follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Συγκεντρώσαμε τις πιο σέξυ φωτογραφίες  της Κατερίνας Στικούδη για τα μάτια σας μόνο...
John Travolta και Robert De Niro πέρασαν όλο το καλοκαίρι ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές μαζί.

Και πάνω που πήγε να ξεχαστεί το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Travolta, νέες hot λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας.
H Georgia Salpa, που για κάποιους θεωρείται η Ελληνίδα Kim Kardashian, έχει αναδειχθεί ως..
Απλά... δεν υπάρχει
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν τελικά ποιοι θα βαφτίσουν το μωράκι τους και κατέληξαν σε δύο νονούς από κάθε πλευρά, του μπαμπά και της μαμάς! Είναι "επώνυμοι" ή άγνωστοι στο ευρύ κοινό;
Και μετά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας...
Που να φανταστεί τι τον περίμενε ο “άπιστος” Βρετανός όταν
Δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τα συναισθήματα της…


Με υπόθεση βασισμένη στην κοινή τους ζωή και με τίτλο "Επέτειος" οι δύο ηθοποιοί..
αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία μέσω της ταινίας μικρού μήκους που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Δράμας.

Την ιστορία υπογράφει εκίνη με πρωταγωνιστή το σύζυγό της.
5 απίθανες φάρσες που έκαναν τα θύματα να αμφισβητήσουν τους νόμους της βαρύτητας.
Σε ισχύ το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας
- Τι θα ισχύει με τα νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας 

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα ο δακτύλιος, που θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου του 2013.
Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, ωστόσο, η ελληνικής καταγωγής Σάρα Μενουδάκη ροκάρει και κάνει άπαντες στον Καναδά να μιλούν για εκείνη, χαρακτηριζόντάς της ακόμα και ως νέα Τζάνις Τζόπλιν!

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να βρίσκεται στις λίστες με τους πιο hot άντρες του Χόλιγουντ και οι γυναίκες να ξετρελαίνονται μαζί του, αλλά για αυτά δεν φταίει η εξωτερική εμφάνισή του, αλλά η προσωπικότητά του.
H ελληνική αποστολή για τα ματς με Λετονία και Λιθουανία

Το ταξίδι για τη Βραζιλία ξεκίνησε…
Τις τελευταίες ημέρες η εκκλησιαστική επικαιρότητα περιστρέφεται γύρω από το ζήτημα της μισθοδοσίας κληρικών και Αρχιερέων, με αφορμή την οριστικοποίηση του πακέτου των νέων μέτρων και περικοπών.
Φαντάρος αγνώστων λοιπών στοιχείων ξεκίνησε τον Μάρτιο, τουιτάροντας...

«Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα». Θα γράφει μέχρι να απολυθεί. Να μερικά απ' τα ξεκαρδιστικά κυνικά και μελαγχολικά διαυγή tweets του:
Είναι τώρα ένα εξάμηνο που έφυγα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω και σας ζητάω συγνώμη που καθυστέρησα τόσο να επικοινωνήσω μαζί σας. Θα σας ενημερώσω τώρα, μόνο που πριν σας παρακαλώ καθίστε κάπου…
Όλοι οι πολιτικοί μας μιλάνε για το πόσο καλή είναι η δημόσια εκπαίδευση και κυρίως αυτή που παρέχουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια. Όταν όμως έρθει η ώρα της επιλογής για τα παιδιά τους,
Τέλος στη χορήγηση των δωρεάν συγγραμμάτων σε φοιτητές ΑΕΙ - ΤΕΙ από το εαρινό εξάμηνο. Τι εξετάζουν στην κυβέρνηση.

