαινόμενο της νέας ελληνικής μετανάστευσης στη Γερμανία εστιάζει το αφιέρωμα του περιοδικού «Μετανάστευση, ενσωμάτωση, διαφορετικότητα»,
Ο Νίκος Αναδιώτης δεν κατάφερε να κρατήσει μυστικό τον γάμο του. Μπορεί να ήθελε να κρατήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Απίστευτη η φωνητική ικανότητα του ηλεκτρολόγου που θα δείτε στο βίντεο.. Σωστό κλαρίνο!
Πόσο σέξι είναι η τραγουδίστρια στην πραγματικότητα; Έχει καμμία σχέση η εικόνα της πάνω στην πίστα, όπου γοητεύει με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, με τις φωτογραφίες της από τα μπάνια της στην Αίγινα; Η Χρύσπα χωρίς ρετούς λοιπόν..
Δείτε ένα απίστευτο βίντεο με "ελεγχόμενες" εκρήξεις, σκέτη αποτυχία!
Μικροσκοπικά κουνούπια, σκορπιοί, μέδουσες, αλλά και ελέφαντες είναι οι «ένοχοι» για τους περισσότερους θανάτους ανθρώπων.
Την πυροσβεστική παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε ο «εμφύλιος» που ξέσπασε μεταξύ στελεχών του κόμματος, που ήρθαν σε δημόσια αντιπαράθεση με φόντο τα περί χρεοκοπίας και τα γεγονότα στην Ύδρα.
Η μακιγιέζ Jangsara δημιούργησε μια συλλογή με μακιγιάζ ματιών από διάφορες ταινίες και video games, όπως: Alien, Batman, The Dark Night Rises, Stitch, Pacman και Mass Effect. 
Ρεκόρ σπατάλης του δημοσίου χρήματος σημειώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με απευθείας αναθέσεις προμηθειών εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες αδιαφανείς διαδικασίες και υπέρογκες δαπάνες, όπως διαπίστωσε η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή.
Νέο μοντέλο…

Σήμερα, σε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, οριστικοποιείται το πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ με τα περισσότερα από αυτά να έχουν ήδη «κλειδώσει».
Για να ξέρετε πότε να κάνετε κίνηση..

Την ώρα που είναι πιο πιθανό να έχει διάθεση για σεξ μια γυναίκα υπολόγισαν ερευνητές. Η ώρα λοιπόν που θα ήταν κατάλληλη ώστε να μην «φάτε» άκυρο είναι γύρω στις..
Αυτά είναι τα 24 πράγματα που ερωτεύονται οι γυναίκες σε σένα στις διακοπές:

1. Που προσφέρεσαι να κουβαλήσεις τη βαλίτσα μας από το πλοίο.
Η Γιού Ουενσιά από την Κίνα αναδείχθηκε χθες Μις Κόσμος για το 2012,  στο τέλος του διαγωνισμού με τη συμμετοχή 115 συνολικά υποψηφίων στο Ορντος της εσώτερης Μογγολίας.
Υπάρχουν μερικά πραγματάκια που χτίζουν και στηρίζουν μια ωραία σχέση...