follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Θαυμάζουμε το … μπούστο της Κλέλιας Ρένεση στη νέα της φωτογράφηση !!

Μπορεί το Holywood να ξαφνιάστηκε μόλις είδε τη Blake Livey και τον Ryan Reynolds να παντρεύονται, αλλά οι φωτογραφίες με τη Lady Gaga «σόκαραν» περισσότερο τον κόσμο.
Η έρευνα της Durex παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα...
​Μπορεί η Jessica Simpson να μην έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να ην είναι έτοιμη να φορέσει και πάλι το μπικίνι της, όμως φρόντισε να της φύγει το μαράζι, φορώντας… μπικίνι στην ολίγων μηνών κόρη της Maxwell.

Τι είναι αυτό που φοβίζει τους  άντρες; Ποιός είναι ο μπαμπούλας και γιατί τον τρέμουν; Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι οι άντρες.
Το Sunland Baobab είναι το πιο γνωστό ίσως δέντρο Baobab στη Νότια Αφρική.
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα baobabs στον κόσμο και
Αντιμέτωπη με τη Λιθουανία, στις 21.45, για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Στη δεύτερη μάχη για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Ρίο ρίχνεται απόψε η Εθνική μας του ποδοσφαίρου.
Ό,τι και να πούμε γι' αυτόν τον μάγο είναι λίγο. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους μάγους του κόσμου και μάλιστα είναι ελληνικής καταγωγής.
Είναι ίσως ο μάγος που...
Πρόκειται για ένα σπίτι που οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι του πλανήτη δεν μπορούν να αγοράσουν.
Την αποκάλυψη έκανε ο Ρίτσαρντ Κλαρκ. Ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχος επί προεδρίας Τζορτζ Μπους...
​Έξαλλη είναι η σύζυγος του Robbie Williams! Ο λόγος; ο καλός της, πήγε και κανόνισε να τραγουδήσει σε τέσσερις συναυλίες στο Λονδίνο, την περίοδο που περιμένουν να έρθει στον κόσμο, το πρώτο τους παιδί!
Πλάι στα ράφια με τα μακαρόνια, τα γάλατα, τα αναψυκτικά και τα κουλουράκια θα βλέπουμε να «ποζάρουν» και τα φάρμακα, αφού το υπουργείο υγείας
Το Perivolas Hideaway, το θερινό καταφύγιο του Μπραντ Πιτ και της Ατζελίνας Τζολί στη χώρα μας, είναι προσβάσιμο μόνο με...
17 χώρες. 343 ημέρες. 6237 φωτογραφίες.
Ένα απίστευτο ταξίδι! Ο φωτογράφος Kiend Lam παραιτήθηκε από την δουλειά του, πήρε μια βαλίτσα, μία κάμερα και έφυγε με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Λονδίνο.
Τα ανέκδοτα για τις ξανθιές και τα στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από αυτές τα γνωρίζουμε όλοι λίγο ή πολύ. Στερεότυπα όμως δεν υπάρχουν μονάχα για τις ξανθιές, αλλά και για τις μελαχρινές.
Το μικρό gadget λειτουργεί σαν προβολέας

Αν η πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων από την οθόνη του smartphone ή του tablet σας ταλαιπωρεί, τότε υπάρχει για εσάς η τέλεια λύση.

Στις αντιφάσεις του κόσμου μας, στην αδικία και το διχασμό της κοινωνίας μας, στα προβλήματα με τους άστεγους,
Προσφάτως χωρισμένη και απαρηγόρητη η κληρονόμος του μεγάλου αφεντικού της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, πνίγει τον πόνο της σε μια σούπερ σέξι φωτογράφηση.
​Μαζί, στο Κόκκινο Χαλί περπάτησαν Ryan Gossling και Eva Mendes, που όλο και σοβαρεύει ο δεσμός τους.

Το ζευγάρι, είναι «μαζί» εδώ και ένα χρόνο περίπου και ο έρωτας καλά κρατεί!
Το 2ο από τα 4 trailer που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής Μίλα κυκλοφόρησε!
Η θεατρική παράσταση “Τα Βαφτίσια” του Νίκου Μουτσινά ολοκλήρωσε την θερινή περιοδεία της και ετοιμάζεται να “ανέβει” ξανά το χειμώνα στο θέατρο Αποθήκη. Τον Νίκο Αλευρά θα αντικαταστήσει ο Αργύρης Αγγέλου,
Το τι έγραψε θα το καταλάβετε από την απάντηση της εταιρείας....

 Βρε τι τους βρήκε τους ανθρώπους!

