follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Θα παραλύσει την Τρίτη και την Τετάρτη ολόκληρη η χώρα λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
«Ανεβαίνω τις σκάλες και βλέπω ότι, δίπλα στο παιδικό δωμάτιο που μόλις είχαμε ετοιμάσει, ο Άλεξ είχε στήσει ένα κανονικό μπουντρούμι του σεξ. Τον βρήκα να κοιμάται ντυμένος
Την ώρα που ο μέσος έλληνας πολίτης στέλνει τα παιδιά του σε ασυντήρητα σχολεία δίχως θέρμανση,
Ο Τζακ ήταν 4 ετών όταν είπε στη μητέρα του: «μαμά ο Θεός έκανε ένα λάθος. Εγώ θα έπρεπε να ήμουν κορίτσι».
Όταν πρωτογνωρίσαμε το Viagra δεν περιμέναμε να φτάσει στο σημείο

Ως συνήθως, η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, κατά κόσμον Sarah Jessica Parker, έκανε, κάθε εμφάνισή της αντικείμενο συζήτησης.
Θυμήσου, θυμήσου την 5η Νοέμβρη, την Προδοσία της Πυρίτιδας και της συνωμοσίας….
Όπως και στα ρούχα, έτσι και στο make up φέτος το χειμώνα υπάρχουν κάποια χρώματα που είναι το απόλυτο must και οι make up artists προτείνουν ανεπιφύλακτα να τα επιλέξετε.
Αισθητική ανανέωση για το μοντέλο της SEAT

Την έκδοση παραγωγής του Ibiza Cupra παρουσίασε η SEAT, μετά το facelift που το μοντέλο είχε δεχτεί.
Μπορεί να πήρατε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσετε γυμναστική και να τηρείτε πιστά το πρόγραμμά σας, ξέρετε όμως, τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά το γυμναστήριο;
Από 160.000 έως 180.000 είναι τα προς πώληση ακίνητα(κατοικίες) σύμφωνα
Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής
Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε προσφυγή στις κάλπες, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Περίπου επτά μήνες μετά τη φυλάκισή του, ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγει τη καρδιά του πίσω από τα σίδερα της φυλακής και εξομολογείται.
Η κρισιμότερη ίσως εβδομάδα από τότε που άρχισε η κρίση είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα.
Ηταν Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 όταν ο 22χρονος παρασύρθηκε από τρένο στο Γκάζι με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα. Αύριο θα γίνει συναυλία
Πιθανές αιτίες το μέγεθος και η έλλειψη 4G στα πρώτα μοντέλα

Μειωμένες θεωρούνται οι πωλήσεις του iPad Mini για το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του,
Η 20χρονη Selena Gomez είναι μία από τις πιο ανερχόμενες νεαρές σταρ..
Στο 21,4% του πληθυσμού ανήλθε, με βάση τα εισοδήματα του 2010, ο αριθμός των νοικοκυριών της χώρας που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας και στο κατώφλι της φτώχειας,
Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις αρχές του 2013...
Τα σπυράκια είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες. Εμφανίζονται εκεί που δεν τα περιμένουμε και μας χαλάνε τη διάθεση,
Αυτό το μικρό, αξιολάτρευτο και καλοσχεδιασμένο σπιτάκι χτίστηκε ως μια προσιτή λύση στο πρόβλημα στέγασης των φοιτητών στο Lund της Σουηδίας.
Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου,
Η Σιμπέλ Ριμπέιρο έχει κερδίσει τον διαγωνισμό οπισθίων στη Βραζιλία και όπως είναι εύκολα κατανοητό το θέαμα είναι εντυπωσιακό.
Από τα πιο σέξι και αποκαλυπτικά κοστούμια που είδαμε στον φετινό εορτασμό του Halloween και από τα πιο πρωτότυπα.
Κι όμως υπάρχει κάτι που την προδίδει..!
Τα ψηλότερα πόδια φτάνουν τα 1,32 μέτρα και ανήκουν στην Svetlana Pankratova.
O Brad Pitt υπήρξε πάντα ένθερμος υποστηρικτής για τα ...
Ο λόγος για την 17χρονη Νάσια Μπέλια μαθήτρια του 2ου Λυκείου Πύργου με απόφαση της Διευθύντριας,

