follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Σε 30 μόλις δευτερόλεπτα ανοιξε η όρεξη εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου. Δυο “καυτά” κορίτσια της σόου μπιζ τσακώνονται για το πιο μεγάλο μπέργκερ και… καλή μας όρεξη!

Ο αυνανισμός, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού. 
Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά. Στις μέρες μας, είναι επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, πως ο αυνανισμός αποτελεί μια πράξη εντελώς φυσιολογική και ακίνδυνη, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.
Ο αθλητισμός δεν νοιάζεται από πού είσαι, ούτε αν είσαι άντρας ή γυναίκα. 
Δεν λαμβάνει υπόψη αν είσαι ψηλός ή κοντός, ούτε νοιάζεται αν έχεις κάποια κινητική αναπηρία. Ο αθλητισμός στηρίζει όσους θέλουν να συμμετέχουν και όσους θέλουν να δώσουν τα πάντα για να νικήσουν.
Λες και ταξίδεψαν με τη μηχανή του χρόνου !

Ορισμένα διάσημα πρόσωπα έχουν μια αστεία και σε κάποιες περιπτώσεις απίστευτη ομοιότητα με ανθρώπους που έζησαν στο παρελθόν.

''Κι όμως είναι δυνατόν..''

Αυτό το σχόλιο έκανε η Δούκισσα Νομικού για να συνοδεύσει την εξωφρενική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 62.164 ανθρώπους που την ακολουθούν στο Twitter.
Κανένας από αυτούς βέβαια δεν μπορεί να διανοηθεί ότι… είναι δυνατόν. Ούτε κι εμείς.
«Ένα διαφορετικό love story σε μία εποχή που όλα αλλάζουν»

Όλοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή;
Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στη ζωή του ήρωα μας του Δημήτρη.

Φωτογραφίες και βίντεο από τους ευτυχισμένους νεόνυμφους

«Τα κάνουν όλα όλοι μαζί», λέει ο πατέρας τους. Και μάλλον έχει δίκιο αφού σε οικογένεια μορμόνων, στην Αριζόνα των ΗΠΑ,
Στην Κρήτη έκαναν ταξίδι του μέλιτος Νίκος Αναδιώτης και Βασιλική Σταματοπούλου. Το ζευγάρι, παντρεύτηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου και δυο μέρες μετά αναχώρησαν για την Κρήτη.
Αν από τις εξορμήσεις σας στις παραλίες επιστρέφετε με λάφυρα μερικά βότσαλα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συγκεντρώσετε κάπως, και να σκεφθείτε δημιουργικές ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να τα αξιοποιήσετε για να διαμορφώσετε ένα όμορφο, φυσικό ντεκόρ για το σπίτι.


Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασχολούνται κατά κύριο λόγο οι νέοι. Όμως το Facebook...
σήμερα αποκάλυψε τη γηραιότερη χρήστη του, η οποία μάλιστα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και να συναντήσει από κοντά τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg και την COO του Facebook Sherly Sandberg.
​Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες, από τον απλό, κλειστό και πολύ σικάτο γάμο της Βασιλικής Τσεκούρα και του Θοδωρή Παπαλουκά.

Το ζευγάρι που επέλεξε να παντρευτεί την Κυριακή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οργάνωσε ένα πολύ ωραίο γάμο για τους συγγενείς και τους πολύ καλούς του φίλους.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία

ΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΎΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΏΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΗ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΊΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ (IQ) ΔΙΑΤΡΈΧΟΥΝ ΟΙ ΝΈΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΊΖΟΥΝ ΚΆΝΝΑΒΗ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΈΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΉΧΘΗ ΣΤΗ ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ.
Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε χθες το απόγευμα στη Δονούσα ο γάμος της Κατερίνας Παπαπουτσάκη και του αγαπημένου της Παναγιώτη Πιλαφά. Οι φωτογραφίες με την ηθοποιό νυφούλα είναι ενδεικτικές της ευτυχίας της και του έρωτά της...
Συμβουλές για τις αγορές της τελευταίας στιγμής

Αυλαία ρίχνουν την Παρασκευή οι θερινές εκπτώσεις, στις οποίες οι έμποροι είχαν στηρίξει τις ελπίδες τους για αύξηση του τζίρου και μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά.
Έχουν κάτι το διαφορετικό. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε...

