follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η αύξηση του γενικού ορίου συνταξιοδότησης κατά δύο έτη, από τα 65 στα 67, αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο αυξήσεων στα όρια συνταξιοδότησης όλων των ενδιάμεσων περιπτώσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το όριο ηλικίας...
Αν εφαρμοστούν τα επώδυνα μέτρα

Η επικείμενη επίσκεψη της καγκελάριου της Γερμανίας κυρίας Ανγκελα Μέρκελ την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα συνιστά σε κάθε περίπτωση στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.
15 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι πάνω σε μια γυναίκα: Τα δύο πρώτα σίγουρα έχετε καταλάβει ποια είναι...

Ας δούμε ποια είναι τα υπόλοιπα με σειρά προτιμήσεως:
Ο Fauja Singh λατρεύει να τρέχει, ενώ δε θεωρεί τα 101 χρόνια του εμπόδιο…

Μέχρι πέρυσι ήταν μαραθωνοδρόμος, ενώ πλέον περιορίζεται σε πιο…μικρές διαδρομές, όπως αυτή των 5 χιλιομέτρων που διάνυσε πρόσφατα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε ηλικία μαραθωνοδρόμο παγκοσμίως και μάλλον αποτελεί απόδειξη πως η γυμναστική προσθέτει χρόνια ζωής.
Μετά το σάλο της αντιγραφής των κειμένων της Ελεονώρας Μελέτηστο site, όπου εργαζόταν από... την ίδια
Tρεις μήνες, ο 55χρονος Malcolm McMahon από την Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

Οι γιατροί του είπαν ότι είχε μόλις έξι μήνες ζωής.  Σοκαρισμένος ο 55χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι το ακραίο…
Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη λεωφόρο Κατεχάκη με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.
Το φυσικό αέριο που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο της Ελλάδας μπορεί να αλλάξει τις τύχες...
της χώρας μας, σύμφωνα με μελέτη που κατατέθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Ιούνιο και την οποία επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Συναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο «ναρκωτικό» iDoser που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Η εθιστική «ουσία» που τρελαίνει τον εγκέφαλο υποσχόμενη «διεγερτικές εμπειρίες», κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία και έτσι ακόμη και μικρά παιδιά μπορούν εύκολα να προμηθευτούν τη «δόση» τους από το ίντερνετ.
Τα περί απολύσεων στο Δημόσιο απέρριψε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μ. Βολουδάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Δεν μιλάει κανείς για απολύσεις. Αυτό που είναι στη συζήτηση, είναι...
Είναι η βαλίτσα του τεμπέλη...

«Ακούει» στο όνομα «Hop!» και … βαδίζει πίσω σας έτοιμη να μεταφέρει με ασφάλεια τα υπάρχοντά σας χωρίς να κοπιάσετε στο παραμικρό.Η μαγική βαλίτσα είναι «ρομποτική» και κινείται χάρη σε σήμα που εκπέμπει το smart phone..
Το UBC coren είναι από εκείνα τα αντικείμενα που τα ερωτεύεσαι από την πρώτη ματιά, δε χορταίνεις να τα βλέπεις, αλλά μετά μπορείς να φτάσεις μέχρι και στο σημείο ακρότητας να τα μισείς, γιατί ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή σου να τα αποκτήσεις, μιας και η ενδεικτική τιμή του ξεκινά από το ασύλληπτα υψηλό ποσό των €25.000, ποσό που αρκεί για να αγοράσεις ένα αρκετά καλά εξοπλισμένο αυτοκίνητο με ικανοποιητικές επιδόσεις…
«Εγώ έχω δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Δεν πληρώνομαι όμως γι’ αυτά, για τα οποία προσπάθησα τόσο πολύ στη ζωή μου. Τα πτυχία μου ήταν με άριστα. Κοπίασα, έδωσα χρόνο απ’ τη ζωή μου, στερήθηκα, λόγω διαβάσματος δεν έβγαινα έξω, κουράστηκα, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ γι’ αυτά.» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Τελεσίγραφο έστειλε στο ΝΑΤΟ η Ρωσία τις δραματικές στιγμές μεταξύ 3ης και 4ης ώρας, ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου, όταν συνεδρίαζαν τα μέλη της συμμαχίας προκειμένου να αποφασιστεί η ενεργοποίηση του άρθρου 4.
Με ένα καινούργιο τραγούδι, στο γνώριμό του ύφος, μας προετοιμάζει για τον επερχόμενο δίσκο του ο Νίκος Οικονομόπουλος!
Έχουμε δει δίδυμα αδέλφια, με τόσο μεγάλη ομοιότητα που ξαφνιάζει..
Μόνο σοκ προκαλεί η σημερινή εικόνα της τραγουδίστριας του ρωσικού ποπ συγκροτήματος «Tatu».
Ο πιο δύσκολος διαγωνισμός του κόσμου
Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους),
Το ακούσαμε και αυτό! Την ώρα που πολλές celebrities τρέχουν...
Σαλέ στην Αράχωβα αγόρασε το 2009 από υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος,
Η Christina Aguilera αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της για τον αγώνα που δίνει με τα κιλά της και
Πιο προσιτές τιμές για τους πολίτες της πρωτεύουσας και όχι μόνο…
Δείτε απίστευτα σπίτια βγαλμένα απο παραμύθι...

