follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Αν και οι περισσότεροι άνδρες θα κολακεύονταν να κυκλοφορούν με την Sofia Vergara και ο κόσμος να νομίζει ότι είναι ζευγάρι, υπάρχει ένας άνδρας που δεν δείχνει να το απολαμβάνει και τόσο.
Δεν υπάρχει αυτό το σώμα!

Η Τζούλι Μασίνο έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά της ως...
δασκάλας φωνητικής. Πολλοί είναι οι διάσημοι τραγουδιστές που έχουν περάσει από από τα χέρια της για να καλυτερεύσουν τη φωνή τους και σήμερα της χρωστάνε ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ επέλεξε την ΕΕ για το ρόλο της στην μετατροπή μιας ηπείρου πολέμου σε ήπειρο ειρήνης και την προσπάθεια που καταβάλει να λύσει κρίσεις όπως αυτές της Ελλάδας.
Φέτος, στο θέατρο «Βρετάνια» ο Γιάννης Κακλέας μάς μεταφέρει στη Νάπολη, σ' ένα τεράστιο σπίτι όπου συγκατοικούν άνθρωποι και φαντάσματα,

Φωτογραφία από την πρόβα τζενεράλε

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ στη σκηνή του «Diogenis Studio» ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις «ΜΕΛΙSSES».
Το εστιατόριο "Carton" στην Ταϊβάν είναι το μοναδικό στον κόσμο όπου τα πάντα είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι - εκτός από το φαγητό, φυσικά!
Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα
Υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από αυτό τον πλανήτη και μα από τις μεγαλύτερες star του κινηματογράφου.
Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τη έντονη ζωή της, απασχόλησε τα Media για πολλές δεκαετίες και συνεχίζει να απασχολεί και να κάνει πρωτοσέλιδα ακόμη και μετά τον θάνατό της.
Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίσαμε ως «Φίφη» στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» που προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επανάληψη και σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Στα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο στο δεύτερο παιδί της, απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.
Ένας άγνωστος έως σήμερα αστεροειδής, που έχει μέγεθος όσο μια...
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου μεγάλωσε!
Έχει γίνει σωστή δεσποινίδα.
Δεν υπάρχει η διαθήκη που έκανε ο άνθρωπος!
Όταν ο Wellington Burt απεβίωσε το 1919...
Η σχεδιάστρια Michelle de la Vega μετέτρεψε ένα γκαράζ σε ένα πλήρως λειτουργικό και εμφανίσιμο σπίτι 76 τετραγωνικών μέτρων!
2.930 λέξεις. Τόσες περιείχε η ειδική έκθεση της S&P που ήρθε στην Ελλάδα 4 μόλις μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.
Η συνεργασία αυτή συζητήθηκε πολύ τον περασμένο καιρό και σίγουρα θα είναι από τις πιο δυνατές του φετινού χειμώνα. Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Έλενας Παπαρίζου
με τίτλο "Λάθος αγάπες" κυκλοφόρησε σε μουσική του Γιώργος Θεοφάνους.
Απαραίτητη η καθημερινή πρόσληψή τους