Συγκεντρώσαμε τις πιο σέξυ φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου για τα μάτια σας μόνο...


Μέσα στη κρίση και ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει 
ήδη αρκετά οικονομικά προβλήματα, υπάρχει ένας νεαρός σταρ που θέλει παρακάλια για να... τραγουδήσει, πέρα απο το 1.000.000 δολάρια που εισέπραξε και τις ατελείωτες απαιτήσεις του που έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, που θα διέμενε στην Ελούντα.
Ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πρώτη της συσκευή με Windows 8

Μπορεί η Samsung να είχε παρουσιάσει την πρώτη της συσκευή με Windows 8 πριν από ένα χρόνο, στο συνέδριο Microsoft BUILD 2011, όπως φαίνεται όμως σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά την πρώτη της εμπορική συσκευή με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
Είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον πλανήτη και όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να διατηρείται σε φόρμα όλο το χρόνο...

Ο λόγος για την αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στις εικόνες που ακολουθούν.
Tην βάφτισαν Αφροδίτη και είναι ίσως η πιο περίεργη αλλά και χαριτωμένη γάτα που... έχουμε δει ποτέ.
To Card Flourishes είναι ο επιδέξιος «χειρισμός» της τράπουλας που έχει σκοπό την επίδειξη «θεαματικών» τεχνικών από τον «Flourisher» .

Το Card flourishes προορίζεται για να είναι οπτικά συναρπαστικό και να φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να το κάνετε. 
Δείτε το βίντεο..
Το λεγόμενο «ναυτικό» στιλ είναι μία κλασσική επιλογή που δημιουργεί συνειρμούς με τη θάλασσα και το καλοκαίρι, αποπνέοντας μία αίσθηση χαλάρωσης και οικειότητας στο χώρο.
Η διαφήμιση αυτή προβλήθηκε στην Ιαπωνία αλλά σε λίγες ημέρες απαγορεύθηκε και έκτοτε υπάρχει μόνο στο YouTube.
Είναι ένας από τους πιο ποθητούς άντρες και έχει κάνει όλες τις γυναίκες να τον θέλουν δικό τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή  του στο "Down Town Κύπρου" προκαλεί με τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις του αλλά και το σεξ.
Τι άλλο θα δούμε; δεν τους προλαβαίνουμε πια! Διαβάστε εδώ για να καταλάβετε τι εννοούμε.
Σκάνδαλο στο διαδίκτυο για το εξώφυλλο ισπανικού περιοδικού όπου η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ποζάρει σαν… την προ-προ-προγιαγιά της που ήταν σκλάβα στην Αμερική!
Πανικός σε φόρουμ και ιστότοπους για το προκλητικό εξώφυλλο του Magazine de Fuera de Serie!

Προκαλούν στο πέρασμά τους

Ο Αμερικανός τηλεοπτικός αστέρας Dick Clarke πουλάει το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό του σπίτι, του οποίου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τη γνωστή σε όλους μας σειρά “The Flintstones”.
Πρωτοπαρουσιάστηκε την προηγούμενη χρονιά σε μη ολοκληρωμένη μορφή. Μέχρι σήμερα, η SF1 ολοκληρώθηκε και η Mercedes παρουσίασε το τελικό σχέδιο του ιδιαιτέρως επιθετικού σπορ concept...
Πολλοί έχουμε πάρει νέο υπολογιστή και δεν έχουμε τι να κάνουμε τον παλιό... του οποίου πλέον η μόνη χρήση είναι να πιάνει πολύτιμο χώρο.