Δείτε για πρώτη φορά την κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη.
Στο 250 σελίδων πόρισμα του ΣΔΟΕ που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής
​Δυο μήνες μετά τη σοκαριστική απιστία της Kristen Stewart στον Robert Pattinson με τον 42χρονο
Ποιος... διάβασε την Ελένη Ράντου και δε την φοβήθηκε! Ο λόγος;
Πως ήταν η... κοπέλίτσα Πόπη Τσαπανίδου;
Ο γραμματέας του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις
1. "Ζόρισέ" τον
Κατά τη διάρκεια του σεξ, όσο και αν "τυπικά" ο ρόλος του "αφεντικού",
Κοτζάμ ήπειρος θα υστερούσε σε αυτό;

Από τη ραδιοφωνική του συχνότητα απάντησε ο εκδότης στις βαριές κουβέντες που είπε χτες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στους κοινοβουλευτικούς ρεπόρτερ και προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Ακόμη και το κόλπο της αιώρησης εξηγείται με απόλυτα λογικό τρόπο!
Mετά το εκδοτικό ντελίριο που επί χρόνια προκαλούσε με τις απανωτές εκδόσεις του Χάρι Πότερ...
Γνωστή από το παρελθόν για την εντυπωσιακή Art Nouveau αρχιτεκτονική των σπιτιών της, η "φωτογενής" αυτή πόλη της Νορβηγίας συνεχίζει μέχρι σήμερα να "πρωτοστατεί" στο στιλ!
Η μέρα του γάμου της Νοκολέττας Καρρά και του Φώτου Πιττατζή πλησιάζει! Όλα είναι έτοιμα ενώ τα προσκλητήρια έχουν ήδη φτάσει στα χέρια των καλεσμένων τους!
Ήταν πριν λίγο καιρό που η τραγουδίστρια Θεανώ Τσαουτσάκη είχε μιλήσει για την προσωπική της περιπέτεια με τον καρκίνο στην Τατιάνα Στεφανίδου, μια περιπέτεια από την οποία βγήκε νικήτρια.
Πολύς ντόρος έγινε για την περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ που αφορά υποθέσεις παράνομου πλουτισμού στις οποίες εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα. Απόψε βγήκε στην δημοσιότητα και περιλαμβάνει πολύ ηχηρά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Δείτε ένα πολύ τρυφερό βίντεο


Η Τζένιφερ Άνιστον, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο Τζον Χάμ και η Μπέτι Γουάιτ ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδάνε
Η Ρωσίδα καλλονή κι αγαπημένη του Cristiano Ronaldo, με εντυπωσιακά εσώρουχα.

Η οικογένεια του Michael Crowe το αποδίδει στη «δύναμη της προσευχής»
Ο 23χρονος Michael Crowe έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια μέχρι που…
Τις επίσημες φωτογραφίες από την μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία δημοσιοποίησε την Τετάρτη η δισκογραφική εταιρεία Spicy
Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής
Βασίλης Σπανούλης άνοιξε την καρδιά του για πρώτη φορά...
Σάλος έχει προκληθεί με τον έρωτα 24χρονου τραγουδιστή, που κάνει θραύση στη νεολαία και τα βίντεό του «σαρώνουν» στο Ίντερνετ. Ο λόγος; Η αγαπημένη του είναι μόλις 12 ετών!
Το λαμπερό ζευγάρι αποκάλυψε όλες αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα που το θέλει να χωρίζει, ενώ -πρώτη φορά - μίλησε ανοιχτά για τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους του χώρου που "πολέμησαν" το γάμο τους βάζοντας λόγια...
Ένα διαφορετικό love story σε μία εποχή που όλα αλλάζουν

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της πρώτης κινηματογραφικής δουλειάς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο «Αν...»,
Μια 14χρονη μαθήτρια στη Βρετανία κατά την διάρκεια των διακοπών αποφάσισε να...
 Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα το πρωί της Τρίτης σε νεφρολογική κλινική της...
Οι λόγοι της παραμονής του Νεϊμάρ στη Βραζιλία τελείωσαν μετά το χωρισμό του με την Κάρολ Αμπράντσες!