follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Η 20χρονη Selena Gomez είναι μία από τις πιο ανερχόμενες νεαρές σταρ..
Στο 21,4% του πληθυσμού ανήλθε, με βάση τα εισοδήματα του 2010, ο αριθμός των νοικοκυριών της χώρας που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας και στο κατώφλι της φτώχειας,
Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις αρχές του 2013...
Τα σπυράκια είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Εμφανίζονται εκεί που δεν τα περιμένουμε και μας χαλάνε τη διάθεση,
Αυτό το μικρό, αξιολάτρευτο και καλοσχεδιασμένο σπιτάκι χτίστηκε ως μια προσιτή λύση στο πρόβλημα στέγασης των φοιτητών στο Lund της Σουηδίας.
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου,
Η Σιμπέλ Ριμπέιρο έχει κερδίσει τον διαγωνισμό οπισθίων στη Βραζιλία και όπως είναι εύκολα κατανοητό το θέαμα είναι εντυπωσιακό.
Από τα πιο σέξι και αποκαλυπτικά κοστούμια που είδαμε στον φετινό εορτασμό του Halloween και από τα πιο πρωτότυπα.
Κι όμως υπάρχει κάτι που την προδίδει..!
Τα ψηλότερα πόδια φτάνουν τα 1,32 μέτρα και ανήκουν στην Svetlana Pankratova.
O Brad Pitt υπήρξε πάντα ένθερμος υποστηρικτής για τα ...
Ο λόγος για την 17χρονη Νάσια Μπέλια μαθήτρια του 2ου Λυκείου Πύργου με απόφαση της Διευθύντριας,

Θυμάστε τον μικρό Jordy με το τραγούδι «Dur dur d’être bébé» που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ακουγόταν συνεχώς;
Ο μπόμπιρας από την Γαλλία μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness ως ο νεαρότερος τραγουδιστής που κατέκτησε το Νο1 των μουσικών charts, ενώ γνώρισε τεράστια δημοσιότητα τόσο στην χώρα του όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Τις έχουμε συνηθίσει απαστράπτουσες, βαμμένες στην τρίχα με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα! Ο λόγος για τις stars του Hollywood οι οποίες σε κάθε τους εμφάνιση μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν τελικά είναι στην πραγματικότητα τόσο όμορφες και εντυπωσιακές.
Στους ρυθμούς της ..κρίσης και των περικοπών κινείται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που ανοίγει απόψε τις πύλες της 53ης του διοργάνωσης στην ιστορική έδρα του θεσμού, τον κινηματογράφο "Ολύμπιον" της πλατείας Αριστοτέλους.
Σίγουρα οι τροφές που καταναλώνουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα και στην υγεία μας. Έξίσου σημαντικό ρόλο, όμως, παίζει η ώρα που τρώμε αλλά και ο τρόπος.

Στη Διπλάρειο Σχολή στην πλατεία Θεάτρου ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 11/11 το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς, με θέμα την «Αντοχή των υλικών».
Η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος...
Μετά τον Justin Timberlake και την Jessica Biel, άλλο ένα ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στα κρυφά, χωρίς να τους πάρει κανένας μυρωδιά.
σε σχέση με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".

Στη μηνυτήρια αναφορά, κατηγορούνται οι δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών για παράβαση καθήκοντος και
Τι θα γίνει με τους πλειστηριασμούς τελικά; Ο υφ. Ανάπτυξης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο η απαγόρευση κατάσχεσης για οφειλές έως 200.000 ευρώ προς τις τράπεζες.
Παπούτσια! Το μεγάλο πάθος των περισσότερων γυναικών. Ένα καινούριο ζευγάρι ποτέ δεν είναι αρκετό. Ποιες είναι όμως είναι οι τάσεις για το φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013; Ποια trends να επιλέξουμε για να είμαστε in fashion;
Ρεκόρ γάμου έσπασε ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο… 87 χρόνια!
Το «Dancing with the stars» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και το τρέιλερ του λαμπερού σόου κυκλοφόρησε σήμερα!
Αθώος κρίθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων που αφορούσε την δημοσιοποίηση στο περιοδικό HOT DOC, που εκδίδει, της φερόμενης «λίστας Λαγκάρντ».
Σε μορφή mini ταινίας το νέο βίντεο της Acer