Θυμάστε τον μικρό Jordy με το τραγούδι «Dur dur d’être bébé» που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ακουγόταν συνεχώς;
Ο μπόμπιρας από την Γαλλία μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness ως ο νεαρότερος τραγουδιστής που κατέκτησε το Νο1 των μουσικών charts, ενώ γνώρισε τεράστια δημοσιότητα τόσο στην χώρα του όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Τις έχουμε συνηθίσει απαστράπτουσες, βαμμένες στην τρίχα με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα! Ο λόγος για τις stars του Hollywood οι οποίες σε κάθε τους εμφάνιση μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν τελικά είναι στην πραγματικότητα τόσο όμορφες και εντυπωσιακές.
Στους ρυθμούς της ..κρίσης και των περικοπών κινείται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που ανοίγει απόψε τις πύλες της 53ης του διοργάνωσης στην ιστορική έδρα του θεσμού, τον κινηματογράφο "Ολύμπιον" της πλατείας Αριστοτέλους.
Σίγουρα οι τροφές που καταναλώνουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα και στην υγεία μας. Έξίσου σημαντικό ρόλο, όμως, παίζει η ώρα που τρώμε αλλά και ο τρόπος.

Στη Διπλάρειο Σχολή στην πλατεία Θεάτρου ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 11/11 το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς, με θέμα την «Αντοχή των υλικών».
Η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος...
Μετά τον Justin Timberlake και την Jessica Biel, άλλο ένα ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στα κρυφά, χωρίς να τους πάρει κανένας μυρωδιά.
σε σχέση με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".

Στη μηνυτήρια αναφορά, κατηγορούνται οι δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών για παράβαση καθήκοντος και
Τι θα γίνει με τους πλειστηριασμούς τελικά; Ο υφ. Ανάπτυξης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο η απαγόρευση κατάσχεσης για οφειλές έως 200.000 ευρώ προς τις τράπεζες.
Παπούτσια! Το μεγάλο πάθος των περισσότερων γυναικών. Ένα καινούριο ζευγάρι ποτέ δεν είναι αρκετό. Ποιες είναι όμως είναι οι τάσεις για το φθινόπωρο-χειμώνα 2012-2013; Ποια trends να επιλέξουμε για να είμαστε in fashion;
Ρεκόρ γάμου έσπασε ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο… 87 χρόνια!
Το «Dancing with the stars» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και το τρέιλερ του λαμπερού σόου κυκλοφόρησε σήμερα!
Αθώος κρίθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων που αφορούσε την δημοσιοποίηση στο περιοδικό HOT DOC, που εκδίδει, της φερόμενης «λίστας Λαγκάρντ».
Σε μορφή mini ταινίας το νέο βίντεο της Acer

Ακολουθώντας τα βήματα της Microsoft, η οποία επιστράτευσε την γοητεία της Jessica Alba για να προωθήσει τα Windows Phone 8, η Acer παρουσίασε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο του Aspire S7 Ultrabook με πρωταγωνίστρια την Megan Fox.
Την ενοχή του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη πρότεινε ο εισαγγελέας για την υπόθεση της δημοσιοποίησης της «λίστας Λαγκάρντ»...
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και το ΕΚΑΒ, από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως
Η δημοφιλής ιστοσελίδα Bossip έπιασε τη μεζούρα, μέτρησε τα προσόντα των σούπερ σταρ της αμερικανικής show biz  και μόλις αποκάλυψε τα αποτελέσματα.
Δείξε μου πώς κάνεις sex να σου πω ποια είσαι!
«Κοινός Παρονομαστής» τιτλοφορείται το νέο τραγούδι του Νίνο και του Φοίβου, με το νέο single του νεαρού τραγουδιστή να μας κάνει «ποδαρικό» μετά μουσικής!
Ξεπέρασε για πρώτη φορά το Hotmail σε επισκεψιμότητα
Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ένας από τους πιο 
γοητευτικούς άνδρες αλλά