follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η 22χρονη Jade Torry ζύγιζε 102 κιλά όταν ξεκίνησε τις διακοπές της στη Φλόριντα 
και όπως αποδείχτηκε, η επίσκεψη της στη Disneyland ήταν καθοριστική για την ίδια.
Το πρώτο από τα 4 trailer που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής Μίλα κυκλοφόρησε!
Δείτε  τις  διάσημες καλλονές που ανήκουν στο top10 sexiest women του FHM για το 2012
Όχι όμως και στα blogs!!!

Πρόστυχη διαφήμιση ή πρόστυχα μυαλά;;
Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ζωή της παπαδιάς
Νέα αμερικανική έρευνα που έγινε για λογαριασμό ιστοσελίδας γνωριμιών δίνει την απάντηση!
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των μεταλλίων των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στους...
14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Μία μελαχρινή κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη και ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι σε νυχτερινή του έξοδο!
Μεγάλη βραδιά χθες για τη μουσική, αφού για μία ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards. Φυσικά οι πιο hot αστέρες της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν και παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, παίρνοντας τις καλύτερες πόζες τους.
Σκληρή γλώσσα από τηλεκριτικό του Βήματος για το βίντεο με το οποίο λανσάρεται η εκπομπή της παρουσιάστριας, «Πρωινή Μελέτη» για τη νέα σεζόν.
Ποιο είναι το ζώο που προκαλεί αίσθηση με την εμφάνιση του και αποτελεί αντικείμενο μελέτης για τους Ευρωπαίους ερευνητές (Vid)

 
Κι εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, έρχεται ένας αγρότης από την Κίνα και σε αιφνιδιάζει με τα αχλάδια του, που έχουν τη μορφή του Βούδα.
Το σκάφος μοιάζει με απομονωμένο,
ηφαιστειογενές νησί, με τις τροπικές παραλίες του και καλύβες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως δέκα άτομα.
Κάποτε οι ερευνητές τη φοβούνταν και την απέφευγαν γιατί η κατάβαση σε αυτή θεωρείτο πολύ δύσκολη ως και μοιραία. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν πως τελικά ο άνθρωπος τόλμησε να την εξερευνήσει με κόστος όμως και σε ανθρώπινες ζωές.
Ακολούθησε αυτά τα βήματα, έτσι ώστε να περνάς στους άλλους το νόημα που θέλεις...

1. Προτίμησε την απλότητα χρησιμοποιώντας μικρές λέξεις.... 

Όσο πιο απλά παρουσιάζεται μια... ιδέα τόσο πιο εύκολα κατανοητή γίνεται – και ως εκ τούτου τόσο πιστευτή είναι...
Φωτογραφίες και βίντεο των τετράδυμων με την «πολυμήχανη» μητέρα

Ένας ομολογουμένως πρωτότυπο και οπωσδήποτε αμφιλεγόμενο τρόπο βρήκε μία Κινέζα μητέρα για να μην μπερδεύει κανείς τα τετράδυμά της: Ξύρισε τα μαλλιά των γιων της αφήνοντας μόνο… αριθμούς πάνω στα κεφάλια τους, ούτως ώστε τα αγόρια να ξεχωρίζουν.
Η ευρωπαϊκή κρίση θα αποτελέσει επίκεντρο του μαθήματος!

«Βαλίτσες» φέρεται να ετοιμάζει... ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για την Αμερική και συγκεκριμένα για το πανεπιστήμιο
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ»

Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα:
Μπαράζ συναντήσεων και διεργασιών

Οι εξελίξεις γύρω από την κρίση χρέους της ευρωζώνης αλλά και το ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχει το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Η εκκεντρική πιτσιρίκα που έγινε το “the next best thing” της βρετανικής μουσικής σκηνής, παίζει πάλι με τα όρια – ή τα ξεπερνάει.
Η γυναίκα της φωτογραφίας είναι 127 ετών και ισχυρίζεται ότι είναι η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο! Είναι άραγε;
Ο Τόνυ Μαυρίδης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του και δηλώνει:
Η σέξι ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και εξηγεί γιατί θέλει τόσο πολύ να γίνει σύντομα μητέρα.
Μέσα από τα μάτια του τολμηρού ποδηλάτη που ουσιαστικά ακροβατεί με το ποδήλατο του, οι δρόμοι του Σαν Φρανσίσκο έχουν άλλη όψη!
Μια συντάκτρια ξεφυλλίζει τον κόσμο των αντρών και βγάζει τα όχι-και-τόσο-κολακευτικά συμπεράσματά της..
Μια θερμική κάμερα, που ανιχνεύει την αυξημένη θερμότητα του προσώπου, μπορεί μελλοντικά να «προδίδει» τους μεθυσμένους, προτού αυτοί δημιουργήσουν προβλήματα σε μπαρ, αεροδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους. 
Ο Chad Smith φωτογραφίζεται καμαρωτός δίπλα σε έναν τσολιά, ο Kiedis δεν αφήνει το μωρό από την αγκαλιά και ο Flea κόβει βόλτες μόνος στο κέντρο της Αθήνας. Για κοίτα λίγο δεξιά-αριστερά.
Σε κακό τους βγήκε το μήνυμα που έγραψαν οι δύο αστέρες του Hollywood!! Μόνο τρελός γράφει τέτοια μηνύματα κατά του.... Δείτε την συνέχεια!!
Έως τις 23 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, διοργανώνει για άλλη μία χρονιά στο Ζάππειο το καθιερωμένο πια Φεστιβάλ Βιβλίου που διαρκεί από 7 έως και 23 Σεπτεμβρίου, εμ τη συμμετοχή 130 εκδοτών.
Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις στην έδρα της Κεντρικής Τράπεζας