Ακολουθώντας τα βήματα της Microsoft, η οποία επιστράτευσε την γοητεία της Jessica Alba για να προωθήσει τα Windows Phone 8, η Acer παρουσίασε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο του Aspire S7 Ultrabook με πρωταγωνίστρια την Megan Fox.
Την ενοχή του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη πρότεινε ο εισαγγελέας για την υπόθεση της δημοσιοποίησης της «λίστας Λαγκάρντ»...
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και το ΕΚΑΒ, από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως
Η δημοφιλής ιστοσελίδα Bossip έπιασε τη μεζούρα, μέτρησε τα προσόντα των σούπερ σταρ της αμερικανικής show biz  και μόλις αποκάλυψε τα αποτελέσματα.
Δείξε μου πώς κάνεις sex να σου πω ποια είσαι!
«Κοινός Παρονομαστής» τιτλοφορείται το νέο τραγούδι του Νίνο και του Φοίβου, με το νέο single του νεαρού τραγουδιστή να μας κάνει «ποδαρικό» μετά μουσικής!
Ξεπέρασε για πρώτη φορά το Hotmail σε επισκεψιμότητα
Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ένας από τους πιο 
γοητευτικούς άνδρες αλλά
Η Ελένη Ράντου μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία με τους φίλους της στο facebook, βάζοντας αυτός τον τίτλο...
Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Mega. Η ημερομηνία είχε καθοριστεί εδώ και μήνες,
Τις επόμενες μέρες, το αργότερο έως την Τρίτη, θα έχουν αναρτηθεί στο TaxisNet τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013.
«Ο τυφώνας Σάντι είναι μια απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων»! Αυτό υποστηρίζει ο βραβευμένος μετεωρολόγος Σκοτ Στίβενς και δεν σταματά εκεί.
Η «μνημονιακή» Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις για στοχοποίησή της, επισημαίνουν οι αναλυτές

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Παρασκευή μετρό και Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, λόγω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.
Ο Χρήστος Συριώτης σε συνέντευξή του «άνοιξε την καρδιά» του μίλησε για τον καρκίνο, για τις οδυνηρές στιγμές που έζησε αλλά και η πίστη που τον βοήθησε να «παλέψει» με την ανίατη ασθένεια.
Κατεθέτει ο πρώτος μάρτυρας υπεράσπισης

Κανονικά συνεχίζεται η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Το ΟΛΑ επιστρέφει στις οθόνες μας και ο Παντελής Παντελίδης, ενέπνευσε την ομάδα της εκπομπής για το τρέιλερ!
Από σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ξεκινάει το δεκαήμερο προσφορών σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας, μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.
Ο μόλις 6 ετών Theo McKenzie-Hayton εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό reality «Got To Dance 2» αφήνοντας έκπληκτη και με το στόμα ανοιχτό τη κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό, με τις χορευτικές του ικανότητες και την σκηνική του παρουσία.

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι μετά τα 8 χρόνια λήψης γίνονται επικίνδυνα
Δεκάδες περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, μπαίνουν στη σειρά για πώληση. Ο πλήρης κατάλογος με τα περιουσιακά στοιχεία που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν, ενσωματώθηκε στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο  μέχρι το 2016 που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.
 Δεν συγκέντρωσε τελικά την απαραίτητη πλειοψηφία το άρθρο 4! Οριακά πέρασε το άρθρο 2!
- Γκάφα του Προεδρείου με την καταμέτρηση!
Η Κατερίνα Στικούδη δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο της πιο σέξι παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή. Μπορεί να ξεκίνησε από το modeling, να πέρασε από την παρουσίαση όμως το τραγούδι ήταν αυτό που την κέρδισε.
Είναι παντρεμένος και δηλώνει ευτυχισμένος. Παρόλο αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξη του,
Η Μάιλι Σάιρους προσέλαβε μια πορνοστάρ, που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά,