follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!

Αν το Glastonbury είναι το πιο «ακραίο» φεστιβάλ που έχετε πάει ή θα θέλατε να πάτε, σύντομα θα αποτελεί μια θολή ανάμνηση...



Ας είμαστε ειλικρινείς: η θέα εξωτικών γυναικών να περιφέρονται με τα απολύτως απαραίτητα είναι ένα πρώτης τάξεως θέαμα.

Ξεχάστε λοιπόν τις μαγευτικές παραλίες και τα πανάκριβα resorts, εδώ το σεξ και το γυμνό κάνουν πάρτι μπροστά στα μάτια σας...

Όπως έγινε γνωστό, οι Rolling Stones επιστρέφουν στη σκηνή, γιορτάζοντας την 50ή επέτειο από τη «γέννηση» της ροκ μπάντας που έχει γράψει μουσική ιστορία.
Μοιάζει με ένα συνηθισμένο κλαμπ σάντουιτς και πατάτες. Αλλά αν το δαγκώσετε θα βρεθείτε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!
​Ένα γεύμα με την παρέα τους πήγαν να απολαύσουν οι Vegas και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με το… ΣΔΟΕ!!!!



To άλλοτε κουνελάκι του Playboy.. 
Shauna Sand, έφτασε 41 ετών, ωστόσο μυαλό δεν έβαλε, αφού χώρισε για τρίτη φορά!
Η όμορφη παρουσιάστρια δεν διστάζει να "τσαλακωθεί" και να παραδεχτεί ότι την πήραν τα... ζουμιά! Μάλιστα μας προτρέπει να δούμε κι εμείς το συγκινητικό βίντεο που την έκανε να "λυγίσει"...
Ένα θρίλερ διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες με την απαγωγή του 25χρονου γιου μεγαλογιατρού.
24 ώρες ήταν αρκετές για να υπερκαλυφθεί το διαθέσιμο στοκ του οικονομικότερου tablet της Microsoft. Οι προπαραγγελίες, στο online κατάστημα της εταιρίας για το μοντέλο Surface RT,
Τα κορμιά… κόποις κτώνται! Δεν αρκούν μόνο τα γονίδια, και η συστηματική άσκηση, αλλά και ένα πρόγραμμα αυστηρής διατροφής, την οποία ακολουθούν κατά γράμμα τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου, προκειμένου να διατηρήσουν τις κορμάρες με τις οποίες τις βλέπουμε ν΄ανεβαίνουν στην πασαρέλα.
Για σκόπιμες αντιθέσεις στα ευρωπαϊκά σχέδια κάνει λόγο ο Άλεξ Σταμπ
Γνωρίστηκαν από παιδιά και δεν αποχωρίστηκε η μία την άλλη ποτέ, ακόμα και στο θάνατο.
Δεν υπάρχει! Πρέπει να τη δείτε!
Αυτή την φωτογραφία ΠΡΕΠΕΙ να την δείτε. Θα σκάσετε στα γέλια...
Ο ξένος τύπος βοά για την ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και πλέον είναι σαφές ότι δυστυχώς αυτός ο πλούτος φαίνεται ότι είναι μία από τις βασικές αιτίες
Ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο».
Ξεκίνησε η σύνοδος κορυφής στις Βρυξέλλες, κατά την οποία  θα συζητήσουν οι ηγέτες των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις προτάσεις του προέδρου της Χ. Β. Ρομπάι για τη  δημιουργία ενός ενιαίου εποπτικού μηχανισμού για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα.
Το σεξ δεν είναι ντροπή. Ούτε η γυναίκα που διεκδικεί την ικανοποίηση μέσα στη σχέση της θεωρείται “φτηνή”. Άλλαξαν οι εποχές. ...
Η λίστα με τους 20 διάσημους άντρες που έχουν περάσει πολλές ώρες από τη ζωή τους στα γυμναστήρια.
Μία φωτογράφιση με φθινοπωρινή διάθεση

Για το περιοδικό Vs φωτογραφήθηκε η Liv Tyler, από το supermodel Helena Christensen.

Tο χάρτη του στήθους δημοσίευσε η Bild. Η γερμανική εφημερίδα έφτιαξε ένα παγκόσμιο...
χάρτη όπου φαίνεται πόσο μεγάλο στήθος έχουν οι γυναίκες.
Τον Ιανουάριο του 2013 αναμένεται να επανέλθει στις οθόνες της το «Κάψε το σενάριο».
Θέλοντας να προωθήσει τη χώρα μας μέσω της γυμναστικής, η Ελληνίδα καλλονή αποφάσισε να κάνει νέα φωτογράφηση στη φύση, με τις εικόνες της θάλασσας και του απέραντου γαλάζιου της Ελλάδας να κυριαρχούν!
Έφυγε η θρυλική Εμμανουέλα...
Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, «έσβησε» σήμερα
Πρεμιέρα κάνει στις 20 οκτωβρίου  στο θέατρο Βρετάνια της οδού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, η παράσταση
Η εποχή που τα αυτοκίνητα θα είναι εντελώς αυτο-κίνητα δεν απέχει πολύ. Το τελευταίο δείγμα τεχνολογίας οχήματος που κινείται εντελώς αυτόματα, χωρίς οδηγό, έρχεται από τη Nissan.
Μπορεί να γελάς στην Ελλάδα με τον Κίτσου και την Τασούλα αλλά η vodafone αποφάσισε για το όνομα των Σκοπίων. Θα είναι MACEDONIA. Δείτε τον χάρτη της Vodafone..
Ο Κωνσταντίνς Μητσοτάκης γεννήθηκεσ τις 18 Οκτωβρίου του 1918 στα Χανιά και είναι από τους μακροβιότερους πολιτικούς στη χώρα μας.
Βενιζέλος: Πρέπει να έχουμε ένα καθαρό και ελπιδοφόρο μήνυμα από τις Βρυξέλλες

