follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία των νέων tablets στις 26 Οκτωβρίου

Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου διαφημιστικού σποτ των Windows 8, ήρθε και η σειρά των νέων Surface tablets της εταιρείας.

Ο άνδρας που κάνει ακόμα σεξ τρεις φορές κάθε βράδυ έγινε ο γηραιότερος πατέρας στον κόσμο, σπάζοντας το ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε.
Αν παλιότερα έβλεπες βαμπίρ και έτρεχες για… σκόρδα, πλέον, κάθεσαι και το καμαρώνεις! Το  crash test μεταξύ Robert Pattinson, Ian Somerhalder και Joe Manganiello, οι οποίοι, εκτός του ότι… δαγκώνουν, είναι κάθε χρόνο υποψήφιοι για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα! Αλήθεια, εσύ ποιός θα ήθελες να σε δαγκώσει;
Στα ύψη έχουν φτάσει οι τιμές βασικών προϊόντων στα ράφια των σουπερμάρκετ, καθώς...
Έπειτα από ένα ολονύχτιο διαπραγματευτικό θρίλερ μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας, βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή για συμβιβαστική λύση που θα ανοίξει το δρόμο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα.
Ψυχρολουσία που προκαλούν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης μπορούν να αποφύγουν τα νοικοκυριά αναζητώντας εναλλακτικές μορφές για...να ζεσταθούν τους χειμερινούς μήνες
Λίγοι γλιτώνουν τα δυο παραπάνω χρόνια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα δουν τα χρόνια για τη σύνταξη να αυξάνονται ως και πέντε ή επτά ανά περίπτωση. Αρκετοί όμως οριακά αποφεύγουν την αύξηση των ορίων.
Ποιοι είναι αυτοί;
Δείτε τα χρήματα που δήλωσαν οι Έλληνες πολιτικοί στις τράπεζες το 2009.
Μια λίστα που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, ως χρήματα που Έλληνες πολιτικοί έχουν στο εξωτερικό,
Τον Γιόακιμ Λεβ και τη ρήση του πως οι Έλληνες είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης, επιβεβαίωσε πλήρως η Εθνική ομάδα. Με μια εμφάνιση που θύμισε προ 2004 εποχές,
Αρκεί να σας πούμε ότι ο πιο… φτωχός στην λίστα των δισεκατομμυριούχων της χιλιετίας είναι ο βαθύπλουτος Γουόρεν Μπάφετ!
Kάτι ξέχασε...
Ο Ντένις ο τρομερός, ο ξανθός μπόμπιρας έχει μείνει αξέχαστος με τις σκανδαλιές του...
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως παρόλο που υπήρχε μεγάλος έρωτας μεταξύ τους, το διαζύγιο ήρθε γρήγορα, πριν καν "γνωρίσει" το σύζυγο της και δίχως να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.
Το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Τρίπολης, ανοίγει μέσα στις επόμενες μέρες και θα στεγάζεται σε δημοτικά καταστήματα της πλατείας Βαλτετσίου.
Ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.
Σε 24ωρη γενική απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αύριο, ημέρα έναρξης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.
Η Apple επιβεβαίωσε eχθές το event της  23ης Οκτωβρίου, αποστέλνοντας τις σχετικές προσκλήσεις σε επιλεγμένους εκπροσώπους του τύπου.

Kαι να τον αφήσετε με το... στόμα ανοιχτό!
Μπορεί να τους βρίζουμε, μπορεί να τους καταριόμαστε, μπορεί να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη αλλά ένα είναι το σίγουρο, χωρίς άντρες δεν ζούμε και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Eπειδή λοιπόν,
Μετά από μία έρευνα που έγινε τα παρακάτω ποσοστά δείχνουν τι ακριβώς απάντησε ένας αριθμός γυναικών (μεταξύ 18-44 ετών ) στο παρακάτω ερώτημα:
Η απόλυτη Βραζιλιάνα bombshell Suelyn Medeiros σε νέα καυτή φωτογράφηση που ποτέ δεν μας αφήνει αδιάφορους..
Απολαύστε την
Tελικά το αντρικό μυαλό παίρνει πολλές στροφές!

Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου... να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex, είναι λίγο πολύ γνωστό.
Μια ενδιαφέρουσα συλλογή φωτογραφιών στην οποία συνδυάζονται δυο πρόσωπα διασήμων και μετά από επεξεργασία
Οι ξανθές και οι ξανθοί,(μιλάμε μόνο για τους φυσικούς ξανθούς) θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνια, επειδή η ξανθότητα προκαλείται από ένα γονίδιο που τείνει να εξαφανιστεί.
Ουδεμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, τα events και τις ταινίες η
Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα με την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, με Αλβανό παίκτη ελληνικού ριάλιτι να δηλώνει
Για πρώτη φορά μετά τον αρραβώνα της με τον Justin Theroux, η Jennifer Aniston,
Η εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” παρουσίασε…
κάποιες φωτογραφίες του γνωστού παρουσιαστή


Σαν "βόμβα" έσκασε πριν λίγες μέρες η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Όλοι γνώριζαν πως τον τελευταίο καιρό ο συγκεκριμένος αντιμετώπιζε δυσκολίες δεν πίστευαν πως θα χρειαζόταν να μείνει για ένα μήνα στο ψυχιατρείο...
Kοντά παντελόνια το χειμώνα; Η απάντηση είναι ναι! Tα cropped pants είναι must. Διάσημοι οίκοι όπως οι Dsquared τα τίμησαν δεόντως. Μεγάλες stars όπως η Kate Moss, η Gwyneth Paltrow και η Ηeidi Klum τα έχουν ήδη λατρέψει.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπηρετεί την τέχνη με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρείται το καλό παιδί της υποκριτικής και αγαπάει το θέατρο περισσότερο από κάθε τι.
Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald’s
Το Reader’s digest αναφέρει μερικούς από τους πιο περίεργους για τις ελληνικές αντιλήψεις νόμους, που μπορεί να φαίνονται ακόμη και αστείοι 

Ίσως θέλετε να θυμάστε τους παρακάτω περίεργους νόμους που ισχύουν σε μερικές χώρες, ώστε να αποφύγετε την αμηχανία, ή ακόμη χειρότερα, τσουχτερά πρόστιμα, όταν ταξιδεύετε σε αυτές.
Στο «ψυγείο» για δέκα χρόνια έμεινε η υπόθεση του θανάτου δύο μοντέλων –συνοδών και του τραυματισμού ενός ακόμα καθώς θα ξεσπούσε διεθνές σκάνδαλο.
Ο οδηγός κάνοντας πετάλι παράγει ηλεκτρισμό και φορτίζει μπαταρίες
«Δεν μπορώ να προσθέσω μέρες στη ζωή μου αλλά μπορώ να προσθέσω ζωή στις μέρες μου»,

De Standaard: Η ανησυχία κλιμακώνεται και ο χρόνος κυλάει άπρακτος

Για διάσταση απόψεων που έχει ανακύψει στους κόλπους της τρόικας αναφορικά με το «δέον γενέσθαι» με την Ελλάδα, κάνει λόγο
Δείτε εικόνες από τον προσωπικό λογαριασμό τους στο Twitter...
Το να τρώτε καλά και ισορροπημένα γεύματα και υγιεινά σνακ, είναι πολύ σημαντικό για να διατηρήσετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής.
Αλλά ίσως επειδή τρώτε αλόγιστα σνακ ή επειδή τα γεύματα σας δεν σας κρατάνε όσο χορτάτοι θα θέλατε να είστε,
Κυκλοφόρησε το τρίτο -ηχογραφημένο σε στούντιο- τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.
Στην Αμερική έχουν απόκριες και η
Προσωπικά, δεν πειράζει που είναι σαν ανθρώπινα τέρατα που γυαλίζουν στον ήλιο. Δυστυχώς, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο γυμνασμένο και το τερατώδες.
Αυτοί οι τυπάδες το πήγαν ένα βήμα παραπάνω - το τερατώδες.











to-potistiri.blogspot.gr


Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε...
Επανεμφάνιση από τηλεοράσεως έκανε σήμερα ο ομογενής Αρτέμιος Σωρρας επιμένοντας στους ισχυρισμούς τους ότι διαθέτει...
Τα σκαλιά του δημαρχείου Γλυφάδας ανέβηκε η