follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Προφίλ του facebook που δίνουν ρέστα..
Όταν η Αίγυπτος και ο Καναδάς γίνονται ένα... το αποτέλεσμα είναι θεϊκό και έχει όνομα: Laura Michelle Prestin. Αλήθεια, τι άλλο να ζητήσεις από μια γυναίκα όταν ο Θεός της τα έδωσε όλα πλουσιοπάροχα; Απολαύστε μία μοναδική φωτογραφική συλλογή με το 27χρονο μοντέλο...
Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες και διασημότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ωστόσο αποφασίσαμε να σας πάμε πολλά χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στο 1991 όπου η ανερχόμενη τότε ηθοποιός έλαβε μέρος στη διαφήμιση γνωστού σαμπουάν.
Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε ΚΝΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Όχι για τα οικονομικά μέτρα, ούτε για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Όλος ο καβγάς έγινε για τους... Goin' Through και τους NEBMA!
Τα φρικιαστικά πειράματα των ναζί με πειραματόζωα Εβραίους αλλά και άλλους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης , παρουσιάζονται μέσα από σπάνιες φωτογραφίες στο βίντεο. 
Συνελήφθη για εμπρησμό και 60χρονος στη Ζάκυνθο

Δυο Έλληνες συνεληφθησαν την Κυριακή για τους εμπρησμούς σε Χίο και Ζάκυνθο που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές.
Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχεται η Ιωάννα Αποστόλου από την Ξάνθη..
Αύξηση του ποσοστού επιτυχίας από 62% το 2011 σε 69% φέτος

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στη διεύθυνση results.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός και μητρός)..
Πέστε μας μερικά λόγια για τον εαυτό σας

Ονομάζομαι Νίκος Χατζηλάσκαρης - οι περισσότεροι θα με ξέρουν ως Sifu Niko - και διδάσκω από το 1987 Wing Tzun στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Ξεκίνησα πριν από 38 χρόνια με τζούντο, συνέχισα με Jiu Jitsu, Teakwondo, Karate και Viet Vo Dao ώσπου κατέληξα το έτος 1985 στο Leung Ting-WingTzun. Το 1993 ανακηρύχθηκα Sifu..
Η νέα εποχή σχεδιάζει το μέλλον μας χωρίς εμάς! Βάζει τις βάσεις για μιά προσομοίωση της ζωής των ανθρώπων, μιά κατευθυνόμενη, εικονική ζωή.
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…” Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω…δειλίας!! 
Το διάστημα αμέσως μετά το σεξ, είναι ένα από τα ωραιότερα. Ο οργανισμός έχει απελευθερώσει διάφορες ορμόνες που “σιγοντάρουν” ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά. Δεν είναι κρίμα να χάνετε αυτήν την ευκαιρία;
O Bohumil Lhota είναι ένας 73χρονος Τσέχος μηχανικός που ασχολείται εδώ και αρκετές δεκαετίες με τις οικοδομικές κατασκευές, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας εντυπωσιακές κατοικίες για τους πελάτες του…
Ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι

Ουάσινγκτον

Ο Αμερικανός αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ, ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.
Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί την αποκαθήλωση ενός ειδώλου. Ο θρυλικός Τεξανός ποδηλάτης που αποτέλεσε έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου, νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο των όρχεων, και κέρδισε επτά συνεχόμενες φορές τον Γύρο Γαλλίας θα χάσει όλα του τα μετάλλια.
Μπορεί η Βιβιέν Τζολί- Πιτ να είναι μόλις τεσσάρων ετών, αλλά φαίνεται ότι θα επιλέξει την ίδια καριέρα με τους διάσημους γονείς της, καθώς η Disney ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στην παιδική ταινία Maleficent.
Ο Χριστός είναι η χαρά, το φως το αληθινό, η ευτυχία. Ο Χριστός είναι η ελπίδα μας..
Διεθνής ομάδα αστρονόμων παρακολουθεί ένα κοσμικό θρίλερ. Εντόπισε ένα άστρο το οποίο όπως διαπίστωσε «καταβροχθίζει» τους πλανήτες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτό. Την ανακάλυψη έκαναν αστρονόμοι από τις ΗΠΑ, την Πολωνία και την Ισπανία χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Hobby Eberly που βρίσκεται σε διαστημικό παρατηρητήριο στο Τέξας.
Τους αγαπήσαμε γελάσαμε μαζί τους και τους θυμόμαστε ακόμα σε ζητήσεις στην παρέα... 
Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία. Τα αίτια της μυστηριώδους ασθένειας, που δεν έχει καν ακόμη επίσημο όνομα, προκαλεί ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος αναγνωρίστηκε και τα αίτιά της παραμένουν άγνωστα, με τους επιστήμονες να σηκώνουν μέχρι στιγμής τα χέρια ψηλά για μια πιθανή θεραπεία.
Απίστευτο fail σε penalty..
«Ο ικέτης Πρωθυπουργός, λίγες ώρες πριν την συνάντησή του με την κα Μέρκελ φρόντισε, εκτός του πακέτου των μέτρων των 11,5 + 2 δις, να της κάνει άλλο ένα δώρο, τον..
10 χρόνια σπουδές όπερας  και έπρεπε να φορέσει ένα  κορμάκι για να ασχοληθούμε  μαζί της. Ντροπή μας..
Έγκυος από το Μπερλουσκόνι δηλώνει η Γερμανίδα σόου-γκερλ και ηθοποιός, Σαμπίνα Μπέγκαν, όπως δήλωσε η ίδια σε ιταλική εφημερίδα.
Η Ελληνίδα ηθοποιός ξαναχτυπά για να θέσει ερωτήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι απαντήσεις φαίνεται να μην την ικανοποιούν (Vid)
Η Κέιτι Χολμς δεν θα λάβει καμία αποζημίωση ή διατροφή μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ όμως η εξάχρονη κόρη του ζεύγους, η Σούρι, θα δικαιούται 400.000 δολάρια ετησίως από τον πατέρα της, μέχρι να κλείσει τα 18 της, υποστηρίζει σήμερα η ιστοσελίδα TMZ.com που ασχολείται κυρίως με σκάνδαλα διασημοτήτων..
Το γιαούρτι, αναμφίβολα, αποτελεί ένα από τα καλύτερα βοηθήματα σ’ ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Το γιαούρτι ικανοποιεί την ανάγκη για ένα υγιεινό σνακ, εύκολο και γρήγορο και παράλληλα αποτελεί εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών. Περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και ικανοποιητικές ποσότητες μαγνησίου, καλίου και βιταμινών Α και D.
Θα προβούν σε κοινή δήλωση στις 12:15

Κρίσιμη θεωρείται η συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ που θα έχει σήμερα, στις 10:30 (τοπική ώρα), ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent


Την αναβολή τυχόν αρνητικών αποφάσεων για την Ελλάδα μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου φέρεται να ζητά από Ευρωπαίους αξιωματούχους η κυβέρνηση Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent το οποίο επικαλείται βρετανικές κυβερνητικές πηγές.
Πρόκειται για μια πλήρη ανάλυση έκδοσης της NASA του Curiosity rover κάθοδον για στον Άρη, που λαμβάνονται από το σύστημα απεικόνισης με κάθοδο MARDI.
Απολάυστε μερικά απο τα καλύτερα οπόσθια του Hollywood, για τα μάτια σας μόνο...
Όπως τη γέννησε η μαμά της φωτογραφήθηκε η Ολυμπιονίκης αθλήτρια του πόλο Μαρία Τσουρή για τη στήλη Naked City της Lifo....

Σαμπρίνα: «Τα έσοδά μου έχουν μειωθεί περισσότερο από 50%»

Όμορφη, ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη, η Σαμπρίνα μίλησε για όλα!
Μία μελέτη σε εκείνα τα άτομα που με διάφορους τρόπους προσπαθούν να αποσπάσουν ένα ραντεβού στο facebook! Και όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, έτσι και σε αυτήν υπάρχουν διάφορες κατηγορίες.

1) Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Ξεκινάει γράφοντας για τα μάτια, τα μαλλιά, το χαμόγελο, το πρόσωπο και καταλήγει ζητώντας έναν καφέ..
«Ο στόχος της αποκατάστασης των σχέσεων των δύο χωρών επετεύχθη»

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση από το αποτέλεσμα της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Η αιωρούμενη βρύση είναι μια πολύ έξυπνη ψευδαίσθηση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συντριβάνι σε σχήμα βρύσης που αιωρείται μυστηριωδώς πάνω από μια λίμνη ή μια κοιλότητα με νερό. Το νερό που τρέχει δίχως σταματημό από την βρύση μοιάζει να έρχεται κυριολεκτικά από το πουθενά. Πουθενά επίσης δεν φαίνεται κάποιο στήριγμα που να κρατάει σταθερή την βρύση στον αέρα. Τι πραγματικά συμβαίνει;
Απαράδεκτη η απόφαση για αναστολή της θήρας μόνο για μία εβδομάδα στη Χίο!
Κάντε μια ξενάγηση στο εργοστάσιο που φτιάχνονται τα ίσως πιο γνωστά μπισκότα στον κόσμο, τα Oreo.
Η Λουίς Κλιφ επαγγέλλεται, ηθοποίος, μοντέλο, τραγουδίστρια και… συγγραφέας με εντυπωσιακό τρόπο...
Συγκεκριμένα, πρόθεση του Πρωθυπουργού είναι η θεσμοθέτηση απαγόρευσης προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι και..
Τα βήματα του Δρος Φρανκενστάιν ακολούθησαν κατά κάποιον τρόπο δύο επιστήμονες του...
Λάμπει από ευτυχία η Αγγελική Ηλιάδη! Όσο οι φήμες του χωρισμού πληθαίνουν εκείνη απαντά με το χαμόγελό της... 
Ο πρόεδρος της Ubisoft Yves Guillemot δήλωσε πως το ποσοστό πειρατείας στα παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές αγγίζει το 95%, και πως οι free-to-play τίτλοι είναι η μοναδική λύση για τις εταιρείες..
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος

Καύσωνας μακράς διαρκείας ξεκινά από σήμερα σε όλη τη χώρα! Σε πολλές περιοχές το θερμόμετρο θα φτάσει ακόμα και τους 42 βαθμούς Κελσίου.
Κατάφερε να αφαιρέσει όγκο, μεγέθους όσο μία ποδοσφαιρική μπάλα από το κεφάλι του 14 μόλις μηνών Ivan
Οι αφίδες (η γνωστή μας μελίγκρα) αποτελεί είναι ένα ζωικό είδος που εκμεταλλεύεται μια λειτουργία που συναντάται στους φυτικούς οργανισμούς, στα κυανοβακτήρια και σε λίγα είδη μυκήτων: τη φωτοσύνθεση.
Κρίσιμο ραντεβού στο Βερολίνο

Μία συνάντηση καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας και την τύχη του αιτήματος επιμήκυνσης του οικονομικού προγράμματος είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Βερολίνο.
Ο Ινδός Devi Lal ή αλλιώς «δύτης των βόθρων» κάνει ίσως την πιο αηδιαστική δουλειά στον κόσμο αφού πληρώνεται 3,5 δολάρια την ημέρα για να ξεβουλώνει τους βόθρους του Νέου Δελχί.
Γνωστή εταιρεία εσωρούχων της Βρετανίας διενήργησε έρευνα για το καλύτερο γυναικείο μπούστο του κόσμου.
Η απόφαση της έσκασε σαν βόμβα. Η Τζούλια κάνει στροφή στη ζωή της, ολοκληρωτικά...

Σβήνει-ή τουλάχιστον προσπαθεί-το παρελθόν και ξεκινά από την αρχή μια νέα ζωή. Μαζί με τον Κριστιάν.