follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Από μία χώρα, που λόγω θρησκευτικών και όχι μόνο, πεποιθήσεων, απαγορεύεται όχι μόνο η γυμνή φωτογράφηση αλλά και η εμφάνιση δίχως τη μπούργκα, προέρχεται η σημερινή μας μούσα! 
Ο λόγος για την Tehmeena Afzal από το Πακιστάν!


Η σέξι μελαχρινή από την Κολομβία, Natalia Velez, αναστατώνει ξανά τον αντρικό πληθυσμό, αυτή τη φορά με τη νέα της φωτογράφηση για την εταιρεία Cupids Lingerie.
Το σεξ στα γρήγορα κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις σημερινές μέρες.

Γρήγοροι ρυθμοί, ρουτίνα στη σεξουαλική ζωή, όχι και πολύ ενέργεια, οδηγούν τα ζευγάρια στις ξεπέτες. Πριν το απορρίψεις, σκέψου τα θετικά του.

Γιατί να το κάνω;

Ο Haley Joel Osment που έκλεψε τις εντυπώσεις το 1996 με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο θρίλερ Έκτη Αίσθηση, μεγάλωσε...
Δεν σταματούν αν δεν πιστωθούν τα οφειλόμενα στο λογαριασμό τους

Μέχρι και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ μετά από σημερινή τους απόφαση.
Το είδαμε ΚΑΙ αυτό!
Πρωτοσέλιδο στην ιστοσελίδα του National Geographic είναι σήμερα η Σαντορίνη, αφού το γνωστό επιστημονικό περιοδικό εκφραζει την ανησυχία του μετά τη δημοσιοποίηση των τελευταίων στοιχείων
Φυσικά τα κορίτσια είναι πραγματικά ερωτευμένα μαζί τους...

Η Kate Hudson δεν μασάει τα λόγια της! Μιλώντας στο περιοδικό Star, αποκάλυψε αυτό, που πολλές άλλες διάσημες αποφεύγουν να.. 
εξομολογηθούν: ναι, το να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι δύσκολο!
Τα βίντεο με ζώα τις περισσότερες φορές μας προκαλούν χαμόγελο...

Έτσι συμβαίνει και με το επόμενο στο οποίο πέντε γατάκια
Πιο ευτυχισμένοι από πότε είναι ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη.
Όποιος πηγαίνει στην...
Ρεζίλι στους… 16.000 followers της έγινε η...
Η «φάτσα» του θα φτάνει στο στενότερο σημείο της τα 71 εκ. και στο φαρδύτερο τα 120 εκ., και θα είναι το σπίτι με τη στενότερη πρόσοψη στον κόσμο.
Πτώση 40% τον Ιούνιο

Μειωμένος κατά 40% ήταν τον Ιούνιο ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας,
Σαράντα ακατοίκητα νησιά και νησίδες έχει εντοπίσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) τα οποία θα μπορούσε η χώρα μας να τα μισθώσει.

Το νέο smartphone της Apple, παρουσιάστηκε χθές κι έφερε τα πάνω κάτω για άλλη μια φορά στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας...Ας δούμε συγκεντρομένα όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 5 καθώς και το βίντεο παρουσίασης του...


Θα ελέγχονται μέσω smartphone
Έχοντας να αντιμετωπίσει σημαντικότατους περιορισμούς στα χρήματα που μπορεί να διαθέσει για τα προγράμματα της, η Nasa αναγκάζεται να βρει διάφορους ευφάνταστους τρόπους προκειμένου να φέρει σε πέρας τις αποστολές της.

H Apple ανανέωσε τόσο το iPod Nano όσο και το iPod Touch με μια σειρά από βελτιώσεις που ξεκινούν από τον αισθητικό τομέα και την εξωτερική εμφάνιση και καταλήγουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες των δύο συσκευών.

Δεν θέλουν το ευρώ και θα ψήφιζαν τον Ομπάμα σύμφωνα με δημοσκόπηση οι Ευρωπαίοι. Συγκεκριμένα η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη έχει κλονίσει την αξιοπιστία του ευρώ μεταξύ των Ευρωπαίων,
Σε επίδομα θέρμανσης από 100 έως 300 ευρώ προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο, μετά την διακομματική συνάντηση που έγινε υπό  τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, η οποία θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό το γεύμα, το οποίο μπορεί να βρει κανείς στο Jesters Diner του Great Yarmouth, στο Norfolk της Βρετανίας, περιλαμβάνει 12 φέτες μπέικον, 12 λουκάνικα, έξι αυγά και ζυγίσει 4 περίπου κιλά.


Παρουσιάζεται ένα κάθε χρόνο και το φετινό μοντέλο ονομάζεται iPhone 5. Έχει οθόνη αφής 4 ιντσών Retina display με ανάλυση 1136×640 pixels (326 ppi) και 40% καλύτερη πιστότητα των χρωμάτων σε σχέση με την οθόνη του iPhone 4S ενώ έχει βελτιωθεί άριστα και η πιστότητα των αισθητήρων αυτής. Το 5άρι είναι 18% το πιο λεπτό (7.6 χλστ.) και 20% πιο ελαφρύ (116 γρ.) από το τωρινό μοντέλο 4S.

