follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Έχουν κάτι το διαφορετικό. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε...

Συγκεντρώσαμε τις πιο σέξυ φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου για τα μάτια σας μόνο...


Μέσα στη κρίση και ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει 
ήδη αρκετά οικονομικά προβλήματα, υπάρχει ένας νεαρός σταρ που θέλει παρακάλια για να... τραγουδήσει, πέρα απο το 1.000.000 δολάρια που εισέπραξε και τις ατελείωτες απαιτήσεις του που έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, που θα διέμενε στην Ελούντα.
Ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πρώτη της συσκευή με Windows 8

Μπορεί η Samsung να είχε παρουσιάσει την πρώτη της συσκευή με Windows 8 πριν από ένα χρόνο, στο συνέδριο Microsoft BUILD 2011, όπως φαίνεται όμως σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά την πρώτη της εμπορική συσκευή με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
Είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον πλανήτη και όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να διατηρείται σε φόρμα όλο το χρόνο...

Ο λόγος για την αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στις εικόνες που ακολουθούν.
Tην βάφτισαν Αφροδίτη και είναι ίσως η πιο περίεργη αλλά και χαριτωμένη γάτα που... έχουμε δει ποτέ.
To Card Flourishes είναι ο επιδέξιος «χειρισμός» της τράπουλας που έχει σκοπό την επίδειξη «θεαματικών» τεχνικών από τον «Flourisher» .

Το Card flourishes προορίζεται για να είναι οπτικά συναρπαστικό και να φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να το κάνετε. 
Δείτε το βίντεο..
Το λεγόμενο «ναυτικό» στιλ είναι μία κλασσική επιλογή που δημιουργεί συνειρμούς με τη θάλασσα και το καλοκαίρι, αποπνέοντας μία αίσθηση χαλάρωσης και οικειότητας στο χώρο.
Η διαφήμιση αυτή προβλήθηκε στην Ιαπωνία αλλά σε λίγες ημέρες απαγορεύθηκε και έκτοτε υπάρχει μόνο στο YouTube.
Είναι ένας από τους πιο ποθητούς άντρες και έχει κάνει όλες τις γυναίκες να τον θέλουν δικό τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή  του στο "Down Town Κύπρου" προκαλεί με τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις του αλλά και το σεξ.
Τι άλλο θα δούμε; δεν τους προλαβαίνουμε πια! Διαβάστε εδώ για να καταλάβετε τι εννοούμε.
Σκάνδαλο στο διαδίκτυο για το εξώφυλλο ισπανικού περιοδικού όπου η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ποζάρει σαν… την προ-προ-προγιαγιά της που ήταν σκλάβα στην Αμερική!
Πανικός σε φόρουμ και ιστότοπους για το προκλητικό εξώφυλλο του Magazine de Fuera de Serie!

Προκαλούν στο πέρασμά τους

Ο Αμερικανός τηλεοπτικός αστέρας Dick Clarke πουλάει το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό του σπίτι, του οποίου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τη γνωστή σε όλους μας σειρά “The Flintstones”.
Πρωτοπαρουσιάστηκε την προηγούμενη χρονιά σε μη ολοκληρωμένη μορφή. Μέχρι σήμερα, η SF1 ολοκληρώθηκε και η Mercedes παρουσίασε το τελικό σχέδιο του ιδιαιτέρως επιθετικού σπορ concept...
Πολλοί έχουμε πάρει νέο υπολογιστή και δεν έχουμε τι να κάνουμε τον παλιό... του οποίου πλέον η μόνη χρήση είναι να πιάνει πολύτιμο χώρο.