Υπάρχουν τα κακά λιπαρά. Υπάρχουν και τα καλά λιπαρά. Απόβαλε τις κακές διατροφικές συνήθειες (που συνεπάγονται τα ανεπιθύμητα λιπαρά) και βάλε τα καλά λιπαρά οξέα στη ζωή σου.
​Πανεμπορικό συλλαλητήριο με κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Πέμπτη, ημέρα της γενικής απεργίας,
Τελικά τα ζουμερά μοντέλα έχουν γίνει της μόδας, αλλιώς δεν εξηγείται η αναπάντεχη επιτυχία του.
Αναρωτιέστε αν η ημερομηνία των γενεθλίων σας είναι συνηθισμένη; Ο παρακάτω πίνακας δημιουργήθηκε με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι NY Times.
Κακά τα νέα για τους άνδρες που μετακινούνται καθημερινά με ποδήλατο; Τι λένε οι έρευνες του Ελληνικού Ανδρολογικού Ινστιτούτου;
Έχει ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα ντεκολτέ που κυκλοφορούν στα...
σαλόνια της εγχώριας σόου μπιζ.
Από το ρινγκ στο χώρο της μόδας.
Πριν ακετά χρόνια, αποτέλεσε την "πέτρα του σκανδάλου" στον Λευκό Οίκο..
H διάσημη καλλονή του Hollywood,
Το διασκέδασαν απ' ότι φαίνεται με την ψυχή τους με πολύ στριπτίζ και άφθονο ποτό!
Δείτε φωτογραφίες..
Για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ένα μεγάλο σπίτι σας έχουμε μια τέλεια ιδέα για να ευχαριστηθείτε το μικρό σπίτι που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας.
Στις 11.00, σήμανε συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, για 60 δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) και στις 11.05 σήμανε λήξη συναγερμού,
Θα σας παρουσιάσουμε 10 πράγματα από τον χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο...
που έχουν κάνει παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη που έχουν καταφέρει να διαθέτουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκόσμια.
«Ερωτευμένος με την Ελλάδα», «αδελφός με τους Ελληνες» και... λάτρης του... ούζου
δήλωσε
H φιλία είναι ιερό πράγμα και αυτό το αντιλαμβανόμαστε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής μας. Και μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς να είναι κάτι το αυτονόητο, αλλά για τους διεθνείς celebrities, που δεν έχουν ιερό και όσιο, το να διατηρήσουν μία φιλία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Υπάρχουν όμως και αρκετές εξαιρέσεις, οι οποίες μπροστά στον κολλητό ή την κολλητή τους βάζουν στην άκρη τα επαγγελματικά και τον ανταγωνισμό και παίρνουν σβάρνα τα clubs και τα events ποζάροντας όλο ευτυχία αγκαλίτσα...
Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση.
Τσουνάμι εξελίξεων στην αγορά με απώλειες για την ελληνική οικονομία. Μετά την ΦΑΓΕ που μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο

Αν είχε γεννηθεί αγόρι, 

οι ατζέντηδες του μπάσκετ θα έκαναν «ουρά»

για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους.
Ηλεκτρονικά θα αναρτηθούν τα τέλη κυκλοφορίας
για το νέο έτος όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη
​Τελικά το είδαμε και αυτό! Στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας, συμβολαιογράφος, αποφάσισε να «παντρέψει» τρία άτομα...
Aπίστευτο
Νέα αγορανομική νομοθεσία, η οποία ανακοινώθηκε χθες,
Με νέο single επιστρέφουν στα αυτάκια μας οι Otherview και τραγουδούν «Κράτα Με Σφιχτά»!
Η αναμονή για τη φετινή επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου με το "Τσαντίρι" του, είναι πλέον μεγάλη! Γι' αυτό και ο δημοφιλής παρουσιαστής, ετοίμασε ένα νέο εντυπωσιακό τρέιλερ
Σύμφωνα με έρευνα, που έγινε στην Τουρκία και 
δημοσιεύτηκε στη Daily Beast υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ...
Πορεία στο υπουργείο Οικονομικών
Αν και δεν την έχουν πάρει τα χρόνια, εκείνη δηλώνει χορτασμένη από sex
Στον κόσμο της χλιδής, πολλοί από τους πλουσίους αποφασίζουν να επενδύσουν τρελά ποσά στην κατασκευή σπιτιών, τα οποία ένας κοινός θνητός δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα όνειρα του. Παρόλα αυτά, το χρήμα δεν συνδυάζεται απαραίτητα με το καλό γούστο…
Για χρήστες που τη ψάχνουν περισσότερο...

Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες.
Μπορεί το επάγγελμα του ηθοποιού να είναι λαμπερό και να περιέχει αρκετή δόση glamour και παραμυθιού, για το Hollywood μιλάμε πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο.
Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Τι συνέβη και η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε τον πρώην συνεργάτη και φίλο της;
Η εκρηκτική τραγουδίστρια Πάολα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κούκλα κόρη της,  στο περιοδικό ΟΚ! Σε συνέντευξη που έδωσε

Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις και το ύφος του χώρου που κατοικούμε, η παρουσία φυτών εσωτερικού χώρου μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα «σύμμαχο» στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε και να ανανεώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας.