follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αν και δεν την έχουν πάρει τα χρόνια, εκείνη δηλώνει χορτασμένη από sex
Στον κόσμο της χλιδής, πολλοί από τους πλουσίους αποφασίζουν να επενδύσουν τρελά ποσά στην κατασκευή σπιτιών, τα οποία ένας κοινός θνητός δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα όνειρα του. Παρόλα αυτά, το χρήμα δεν συνδυάζεται απαραίτητα με το καλό γούστο…
Για χρήστες που τη ψάχνουν περισσότερο...

Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες.
Μπορεί το επάγγελμα του ηθοποιού να είναι λαμπερό και να περιέχει αρκετή δόση glamour και παραμυθιού, για το Hollywood μιλάμε πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο.
Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Τι συνέβη και η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε τον πρώην συνεργάτη και φίλο της;
Η εκρηκτική τραγουδίστρια Πάολα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κούκλα κόρη της,  στο περιοδικό ΟΚ! Σε συνέντευξη που έδωσε

Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις και το ύφος του χώρου που κατοικούμε, η παρουσία φυτών εσωτερικού χώρου μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα «σύμμαχο» στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε και να ανανεώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας.
Μετά τον Αλέξη Γεωργούλη, τον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Μάνο Γαβρά τώρα ένας ακόμα ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες και ετοιμάζεται να μας κουνήσει το μαντίλι!
Η διοίκηση του ομίλου αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα της ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο.
Το σκέπτεσθαι πολύ…μεγαλώνει τον εγκέφαλο  Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, ο υπερβολικός προβληματισμός σχετικά με τη λήψη αποφάσεων μεγαλώνει το μέγεθος του εγκεφάλου.
Η Gizele θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και σέξι μοντέλα ανά τον κόσμο.
O μυστηριώδης άνδρας που έκλεψε χθες την παράσταση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν είναι Έλληνας...
«Αγαπητοί Έλληνες η Άνγκελα Μέρκελ δεν αξίζει το μίσος σας». Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου, που δημοσιεύει στα ελληνικά το γερμανικό περιοδικό Focus, με αφορμή την χτεσινή επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα.
Εκτενή ρεπορτάζ για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έκαναν τον γύρο του κόσμου στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ.
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» έλεγαν οι παλιοί και γιατί το λέμε αυτό;
Φωτογραφίας του Συνταγματάρχη Meow

Κάθε γνήσιος σταρ δικαιούται να έχει τις παραξενιές του.
«Ρε συ γιαγιά Οχι.. Δεν έρχεται για τα βραβεία Ελαιοπαραγωγών η Μερκελ… Τι εννοείς έχει τρομερή μεθοδολογία να μας βγάζει το λάδι;!;!»
Είναι καυτή, είναι άγρια και δεν σηκώνει πολλές κουβέντες...

Η 23 Rosie Roff μας έρχεται από την Αγγλία! Το μοντέλο είναι γνωστό για τις καυτές φωτογραφήσεις που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει...
Όσο παράξενο κι αν φαίνεται μια γάτα έχει περισσότερες πιθανότητες να σωθεί εάν πέσει από 32 ορόφους παρά από 7!
H Kara Hays ήταν 

αποφασισμένη να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου
Η γυμναστική ως γνωστόν βοηθάει τον άνθρωπο σε πάρα πολλούς τομείς είτε αυτοί αφορούν στην υγεία του είτε στην εμφάνιση του.
Ακούστε τον Τζίμη Πανούση, που μιλάει για την Άγκελα Μέρκελ και την Γερμανική κατοχή στην Ελλάδα σήμερα.
Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό... για τις καλοκαιρινές σας διακοπές καλό είναι να γνωρίζετε ότι σε ορισμένες χώρες ο νόμος είναι πολύ αυστηρός σε ότι αφορά το σεξ. - Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
Πρόσφατα, η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) πήρε τη σκυτάλη από τη Ριάνα (Rihanna) και ανακηρύχθηκε από γνωστό ανδρικό περιοδικό, η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά, οι παπαράτσι "τσάκωσαν" τη γνωστή ηθοποιό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Η κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, Κωνσταντίνα, μεγάλωσε και είναι..
Διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα και δυνατότητα προγραμματισμού
Πέθανε στα 132 της η Γεωργιανή Αντίσα Χβιτσαβα η οποία γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1880, ωστόσο η ηλικία της αμφισβητήθηκε. Έγινε μάρτυρας δύο παγκοσμίων πολέμων.( Pics+Vid)
Ο 42χρονος ηθοποιός, όπως θα δείτε και στο πιο πρόσφατο υλικό, είναι σκελετωμένος και υποβασταζόμενος.
Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη σημερινή αναστολή των ακαδημαϊκών και διοικητικών λειτουργιών του Ιδρύματος έδωσε σήμερα η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Από την ηλιοθεραπεία του Λάκη Γαβαλά, ως τις καθημερινές ανέκδοτες ιστορίες που διηγείται...
Ο σκανταλιάρης «Θανασάκης» από το σήριαλ Ευτυχισμένοι Μαζί μεγάλωσε και άλλαξε πολύ..
Πράξη διαμαρτυρίας για την σημερινή επίσκεψη της
Πώς θα εξασφαλίσετε τη σωστή εφαρμογή της