Τον Φεβρουάριο τοποθέτησε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Ευαγ. Βενιζέλος μιλώντας πριν από λίγο στην οργανωτική γραμματεία του κόμματος.
Τη μάχη για τη ζωή έχασε η πρωταγωνίστρια των μεγαλύτερων κλασσικών ερωτικών ταινιών Sylvia Kristel. Η θρυλική Εμμανουέλα άφησε την τελευταία της πνοή χθες το βράδυ σε ηλικία 60 ετών.
ΩΡΑ 12:18 "Η τρικομματική κοινοπραξία, η τρόικα εσωτερικού μας δουλεύει ψιλό γαζί" δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΩΡΑ 14:03 Προκλητική η συμπεριφορά των ΜΑΤ προς τους διαδηλωτές. Εγκλωβισμένοι διαδηλωτές και στην Ερμού και την Καραγιώργη Σερβίας
Στο Σύνταγμα βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία του ΠΑΜΕ.


Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Megan Fox! Η 26χρονη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της, με τον 39χρονο ηθοποιό Brian Austin Green.
Κυρίως στα θρίλερ πολλές φορές είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μετατραπεί ένα όμορφο κορίτσι σε αποκρουστικό πλάσμα...
Ξέρεις το W Magazine; Συστάσεις: πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά περιοδικά μόδας και ομορφιάς, στα οποία υποκλίνονται οι μεγαλύτερες trend setters ανά τον κόσμο!
Σε σαράντα χιλιάδες υπολογίζονται πλέον οι συμπολίτες μας που στερούνται το βασικό δικαίωμα στη στέγη. Την ίδια στιγμή, δημόσια και δημοτικά κτίρια που θα μπορούσαν να δώσουν μια,
Μιλώντας από το βήμα της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξάγεται στο Βουκουρέστι ο πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα τελευταία έχει πετύχει απανωτά Ρεκόρ Γκίνες.
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης και της Ομοσπονδίας εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ είχε σήμερα ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου

Η ιατρική ομάδα εθελοντών της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ) στα πλαίσια του Ιατροκοινωνικού προγράμματος της, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καππαδοκών – Μικρασιατών Κρήτης,
Τη γνωρίσαμε μέσα από τη τηλεοπτική σειρά της Αμερικής, «Bing Bang Theory».
Επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία των νέων tablets στις 26 Οκτωβρίου

Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου διαφημιστικού σποτ των Windows 8, ήρθε και η σειρά των νέων Surface tablets της εταιρείας.

Ο άνδρας που κάνει ακόμα σεξ τρεις φορές κάθε βράδυ έγινε ο γηραιότερος πατέρας στον κόσμο, σπάζοντας το ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε.
Αν παλιότερα έβλεπες βαμπίρ και έτρεχες για… σκόρδα, πλέον, κάθεσαι και το καμαρώνεις! Το  crash test μεταξύ Robert Pattinson, Ian Somerhalder και Joe Manganiello, οι οποίοι, εκτός του ότι… δαγκώνουν, είναι κάθε χρόνο υποψήφιοι για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα! Αλήθεια, εσύ ποιός θα ήθελες να σε δαγκώσει;
Στα ύψη έχουν φτάσει οι τιμές βασικών προϊόντων στα ράφια των σουπερμάρκετ, καθώς...
Έπειτα από ένα ολονύχτιο διαπραγματευτικό θρίλερ μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας, βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή για συμβιβαστική λύση που θα ανοίξει το δρόμο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα.
Ψυχρολουσία που προκαλούν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης μπορούν να αποφύγουν τα νοικοκυριά αναζητώντας εναλλακτικές μορφές για...να ζεσταθούν τους χειμερινούς μήνες
Λίγοι γλιτώνουν τα δυο παραπάνω χρόνια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα δουν τα χρόνια για τη σύνταξη να αυξάνονται ως και πέντε ή επτά ανά περίπτωση. Αρκετοί όμως οριακά αποφεύγουν την αύξηση των ορίων.
Ποιοι είναι αυτοί;
Δείτε τα χρήματα που δήλωσαν οι Έλληνες πολιτικοί στις τράπεζες το 2009.
Μια λίστα που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, ως χρήματα που Έλληνες πολιτικοί έχουν στο εξωτερικό,
Τον Γιόακιμ Λεβ και τη ρήση του πως οι Έλληνες είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης, επιβεβαίωσε πλήρως η Εθνική ομάδα. Με μια εμφάνιση που θύμισε προ 2004 εποχές,
Αρκεί να σας πούμε ότι ο πιο… φτωχός στην λίστα των δισεκατομμυριούχων της χιλιετίας είναι ο βαθύπλουτος Γουόρεν Μπάφετ!
Kάτι ξέχασε...