follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η απόλυτη Βραζιλιάνα bombshell Suelyn Medeiros σε νέα καυτή φωτογράφηση που ποτέ δεν μας αφήνει αδιάφορους..
Απολαύστε την
Tελικά το αντρικό μυαλό παίρνει πολλές στροφές!

Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου... να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex, είναι λίγο πολύ γνωστό.
Μια ενδιαφέρουσα συλλογή φωτογραφιών στην οποία συνδυάζονται δυο πρόσωπα διασήμων και μετά από επεξεργασία
Οι ξανθές και οι ξανθοί,(μιλάμε μόνο για τους φυσικούς ξανθούς) θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνια, επειδή η ξανθότητα προκαλείται από ένα γονίδιο που τείνει να εξαφανιστεί.
Ουδεμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, τα events και τις ταινίες η
Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα με την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, με Αλβανό παίκτη ελληνικού ριάλιτι να δηλώνει
Για πρώτη φορά μετά τον αρραβώνα της με τον Justin Theroux, η Jennifer Aniston,
Η εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” παρουσίασε…
κάποιες φωτογραφίες του γνωστού παρουσιαστή


Σαν "βόμβα" έσκασε πριν λίγες μέρες η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Όλοι γνώριζαν πως τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος αντιμετώπιζε δυσκολίες δεν πίστευαν πως θα χρειαζόταν να μείνει για ένα μήνα στο ψυχιατρείο...
Kοντά παντελόνια το χειμώνα; Η απάντηση είναι ναι! Tα cropped pants είναι must. Διάσημοι οίκοι όπως οι Dsquared τα τίμησαν δεόντως. Μεγάλες stars όπως η Kate Moss, η Gwyneth Paltrow και η Ηeidi Klum τα έχουν ήδη λατρέψει.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπηρετεί την τέχνη με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρείται το καλό παιδί της υποκριτικής και αγαπάει το θέατρο περισσότερο από κάθε τι.
Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald’s
Το Reader’s digest αναφέρει μερικούς από τους πιο περίεργους για τις ελληνικές αντιλήψεις νόμους, που μπορεί να φαίνονται ακόμη και αστείοι 

Ίσως θέλετε να θυμάστε τους παρακάτω περίεργους νόμους που ισχύουν σε μερικές χώρες, ώστε να αποφύγετε την αμηχανία, ή ακόμη χειρότερα, τσουχτερά πρόστιμα, όταν ταξιδεύετε σε αυτές.
Στο «ψυγείο» για δέκα χρόνια έμεινε η υπόθεση του θανάτου δύο μοντέλων –συνοδών και του τραυματισμού ενός ακόμα καθώς θα ξεσπούσε διεθνές σκάνδαλο.
Ο οδηγός κάνοντας πετάλι παράγει ηλεκτρισμό και φορτίζει μπαταρίες
«Δεν μπορώ να προσθέσω μέρες στη ζωή μου αλλά μπορώ να προσθέσω ζωή στις μέρες μου»,

De Standaard: Η ανησυχία κλιμακώνεται και ο χρόνος κυλάει άπρακτος

Για διάσταση απόψεων που έχει ανακύψει στους κόλπους της τρόικας αναφορικά με το «δέον γενέσθαι» με την Ελλάδα, κάνει λόγο
Δείτε εικόνες από τον προσωπικό λογαριασμό τους στο Twitter...
Το να τρώτε καλά και ισορροπημένα γεύματα και υγιεινά σνακ, είναι πολύ σημαντικό για να διατηρήσετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Αλλά ίσως επειδή τρώτε αλόγιστα σνακ ή επειδή τα γεύματα σας δεν σας κρατάνε όσο χορτάτοι θα θέλατε να είστε,
Κυκλοφόρησε το τρίτο -ηχογραφημένο σε στούντιο- τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.
Στην Αμερική έχουν απόκριες και η
Προσωπικά, δεν πειράζει που είναι σαν ανθρώπινα τέρατα που γυαλίζουν στον ήλιο. Δυστυχώς, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο γυμνασμένο και το τερατώδες.
Αυτοί οι τυπάδες το πήγαν ένα βήμα παραπάνω - το τερατώδες.











to-potistiri.blogspot.gr


Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε...
Επανεμφάνιση από τηλεοράσεως έκανε σήμερα ο ομογενής Αρτέμιος Σωρρας επιμένοντας στους ισχυρισμούς τους ότι διαθέτει...
Τα σκαλιά του δημαρχείου Γλυφάδας ανέβηκε η
Φοβούνται να παραστούν οι πολιτικοί υπό το φόβο επεισοδίων
Σε τεράστιο σκάνδαλο έχει εξελιχθεί η υπόθεση αποφυγής του χαρατσιού της ΔΕΗ από τους πλούσιους Έλληνες.
Η Ελευθερία Ελευθερίου μας συστήνει την αδερφή της μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί παρουσίασε στην πρεμιέρα του ο Σάκης Ρουβάς. Ερωτικό, ατμοσφαιρικό και φυσικά ξεσηκωτικό!
Τα εννέα παιχνίδια χωρίς να δει την εστία του να παραβιάζεται συμπλήρωσε χθες ο Ίκερ Κασίγιας στην αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας με την Λευκορωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.
Πολλοί πολιτικοί Ευρωπαϊκών χωρών θεώρησαν από «αστείο» μέχρι «τραγικό λάθος» τη βράβευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το Νόμπελ Ειρήνης.
Γυμνά τελείως μπορεί να μην τα λες, αλλά σίγουρα δεν τα λες και ντυμένα.!
Για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί...
Αν και οι περισσότεροι άνδρες θα κολακεύονταν να κυκλοφορούν με την Sofia Vergara και ο κόσμος να νομίζει ότι είναι ζευγάρι, υπάρχει ένας άνδρας που δεν δείχνει να το απολαμβάνει και τόσο.
Δεν υπάρχει αυτό το σώμα!

Η Τζούλι Μασίνο έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά της ως...
δασκάλας φωνητικής. Πολλοί είναι οι διάσημοι τραγουδιστές που έχουν περάσει από από τα χέρια της για να καλυτερεύσουν τη φωνή τους και σήμερα της χρωστάνε ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ επέλεξε την ΕΕ για το ρόλο της στην μετατροπή μιας ηπείρου πολέμου σε ήπειρο ειρήνης και την προσπάθεια που καταβάλει να λύσει κρίσεις όπως αυτές της Ελλάδας.
Φέτος, στο θέατρο «Βρετάνια» ο Γιάννης Κακλέας μάς μεταφέρει στη Νάπολη, σ' ένα τεράστιο σπίτι όπου συγκατοικούν άνθρωποι και φαντάσματα,

Φωτογραφία από την πρόβα τζενεράλε

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ στη σκηνή του «Diogenis Studio» ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις «ΜΕΛΙSSES».
Το εστιατόριο "Carton" στην Ταϊβάν είναι το μοναδικό στον κόσμο όπου τα πάντα είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι - εκτός από το φαγητό, φυσικά!
Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα
Υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από αυτό τον πλανήτη και μα από τις μεγαλύτερες star του κινηματογράφου.
Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τη έντονη ζωή της, απασχόλησε τα Media για πολλές δεκαετίες και συνεχίζει να απασχολεί και να κάνει πρωτοσέλιδα ακόμη και μετά τον θάνατό της.
Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίσαμε ως «Φίφη» στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί» που προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επανάληψη και σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Στα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο στο δεύτερο παιδί της, απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.