 Πολυ γέλιο μιλάμε...........
Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν Blake Lively και Ryan Reynolds, μετά από ένα χρόνο σχέσης!
Βλέποντας κανείς αυτό το κοριτσάκι με τα μπλε μάτια και το αγγελικό προσωπάκι σίγουρα δεν μπορεί να καταλάβει ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.
Ο Vladimír Franz είναι ένας συνθέτης και ζωγράφος 
από την Τσεχία, που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στις... προεδρικές εκλογές της Τσεχίας το 2013.
Οι Κινέζοι είναι γνωστό πως προσφέρουν φθηνά, αλλά και αξιόπιστα εργατικά χέρια. Δείτε σκηνές από...
Πώς θα περιορίσεις διατροφικές συνήθειες που προσθέτουν κιλά

Οι συμβουλές που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις λιγούρες και τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες που δεν μπορείς να περιορίσεις και σου χαλάνε τη σιλουέτα...
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στους πρώτους τηλεοπτικούς ρόλους ως έκτακτη συμμετοχή στο σήραλ «Εμείς και εμείς» που βλέπαμε από το...
Πώς φαντάζεται η Airbus το μέλλον των εναέριων μεταφορών

Τα επιβατικά αεροπλάνα ενδέχεται να πετούν σε σχηματισμούς, όπως τα πουλιά, μετά το 2050, σύμφωνα με τη νέα οπτική της Airbus για το μέλλον των εναέριων μεταφορών. 
Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη μετά το χθεσινό ναυάγιο

Απολύσεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, μειώσεις μισθών και συντάξεων, περικοπές στον τομέα της υγείας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί η τρόικα σε μια επίδειξη απόλυτης σκληρότητας και εμμονής στις άκριτες περικοπές.
Εννέα πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και δύο Porsche Cayman αξίας 220.000 ευρώ, πολυτελή σκάφη και ακριβά ακίνητα απέκτησαν την τελευταία δεκαετία η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας.
Άλλη μία μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα... Έχετε αναρωτηθεί ποιο φύλο είναι καλύτερο στο να κάνει καλύτερα ηχητικά εφέ, όπως για παράδειγμα ένα όπλο λέιζερ; Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Η δημοφιλέστερη υπηρεσία αναπαραγωγής βίντεο γιορτάζει, αφού χθες έκλεισε επτά χρόνια από το πρώτο της βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα με την ονομασία Me at the Zoo .
Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η αγαπημένη παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι κάνει botox εδώ και πολλά χρόνια,
Υποσχέθηκε ανάκαμψη σε δύο χρόνια, χαρακτήρισε κρίσιμες τις επόμενες εβδομάδες

«Στις μεγάλες δοκιμασίες βγαίνουν νικητές όσοι δεν φοβούνται την αλήθεια» έτσι ξεκίνησε την ομιλία του στην ΔΕΘ ο Α.Σαμαράς προσθέτοντας
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΟΑΕΔ, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναζητούσαν εργασία, τον Ιούνιο, 31.542 άνεργοι. Σε σχέση, με το Μάιο, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά... 1,15%.
Δεν είναι μόνο η εκπληκτική ομοιότητα με τη "δίδυμη" αδερφή της Έλενας Παπαρίζου, αλλά και η σύμπτωση ότι κι εκείνη δουλεύει νύχτα, δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου! Πολύ σέξι και οι δύο! Εσείς ποια διαλέγετε;
Διαστρέβλωση των δηλώσεων Τσίπρα καταγγέλει ο Συνασπισμός

Ανοικτός πόλεμος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε με αφορμή μια αποστροφή στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή.
Η 22χρονη Jade Torry ζύγιζε 102 κιλά όταν ξεκίνησε τις διακοπές της στη Φλόριντα 
και όπως αποδείχτηκε, η επίσκεψη της στη Disneyland ήταν καθοριστική για την ίδια.
Το πρώτο από τα 4 trailer που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής Μίλα κυκλοφόρησε!
Δείτε  τις  διάσημες καλλονές που ανήκουν στο top10 sexiest women του FHM για το 2012
Όχι όμως και στα blogs!!!

Πρόστυχη διαφήμιση ή πρόστυχα μυαλά;;
Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ζωή της παπαδιάς
Νέα αμερικανική έρευνα που έγινε για λογαριασμό ιστοσελίδας γνωριμιών δίνει την απάντηση!
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των μεταλλίων των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στους...
14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Μία μελαχρινή κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη και ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι σε νυχτερινή του έξοδο!
Μεγάλη βραδιά χθες για τη μουσική, αφού για μία ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards. Φυσικά οι πιο hot αστέρες της μουσικής βιομηχανίας έδωσαν το παρόν και παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, παίρνοντας τις καλύτερες πόζες τους.
Σκληρή γλώσσα από τηλεκριτικό του Βήματος για το βίντεο με το οποίο λανσάρεται η εκπομπή της παρουσιάστριας, «Πρωινή Μελέτη» για τη νέα σεζόν.
Ποιο είναι το ζώο που προκαλεί αίσθηση με την εμφάνιση του και αποτελεί αντικείμενο μελέτης για τους Ευρωπαίους ερευνητές (Vid)

 
Κι εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, έρχεται ένας αγρότης από την Κίνα και σε αιφνιδιάζει με τα αχλάδια του, που έχουν τη μορφή του Βούδα.