follow us Like Us Google+ RSS Ενημέρωση μέσω e-mail
Σας αρέσει το neanews; Ελάτε στην παρέα μας! Εσείς είστε η δύναμή μας!
Πώς είναι άραγε η ιδανική μέρα για μια γυναίκα;  Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Economic Psychology υποστηρίζει ότι έχει βρει το τέλειο πρόγραμμα για το ωραίο φύλο…
Αποκλειστικά για μεγάλα μωρά...

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της showbiz, μεγάλος star και από τους πιο λαμπερούς ηθοποιούς...

Ο έρωτάς τους ήταν θυελλώδης και έφτασαν στο
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 
'90, μπορούσαμε τα μεσημέρια να απολαύσουμε στην μικρή μας οθόνη και από τη συχνότητα του ΑLPHA, την ''Παολίνα'' ή αλλιώς τη μεξικάνικη σειρά ''La usurpadora''.
Η pop star ανακάλυψε με πιο τρόπο θα πάει στην κορυφή των charts. Φυσικά ημίγυμνη και…
Ένα νοσοκομείο της Σουηδίας, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα μία από τις πιο κλασικές φαντασιώσεις: τις σέξι νοσοκόμες.
Σαν βόμβα «έσκασε» πριν λίγη ώρα η αναβολή του «Dancing with The Stars»!
Πραγματοποιήθηκε χθες σε μια κατάμεστη αίθουσα, η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2012-2013, στο Hub στο Γκάζι.
Αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας στα σύνορα, από τη Σαγιάδα έως τη Φλώρινα...
Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται να τελειώσει τον Ηλία Κασιδιάρη...
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο γιος της Reese, Τeenessee James, την Τετάρτη το πρωί στις γειτονιές του Λος Άντζελες. Η διάσημη ηθοποιός πήρε το γιόκα της και τον έβγαλε για πρώτη φορά βόλτα.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε στην παρουσιάστρια για τον αναπάντεχο γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά.
Τι κι αν είναι η δουλειά τους; Τι κι αν γνωρίζουν εκ των έσω πως γυρίζεται μια ταινία, και έχουν απομυθοποιήσει τις συγκινητικές στιγμές;

Άνθρωποι είναι και αυτοί οι stars και συγκινούνται.
Νέα κόντρα Κασιδιάρη-Γεωργιάδη

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή -για μία ακόμη φορά- τη μισθοδοσία των βουλευτών.
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης με 59% καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue,


"Η Ελλάδα πίνει το κώνειο", γράφουν οι N.Y.Times και επισημαίνουν
Η Ζέτα Μακρυπούλια εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, όχι μόνο με την ερμηνεία της, αλλά και με το νέο της λουκ.
Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν αφήνει πολλά περιθώρια πλέον στους Έλληνες ηθοποιούς, ακόμα και όταν έχουν πλούσιο βιογραφικό που αριθμεί μόνο επιτυχίες.
«Ψεύδονται όσοι εντέχνως ερμηνεύουν τη στάση μου με τρόπο επιφανειακό και επιπόλαιο. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε», ξεσπά
Στο υψηλότερο σημείο της τελευταίας πενταετίας έχει φτάσει το ποσοστό του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου,
Οι φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας του brand London Fog κυκλοφόρησαν σήμερα και σε αυτές βλέπουμε την 4χρονη Anja να κλέβει την παράσταση στην αγκαλιά της supermodel μαμάς της.
H γαλλίδα Μιρέγ Μπαλεστραζί