Εφαρμόστε σωστά τη μάσκαρα και αποκτήστε εκφραστικά μάτια. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα...
Με πιο μακριά μαλλιά και...
Οι επιστήμονες Serge Haroche (Γαλλία) και David J. Wineland (ΗΠΑ) είναι οι νικητές του Βραβείου Νόμπελ Φυσικής για το 2012, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Σουηδική Ακαδημία.
Μεγάλη ιδέα είχε ένα γαλλικό online γραφείο γνωριμιών το «AdopteUnMec. Com...
Δηλώσεις έκαναν στο Σύνταγμα πριν από λίγο, ο Μανώλης Γλέζος και ο Αλέξης Τσίπρας για την άφιξη της Μέρκελ στην Αθηνα.
​Εσείς τι θα λέγατε στην Άνγκελα Μέρκελ αν είχατε την ευκαιρία να τη συναντήσετε έστω και μια φορά από κοντά;
Την δική του απάντηση για την υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που προτίθεται να «δανείσει στην Ελλάδα» ο Αρτέμιος Σώρρας, και η οποία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, έδωσε εκ νέου ο Μανώλης Λαμπράκης, τονίζοντας ότι ο ομογενής Σώρρας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες και την οποία «πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια»....
Η Άνγκελα Μέρκελ κατεύθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με το προεδρικό αεροσκάφος.
Αυτά τα μονοπάτια στους κρίκους, που οι επιστήμονες αποκαλούν «μίνι-πίδακες," συμπλήρωσαν ένα χαμένο κρίκο στην ιστορία μας από την περίεργη συμπεριφορά του δακτυλίου F.....
Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και αποσύρθηκε από την ελληνική αγορά παιδικό παιχνίδι, με την ονομασία «FOAM PUTTY/ Αφρώδης πηλός». Το συγκεκριμένο παιχνίδι  εισάγει και διανέμει η εταιρεία JUMBO A.E.E., ενώ επιβλήθηκε και πρόστινο στην εταιρεία 5.000 ευρώ έπειτα από απόφαση του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας Σπ. Ευσταθόπουλου.     
Ειδική παραγγελία από κεντρικό ξενοδοχείο
1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;
- Στην τελευταία του.

2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας;
-Στο κάτω μέρος της σελίδας..
Με πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα και απαγορεύσεις διαδηλώσεων υποδέχεται σήμερα η Αθήνα την γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.
Στο Μεξικό βρίσκεται το μεγαλύτερο δέντρο του κόσμου!

Πρόκειται για το Arbol del Tule, ένα γιγάντιο κυπαρίσσι που βρίσκεται στην πόλη Santa Maria del Tule του Μεξικού, αποτελώντας εδώ και χρόνια την τουριστική «ατραξιόν» του τόπου, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από διάφορα σημεία του πλανήτη που θέλουν να το θαυμάσουν από κοντά!
Μία κοπέλα 12 ετών κατάφερε να ξεπεράσει το σκορ των Albert Einstein και Stephen Hawking, σε σχετικό τεστ ευφυΐας στο οποίο επεβλήθη. Το σκορ της Olivia Manning (162 βαθμοί) είναι μεγαλύτερο κατά δύο μονάδες από τους δύο επιστήμονες και την τοποθετεί απευθείας στο 1% των πιο έξυπνων ανθρώπων του κόσμου! 
Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και αιώνες στον ουρανό της περιοχής Relampago del Catatumbo στη Βενεζουέλα, και πιο συγκεκριμένα στο σημείο όπου ο ποταμός Catatumbo εκβάλλει στη λίμνη Maracaibo.
Το Facebook γιορτάζει το γεγονός ότι έχει ένα δισεκατομμύριο χρήστες...με ένα διαφημιστικό spot.

Άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο μπορούν να συνδεθούν και να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις, όνειρα...