Κάποιοι λοιπόν αποφάσισαν να τον ανοίξουν να τον διαλύσουν και να τον αξιοποιήσουν με διάφορους τρόπους..
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι που κατοικούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη χοροπηδούσαμε την ίδια στιγμή; Μήπως θα βγάζαμε τη Γη από την τροχιά της; Θα προκαλούσαμε σεισμούς; Η απάντηση στο παρακάτω διαφωτιστικό video του Michael Stevens (Vsause): 
Σε αυτό το απίστευτο βίντεο θα μάθετε 10 πράγματα για την εγκεφαλική λειτουργία τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν. Για παράδειγμα θα μάθετε ότι υπάρχει “κέντρο γέλιου” και ότι άνθρωποι που έχουν κάποια βλάβη εκεί, “δεν πιάνουν τα αστεία” και δεν γελούν. Επίσης θα μάθετε γιατί όταν μιλάμε στο τηλέφωνο και γίνεται θόρυβος από το περιβάλλον δεν ακούμε...
Η επιθυμία μας να δείχνουμε όμορφοι, χαρακτηρίζει τη φύση μας και αποτελεί καθημερινή προσπάθεια για τους περισσότερους από εμάς, ενώ συνδέεται και με την υγεία και την επιτυχία μας. 
Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη...

Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να κρύβει..
Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή πήγαινε στο κατηχητικό και της άρεσε πολύ ενώ τόνισε ότι αν έκανε παιδιά θα τα έστελνε και εκείνα. Η Ελένη Φουρέιρα, μίλησε στην εκπομπή fthis για αυτή της την εμπειρία: 
Πριγκιπικά Σκάνδαλα που άφησαν εποχή

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πρίγκιπα Χάρι να συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο στο Λας Βέγκας..
Αναστέλλουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου τη συνεργασία τους με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) οι συμβεβλημένοι γιατροί
Γνωστή δημοσιογράφος μέσω της στήλης της “κατακεραυνώνει” την Ελένη Μενεγάκη!
Την Τετάρτη νέα, κρίσιμη σύσκεψη μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, ενώ αύριο ο κ. Σαμαράς θα έχει νέα σύσκεψη με τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη. 
Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο Κορωπί

Σε πέντε ενεργά μέτωπα επιχειρούν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Εύβοια, Φλώρινα, Φθιώτιδα Γρεβενά και Λακωνία.
Δε λέει να ησυχάσει η Κιμ Καρντάσιαν καθώς το ένα μετά το άλλο βγαίνουν στο φως νέα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνίστρια την ίδια. 
Προφίλ του facebook που δίνουν ρέστα..
Όταν η Αίγυπτος και ο Καναδάς γίνονται ένα... το αποτέλεσμα είναι θεϊκό και έχει όνομα: Laura Michelle Prestin. Αλήθεια, τι άλλο να ζητήσεις από μια γυναίκα όταν ο Θεός της τα έδωσε όλα πλουσιοπάροχα; Απολαύστε μία μοναδική φωτογραφική συλλογή με το 27χρονο μοντέλο...
Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες και διασημότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ωστόσο αποφασίσαμε να σας πάμε πολλά χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στο 1991 όπου η ανερχόμενη τότε ηθοποιός έλαβε μέρος στη διαφήμιση γνωστού σαμπουάν.
Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε ΚΝΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Όχι για τα οικονομικά μέτρα, ούτε για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Όλος ο καβγάς έγινε για τους... Goin' Through και τους NEBMA!
Τα φρικιαστικά πειράματα των ναζί με πειραματόζωα Εβραίους αλλά και άλλους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης , παρουσιάζονται μέσα από σπάνιες φωτογραφίες στο βίντεο. 
Συνελήφθη για εμπρησμό και 60χρονος στη Ζάκυνθο

Δυο Έλληνες συνεληφθησαν την Κυριακή για τους εμπρησμούς σε Χίο και Ζάκυνθο που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές.
Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχεται η Ιωάννα Αποστόλου από την Ξάνθη..
Αύξηση του ποσοστού επιτυχίας από 62% το 2011 σε 69% φέτος

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στη διεύθυνση results.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός και μητρός)..
Πέστε μας μερικά λόγια για τον εαυτό σας

Ονομάζομαι Νίκος Χατζηλάσκαρης - οι περισσότεροι θα με ξέρουν ως Sifu Niko - και διδάσκω από το 1987 Wing Tzun στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Ξεκίνησα πριν από 38 χρόνια με τζούντο, συνέχισα με Jiu Jitsu, Teakwondo, Karate και Viet Vo Dao ώσπου κατέληξα το έτος 1985 στο Leung Ting-WingTzun. Το 1993 ανακηρύχθηκα Sifu..
Η νέα εποχή σχεδιάζει το μέλλον μας χωρίς εμάς! Βάζει τις βάσεις για μιά προσομοίωση της ζωής των ανθρώπων, μιά κατευθυνόμενη, εικονική ζωή.
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…” Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω…δειλίας!! 
Το διάστημα αμέσως μετά το σεξ, είναι ένα από τα ωραιότερα. Ο οργανισμός έχει απελευθερώσει διάφορες ορμόνες που “σιγοντάρουν” ένα ζευγάρι να έρθει πιο κοντά. Δεν είναι κρίμα να χάνετε αυτήν την ευκαιρία;
O Bohumil Lhota είναι ένας 73χρονος Τσέχος μηχανικός που ασχολείται εδώ και αρκετές δεκαετίες με τις οικοδομικές κατασκευές, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας εντυπωσιακές κατοικίες για τους πελάτες του…
Ο πρώτος που πάτησε στο φεγγάρι

Ουάσινγκτον

Ο Αμερικανός αστροναύτης Νιλ Άρμστρονγκ, ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο φεγγάρι, πέθανε σε ηλικία 82 ετών, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.
Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί την αποκαθήλωση ενός ειδώλου. Ο θρυλικός Τεξανός ποδηλάτης που αποτέλεσε έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου, νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο των όρχεων, και κέρδισε επτά συνεχόμενες φορές τον Γύρο Γαλλίας θα χάσει όλα του τα μετάλλια.
Μπορεί η Βιβιέν Τζολί- Πιτ να είναι μόλις τεσσάρων ετών, αλλά φαίνεται ότι θα επιλέξει την ίδια καριέρα με τους διάσημους γονείς της, καθώς η Disney ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στην παιδική ταινία Maleficent.
Ο Χριστός είναι η χαρά, το φως το αληθινό, η ευτυχία. Ο Χριστός είναι η ελπίδα μας..
Διεθνής ομάδα αστρονόμων παρακολουθεί ένα κοσμικό θρίλερ. Εντόπισε ένα άστρο το οποίο όπως διαπίστωσε «καταβροχθίζει» τους πλανήτες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτό. Την ανακάλυψη έκαναν αστρονόμοι από τις ΗΠΑ, την Πολωνία και την Ισπανία χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Hobby Eberly που βρίσκεται σε διαστημικό παρατηρητήριο στο Τέξας.
Τους αγαπήσαμε γελάσαμε μαζί τους και τους θυμόμαστε ακόμα σε ζητήσεις στην παρέα... 
Μια νέα ασθένεια επικίνδυνη όσο το AIDS ανακάλυψαν ερευνητές στην Ασία. Τα αίτια της μυστηριώδους ασθένειας, που δεν έχει καν ακόμη επίσημο όνομα, προκαλεί ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος αναγνωρίστηκε και τα αίτιά της παραμένουν άγνωστα, με τους επιστήμονες να σηκώνουν μέχρι στιγμής τα χέρια ψηλά για μια πιθανή θεραπεία.
Απίστευτο fail σε penalty..
«Ο ικέτης Πρωθυπουργός, λίγες ώρες πριν την συνάντησή του με την κα Μέρκελ φρόντισε, εκτός του πακέτου των μέτρων των 11,5 + 2 δις, να της κάνει άλλο ένα δώρο, τον..
10 χρόνια σπουδές όπερας  και έπρεπε να φορέσει ένα  κορμάκι για να ασχοληθούμε  μαζί της. Ντροπή μας..