Η γαλλίδα Μιρέγ Μπαλεστραζί θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Ιντερπόλ, μετά την εκλογή της σήμερα στο αξίωμα αυτό,
Κινητικότητα στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ «βλέπει» η διαδικτυακή πύλη euractiv.com. Σε σημερινό δημοσίευμα με τίτλο «Η ΠΓΔΜ εξετάζει
Βαριά ήττα με 3-0 από τη Λάτσιο
O Mιτ Ρόμνεϊ πίστευε πολύ στη νίκη… Τόσο πολύ που εκτός του ότι είχε ετοιμάσει ΜΟΝΟ νικήτρια ομιλία,
Έκανε όλους τους Χανιώτες να παραμιλούν και να βγάζουν μαντινάδες για το καυτό της μαγιό. Η γνωστή παρουσιάστρια, μόλις έβγαλε το σορτσάκι της και αποκάλυψε το ροζ καυτό μπικινάκι της, προκάλεσε τσουνάμια θαυμασμού. ...
Το Instagram της Playmate του 2012
Ο λογαριασμός της Playmate της χρονιάς στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δεν έχει συναγωνισμό.
Η Gracyanne Barbosa είναι μοντέλο απο την Βραζιλία που γυμνάζεται σκληρά στο γυμναστήριο και το δείχνει στους followers της στο twitter..
Αναμφισβήτητα είναι η πλέον πιο σέξι μαμά της εγχώριας σόου μπιζ. Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου ξέρει καλά να παίζει με τον φακό.
Με ανακοίνωση της η EBU αλλάζει ότι ίσχυε μέχρι τώρα στην διεξαγωγή του τελικού στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.
Λάμψη, αισθησιασμός και ένας κόσμος… «αγγελικά πλασμένος»! Το πολυαναμενόμενο fashion show της Victoria Secret τα είχε όλα και για άλλη μια φορά ο ανδρικός πληθυσμός υποκλίθηκε στη θυληκότητα.
Το νέο φορολογικό σύστημα φέρνει αυξήσεις έως 1 ευρώ στο πακέτο τσιγάρων και στον καπνό. 
Η τιμή των «φθηνών» τσιγάρων θα ξεπεράσει
Σκεφτεστε να καλέσετε κόσμο σπίτι και οργανώνετε τραπέζι; Συνάδελφοι και εργοδότες ή ο αγαπημένος μετά των δικών του; Αν το γεύμα/δείπνο μετράει καλά θα κένετε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό!
Είναι νέα, ωραία, και απ' ότι φαίνεται, έχει ξεχωριστό στιλ.
Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές Δεκεμβρίου

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτε για την Pro έκδοση του Microsoft Surface πέρα από το ότι θα διαθέτει
Σε κατάσχεση της πρώτης κατοικίας ανέργου, τρίτεκνου οφειλέτη για το ποσό των 934,34 ευρώ...
«Φοβάμαι ότι θα είναι πολύ νωρίς για να λάβουμε απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών,
Ταλαιπωρίας συνέχεια και την Παρασκευή στους δρόμους της Αθήνας,
Η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή επιβεβαίωσε ότι ο μισθός των βουλευτών, διαβάζοντας μάλιστα τη δική της τελευταία εκκαθάριση,
Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού βρίσκονται στην Ιπποκράτους μετά τις μαζικές διαγραφές βουλευτών και την αποχώρηση του Μίμη Ανδρουλάκη από το Κίνημα.
- Εισπράττουν όλα τα μισθώματα από ό,τι νοικιάζεται μέσα στην Βουλή
- Ο 15ος και 16ος μισθός καταργήθηκαν μόνο για τα μάτια του κόσμου
Ανακούφιση στο εξωτερικό

Με αγωνία παρακολούθησαν τα ξένα media τις εξελίξεις στην Ελλάδα κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, ενώ η ανακούφιση τους ήταν έκδηλη μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.
Εκείνη τον  Αύγουστο διέψευδε τη σχέση τους..
Οι «Ράδιο Αρβύλα» βρήκαν το κόμμα εκείνο που θα βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο.
Ο τρόπος διατροφής μπορεί να ελαττώσει τις επιδράσεις του

Μπορεί η ισορροπημένη διατροφή μας να καταπολεμήσει το στρες;
Με τις γυναίκες της ζωής του πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό ο
Ο δημοφιλής και καλοπληρωμένος Matt Damon φαίνεται πως ξέρει να διαχειρίζεται τα χρήματά του. Τελευταίο του απόκτημα μια έπαυλη 15 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades
Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογείται για τη φράση που είπε στην Ελένη Μενεγάκη και ειρωνεύεται εκ νέου τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.
Μια ιστορική ψηφοφορία τελείωσε και ένα νέο δύσκολο κεφάλαιο ξεκινά για όλους τους Έλληνες! Το περιβόητο πολυνομοσχέδιο με τα επώδυνα μέτρα ψηφίστηκε, βάζοντας επίσημα τη σφραγίδα στις πολυάριθμες μεταρρυθμίσεις που θα λάβουν σάρκα και οστά άλλες από αύριο και άλλες…αναδρομικά! 

Τι αλλάζει στη ζωή μας;;