Κάποιοι λοιπόν αποφάσισαν να τον ανοίξουν να τον διαλύσουν και να τον αξιοποιήσουν με διάφορους τρόπους..
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι που κατοικούμε σ’ αυτόν τον πλανήτη χοροπηδούσαμε την ίδια στιγμή; Μήπως θα βγάζαμε τη Γη από την τροχιά της; Θα προκαλούσαμε σεισμούς; Η απάντηση στο παρακάτω διαφωτιστικό video του Michael Stevens (Vsause): 
Σε αυτό το απίστευτο βίντεο θα μάθετε 10 πράγματα για την εγκεφαλική λειτουργία τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν. Για παράδειγμα θα μάθετε ότι υπάρχει “κέντρο γέλιου” και ότι άνθρωποι που έχουν κάποια βλάβη εκεί, “δεν πιάνουν τα αστεία” και δεν γελούν. Επίσης θα μάθετε γιατί όταν μιλάμε στο τηλέφωνο και γίνεται θόρυβος από το περιβάλλον δεν ακούμε...
Η επιθυμία μας να δείχνουμε όμορφοι, χαρακτηρίζει τη φύση μας και αποτελεί καθημερινή προσπάθεια για τους περισσότερους από εμάς, ενώ συνδέεται και με την υγεία και την επιτυχία μας. 
Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη...

Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να κρύβει..
Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή πήγαινε στο κατηχητικό και της άρεσε πολύ ενώ τόνισε ότι αν έκανε παιδιά θα τα έστελνε και εκείνα. Η Ελένη Φουρέιρα, μίλησε στην εκπομπή fthis για αυτή της την εμπειρία: 
Πριγκιπικά Σκάνδαλα που άφησαν εποχή

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πρίγκιπα Χάρι να συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο στο Λας Βέγκας..
Αναστέλλουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου τη συνεργασία τους με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) οι συμβεβλημένοι γιατροί
Γνωστή δημοσιογράφος μέσω της στήλης της “κατακεραυνώνει” την Ελένη Μενεγάκη!
Την Τετάρτη νέα, κρίσιμη σύσκεψη μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων

Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, ενώ αύριο ο κ. Σαμαράς θα έχει νέα σύσκεψη με τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη. 
Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο Κορωπί

Σε πέντε ενεργά μέτωπα επιχειρούν αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε Εύβοια, Φλώρινα, Φθιώτιδα Γρεβενά και Λακωνία.
Δε λέει να ησυχάσει η Κιμ Καρντάσιαν καθώς το ένα μετά το άλλο βγαίνουν στο φως νέα ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνίστρια την ίδια. 
Προφίλ του facebook που δίνουν ρέστα..
Όταν η Αίγυπτος και ο Καναδάς γίνονται ένα... το αποτέλεσμα είναι θεϊκό και έχει όνομα: Laura Michelle Prestin. Αλήθεια, τι άλλο να ζητήσεις από μια γυναίκα όταν ο Θεός της τα έδωσε όλα πλουσιοπάροχα; Απολαύστε μία μοναδική φωτογραφική συλλογή με το 27χρονο μοντέλο...
Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες και διασημότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ωστόσο αποφασίσαμε να σας πάμε πολλά χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στο 1991 όπου η ανερχόμενη τότε ηθοποιός έλαβε μέρος στη διαφήμιση γνωστού σαμπουάν.
Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε ΚΝΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Όχι για τα οικονομικά μέτρα, ούτε για κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Όλος ο καβγάς έγινε για τους... Goin' Through και τους NEBMA!
Τα φρικιαστικά πειράματα των ναζί με πειραματόζωα Εβραίους αλλά και άλλους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης , παρουσιάζονται μέσα από σπάνιες φωτογραφίες στο βίντεο. 
Συνελήφθη για εμπρησμό και 60χρονος στη Ζάκυνθο

Δυο Έλληνες συνεληφθησαν την Κυριακή για τους εμπρησμούς σε Χίο και Ζάκυνθο που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές.
Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχεται η Ιωάννα Αποστόλου από την Ξάνθη..
Αύξηση του ποσοστού επιτυχίας από 62% το 2011 σε 69% φέτος

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στη διεύθυνση results.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός και μητρός)..
Πέστε μας μερικά λόγια για τον εαυτό σας

Ονομάζομαι Νίκος Χατζηλάσκαρης - οι περισσότεροι θα με ξέρουν ως Sifu Niko - και διδάσκω από το 1987 Wing Tzun στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Ξεκίνησα πριν από 38 χρόνια με τζούντο, συνέχισα με Jiu Jitsu, Teakwondo, Karate και Viet Vo Dao ώσπου κατέληξα το έτος 1985 στο Leung Ting-WingTzun. Το 1993 ανακηρύχθηκα Sifu..