Αυτός ο χρόνος θα είναι δύσκολος αλλά τουλάχιστον… ας είναι και λίγο σέξι. Η χυμώδης Βρετανίδα φροντίζει για αυτό και ποζάρει ημίγυμνη με το πιο λάγνο βλέμμα της.
Η Χριστίνα Μουστάκα έχει πλούσιο χιούμορ και πλουσιότερο ντεκολτέ. Ένας συνδυασμός που σου δίνει την καλύτερη αφορμή για να βλέπεις το “Ράδιο Αρβύλα”.
Η Όλγα Φαρμάκη λικνίζει την κορμάρα της στο Romeo.. και οι θαμώνες του μαγαζιού παθαίνουν την πλάκα τους!
Δείτε την
Συγνώμη από την Χαρούλα Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη ζητά με άρθρο του ο Μανώλης Καψής, που ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών σχολίων όταν σχολίασε τις αμοιβές των σταρ χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «τσόλι» και «σιχαμένη»!
Απλά ξέχασε μία λεπτομέρεια στο photoshop.....
Τα χρώματα της φθινοπωρινής φύσης, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το χρυσό, το πράσινο, το λαδί και το καφέ αποτελούν ένα καλό οδηγό για τη φθινοπωρινή μας διακόσμηση.

Μέχρι και 10 εκατ. συσκευές προβλέπεται να διατεθούν την πρώτη εβδομάδα

Το iPhone 5 παρουσιάζεται απόψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης και όπως όλα δείχνουν θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου της τεχνολογίας.
Δείτε ποιος σούπερ ήρωας νίκησε μετα απο ψηφοφορια σε σινεφίλ...Η δύναμη του..
Βουτιά στο παρελθόν κάνει η Converse, η οποία επανέφερε στο προσκήνιο ένα από τα πλέον κλασικά της μοντέλα – το Pro Leather…
Διεκδικούν συμμετοχή στη διαφήμιση του γνωστού ποτού

Δύο Ελληνίδες βρίσκονται ανάμεσα στις 28 πιο κομψές και χαρισματικές γυναίκες του κόσμου στην τελική φάση του Martini Royale Casting που διεξάγεται στην Ίμπιζα.
 Το συγκεκριμένο κρεβάτι αποτελεί Κινέζικη έμπνευση και η καινοτομία του
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν είναι πια νομικός παραστάτης της προφυλακισμένης συζύγου του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Χειρδάρης.
ΕΆΝ ΈΧΕΤΕ ΣΚΎΛΟ ΚΑΙ ΣΠΊΤΙ ΜΕ ΣΚΆΛΕΣ ΤΌΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΣΊΓΟΥΡΑ ΚΆΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΊΣΕΙ.
Ο Butterball ή αλλιώς "Βουτυρομπάλα" είναι ένα αξιολάτρευτο κουταβάκι που καλείται να κατέβει για πρώτη φορά τα σκαλιά του σπιτιού.
Το κατέβασμα φυσικά συνοδεύεται από κλάμα!
Εξαγριωμένη είναι η μεγάλη μας ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου με το σχόλιο του Μανώλη Καψή στο twiiter,
Καριέρα στις πασαρέλες για τη 19χρονη Βρετανή
Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος. Κι έτσι η Cassandra Bankson,
Στους δρόμους σήμερα, Τετάρτη, και οι καρκινοπαθείς, που «πληρώνουν» ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους την τραγική κατάσταση, η οποία επικρατεί στη χώρα.
Κλειστή η Σταδίου

Στο υπουργείο Εσωτερικών έφτασε η πορεία των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Ο Chris Brown δεν πάει καθόλου καλά. Μετά τη νίκη του στα MTV Video Music Awards και το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα με τη Rihanna, φαίνεται ότι πήρε θάρρος και αποφάσισε έτσι να αποκτήσει ένα νέο τατουάζ.
Ο Xavier Gordon-Brown είναι ο νεότερος φοιτητής πανεπιστημίου στην Βρετανία, πιθανότατα και στην Ευρώπη ολόκληρη.
Γυρίζει σελίδα, ύστερα από 20 χρόνια, ο ΑΝΤ1

«Στοπ» στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη βάζει, όπως όλα δείχνουν, ο ΑΝΤ1.
«Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ και πέτυχα την Βίσση. Ο Κότσιρας είχε πάει άλλη μέρα…»
«Ειπα στην Γιαγιά μου ότι θέλω να γινω τραγουδιστής και είπε: «Δάσκαλος να γίνεις! Πιό πολλά βγάζουν αυτοί..»
Διαβάστε παρακάτω τα καλύτερα tweets και status:….
Επιλέξτε αυτή που θα τονίσει περισσότερο τα δικά σας χαρακτηριστικά

Τα κόκκινα χείλια
Σε οικονομικότερους γάμους στρέφονται όσοι θέλουν να παντρευτούν

Η οικονομική κρίση που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών στην Ελλάδα, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη, όπως ήταν αναμενόμενο, τη στάση τους απέναντι στο γάμο.
Δεν υπάρχει αποδεκτή επιστημονική εξήγηση για το πώς λειτουργεί

Τους ασθενείς με χρόνιο πόνο θα μπορούσε να βοηθήσει ο βελονισμός,
Το Υπουργείο Οικονομικών κρατά στα συρτάρια του Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την φορολόγηση του τίτλου σπουδών.
Θαυμάζουμε το … μπούστο της Κλέλιας Ρένεση στη νέα της φωτογράφηση !!

Μπορεί το Holywood να ξαφνιάστηκε μόλις είδε τη Blake Livey και τον Ryan Reynolds να παντρεύονται, αλλά οι φωτογραφίες με τη Lady Gaga «σόκαραν» περισσότερο τον κόσμο.