Aπεριόριστες αγορές ομολόγων για τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχεδιάζει ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Μάριο Ντράγκι, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.
Τι κι αν έχει φτάσει πλέον στο 47ο έτος της ηλικίας της; Τι κι αν πριν 2 μήνες από τα γυρίσματα είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της; Τι κι αν το Hollywood έχει δημιουργήσει νέα sex symbols; Όσο κι αν περάσουν τα χρόνια η Monica Bellucci θα είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.
Κάτω από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα social media γίνεται...χαμός! Δείτε τις καλύτερες...
Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ όπου και προβλήθηκε για πρώτη φορά και έληξε επίσημα στις 22 Μαΐου του 2006 με τελευταίο επεισόδιο το Forever Charmed.
Η έμπνευση στην ομορφιά δεν έχει τέλος!

Δείτε στο video που ακολουθεί πως να κάνετε μόνες σας στο σπίτι κυματισμούς στα μαλλιά με μια κάλτσα!

Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολο είναι!
Να πεις για τους κοιλιακούς, το χαμόγελο ή το βλέμμα του; Γι’ αυτά τα τρία, πάντως,
Σας προϊδεάζουμε ότι ο Μικρούτσικος που θα δείτε δεν έχει καμμία σχέση με αυτό της πάλαι ποτέ τηλεοπτικής του αυτοκρατορίας.
Στην αρχή κανείς δεν πίστευε ότι έχει ζαλάδες, ότι του «μυρίζουν» φαγητά και ότι γενικώς είχε τα συμπτώματα
Τρία τηλεοπτικά παιχνίδια, θα φιλοξενήσει ο ANT1, την ερχόμενη σεζόν.
Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Adele είναι γεγονός: περίπου δύο μήνες πριν τα γεννητούρια, η 24χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε με τον καλό της στους δρόμους του Λονδίνου!
Λάθος πρώτο: Χρησιμοποιείτε πολύ foundation

Ένα foundation που είναι πολύ πηχτό θα καλύψει τις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας σας και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό. Το foundation θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε μόνο για να καλύψετε τις αποχρωματώσεις στην επιδερμίδα σας και δεν πρέπει να καλύπτετε κάθε σημείο του δέρματός σας.
Αμετανόητη εμφανίζεται η 43χρονη που μαζί με τον εραστή της έστησαν παγίδα θανάτου στον 52χρονο σύζυγό της. Εκείνος τον γάζωσε με οκτώ σφαίρες κι εκείνη λιποθυμούσε επειδή τάχα τους λήστεψαν.
Σε κρίσιμη κατάσταση ένα 7χρονο κορίτσι

Με ελονοσία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένα 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο μεταφέρθηκε στην Λάρισα σε κρίσιμη κατάσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Είναι επίσημο! Το νέο iPhone 5 θα παρουσιαστεί την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου σε μεγάλο event που πραγματοποιηθεί στο San Francisco. Σε μια εβδομάδα ακριβώς η κουρτίνα θα πέσει ρίχνοτνας φως σε φήμες και «inside πληροφορίες» για τη νέα γενιά iPhone. 

 Την ώρα που ο πατέρας της -και μεγάλο αφεντικό της Formula 1- Μπέρνι Έκλεκστοουν περνάει τον μήνα του μέλιτος με τη νέα του σύζυγο, η Ταμάρα φωτογραφίζεται σέξι – αλλά για καλό σκοπό!
Ποιος είπε ότι οι stars του Hollywood είναι περήφανοι για όλες τις ταινίες που έχουν κάνει;

Εμείς από το star.gr, ψάξαμε και σας βρήκαμε τους celebrities που έχουν μετανιώσει για τα επαγγελματικά τους «τέκνα».
Παρά τα χρόνια διατηρούν το πάθος ζωντανό

Συνήθως τα διαζύγια είναι αυτά που μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά υπάρχουν και επώνυμοι που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τον έρωτα και το πάθος ζωντανό κάνοντας τον γάμο τους να διαρκέσει.
Η 22χρονη ηθοποιός επιστρέφει στο προσκήνιο, μετά το σκάνδαλο της απιστίας στον Ρόμπερτ Πάτινσον με τον παντρεμμένο και πατέρα δύο παιδιών σκηνοθέτη της, δίνοντας τις απαντήσεις της.
Η πιο «πλούσια» ημέρα ήταν η χθεσινή (03/09) για την ελληνική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τρεις αθλητές και αθλήτριες ανέβηκαν στο βάθρο,
​Όσα έκανε στο κρεβάτι με την σύντροφό του επιστράτευσε γνωστός ηθοποιός για να πάρει έναν ρόλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος!
Τι αποκάλυψε έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

Μέχρι σήμερα, οι ερευνητές είχαν δώσει αρκετή έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η παχυσαρκία και το μεταβολικό σύνδρομο