Από το εαρινό εξάμηνο της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς αναμένεται να καταργηθεί η χορήγηση των δωρεάν συγγραμμάτων σε φοιτητές από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Η κατάργηση της χορήγησής τους, που συνδέεται με το νέο πακέτο μέτρων και τις απαιτήσεις της τρόικας,
​Η Kristen Stewart αποφάσισε να βγει για περίπατο στο Λος Άντζελες και οι paparazzi έτρεξαν να την απαθανατίσουν!
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο τάχθηκε κατά της προβολής από την τηλεόραση του τηλεοπτικού σποτ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων που γυρίστηκε στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. (σ.σ. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το βίντεο είναι σπουδαίο και απόλυτα εύστοχο. Βέβαια, είναι πολύ καλό για την ελληνική τηλεόραση.) 
Μελέτη για την ελληνική οικονομία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, η οποία θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ υποστηρίζει πως οι μειώσεις μισθών – συντάξεων, καθώς και οι φορολογικές επιβαρύνσεις έχουν επιφέρει στο επίπεδο ζωής των Ελλήνων μείωση κατά 50% σε σχέση με το 2008.
Κακά, στραβά και ανάποδα έχουν πάρει τον ρόλο τους κάποιοι κομματικοί υπάλληλοι που κατοικοεδρεύουν στα «υπόγεια» του Μαξίμου και οι οποίοι, όπως φαίνεται, νοσταλγούν τα... μεγαλεία άλλων εποχών.
Ο Kanye West... το ξέρει;


Μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον Kris Humphries, αλλά η Kim Kardashian δεν χάνει τον χρόνο της. Οι φήμες λένε ότι είναι έτοιμη να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Kanye West.
Όσοι λένε πως ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, δεν έχουν άδικο. Εάν πάσχετε από υψηλή αρτηριακή πίεση, ή από υψηλή χοληστερόλη, τα μήλα θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Τα μήλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο…
Ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

“Το πακέτο των 11,5 δις θα είναι το τελευταίο, σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα έχει αλλάξει” δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που εκλέγει τώρα νέο γραμματέα και πρόσθεσε ότι “αντίπαλος της χώρας και της παράταξης είναι το λόμπυ της δραχμής”. 
Σε 30 μόλις δευτερόλεπτα ανοιξε η όρεξη εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου. Δυο “καυτά” κορίτσια της σόου μπιζ τσακώνονται για το πιο μεγάλο μπέργκερ και… καλή μας όρεξη!

Ο αυνανισμός, πλέον, δεν αποτελεί ταμπού. 
Δεν προκαλεί ούτε τύφλωση, ούτε κώφωση, ούτε πρέπει να νοιώθεις ένοχος όταν αυτοικανοποιείσαι όπως πίστευαν παλιά. Στις μέρες μας, είναι επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, πως ο αυνανισμός αποτελεί μια πράξη εντελώς φυσιολογική και ακίνδυνη, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.
Ο αθλητισμός δεν νοιάζεται από πού είσαι, ούτε αν είσαι άντρας ή γυναίκα. 
Δεν λαμβάνει υπόψη αν είσαι ψηλός ή κοντός, ούτε νοιάζεται αν έχεις κάποια κινητική αναπηρία. Ο αθλητισμός στηρίζει όσους θέλουν να συμμετέχουν και όσους θέλουν να δώσουν τα πάντα για να νικήσουν.
Λες και ταξίδεψαν με τη μηχανή του χρόνου !

Ορισμένα διάσημα πρόσωπα έχουν μια αστεία και σε κάποιες περιπτώσεις απίστευτη ομοιότητα με ανθρώπους που έζησαν στο παρελθόν.

''Κι όμως είναι δυνατόν..''

Αυτό το σχόλιο έκανε η Δούκισσα Νομικού για να συνοδεύσει την εξωφρενική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 62.164 ανθρώπους που την ακολουθούν στο Twitter.
Κανένας από αυτούς βέβαια δεν μπορεί να διανοηθεί ότι… είναι δυνατόν. Ούτε κι εμείς.
«Ένα διαφορετικό love story σε μία εποχή που όλα αλλάζουν»

Όλοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή;
Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στη ζωή του ήρωα μας του Δημήτρη.

Φωτογραφίες και βίντεο από τους ευτυχισμένους νεόνυμφους

«Τα κάνουν όλα όλοι μαζί», λέει ο πατέρας τους. Και μάλλον έχει δίκιο αφού σε οικογένεια μορμόνων, στην Αριζόνα των ΗΠΑ,
Στην Κρήτη έκαναν ταξίδι του μέλιτος Νίκος Αναδιώτης και Βασιλική Σταματοπούλου. Το ζευγάρι, παντρεύτηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου και δυο μέρες μετά αναχώρησαν για την Κρήτη.
Αν από τις εξορμήσεις σας στις παραλίες επιστρέφετε με λάφυρα μερικά βότσαλα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συγκεντρώσετε κάπως, και να σκεφθείτε δημιουργικές ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να τα αξιοποιήσετε για να διαμορφώσετε ένα όμορφο, φυσικό ντεκόρ για το σπίτι.


Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασχολούνται κατά κύριο λόγο οι νέοι. Όμως το Facebook...
σήμερα αποκάλυψε τη γηραιότερη χρήστη του, η οποία μάλιστα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα γραφεία της εταιρείας και να συναντήσει από κοντά τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg και την COO του Facebook Sherly Sandberg.
​Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες, από τον απλό, κλειστό και πολύ σικάτο γάμο της Βασιλικής Τσεκούρα και του Θοδωρή Παπαλουκά.

Το ζευγάρι που επέλεξε να παντρευτεί την Κυριακή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οργάνωσε ένα πολύ ωραίο γάμο για τους συγγενείς και τους πολύ καλούς του φίλους.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία

ΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΎΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΏΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΗ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΊΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ (IQ) ΔΙΑΤΡΈΧΟΥΝ ΟΙ ΝΈΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΝΊΖΟΥΝ ΚΆΝΝΑΒΗ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΈΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΉΧΘΗ ΣΤΗ ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ.
Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε χθες το απόγευμα στη Δονούσα ο γάμος της Κατερίνας Παπαπουτσάκη και του αγαπημένου της Παναγιώτη Πιλαφά. Οι φωτογραφίες με την ηθοποιό νυφούλα είναι ενδεικτικές της ευτυχίας της και του έρωτά της...
Συμβουλές για τις αγορές της τελευταίας στιγμής

Αυλαία ρίχνουν την Παρασκευή οι θερινές εκπτώσεις, στις οποίες οι έμποροι είχαν στηρίξει τις ελπίδες τους για αύξηση του τζίρου και μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά.
Έχουν κάτι το διαφορετικό. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε...

Συγκεντρώσαμε τις πιο σέξυ φωτογραφίες της Έλενας Παπαβασιλείου για τα μάτια σας μόνο...


Μέσα στη κρίση και ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει 
ήδη αρκετά οικονομικά προβλήματα, υπάρχει ένας νεαρός σταρ που θέλει παρακάλια για να... τραγουδήσει, πέρα απο το 1.000.000 δολάρια που εισέπραξε και τις ατελείωτες απαιτήσεις του που έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, που θα διέμενε στην Ελούντα.
Ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πρώτη της συσκευή με Windows 8

Μπορεί η Samsung να είχε παρουσιάσει την πρώτη της συσκευή με Windows 8 πριν από ένα χρόνο, στο συνέδριο Microsoft BUILD 2011, όπως φαίνεται όμως σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά την πρώτη της εμπορική συσκευή με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
Είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον πλανήτη και όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να διατηρείται σε φόρμα όλο το χρόνο...

Ο λόγος για την αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στις εικόνες που ακολουθούν.
Tην βάφτισαν Αφροδίτη και είναι ίσως η πιο περίεργη αλλά και χαριτωμένη γάτα που... έχουμε δει ποτέ.
To Card Flourishes είναι ο επιδέξιος «χειρισμός» της τράπουλας που έχει σκοπό την επίδειξη «θεαματικών» τεχνικών από τον «Flourisher» .

Το Card flourishes προορίζεται για να είναι οπτικά συναρπαστικό και να φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να το κάνετε. 
Δείτε το βίντεο..
Το λεγόμενο «ναυτικό» στιλ είναι μία κλασσική επιλογή που δημιουργεί συνειρμούς με τη θάλασσα και το καλοκαίρι, αποπνέοντας μία αίσθηση χαλάρωσης και οικειότητας στο χώρο.
Η διαφήμιση αυτή προβλήθηκε στην Ιαπωνία αλλά σε λίγες ημέρες απαγορεύθηκε και έκτοτε υπάρχει μόνο στο YouTube.
Είναι ένας από τους πιο ποθητούς άντρες και έχει κάνει όλες τις γυναίκες να τον θέλουν δικό τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή  του στο "Down Town Κύπρου" προκαλεί με τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις του αλλά και το σεξ.
Τι άλλο θα δούμε; δεν τους προλαβαίνουμε πια! Διαβάστε εδώ για να καταλάβετε τι εννοούμε.